Maailma on ristiinnaulinnut,

TOTUUDEN

Maailma, eli ihmiskunta kokonaisuudessaan, pientä Kristuksen seuraajien joukkoa lukuun ottamatta, on HYLJÄNNYT, eli ristiin naulinnut Jeesuksen Kristuksen, syntiensä sovittajan ja vapahtajan, Samoin kuin Jumalan valittu kansa, Juutalaiset kansakuntana Jeesuksen aikana.
Joka kuitenkin johti meidän pakanoiden mahdollisuudeksi päästä osalliseksi, totiseen viinipuuhun oksastetuksi = Jumalan armon ja siunauksen runkoon. Mutta ei ole tämä armo, eikä siunaukset kelvanneet kuin harvalle, suuri valtaenemmistö ihmiskunnasta on sen hyljännyt, = ristiinnaulinnut.

Valinneet ”Barabbaan, ryövärin vapautettavaksi” ja totuuden ja oikeuden, armon ja rakkauden ruhtinaan sidottavaksi / ristiinnaulittavaksi, häväistäväksi pilkattavaksi ja paneteltavaksi.
Näin pakana kansat ovat tehneet yhtä pahoin ja samalla tavalla, eli syyllistyneet Jumalan sanan, Jeesuksen Kristuksen ja / apostolien opetusten, = Jeesuksen ristiinnaulitsemiseen, eli hylkäämiseen, kukin puoleltaan häväistäväksi uskoen jopa monet sitä toivoenkin. Ihan selkeästi ilmenee näillä keskustelufoorumeillakin, ja sama suhde myös kaikkialla muullakin missä vain ihmisten mielipiteitä julki tulee. Eli nekin, jotka vain hiljaa hyväksyy ja mukautuu näihin panettelijoihin ja pilkkaajiin, luokittuvat samaan osallisiksi.

Jeesus sanoi: ”Joka ei ole hänen puolellaan on Häntä vastaan”. Ja, ”joka ei ole Hänen kansaan kokoamassa, on jo silloin hajottamassa”. Näissä on selkeästi tuotu julki se, kuka on totuuden ja oikeuden, armon ja rakkauden ruhtinaan leiriin lukeutuva, siis Jeesuksen. Kaiken hyvän ja oikean edustajan, koko luomakunnan omistajan puolelta valtuutettu ja oikeutettu korkein mahdollinen asianajaja ja tuomari, sekä ainoa laillinen hallitsijaoikeuden omaava, = kuningasten KUNINGAS, jolla on kaikki valta taivaassa ja maanpäällä.

Vielä ehkä vähän aikaa on mahdollista vaihtaa puolta, saatanan puolelta, Jeesuksen Kristuksen puolelle. (muita puolia ei ole). Sillä armon aika on loppumassa, alkaa tuomion, eli tilintekojen aika. Jossa kukin saa ansionsa mukaan, kuka hyvää, kuka pahaa palkakseen, Sitä saa niittää, mitä on kylvänyt, kukin syödä omien tekojensa hedelmiä. Pahat pahojen tekojensa ja sanojensa katkeria ja tappavia hedelmiä. Hyvää ja oikein tekevät saa syödä niitä hyviä ja makeita hedelmiä, joita ovat tuottaneet elämällään, sanoillaan, teoillaan ja käyttäytymisillään sekä lähimmäisistään välittämisillä.
Jeesusta Kristusta kaiken ohessa kirkastaen ja Hänelle ylistyksen ja kunnian kaikesta antaen, ja siitä armosta ja osastaan, Häntä kiittäen.

Kaikki Raamatusta ilmenevät lopun ajan ennustukset, ”tämän” (viimeisen) sukupolven ajasta, ovat lähes kaikilta osin jo tähän mennessä toteutunut. Kolmatta maailman sotaa viritellään ja sen lopettajaa antikristusta on esitelty jo Suomenkin televisiossa, jo vuosia sitten.
Mikrosirua, joka mahdollistaa pedonmerkki systeemin tietokonejärjestelmässä, ettei kukaan muu voi ostaa eikä myydä mitään, kuin se, jossa on pedonmerkki, sen kuva tai luku, = saatanan tunnus.
Käteisen rahan poistuessa käytöstä ja maksujen siirtyessä tiedonsiirtoina pelkästään numeroina tileiltä tileille, kaupoissa, junissa, apteekeissa, terveyskeskuksissa, ravintoloissa, eli ihan kaikissa mahdollisissa ostamisissa ja myymisissä, kaikkia laskuja myöden mitä ihmiset saa. Niin sähköt kuin vuokratkin mukaan lukien.

Ainoastaan Jeesuksen Kristuksen omat, eli oikeat uskovat jäävät näistä ulkopuolelle, Heistä Jumalan pitää huolen, järjestää ja hoitaa heidän asiat niin etteivät tarvitse ottaa pedon merkkiä otsaansa tai käteensä, niin kuin ilmestyskirjassa sanotaan.
Nimessään valistaen, ja varoitukseksi ilmoittaen. Ettette olisi osallisia tämän pahan vallassa olevan maailman synteihin ja saisi tekin kärsiä niistä vitsauksista, joita ovat Jumalan kieltävinä = Jumalattomina, Jumalaa vastaan sotivina, kirouksina päälleen vetäneet. Palvelijansa.

0

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        97
        2823
      2. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        104
        2390
      3. Haluan sut

        Haluatko sinä vielä mut?
        Ikävä
        91
        2170
      4. Ampuminen Iisalmessa

        Älytöntä on tämä maailman meno.
        Iisalmi
        17
        1972
      5. Pohjola kadulla paukuteltu

        Iltasanomissa juttua.
        Iisalmi
        42
        1816
      6. 160
        1804
      7. Hei A, osaatko

        sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
        Ikävä
        45
        1777
      8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

        Ei tästä mitään tule koskaan.
        Ikävä
        78
        1716
      9. Synnittömänä syntyminen

        Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
        Helluntailaisuus
        132
        1513
      10. Mitä tämä tarkoittaa,

        että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
        Ikävä
        41
        1304
      Aihe