Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Atsin kalorit?

Anonyymi

Aamupala
- 2 dl maitopuuroa
- 2 vpl leipää 2 tl margariinia 2 leikkelettä/juustoa
- 2 dl kevytmaitoa / purkki jogurttia, viiliä tai rahkaa
- Lasi tuoremehua / hedelmä
- Kasviksia
- Tee / kahvi / kaakao

Lounas
- 2,5 perunaa / 2 dl pastaa tai riisiä
- 2 pihviä / 6 pyörykkää ½ dl kastiketa tai 2 dl lihapala/kasvisruokakastiketta
- Leipä rasva
- 2 dl maitoa/piimää
- Salaattia ja keitettyjä kasviksia 1 rkl kastiketta
- 1,5 dl jälkiruokaa

Välipala
- Purkillinen jogurttia / rahkaa / viiliä
- Hedelmä
- Leipä rasva

Päivällinen
- 3 dl keitto / laatikko / kiusaus / pastaruoka
- Leipä rasva
- Leikkele/juusto
- 2 dl maito/piimä
- 2 dl jälkiruokaa tai leipä rasva
- Kasviksia

Iltapala
- 2 vpl leipää rasvat 2 vpl juustoa / leikkelettä
- 2 dl maitoa
- 1 prk jogurttia / viiliä / rahkaa / jäätelöä
- Kasviksia

Maitotuotteideiden pitäisi olla normaalirasvaisia, mutta rasvankäytön kanssa en ole ollut johdonmukainen... Tuntuu että nälkä näistä jää enkä noita jälkkäreitäkään ymmärrä yhtään kun mieluummin söisin enemmän kunnon ruokaa.

3

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihan järkky määrä leipää!! Aamiaisellakin, sekä puuroa että leipää! Ilmankos on näläntunne, kun olet täynnä hiilareita. Korvaa se leipä lasillisella vettä tai rasvatonta maitoa nyt ensiksi. Jää ne päällirasvatkin samalla pois. Tuosta saat sitten karsittua joko lounaan tai päivällisen. Välipalat on kivoja, mutta niihinkin vähän tolkkua mukaan.

      • Anonyymi

        No ongelma ei nyt sinänsä ole etten halua syödä. Nimenomaan haluaisin syödä enemmän kun kerran on nälkä, mutta ärsyttää tämä atsin yksipuolisuus enkä jaksaisi mättää leipää ja jugurttia ja maitoa joka ruoalla. Eihän tämä ole monipuolista ruokavaliota nähnytkään, että ateriallakin pitäisi sokeria ja leipää vetää, kun olisi varsinaista ruokaakin tarjolla.

        Ennen päiväosastoa ei ollut läheskään näin raivokasta ruokahalua eikä mitään himoja mutta nyt tuntuu että on aina nälkä. En kuitenkaan pysty luottamaan että johtuu siitä että kroppa tarvitsee sitä eikä vain siitä, että pumppaavat minut päivisin täyteen sokeria kunnon ruoan sijaan.

        Ei tunnu etenevän mihinkään tämä paraneminen kun en uskalla syödä enempää vaikka haluaisin eikä kukaan osastolla suostu neuvomaan muuta kuin että mitä vain saa syödä mitä tekee mieli. Ei tässä ole mitään järkeä.

        Osaako kukaan sanoa paljonko tuossa on kaloreita ja mitä lisäyksiä tai vaihtoja siihen voisi tehdä ettei olisi pelkkiä meijerituotteita ja leivän mättämistä?


    • Anonyymi

      Siis... Atsin kalorit? Siis mä en ymmärrä yhtään mihin sä olet tähtäämässä tai mikä tän postauksen kysymys oli? Haluutko sä muuttaa sun ruokavaliota vai..? Mietitkö miksi nälkä kokoajan? Koitatko lihoa tai laihtua vai bodata vai pysyä samana vai siis mitä?

      Jos tää on lääkärin/ravintoterapeutin sulle määräämä ruokavalio niin älä muuta mitään vaan keskustele heidän kanssaan. Kukaan täällä ei voi antaa sulle mitään ohjeita tietämättä sun koko potilashistoriaa/ikä/paino/pituus jne. eikä ole olemassa mitään universaalia ruokavaliota joka toimii kaikille, jonka takia ravintoterapeutitkin joutuu vaihtamaan sitä potilaan suunnitelmaa useaan otteeseen että löydetään se sopiva. Mutta he eivät sitä muuta jos et sano että ei toimi sulle.

      Nälkä voi johtua janosta. Tuossa ruokavaliossa on paljon suolaa mikä nyt sinänsä ei ole kuitenkaan mitään vaarallista tai epäterveellistä, mutta tarkoittaa että sinun täytyy vain juoda hieman enempi vettä. Juo jokaisella aterialla vähintään yksi ISO lasi vettä niin olettaisin jo helpottavan paljon.

      Muussa tapauksessa en voi antaa tarkempia neuvoja tai sanoa onko huono vai hyvä, koska en tiedä mihin tämä ruokavalio tähtää. Näyttäisi hieman kuntoutusruokavaliolta, jolloin ehdottomasti sinun pitäisi ottaa yhteyttä hoitavaan henkilökuntaasi eikä kenenkään täällä tulisi kommentoida tätä asiaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe