Evoluutioteoria on kuin paratiisin kielletty puu

Evoluutioteoria ei ole tieteen, vaan ateismin seurausta. Se perustuu ateistiseen maailmankatsomukseen, johon ei kuulu Jumalaa ja luomista. Siksi siihen ei tietenkään voi kuulua todisteita Jumalasta eikä luomisesta.
Evoluutioteoriaa yritetään kuitenkin pukea tieteen kaapuun, jotta siitä saataisiin uskottavampi.

Evoluutioteorian takana on itse saatana, joka käy taistelua Jumalaa vastaan ja yrittää saada kansat omalle puolelleen ovelalla petoksella. Evoluutioteoria on kuin Edenin paratiisissa ollut hyvän- ja pahantiedon puu, jonka hedelmää Jumala kielsi syömästä.
Käärmeen hahmossa tullut saatana kyseenalaisti Jumalan kiellon sanomalla: "Onko Jumala todellakin sanonut: Älkää syökö kaikista paratiisin puista?"
Samoin se tänäkin päivänä yrittää kyseenalaistaa Jumalan sanaa, jonka mukaan Jumala on luonut kaiken.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kreationismia yrittää mark5 kuitenkin pukea tieteen kaapuun, jotta siitä saataisiin uskottavampi. Miksi ihmeessä? Miten olet omasta mielestäsi onnistunut? Jos minä sekoitan pääni huumeilla, olen rikollinen, jos sekoitan pääni uskonnolla olen valtionkin erityisessä suojeluksessa.

      • "Kreationismia yrittää mark5 kuitenkin pukea tieteen kaapuun, jotta siitä saataisiin uskottavampi. Miksi ihmeessä? Miten olet omasta mielestäsi onnistunut? Jos minä sekoitan pääni huumeilla, olen rikollinen, jos sekoitan pääni uskonnolla olen valtionkin erityisessä suojeluksessa."

        En ole väittänyt kreationismia tieteeksi, eikä tarvitsekaan. Se on kaukana sekulaarisen tieteen yläpuolella. Sekulaarinen tiede tai evoluutioteoria ovat Jumalan sanan rinnalla vain satua, jolla ei ole mitään arvoa kun on kysymys totuudesta. Siksi olen mieluummin kreationisti kuin valhetieteen sätkynukke.


      • Anonyymi
        Mark5 kirjoitti:

        "Kreationismia yrittää mark5 kuitenkin pukea tieteen kaapuun, jotta siitä saataisiin uskottavampi. Miksi ihmeessä? Miten olet omasta mielestäsi onnistunut? Jos minä sekoitan pääni huumeilla, olen rikollinen, jos sekoitan pääni uskonnolla olen valtionkin erityisessä suojeluksessa."

        En ole väittänyt kreationismia tieteeksi, eikä tarvitsekaan. Se on kaukana sekulaarisen tieteen yläpuolella. Sekulaarinen tiede tai evoluutioteoria ovat Jumalan sanan rinnalla vain satua, jolla ei ole mitään arvoa kun on kysymys totuudesta. Siksi olen mieluummin kreationisti kuin valhetieteen sätkynukke.

        "En ole väittänyt kreationismia tieteeksi, eikä tarvitsekaan" Tulit sitten puolustamaan kreationismia tänne tiedepalstalle? Vai pitikö viestisi kuitenkin mennä Kreationismiin? No tekevälle sattuu. Krea on todellakin korkealla tieteen yläpuolella - itse asiassa niillä ei ole mitään yhteistä. Ihminen, joka on ulkoistanut oman ajattelunsa jollekin satoja vuosia sitten kirjoitetulle kirjalle näyttää minusta sätkynukelta. Elämänohjeet tulevat tuosta kirjasta, mitään ei tarvitse itse ajatella? Joskus mietin, eikö syvällä paatuneimmankin kreationistin sisällä elä pienenpieni uteliaisuus siitä mitä täällä on ihan oikeasti miljardeja vuosia sitten tapahtunut. Hän ei vain uskalla päästää ajatusta irti koska se voisi johtaa maailmankuvansa romahtamiseen ja väärässä olemisen myöntämiseen - mikä tunnetusti on monille ihmisille se maailmanvaikeinasia.


    • Anonyymi

      Banjo on kuin sello, vaikkakin se on eri kokoinen ja joskus jopa eri värinenkin. Tuo viimeistään osoittaa Jumalan luomistyön vajavaiseksi ja osittain jopa puutteelliseksikin.

      Banjoa soitetaan joskus jopa kirkossa, jotta se kuulostaisi paremmalta. Mutta useimmiten sekään ei auta epävireistä soitinta kuulostamaan yhtään sen paremmalta kuin hyttysparven ripulipierut.

      Raamatussa banjot soi ja pierut perseessä karkeloi, mutta selloista siellä ei ole mitään mainintaa? Tuo on osoitus Jumalan epävireisestä nuottikorvasta ja soittotaitojen puutteesta.

      • "Raamatussa banjot soi ja pierut perseessä karkeloi, mutta selloista siellä ei ole mitään mainintaa? Tuo on osoitus Jumalan epävireisestä nuottikorvasta ja soittotaitojen puutteesta."

        Ilman Jumalaa ja Hänen luomistyötään, ei olisi olemassa minkäänlaisia banjoja eikä muitakaan soittimia, eikä mitään muutakaan. Kaikki olemassaolo on sidoksissa siihen totuuteen, että Jumala on olemassa. Jumala on kaikki kaikessa ja ilman Hänen olemassaoloaan, ei ole mahdollista edes käydä keskustelua siitä, onko Jumala olemassa vai ei.


      • Anonyymi
        Mark5 kirjoitti:

        "Raamatussa banjot soi ja pierut perseessä karkeloi, mutta selloista siellä ei ole mitään mainintaa? Tuo on osoitus Jumalan epävireisestä nuottikorvasta ja soittotaitojen puutteesta."

        Ilman Jumalaa ja Hänen luomistyötään, ei olisi olemassa minkäänlaisia banjoja eikä muitakaan soittimia, eikä mitään muutakaan. Kaikki olemassaolo on sidoksissa siihen totuuteen, että Jumala on olemassa. Jumala on kaikki kaikessa ja ilman Hänen olemassaoloaan, ei ole mahdollista edes käydä keskustelua siitä, onko Jumala olemassa vai ei.

        Niinpä, eli aivan kuten sanoin.


    • Anonyymi

      Mark hyvä. Käytännössä kaikki luonnontieteen osa-alueet kaatavat nuoren Maan kreationismin; ei ainoastaan evoluutioteoria, jota niin kovasti pelkäät. Kreationismista ei tieteellistä saa, vaikka mitä tekisi. Kyseessä on esitieteellisten ihmisten taikauskoinen uskonto.

      • Anonyymi

        Höpsis. Kyllä kreationismista syntyy tiede ihan niinkuin kristinuskosta ja ilmastonlämpenemisopistakin.
        Valitaan jumala ruvetaan keksimään mantroja ja pyhiä kirjoituksia. Se on siinä.


      • Anonyymi

        Evoluutioteoria on pelkkää taikauskoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Evoluutioteoria on pelkkää taikauskoa.

        Sanoo taikauskoon uskova kretuliini. 😂


    • Anonyymi

      Evoluutioteoria syntyi, koska ihminen oppi katsomaan luontoa suoraan, eikä uskonnollisten oppien kautta. Aikansa uskottiin yhteen "totuuteen", mutta valitettavasti ajat muuttuu, tietomäärä lisääntyy, eikä monikaan vakioksi uskottu ollutkaan kovin vakio, vaan kaikki on hitaassa muutoksessa. Tulipa esihistoriakin yllätyksenä uskontomaailmalle. X tuhatta vuotta vanha maailma muuttuikin yhtäkkiä X miljardia vuotta vanhaksi. Että revipä siitä. vaikka sivu kerrallaan.

    • Anonyymi

      Mark. Ei kaikki ajattele noin mustavalkoisesti. Jumalaa voi ajatella jonkinlaisena kaikkeutta ylläpitävänä voimana, joka ilmenee erilaisina taajuuksina, atomeina ym. jotka luovat uusia elämänmuotoja, joihin taas itse sisältyy tuo luova voima. Evoluutio kuvaa yhä muutosta, vaikka se olisi tapahtunut eri tavalla kuin Darwin uskoi.

      Syntiinlankeemus sen sijaan on ovela tarina, jolla saatiin ihmiset alistettua synnintuntoon ja liittymään kirkkoon. Nykyihminen ei ole enää huijattavissa tällä tarinalla.

    • Anonyymi

      Ei tietenkään evoluutioteoria perustu ateismiin. Miten evoluutioteoria saataisiin kyhättyä käsityksestä jumalien olemassaolon suhteen? Ainakaan evoluutioteoria ei puhu mitään jumalien olemassaolosta tai olemattomuudesta.

      Eikä mikään maailmankatsomuskaan perustu ateismiin. Maailmankatsomukseen voi sisältyä ateistisuus, mutta ei toisinpäin.

      Sinä vain olet sekaisin uskonnosta...
      .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8584
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2595
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2323
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe