HIVk

omalla tasolla

HIVk on omalla tasollaan juuri nyt!!!!!!!

Muualla sentään vielä Suomessa on miehet miehiä!!!!

31

1242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hivki

      Homot ilman vyysistä kuntoo

      Go hivki

      • Itkekäävaanyyhnyyh

        Hahhah oot varmaa joku katkera jyp fani xDD on se hifki vaan niin kova. Hifki voittas pelaamalla ja jyp itkemällä :DD jyp fanit heiluttelee keskisormee kokoaja ja itkee valittaa xD hävettäs olla jyp fani. Eihä jyp ees tiedä mihin päähän maaleja pitää tehä. OIJJOIJJOIJ 5-0 ja paska jyp ottaa pataa hahahhahahhahhaaa xDD


    • Peraaaaaaaaaaa

      Julliii jullii ruotsii ruotsii!! Jullitappiooooo!! Porot jyrää teidät!!!

      • Kärpätliiganvitsi

        Hahahaha Oijjoijjoijjjj 1-4 voitto hifkille!! Onpas kärpät paskoja :DD menis niitä poroja hässimää senhän ne osaaki :DD


      • Kärppä-Kuningas
        Kärpätliiganvitsi kirjoitti:

        Hahahaha Oijjoijjoijjjj 1-4 voitto hifkille!! Onpas kärpät paskoja :DD menis niitä poroja hässimää senhän ne osaaki :DD

        Hehehehh :D
        Homot Ilman Fyysistä Kuntoa (Hifkin lyhenne) ei pärjännyt Kärpille :) Vituttaako ?


    • tapparanmiäs

      Ei ole Kärpille mitään palaa tässä sarjassa HIFK:iä vastaan. HIFK on täysin omaa luokkaansa Kärppiin verrattuna sillä tärkeimmällä kaistalla eli keskikaistalla. Kärpät puskee avuttomasti HIFK:in träppiin, joka ottaa Kärppien hyökkäyksestä vauhdin pois ja ohjaa hyökkäykset laidoille, jolloin ei ole enää muuta mahdollisuutta kuin roiskaista kiekko kulmaan ja luistella perään. HIFK on myös maalin edustoilla paljon parempi molemmissa päissä ja voittaa kaksinkamppailut kovalla prosentilla. Kärpät lähinnä yrittää kalastella jäähyä menemällä mukkelismakkelis joka tilanteessa, mutta onneksi tuomarit eivät niihin menneet sokean yleisön huutelusta huolimatta.

      HIFK myös karvaa järkevästi. Ei yli-innokkaasti, mutta silloin kun on paikka ja näistä aukeasi paljon mahdollisuuksia suoriin hyökkäyksiin. HIFK ei muitenkaan joutunut roiskimaan kiekkoa päätyyn niin paljon Kärpät, vaan pystyi hyökkäämään enemmän suoaviivaisesti keskikaistan kautta ja pääsi vetopaikoille ja irtokiekoille.

      HIFK:llä on myös maalivahtipelissä selkeä etu puolellaan. Vehviläinen on Liigaan korkeintaan ihan perushyvä, Lankinen on taas aivan liian hyvä Liigaan ja luultavasti pääsee vähintään taistelemaan paikasta änäkkälään syksyllä. Jos sinne ei pääse, niin KHL nappaa varmasti. Lankinen ja HIFK:in träppi, joka tylsyttää vastustajan hyökkäyksen aika hyvin, tekee HIFK:stä joukkueen, jota vastaan on aika mahdotonta nousta tasoihin edes parin maalin tappioasemasta. Paikoille ei juuri pääse ja lisäksi Lankinen torjuu kaikki mahdolliset vedot ja mahdottomatkin.

      1-4 menee HIFK:lle.

      • Kärppä-KuningaSSSS

        Hehhhhehhh :D
        Apina erehtyi pahemman kerran :D...nmut sehän olikin odotettavissa Apinalta :D
        Vituttaako ?
        tampereen Kahvaralla ei ole mitään jakoa Kärppiä, Suomen Parasta Lätkäjoukkuetta vastaan...mutta Apina hei...Hopea ei ole häpeä :)
        Historia toistaa itseään...ja koita apuina kestää :D


    • StadinSurkeinJoukkue

      Onkohan se vaan näin? Ens viikolla päästä hifkin siat pääsee ansaitulle kesälomalle!!

      • Jypliiganvitsi

        Valitettavasti tässä vaiheessa ei pudota enään kesälomalle. Joko finaali tai pronssipeli. Vajaaälynen tollo xDD


      • Godde
        Jypliiganvitsi kirjoitti:

        Valitettavasti tässä vaiheessa ei pudota enään kesälomalle. Joko finaali tai pronssipeli. Vajaaälynen tollo xDD

        Mix sä laitoit tuon nimimerkkisi "vajaaälyinen tollo" vasta tuonne kommenttisi loppuun?????? Exsä tiädä että se tulee siihen "nimimerkki osaan".


      • Mestariiiiiiiiiii

        Puhut asiaa :) Onnetonta Räpellystä Hifkiltä :)


    • jhvgkbnk

      Empä usko, että tästä luomukiekkokaksikosta kummallakaan riittää rahkeet mestaruuteen. HIFK osaa sentään vieraissa pelata järkevästi, mutta se ei paljon auta kun peli on kotona tuollaista koheltamista ja kahden maalin johdossa ei tajuta jäädyttää peliä ja tappaa vastustajan momentum.

      Voin jo kuvitella Vesa Rantasen, Tuomas Nyholmin ja kumppanien itkukampanjan kun HIFK:n tai Kärppien koheltaminen pysähtyy finaaleissa kerta toisensa jälkeen Tapparan siniviivan puolustusmuuriin ja mestaruus menee jälleen Tampereelle "tylsällä ja puolustusvoittoisella pelillä".

    • Peraaaaaaaaa

      Jullitappioooooo! Jullii jullii!

    • Peraaaaaaaaa

      Jullifk jullifk jullifk!!!! 3-0!!!! VIELÄ KAKSI.

    • hygcfdg

      Nolosti on käymässä hifkille. Suttuisan youtube-videon perusteella tehtiin käsittelypyyntö Hakanpään taklauksesta, mutta Liigan vastine on se, että kattokamerasta tilanne näkyy selkeämmin ja Hakanpää ei osu Haatajaa päähän. Ei siis pelikieltoa, todennäköisesti.

      Melkoisen varma Salmelainen (hifkin tj) taisi osumasta päähän olla, sillä käsittelypyynnön lisäksi päästi julkisiin medioihin kunnon itkut "Liigan tasapuolisuuden testaamisesta" ja alkoi epäsuorasti vihjailemaan vanhoista päätöksistä. Salmelainen käytännössä kyseenalaisti liigan puolueettomuuden sillä, että Hakanpäälle pitää tulla pelikieltoa ja jos ei tule niin Liiga ei ole puolueeton. Tuollaisia syytöksiä pitäisi päästää suustaan vain silloin, kun on täysin varma, että on oikeassa. Muuten antaa Liigalle paikan näpäyttää ikävästi takaisin.

      Empä usko, että Liigassa ollaan puolueettomuuden kyseenalaistamisesta mielissään ja aika heikoilla jäillä hifk on, jos tilanteessa ei sitten ollutkaan kyse päähän kohdistuneesta taklauksesta. Salmelaisen kommentteja ei varmasti unohdeta huomiseen tai ylihuomiseen (tai lauantaihin) mennessä ja varmasti Liigan pamput kokevat tyydytystä, jos pääsevät virnuilemaan hifkin tappiolle Kärppiä tai finaalissa Tapparaa vastaan. Olisi kannattanut pitää suu kiinni "tasapuolisuudesta" ja vain tehdä se käsittelypyyntö ilman turhaa dramatiikkaa, syyllistämistä ja uhriutumista.

    • Peraaaaaaaaa

      JULLITAPPIOOOOOÖÖÖÄÄIIÄÄÄ!!!! Kausi on pelastettu, kiitos Kärpääääääät!!!!!! Hajotkaa vitutukseenne! Jullifk, jullifk, ruotsifk, ruotsifk!

    • Mestariiiiiiiiiiii

      Olipa Onneton ja Säälittävä Pelle-porukka Hesasta :D
      Kärpät pyöritti peliä miten halusi mut sääli Hesan Neitejä eikä halunnut rökittää niitä vaan antoi sarjan mennä seitsemänteen peliin :)
      Tiesin heti et kun Oulun Miehet ja Hesan Neidit kohtaa, ei mitään jakoa ole Hesan Neideillä :D
      Luulis vituttavan :D

    • jullifkjullifk

      Ja Pelicans JYRÄÄÄÄÄÄÄ jullifkin kesälomalle!!!!! Ruotsifk ruotsifk!!!!!!!

