Liverpoolin pakka hajoamassa

Anonyymi

Putosi Chelsealle FA-cupissa 2-0. Liigassa Watfordilta tuli turpiin 3-0 ja UCL:ssä Atleticolta 1-0. Toki ero sarjassa on niin iso, että mestaruus tulee vaikka jättäisi kauden loput pelit pelaamatta, mutta uskallan sanoa, että toista UCL-pokaalia putkeen ei enää tule. Peli on viime aikoina ollut hieman väsynyttä ja ponnetonta jos totta puhutaan.

7

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kloppin Liverpool pelaa kuin ruotsalaiset takavuosina jääkiekossa; hävitään "tarpeettomat" pelit ja keskitytään voittamaan isoja asioita. En usko että saksalaiselle valmentajalle liigacup tai edes FACup -kisat saarella antaa niin suurta tyydytystä että tappio niissä heikentää yöunen laatua.

      Henk.koht. jopa toivoin salaa sitä että kalenterista siivoutuu tilaa kevään tosi koitoksiin. ✅

    • Anonyymi

      Selvästikään Kloppi ei arvosta cuppeja kovin korkealle. Onhan tämä ollut vedonlyöjän kannalta aika hankalaa, koska ikinä ennen cupin tai liigacupin pelejä ei ole tiennyt, heittääkö saku kentälle tähdet vai junnut. No, Atleticoa vastaan tietysti lähdetään ykkösmiehistöllä. Hendersonia on kaivattu, Fabinhoa ja Lovrenia ei kaivattaisi. Valioliigan mestaruus on unelmien täyttymys, mutta faktahan on se, että jos ei tule uutta piste-ennätystä tai jos Atletico pudottaa Poolin UCL:stä, keväästä jää hapan maku suuhun. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että Bayern tai Man City ovat liian vahvoja Poolille, joten toinen UCL-mestaruus putkeen on aika epätodennäköinen.

      Mitähän sitä nykäisisi keskiviikon Atletico-matsiin? Buukkerit näkyvät odottavan aika vähämaalista matsia eli alle 2.5 maalia. Atletico ei maaleilla juhli, mutta tietysti puolustaa hyvin, joten Poolikin varmaan lähtee puolustuksen kautta pitämään Atletico nollilla ja tekemään itse ainakin yksi maali. Tätä matsia on ehkä järkevämpi pelata livenä, koska pelin luonne riippuu siitä, tuleeko maali alussa ja kumpi sen tekee. Jos kävisi niin, että Pool tekisi 1-0, niin sitten voisi olla aika varma, että ei tule yli 2.5 maalia, vaan kaivetaan poterot ja alkaa asemasota. Ehkäpä tulosvetoon voisi kokeilla 1-0, jolla mentäisiin siis jatkoajalle. Jos peli on siinä tilanteessa 2. puoliajalla, kummallakaan ei olisi ihan akuuttia hätää tehdä maalia, vaan ne voisivat pelailla varman päälle, suunnitellen strategiaa jatkoajalle. No joo, ei tästä arvuuttelusta nyt tule valmista, joten heitetään sellainen haku, että 1. maalin syntyaika on joko 31.-40. minuutti tai 41.-50. minuutti elikkä puoli tuntia katsellaan, ennen kuin maaliverkko heilahtaa joko 1. puoliajan lopussa tai ihan 2. puoliajan alussa.

      • Anonyymi

        Jos Tico saa nopeasti vierasmaalin niin peli repeää ja maaleja voi tulla ihan kaatamalla. Eli tässä on pakko lainata legendaarista Urheilulehden pelivihjettä:

        "Tässä kohteessa mikä tahansa merkki on mahdollinen."


    • Anonyymi

      Koska Liverpoolin kotimaan mestaruus ratkeaa? Se voi ratketa jo viikon sisällä, jos City sattuisi häviämään seuraavat kaksi peliä. Valioliigan ennätystä mestaruuden varmistamisessa pitää Man United, joka vuosituhannen alussa ratkaisi mestaruuden 14. huhtikuuta. Kaiken järjen mukaan Poolin pitäisi hoitaa homma kotiin ennen tuota päivämäärää. Jos unohdetaan päivämäärä, niin ennätys mestaruuden ratkeamisessa on viisi kierrosta ennen loppua, jota enkkaa pitävät hallussaan sekä United että City.

      Jos City häviää toisen tämän viikon peleistään, Pool voi ratkaista mestaruuden Goodison Parkilla 16. maaliskuuta. Oma arvaus on, että mestaruus ratkeaa kuitenkin vasta 21. maaliskuuta kotona Crystal Palacea vastaan.

    • Anonyymi

      Saaplarin koronavirus saattaa sekoittaa Poolin mestaruusjuhlat. Saattaa käydä niin, että Poolin mestaruuden varmistumisen hetkellä Anfield on suljettu viruksen leviämisen estämiseksi, joten kansanjoukot joutuvat mesoamaan kaduilla. Eihän siinä ole mitään järkeä, koska kyllä se virus leviää sielläkin. Eivätkä liverpoolilaiset hörökorvaiset huligaanit taatusti pysy kotona, vaikka poliisi määräisi. Kyösti toivoo nyt eniten sitä, että Briteissä ei pahin epidemia iskisi ainakaan viikkoon, jotta saadaan juhlat juhlittua kunnolla. Moni vanhempi Poolin kannattaja on odotellut niin kauan mestaruutta, ettei sillä ole väliä, vaikka sen jälkeen virus veisikin hengen, kjäh kjäh.

      tiedättekyllä

    • Anonyymi

      Liverpool-Atletico. Loukkaantumisuutisia: Rooberttisonni ja Hendersonni ovat palaamassa pelikuntoon, joten he lienevät kokoonpanossa. Ovatko he aloituksessa, onkin sitten arvoitus. Paha miinus on maalivahti Alissonin loukkaantuminen. Kyllä se nyt vain niin on, että hänen korvaajansa Adrian ei ole ollut yhtä varma, joten tuntuisi siltä, että Atletico tekee maalin, varsinkin jos puolustus taas sekoilee. Vedonlyönnissä maistuvia kohteita on enää aika harvassa, koska Atleticon jatkoonpääsykerroinkin laski, joten kaipa sitä pitää nykäistä yli 2.5 maalia, toivoen, että Pool tekee vähintään kolme. Tulosarvaus 2-1 eli Pool tippuu jatkosta.

      PS. Alisson on sivussa myös ensi maanantain Everton-matsista.

      tiedättekyllä

    • Lumiukko on seurannut intensiivisesti noin viikon ajan koronan leviämisen tilastoja ja Euroopan maiden reagointia. Erittäin pahalta näyttää tilanne. Todennäköistä on, että Valioliigakausi perutaan jossain vaiheessa tai loput otteluista tai ne pelataan tyhjille katsomoille. Tuntuisihan se varmasti valjummalta mestaruudelta. EM-kisat tullaan myös ehkä perumaan ellei sitten pelata tyhjille katsomoille, sekin on todennäköinen skenaario.

      Suomessa virus tullee leviämään ainakin 30% väestöstä, sillä toimet olivat ja ovat mitä ovat. Sama koskee Englantia, sillä sielläkin Italiasta (vieläkin) vain kävellään sisään ilman toimia, noh onhan siellä sentään kehoitettu ihmisiä kotikaranteeniin. Ehkä siellä on tiedossa radikaalimpia toimia kuin Suomessa, joka estää viruksen leviämistä. Kuten yleisötapahtumien peruminen. Irlannissa on muuten 29 tapausta ja siellä peruttiin St Patrick's Dayn juhla, joka on siellä suurin kansanjuhla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2033
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1670
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe