halun tappaa itteni?

Anonyymi

Menee niin päin vittua, et oon alkanu miettii kuolemaa, en saa apua, ihmisiä ei kiinnosta mun elämä. en saa tlitä. 13 tonnai velkaa, ja oon yksinäinen, ei kaverin kaverii, ketää ei kiinnosta, saan raivokohtauksia huudan ihmisille ja oon aivan sairas, en ollut vuosia sit tällänen, mut oon 35 ja menettäny kaiken elämässä. mitä teen?.. En saa naista ja oon aina yksin.

t. allu

14

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      mua on kiusattu läpi elämä, ri ikiä kuka soita mulle, ei ola kavereita ollut kun alkoholisteja ja pistin ne elämästä pois, oon tosi yksin, en saa mistää tlitä ku oon pilannu työni, kaikki tuntee mut, muhun ei voi luottaa, oon tosissanu alkaa miettii tappamista??

    • Anonyymi

      nainen jätti mut, ja en oo saanu mitää terapiaa ja apua, oon tehny pätkätöitä ei mitää kavereita, naiset ei halua nähdä ja treffata, en tajuu mikä mus on vikana tuntuu pahalta, sillo ku näinen jätti mut oon tullut hulluksi ja syön lääkkeitä ja kaikkee...

    • Hei,

      Itsetuhoisista ajatuksista kannattaa keskustella ammattilaisen kanssa ja velka-asioihinkin on saatavilla apua. Et kertonut oletko jo mahdollisesti hakenut tilanteeseesi apua.

      On olemassa monenlaisia auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessä anonyymisti ja matalalla kynnyksellä. Näistä palveluista voi saada sekä tukea että vinkkejä avun hakemiseen.

      - Tukinet.net - Tukipisteesti netissä https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilön löydät mm. Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

      Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Esimerkiksi tällä viikolla alkaa uusi talous- ja velka-aiheinen ryhmächat, jonka järjestää Takuusäätiö. https://tukinet.net/teemat/rahahuolet-ja-velat/ryhmachatit/ Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

      - Valtakunnallinen kriisipuhelin

      Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää numerossa 09 2525 011 ja se on avoinna 24/7.

      - Kriisikeskukset

      Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Niiden yhteystiedot löytyvät mm. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n nettisivuilta: https://mieli.fi/fi/tukea-ja-apua/kasvokkain/kriisikeskusverkosto

      Kiireellisessä tilanteessa voit hakeutua oman paikkakuntasi psykiatriseen päivystyksen.

      Ystävällisin terveisin
      SOS-kriisikeskus/Kata

    • Anonyymi

      Miten sinun kanssa haluaisi tai edes voisi olla ystävä, kun olet niin vihainen?

    • Anonyymi

      Koeta pitää toivosta kiinni. Saatat saada vielä töitä, ja velan maksua voi järjestellä. Naisissakin on niitä, jotka tuntee itsensä yksinäisiksi.

    • Anonyymi

      Rupesin miettiin että ootko yks mun vanha tuttu, mutta sitten hoksasin että hän on vähän vanhempi ja vähän enemmän velkaa, nimittäin mulle. Ollut kyllä jo yli 10 v mutta eipä tuo mun taloutta horjuta ja osin on jo sovittukin asia. Kai se häntä enemmän kaivertaa

    • Anonyymi

      Et ole ainoa jota kiinnostaa kuolema enemmän kuin elämä.
      Tässä pelle valtiossa ei todellakaan kunnioiteta omaa väkeä.
      Itse olen päättänyt että henki lähtee ennen kun täytän 50 vuotta, niin saa tämä valtio sen koston kaikesta minun puolesta mikä sille kuuluu.

      Terveisin Tampereen mies 45v.

    • Anonyymi

      Täytyy kaikesta huolimatta muistaa, monella menee vielä huonommin. Itse velkavankeudessa, sata tonnia, en koskaan pääse niistä, töitä pienellä palkalla ja pomokin vit...ilee joka päivä mutta hammasta purren kestän kun ei muuta ole. Kavereita, on joskus ehkä ollut mutta takauksen jälkeen unohtivat..niin maksaa.

    • Anonyymi

      Voi sua.

    • Anonyymi

      Et ole menettänyt kaikkea. Oletan, että olet fyysisesti suhteellisen terve, mikä on iso asia. Jos sinulla ei ole töitä, niin voit tehdä jotain muuta mikä itseäsi kiinnostaa. Voit käydä vaikka lenkillä ja nostella puntteja, lukea jotain tai muuten kehittää itseäsi, jos se kiinnostaa tai jos jaksat. Silloin kun tuntuu siltä, ettei jaksa, on lupa levätä ja kerätä voimia. Et ole vielä kovin vanha, vielä on paljon elämää edessä ja vaikka mitä hyvää voi vielä tapahtua. Ehkä löydät hyvän työpaikan ja mukavan puolison. Älä vaivu epätoivoon, koska siihen ei ole oikeasti aihetta.

    • Anonyymi

      Jumala on tehnyt meidät kaikki ja pystyy parantamaan meidän vaivat. Rukoile Jeesusta avuksi. Kuolema ei tuo parannusta tilanteeseen jos joutuu helvettiin ilman Jeesusta.
      Muutos ei välttämättä tapahdu nopeasti mutta pahaolo voi helpottaa heti kun rukoilee Jeesusta ja pyytää Häntä poistamaan sen ja synnit. Syntien takia moni kokee itsensä inhottavaksi koska se on fakta. Mutta kun Jeesus ottaa synnit pois niin inhokin lähtee. Voi kokea itsensä puhtaaksi.

    • Anonyymi

      Jos oot muuten terve, niin älä ota pienistä.

    • Anonyymi

      Elämä itse on arvokas, se on suuri ihme että on olemassa olentoja jotka hengittää ja liikkuu.
      Etsipä elämää avaruudesta. Vaikka matkustaisit valovuosia niin et löydä sellaista ihmettä jota maapallo pursuaa, Elämää.

      Jos elämä on kurjaa, tylsää tai kärsimystä niin se voi olla tarkoituskin. Mikä on länsi maiden illuusio että elämän pitää olla mageeta ja menestystä. Jopa Raamattu kertoo että menestyjät tuhoutuvat ja kärsijät saa armon.

      Elämä itsessään on ääretön arvo. Helvetissä kaikki on kuolemaa, vaikka siellä ollaan olemassa niin sekin on kuolemaa.
      Kärsimyskin on kuitenkin Elämää.
      Monet kuolemasta juuri ja juuri pelastuneet ymmärtää miten suuri arvo ja ihme on Elämä, sen jälkeen laatu ei enää ole niin suuri arvo koska suurin ihme on Elämä itse.

    • Anonyymi

      Ihan alkuun. Muuta asennettasi ja lopeta itsesäälissä rypeminen. Minulla on enemmän velkaa ja kaikki on mennyt myös aikoja sitten. Koitan kuitenkin nähdä valoa tunnelinpäässä

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      148
      1833
    2. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      130
      1731
    3. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      102
      1477
    4. Anna vielä vähän vihreää valoa

      Teen sitten siirtoni, nainen. Tiedän, että olet jo varovaisesti yrittänyt lähestyä, mutta siitä on jo aikaa. Jos tunnet
      Ikävä
      17
      1193
    5. Mikä on hän on ammatiltaan?

      Vai tiedätkö mitä kaivattusi tekee työkseen?
      Ikävä
      64
      1138
    6. Mitä ajattelit silloin kun

      Löysit hänet?
      Ikävä
      62
      1123
    7. Syksyinen aamuketju suden

      Hyvää huomenta ja kaunista syyspäivää. 🌞🍁🍂☕
      Ikävä
      219
      965
    8. Oletko tutustunut muihin

      Samalla tavalla kuin häneen?
      Ikävä
      63
      777
    9. Uskotko että kohdataan vielä?

      Kysymys otsikossa, aloitukseen ei muuta lisättävää.
      Ikävä
      45
      720
    10. Miksi homous puhuttaa konservatiiveja vuodesta toiseen?

      Kysymykseen on vastattukin Kansanlähetyksen osalta: "Miksi sukupuoleen ja seksuaalisuuteen liittyvät asiat ovat konserv
      Luterilaisuus
      191
      704
    Aihe