Ei muuta kuin aikaisin nukkumaan.

Anonyymi

Klo 3 aamukahville ja esiotteluita seuraamaan. Eiköhän tuo Robben ottelu ala tuolla 4-4.30 tietämillä. Täytyyhän se näitä Robben viimeisiä ns. merkittäviä otteluita katsoa. Ikinä ei Robbe ole uransa aikana ollut näin hoikassa kunnossa, mitä hän nykyään on. Adam Kownacki taas on juuri sellaisen kapakasta vedetyn näköinen joita otetaan hakattavaksi uraansa rakentavalle nyrkkeilijälle. Nyt ei kuitenkaan näin ole.

Adamilla ei ole yhtään häviötä urallaan ja pari ihan hyvääkin miestä on kaatunut. Adam lyö ilmeisen lujaa, koska tyrmäyksiä voitoista on suurin osa, mutta ihan kylmästi nyrkkeilytaidoiltaan Robbe on parempi. Adam on kotikehässä, vaikka onkin Puolassa syntynyt. Hän on muuttanut rapakon taakse jo nuorena poikana, joten kotonahan hän on. Robbesta on nykyään vaikea sanoa oikein mitään, joskus kunto sippaa ihan täysin, vaikka kaiken piti olla ihan kunnossa ja leuan kestävyyskin on jo nähty, jos kunnolla osuu, niin se ei vaan kestä.

Tarkalla nyrkkeilyllä, vasenta jabia kokoajan heittämällä Adamin suuntaan ja tietä auki oikealle, niin siinä piilee se tsäänssi, mutta kun niin monasti on nähty, että Robbella ei tuo kuntokaan aina kestä. Varmuudella Robben leiri on ottanut tämän matsin tosissaan, siitä ei ole epäilystäkään, kaikki mitä on voitu tehdä, on tehty.

Adam Kownacki lähtee selkeänä suosikkina tähän otteluun, minä kun en muuta voi veikata kuin suomalaista, niin sanon että Robbe voittaa. Tämän myönnän auliisti lottoamiseksi, koska häviöstäkään en ylläty yhtään. Tsemppiä Robbelle kuitenkin otteluun, pinhan tuo taas nähdään.
546734734573455

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kowanacki puolipohjat ylöspäin jo 4. erässä.

      • Anonyymi

        1.08 ehti kulua neljännestä erästä, sitten kerättiin näkkileivänmurusia kanveesista.


    • Anonyymi

      No niin. Sehän meni Robbelta nappiin. Mies oli hoikassa kunnossa ja kuitenkin iskuissa oli selkeästi ruutia. Ensimmäinen lattiassa käynti polakilla tuntui selvästi, lukua ei laskettu, mutta ylösnousun jälkeen selkeä "harha"(sivuaskel) ja hieman hämillään. Toisesta lattiaan lyönnistä lasku ja sekaisin oli polakki, eikä ole koskaan ollut vastaavassa tilanteessa, selkeästi ihmeissään itsekin. Loppu oli sitten yhtä maalia ja tuomarin oli keskeytettävä.

      No, tästä tuomiosta ei varmasti jupinoita saada aikaiseksi, eikä protesteja polakin leiristä. Roppe myös aloitti ihan pirteästi, Adam on sellainen jyrä, joka tulee päälle kokoajan, mutta heti alussa näki, että nyt on Robben lyönnissä taas kaatoa takana. En usko että Adam mikään lasileuka on, joten ilmeisesti Robben leirissä on nyt löydetty vihdoin joku jyvä uran lopulle. Yhden hyvän rahastuksenhan Robbe pystyisi urallaan vielä tekemään, nimittäin ranking nousee tämän voiton myötä sinne top 3-5 liitosta riippuen. 58567587845

      • Anonyymi

        En siis tarkoita, että Robbe omasta mielestäni kuuluisi noille sijoille, mutta näinhän nää yleensä menee, Adam roikkuu noilla sijoilla ja nyt Robbe vie paikan. Ehkei rankata ihan niin korkealle, mutta raju nousuhan tuosta voitosta on pakko tulla. Oikeastaan parasta tässä voitossa on se, kuinka näytöstyyliin se tuli, tarkoittaa myös sitä, että tämä voitto kyllä huomataan.


    • Anonyymi

      Voi kyllä sanoa, että varsinkaan raskaassa sarjassa ei ole voinut olla enää yhtään varma voittajasta 2019 jälkeen. Joshua häviää itseään puolta pienemmälle (ei kevyemmälle) ja vähemmän urheilulliselle kaverille. Wilder ei pärjännyt Furylle edes ekassa kohtaamisessa, vaikka toinen oli juuri ollut aivan rappiolla, pudottanut painoa 65 kg jne. Pakko sanoa, että sekin oli jo aikoinaan ihmeellistä, kun Fury vei Klitschkolta kaikki vyöt WBC:tä lukuunottamatta. Kirsikkana kakun päälle, mies joka on liittojen listoilla 3-5, ei hävinnyt kertaakaan, niin häviää eläkeläiselle, joka ei ollut oikein millään sijoilla, siis Robbe viime yönä.

      Tämä vaan todistaa oikeastaan sitä, mitä olen aiemminkin kirjoittanut. Jonkun ottelutyyli sopii hyvin yhdelle, mutta sitten se ei sovikaan ns. huomattavasti paremmalle nyrkkeilijälle. Näitä harvoja poikkeuksia toki on, joille tyylillä ei ollut juuri mitään väliä silloin kun oltiin parhaimmillaan, Mike Tyson, siinä kaatui vaikka betoniseinä, jos tuli vastaan. Rocky Marciano ja pakko se on sanoa, hyvin erityylisiä ottelijoita Mayweatherkin voitti ja voittipa vielä kaikki ketkä vastaan tuli.

      Mutta edelleen, kuten aiemmin kirjoitettua, niin sehän tämän suola on. Kiinnostaisiko ketään, jos varmuudella tiedettäisiin voittaja, eipä tietenkään. Nyt on vain lyhyen ajan sisällä tapahtunut näitä hyvinkin ennalta arvaamattomia tuloksia. Joskus tule pyöriteltyä ajatuksia näistä rahankeruutalkoista. Miettikää, paljonko Wilder/Fury 3 tuo rahaa kassaan. Entäs joku huipuista vastaan Joshua, koska Joshuakaan ei ole voittamaton. Yhtään olematta ilkeä, niin jokunen vuosi sitten raskaassa sarjassa oli jonkunlainen "alennustila" meneillään. Entäpä nyt, ei ole enää, ottelee siellä mitkä parit vaan, niin nyt puhutaan taas tähtitieteellisistä summista. Sanoihan Wilderkin yhdessä haastattelussa, this is bisnes, totta kai on, mutta pehmensikö omaa "häviötään".

      No näillä asioilla on aina spekuloitu ja tullaan aina spekuloimaan ja mielipiteitähän ihmisillä saa olla. 3673475345

      • Anonyymi

        Ei se tartte varsinkaan raskaassa, kuin yhden kympin töötin, niin homma menee pakettiin samoin tein, tai hetken päästä. Fury löi Wilderilta tärykalvon paskaksi ja homma oli sen jälkeen viimeistelyä vaille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se tartte varsinkaan raskaassa, kuin yhden kympin töötin, niin homma menee pakettiin samoin tein, tai hetken päästä. Fury löi Wilderilta tärykalvon paskaksi ja homma oli sen jälkeen viimeistelyä vaille.

        Niin ja mietippäs sitä 18 kilon haarniskaa, joka koitui Wilderin mukaan kohtaloksi. On se ollut hyvä haarniska ainakin Furya ajatellen. 674845846


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ja mietippäs sitä 18 kilon haarniskaa, joka koitui Wilderin mukaan kohtaloksi. On se ollut hyvä haarniska ainakin Furya ajatellen. 674845846

        Ylimielistä pelleilyä, joka ei varmasti toistu. Kyllä Wilder on varmasti vetänyt lenkkiä lisäpainojen kanssa ja tietää, et parinkymmenen kilon vaikeasti hallittava lisäpaino saattaa vetää jalat jumiin.


    • Anonyymi

      Huomasitteko kuinka rauhallinen ja itsevarma Roppe oli ennen matsia, tuollaista ei ole ennen nähty, että jotain on tehty nyt oikein.
      Hyvä oli myös kommentti ennakoon voittamattomalle vastustajalle, että nyt tulee uusi kokemus.

      • Anonyymi

        Samaahan se on ennen jokaista matsia. Robbe pärjää hyvin lyhyempiään vastaan ja nyt unelmapaukku ratkaisi ottelun. Ei ole taso millään millään muotoa Fury-Wilder-Joshua akselilla, mutta hyvä voitto kuitenkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      405
      4119
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      229
      2047
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1520
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      155
      1345
    5. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      61
      1003
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1001
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      127
      965
    8. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      913
    9. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      222
      906
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      888
    Aihe