Koirani on varas

Anonyymi

Meillä on vajaan vuoden ikäinen koira ja se varastaa kaiken ruuan, minkä se vaan "hyppysiinsä". Ihan kaiken ja nykyjään tiskipöydältä jopa pöytäluuttukin kelpaa. Se vie kaikki, ihan kaikki.

Se tietää vallan hyvin, että pöydältä ei ruokaa saa ottaa. Mutta auta armias, jos käännät selän, niin heti se on kössimässä. Se oikein kyttää tilaisuutta, että kukaan ei ole heti vetämässä sitä lautaselta pois. Siitäkin huomaa, että se tietää olevansa luvattomilla asioilla, kun se hokaa, että nyt se yhytettiin varastamasta, niin se alkaa hotkimaan saamansa saalista sillä menttaliteetillä, että hotkitaan nyt hiton nopeasti kaikki, koska samaan sapiskaan se menee kuitenkin, jotta ehtiikö syömään kaikki vai vaan osan.

Jotkut ehdotti mulle, että etikkaa kannattaa laittaa tiskipöydän, ruokapöydän reunoihin. En vaan voi sietää sitä etikan hajua. Samoin jotkut ehdotti, että laita sille syötti ja täytä syötti kaikkein vahvimmalla sinapilla tai chilillä. Samoin jotkut ehdotti, että laita hiiren loukku sämpylän sisään, niin varastelu loppuu siihen.

Onko teillä hyviä vinkkejä? Onhan tuosta loppu tultava. En vaan yksinkertaisesti enää viitti höykyttää sitä niskavilloista tai juosta kilpaa sen kanssa keittiöön.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Unohdin sanoa, että se ei nää nälkää, vaan päinvastoin pitää alkaa kiinnittämään huomiota, että se ei pääse lihoamaan ainakaan yhtään enempää. Sillä on hyvälaatuiset ja monipuoliset ruuat.

      • Anonyymi

        varastaminen on hauskaa, joten kaikki syötävä kaappeihin ja oviin sellaiset hakaset ettei koira saa niitä auki, samoin roskakaappi ja kuivaruokakaappi kannttaa varustaa lukkosysteemillä, pahimmassa tapauksessa myös jääkaappi, jos koiran äly varkaus-asiassa kehittyy, olen kuullut sellaisestakin, että jääkaappikin avataan, vaan arkkupakastinta ei kukaa koira ole tietääkseni avannut


    • Anonyymi

      Ongelma on siinä, että luulet sen tietävän, että nyt se varastelee mutta samapa tuo. Toinen ongelma on siinä, että laadukas ja monipuolinen ruoka ei kerro mitään.

      Itselläni ollut aina ajokoira muiden rotujen ohella, joka on tunnettu kaikkiruokaisuudestaan ja hotkimisestaan. Kun lopetimme leipien jne. säilömisen pöydällä kuin tarjottimelta ja oikeasti tarjosi sopivassa määrin kunnollista ruokaa SEKÄ aktiviteettia, niin johan loppui pöydille meno.

    • Anonyymi

      Auttaisiko asiaa jos tälläis rämiseviä kolisevia astioita tyrkylle pöydän laidalle niin että putoaa varmasti kun koskee. Kaikki syötävä pois pöydiltä. Muutaman kerran pudottaa eikä saa mitään palkaksi mitään, edes sitä huomiota eikä takaa-ajoa. Keräilee vaan tyynesti kipot takaisin , kokeile muutaman kerran mutta jos keksiikin että tää on uusi leikki niin sitten vaan kaikki kaappeihin ja huomioa koiraan muilla leikeillä. Pulmapelit antais haastetta ja nenätouhut väsyttää koiraa enemmän kuin lenkitys. Aktivointileluja.

    • Tee niin että aina lähdettyäsi keittiöstä suljet oven sinne. Itselläni oli koira joka puolestaan piti sulkea keittiöön joksikin aikaa kun meinasi syödä petonirappuset asunnon toiseen kerrokseen.
      Samainen koira söi myös ruoat pöydältä jos kerkesi minun silmieni alta.

      Tämä ongelma ratkesi ajan kanssa itsekseen. Siitä tuli ihan normikoira kun sai ikää vähän lisää. Kekseliäisyyttä se vaatii ja hermojen hallintaa mutta aika temppuineen ja koiran ikä usein parantaa.

    • Anonyymi

      Koiralla voi olla myös vitamiinipuutos tai joku anemia. Myös madot voivat aiheuttaa lisääntynyttä ruokahalua. Toivottavasti tilanne selviää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1074
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      897
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe