Rikollinen huijareiden verkostomarkkinointi eli pyramidipeli myyjäuhrien ryöstämiseksi kiellettävä

Anonyymi

Kaikki verkostomarkkinointi pitää kieltää, koska kyse aina pyramidihuijauksesta (jo määritelmällisestikin). Kaikki pestaavat myyjiä, jotka pakotetaan ostamaan sekundatuotteet itselleen sekä vielä maksamaan "myyntioikeudestaan" kusettajiensa elättämiseksi.
Kuten tutkimus paljastaa 99% jää tappiolle. https://www.ftc.gov/sites/default/files/documents/public_comments/trade-regulation-rule-disclosure-requirements-and-prohibitions-concerning-business-opportunities-ftc.r511993-00008 /00008-57281.pdf?fbclid=IwAR1V0hHVEyUTurHLCfnZyDRyu-4XRh6Fdg57zsLFM18TRHETioEJfQzI_RQ
Kukaan oman lehmänsä puolustelijoista ei ole kyennyt paljastamaan yhtäkään rehellistä verkostofirmaa, "jonka maineen ne 10.000 huijarilafkaa pilaavat."
Kun tapaat myyjän, valista ystävällisesti uhria, että nyt sinua on huijattu. Peru jäsenyytesi, vaadi rahat takaisin jolloin vasta palautat tavarat. Työttömyyskorvauksella tienaat paremmin kuin kusettamalla tuttujasi. Maailma on täynnä tavaraa, vain tyhmä maksaa tupperwaresta tuplahinnan. Verkostojättien voittomiljoonat kertovat suoraan rahastajien ylihinnan.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt sinne vessan kaapille ja ottamaan ne lääkkeet hei!

      Ei niitä turhaan ole määrätty. Ehkä nuo harhat sitten hellittää..

      • Aloittajan tyyli oli varmaankin tarkoituksella provokatiivinen. Jos unohdetaan tyyliseikat niin luetteletko (tai sano yksikin) nimeltä verkostomarkkinointiyrityksiä jotka avoimesti kertovat mihin tienestit perustuvat ja tarjoavat esim. laskurin jolla voi suuntaa-antavasti arvioida paljonko tienaa jos tekee töitä X tuntia viikossa? Osaatko kertoa tällaisia rehellisiä ja hyvämaineisia yrityksiä? AIVAN!


    • Anonyymi

      Ei koulutusta (talous / Krypto) tule kieltää. Kansaa tulee sivistää - Tri Rujan metoodeilla. Hyvä koulutus ei unohdu!!!
      BBBBYYYYAAAA

    • Anonyymi

      Täällä sitä vaan keksitään pyörää uudelleen ja uudelleen... Tämä on ainakin jo about "miljoonas" samanlainen aloitus palstan historiassa... Melkeimpä jopa sanasta sanaan. Miksi ette nosta vanhoja aloituksia? Hakutoiminto löytyy tuosta ylhäältä.

      Vai onko tarkoitus luulla, että sinä olet ensimmäinen, ken tämän asian keksi? Voin kertoa - et ole.

    • Anonyymi

      Meillä Suomessa oli legendaarinen Jouni Laiho (Legenda jo eläessään) joka löysi aina kaikki huijaukset verkostomarkkinoinnin seasta.
      Amerikassa oli legendaarinen sheriffi, joka piti asenteenaan että kaikki ovat rikollisia. Kyseinen sheriffi sai eniten aikaiseksi pidätyksiä, ja oli yhteisössään hyvin arvostettu.
      Tietyt ristiriitaisuudet varjostavat asenteellisessa ilmapiirissä mitalimainetta.
      Verkostomarkkinoinnissa suurimmalle osalle käy niin että tehdylle työtunnille ei juurikaan saa korvausta. Toisaalta myös yrittäjille käy niin ettei tedhylle työtunnille saa korvausta. Ilmaistyötä haluaa teettää jokainen, Suomen valtio mukaanluettuna.
      On oikeasti kannattavinta maata työttömyysluukuilla, koska sekä yrittäjä, että verkostomarkkinoija lyövät vain päätään seinään saamatta korvausta vaivannäölleen.
      Ikävä tosiasia että Suomi on päättänyt palkita loikoilemisen ja oleskelemisen niin hyvin, että mitään ei kannata yrittää tehdä.
      Kaikesta yrittämisestä rangaistaan veroilla. Tuillaeläjät saavat kaikki helpotukset sekä enemmänn rahaa käteen kuin kohtuuttomasti verotetut ja järkyttävästä byrokratiasta kärsivät yrittäjät.
      Suomi on paska maa ja köyhäksi jää.

      • Anonyymi

        Suomessa ainoastaan loisiminen (sosialismi), yrittäjältä varastaminen (sosialismi) ja vähälahjaisemmilta varastaminen (verkostomarkkinointi) ovat sallittuja ansaintakeinoja. Viimeisimmällä voi jopa rikastua, jos osaa ”kahvittaa” oikean joukon virkamiehistöä ja paikallispoliitikkoja.


    • Anonyymi

      Ai että pitää oikein kieltää...
      Ja kukahan laillisen liiketoiminnan kieltäisi - hah hah!

      Jos noin paljon kiellot ja rajoitukset kiehtoo niin muuta ressukka vaikka pohjois-koreaan.

      • Anonyymi

        Kaikki on laillista ennen kuin se kielletään. Ei verkostomarkkinointi ole laillista liiketoimintaa, jos se kielletään lailla. Olisi huumekauppakin laillista liiketoimintaa, jos se ei sattuisi olemaan laitonta outoa, että laillinen liiketoiminta on kielletty.


    • Anonyymi

      Verkostomarkkinoinnin ongelma on että vaikka tuote olisikin ihan ok niin verkostomarkkinoinnissa on niin paljon välikäsiä että tuotteen hintaa nousee liian korkeaksi sen laatuun nähden.

      • Anonyymi

        Heh heh heh - tuu jo pois sieltä 90-luvulta. Ajat ovat hieman muuttuneet..


    • Anonyymi

      Sama juttu pankkien »sijoitusneuvonnassa» tai vaikkapa Pörssin osakkeissa. Pörssin osakkeiden arvonnousu on pelkästään verkostomarkkinoinnin/pyramidimyynnin varaassa. Ellei uudet- tai muut- ns. pörssisijoittajat osta osakkeita niin osakkeilla ei ole arvoa :-(

      • Anonyymi

        Hahhah ,,,"Ellei uudet- tai muut- ns. pörssisijoittajat osta osakkeita"
        Pyramidissa luot itsellesi "alalinjan , kaksi jalkaa" jotta pyramidi laajanee alaspäin.
        Kerro Urpo mikä pörssiyhtiö toimii näin.
        Ps. Oletko Onekoulutettu (Onekaluttu)


    • Anonyymi

      Mooses on Mooses ja bisnes on bisnestä. Siihenhän Vuorisen ja Lerpattavan Kotkan (viroksi Kulli) moraali perustuu. Vuorinen ei saanut taloudellista riippumattoa, kun Lerppu vei nekin rahat Lamportsiiniä varten. Vanha talouskoulutusohje sanoo: Älä pelaa pokeria. Perusta peliluola ja peri 1% tilavuokraa jokaisesta pelatusta potista. Vuorokaudessa sinulla on kaikkien pelaajien kaikki rahat. Niinhän Lerppukin teki, vaikkei itse osallistunut pyramidipeliin. Ja silti kehuu itseään, helou, helou, helou, verkostomarkkinoijaksi. Vastaus on suuren Caton sanoin siis kyllä. Verkostomarkkinointi on kiellettävä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      143
      1892
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      114
      1477
    3. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      91
      1285
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1272
    5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      89
      1195
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      207
      1081
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      98
      997
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      46
      977
    9. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      204
      952
    10. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      838
    Aihe