      • Vituttaako

        Hahahahhahaaa ja Hifk JYRÄÄÄÄÄ. Voiiiivoiii ota tutti suuhu ja mee isukkis sylii itkee xDD eihä pelicans osaa muuta ku itkee ja vikistä ku hifk JYRÄÄÄÄ!!! Oijjjoijjjj hyvää kesälomaa lahti :DDD


      • Jullijullijulli
        Vituttaako kirjoitti:

        Hahahahhahaaa ja Hifk JYRÄÄÄÄÄ. Voiiiivoiii ota tutti suuhu ja mee isukkis sylii itkee xDD eihä pelicans osaa muuta ku itkee ja vikistä ku hifk JYRÄÄÄÄ!!! Oijjjoijjjj hyvää kesälomaa lahti :DDD

        Jullii jullii!! En ole minkään liigajoukkueen kannattaja, änäri on se paras kiekkosarja ja siellä se ainoa kestosuosikki on ollut jo yli 30 vuotta. Liigassa ei ole kuin vihattuja joukkueita ja sinne ei ruotsalaisia kaivata! Ruotsii ruotsii jullii jullii!! ruotsitappiooooo!!! P.S. Vituttaako, että Telian studiossa on niin Kärppäpainoitteista väkeä? Bergenheim koettaa hieman piipitellä jullin puolesta. Jullitappiooooooo!!!!!


    • Pieruisaperse

      Perkeleen JULLI!!!! Paskajoukkue kaivoi jostain vitun kyrvänkärjestä sellaisen karvaussysteemin, että Pelicans on se perseestä sen kanssa. Se on kuitenkin hyvä juttu, että Kerhoa paskajoukkue ei voi saada vastaan, koska HPK ei vakuuta., Kyllä sieltä Kärpät ja Tappara jatkoon menevät. Harmi, ettei vastaan tule seuraavaksi Tappara, se joukkue on vakuuttanut eniten pleijareissa. Mutta kyllä se paskajoukkue Kärppienkin käsittelyssä tippuu!!!

      jullifk jullifk ruotsifk ruotsifk!!!!!

      • Noloolet

        Hahahaha siellä huutelee lahtelais tollo. Varmaa vituttaa ku pelicans putoo. Olit varmaa ekan matsi jälkee meisseli suussa et muka pelicans voittaa. Hahahhahaha xDD


    • ÄijäÄijä

      Täällähän helsinkiläisten apukoululaisten väittelyt menossa. Loikoilkaa nyt vaan sohvalla ja katsokaa mitä tapahtuu, ettehän te tiedä lajista hevonh....ä!!

      • Hahaloloxd

        Ifkkkkk ifkkkk!!!!! Mee sinne lahtee imee isäs peukaloo.te lahtelaiset ette näköjää tiedä jääkiekost mitää. Baletti on teijä mielee. Urpot :D


    • bcb28

      Pitää muistaa kuitenkin se että jääkiekko on loppujen lopuksi pelkkä merkityksetön marginaalilaji.

    • vanhakärppä

      Hifk kova joukkue, sen voi sanoa, kova sarja alkaa Kärppiä vastaan, itte olen kärppä fani mutta turha pullistella runkosarjavoitolla, kyllä kova vastus tulee..., huvittaa tuo poroista puhuminen kun ite muilmaa jonniin verran kiertänyt: "pikkuisen" stadia etelämpänä luullaan että Helsingissäkin jääkarhut ja Porot pörrää ja matut enemmistönä...mutta kova sarja tulee: tsemppiä sinnekin suuntaan: jos kärpät hoidatte niin sitten kyllä pistätte Tapparallekin luun kurkkuun..!, sehän kuiten vastaan tulee em tapauksessa vai ?

    • Jullitappiooooooo

      Jullii jullii jullitappiooooooo!!!!!!!!!

      Maailman paras laji se on! Se ei tee siitä huonompaa, että se vaatii tietyt olosuhteet ja varusteet!

      Jullifkkkkk!!! Jullifkkkk!!! JULLII JULLII!!!!

    • Jullitappiooooooo

      JULLITAPPIOOOOOOOO!!!!! JULLII JULLII ruotsii ruotsii!!!!! Kärpäääääääät!!!!!!! Nollapeli!!!! Ruotsitappioooooo!!!!!!  Ruotsifk ruotsifk jullifk jullifk!!!!!!!!! Siellähän laulatte, tiedän, että teitä kuitenkin pohjimmiltaan vituttaa!!! Ruotsalaisseuran ruotsalainen kävi vielä riehumassa lopussa! Horatsu!!!

    • Anonyymi

      Saipa jyräsi jullifkin!!!! Saipaaaaaa! jullifk jullifk ruotsifk ruotsifk!!!!!

    • Anonyymi

      jullifk jullifk jullii jullii! Tappio tulee tänäkin vuonna! 11 putkeen, jeah! jullitappiooooooo!

    • Anonyymi

      Pelicaaaaaans!!! jullifk jullifk ruotsifk ruotsifk!!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe