Mikä on "suvaitsevaisen" ÄO keskimäärin?

Anonyymi

Noita suvakkeja kun katsoo niin suurin osa näyttää olevan naisia, ja lähinnä nuorehkoja sellaisia vaikka joukossa on jopa eläkeläisiä. Veikkaan että suurin osa ei myöskään ole korkeasti koulutettuja, ja ovat suhteellisien pienituloisia - osa työttömiä.

Mutta heillä näyttää olevan sellainen käsitys, että Suomeen voidaan ottaa rajattomasti mamuja(muslimeita), joilla ei pääosin ole juuri koulutusta ja sopeutuminenkin on ongelma. Suvakit eivät näytä ymmärtävän kuinka kalliiksi nämä mamut tulevat, sen lisäksi että turvattomuus ja väkivalta lisääntyy. Kuten Ruotsissa on käynyt.

Onko keskiverto suvakki siis vaan äärimmäisen naiivi ja kokematon, vain vaan umpityhmä - vai molempia?

Ohisalo vaikuttaa kyllä erittäin naiivilta.

65

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      He käyvät kuitenkin töissä toisin kun natsit.

      • Anonyymi

        No mistä sinä tiedät, onko sulla jotain "taulukkoja" näyttää, että ketkä käy töissä ja ketkä ei?

        Sen toki tietää, että vasemmistoanarkistit eivät käy töissä, se kun ei sovi ideologiaan.


      • Anonyymi

        Missäs näät natseja, kuussako?


    • Anonyymi

      Suvakin ÄO on niin alhainen, että sen mittaaminen on ongelmallista. Varsinkin matemaattiset kyvyt puuttuvat kokonaan. Sen näkee siitä, että suvakki uskoo Suomen kykenevän elättämään vaikka miljardi tulijaa.

    • Anonyymi

      Kun lukee näitä tarinoita täällä niin aina ei vaan voi tai jaksa ymmärtää.
      Epäilen myös että heillä on ongelmia omassa rahan käytössä ja talous retuperällä, vaikka oliskisin töissä.

      Jos olisi sellainen taikaseinä joka suoltaa loputtomasti rahaa, niin kyllä minäkin auttaisin kaikkia kaikkialla, mutta kun sellaista yksinkertaisesti ei ole.
      Tällä hetkellä meillä on 120miljardia euroa valtion velkaa ja lisää tulee ilman että loppua näkyy.
      Vanhanaikainen kaksi puoleinen vaaka on hyvä tapa kuvailla tätä. Toisella puolella on menot ja toisella tulot, jos menoja on liikaa niin se ei pysy tasapainossa, joten velka kasvaa. Jos saadaan tulot isommiksi kuin menot, niin velka laskee.

      Valitettavasti täytyy sanoa että tämä maahanmuutto nostaa meidän velkaa, jota suvakki ei tunnu itse ymmärtävän, mutta sitten hänen jälki kasvu kärsii tästä.
      Täytyy myös tajuta että hänen jälki kasvun toimet voivat olla paljon radikaalimpia kuin meidän aktiivimallit.

      Minusta tuntuu että suvakki ei ajattele kuin itseään ja ei ajattele isommassa kaavassa.

      Vittuako selitän, oon vaa tyhmä persu

    • Anonyymi

      Arvostan, että olet katsellut ja jaat mielipiteitäsi suvakeista. Kerron kuitenkin hieman mielipiteestäsi hieman poikkeavaa faktatietoa suvakista.
      Olen valikoidun maahanmuuton kannattaja ja teen vapaaehtoistyötä maahanmuuttajien kanssa. Meillä on mielestäni jo pikkuyisen housussa tämän asian kanssa ja autan pyykinpesussa. Vaparityö on iso juttu ja se säästää melkoisesti valtion kustannuksia. Samalla tulee hyvä fiilis kun auttaa aluksi ihan tuntemattomia ihmisiä.

      En kuitenkaan tunne itseäni leimasta ja nimityksestä jonka saan netissä kun kerron mielipiteeni. Olen siis 190 cm mies ja minulla on DNA testin mukaan saksalainen perimä. Sukututkimuksen mukaan sukumme on 1440-luvulla siirtynyt Suomeen.
      En siis ole suvakkihuora enkä mikälie santavarvas saati sitten mokkakikkeli joiksi kaikiksi minua on mielipiteitteni ja tekemisieni takia kutsuttu.
      Minulla on myös 1 asteen tutkinto jota olen päivittänyt tiedeyliopiston koulutuksella joten en täytä edes tuota ei koulutusta-kriteeriä. Olen myös hyvätuloinen. Minulla on talo ja kaksi autoa sekä hieno vene maksettuna. Puhun neljää kieltä joka oli syy jonka takia minua lähdettiin houkuttelemaan tähän hommaan.
      Makroekonomiasta ja kansantaloustieteestä minulla on hyvät tiedot. Juuri tuon takia pidän tätä vapaaehtoistyötä äärettömän arvokkaana. Saamme sillä ainakin osan näistä maahanmuuttajista alusta alkaen oikeille raiteille ja kohti täysvaltaista yhteiskunnan jäsenyyttä.
      Näillä evailla koen, että minulla on paljon annettavaa maahanmuuttajien kotouttamisessa ja koulutamisessa yhteiskuntamme jäseniksi.

      Ihmiset kuten tämän säikeen aloittaja eivät ilmeisesti tee mitään tilanteen parantamiseksi. Kuten totesin, niin meillä on tilanne vähän niin kuin olisi paskat housussa ja iso osa suomalaisista on sitä mieltä, että nyt pitää parkua kun on jo housuissa. Parkukaa niin penteleesti sitä varten tämä suoli24 on olemassa. Varmasti valittamalla ja itkemällä asiat korjaantuvat. Itkekää ressukat!

      • Anonyymi

        Muista nyt että on olemassa kaksi eri käsitettä, maahanmuutto ja haitta maahanmuutto.

        Maahanmuuttajat yleensä on työssä käyviä ja tulee omillaan toimeen.
        Haitallinen maahanmuutto on sitä kun otetaan ihmisiä vastoin mitään tarvetta tai pakotetta, jotka tutkitusti nostavat vain tukia ja työllistyvät huonosti varsinkin korkeapalkkaisiin töihin. Matalapalkka aloilla se palkka tulee osittain tukina.

        Minä myös toivoisin että jos halutaan asua Suomessa, niin oltaisiin maassa maan tavalla.
        Ei tänne pitäisi voida tulla vaatimaan että meidän pitää muuttaa tapoja koska se loukkaa jotain muuta uskontoa. Tänne tulo perustuu vapaaehtoisuuteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muista nyt että on olemassa kaksi eri käsitettä, maahanmuutto ja haitta maahanmuutto.

        Maahanmuuttajat yleensä on työssä käyviä ja tulee omillaan toimeen.
        Haitallinen maahanmuutto on sitä kun otetaan ihmisiä vastoin mitään tarvetta tai pakotetta, jotka tutkitusti nostavat vain tukia ja työllistyvät huonosti varsinkin korkeapalkkaisiin töihin. Matalapalkka aloilla se palkka tulee osittain tukina.

        Minä myös toivoisin että jos halutaan asua Suomessa, niin oltaisiin maassa maan tavalla.
        Ei tänne pitäisi voida tulla vaatimaan että meidän pitää muuttaa tapoja koska se loukkaa jotain muuta uskontoa. Tänne tulo perustuu vapaaehtoisuuteen.

        "Minä myös toivoisin että jos halutaan asua Suomessa, niin oltaisiin maassa maan tavalla.
        Ei tänne pitäisi voida tulla vaatimaan että meidän pitää muuttaa tapoja koska se loukkaa jotain muuta uskontoa. Tänne tulo perustuu vapaaehtoisuuteen."
        Pitäisikö siis kaikkien lähtömaiden kouluihin laittaa oppiaine Miten eletään Suomessa ?
        Tämä on juuri sitä mitä me vaparit teemme kun emme usko, että he sitä tänne tullessaan olisivat opiskelleet.
        Teemme myös nuo tavat tutuksi. Itse puolustan kovasti naisen asemaa länsimaissa ja teen sen selväksi myös arabeille. Minulla on myös kuvasarja siitä kun isi lyö koulutustarkoituksella lastaan ja seuraavassa ruudussa tulee poliisi ja vie iskän.
        Itse kirjoitan maahanmuutosta yleisellä tasolla. Myös kouluttamattomien maahanmuuttajien tulosta voi hyötyä. Kun heistä tehdään vaikka lähihoitajia palvelutaloon, niin yhteiskunta maksaa n 5:n vuoden koulutuksen. Montako vuotta menee kun kantasuomalainen lapsi koulutetaan lähihoitajaksi ja kelpaako hänelle tuo työ tulevaisuudessa yhtä hyvin kuin mamulle?
        Olen itse kouluttanut myös yleislääkäriä, hammaslääkäriä ja tiedekunnan dekaania. Harmi kunn kaikki mamut eivät ole tuollaisia :-)
        Eli jos sen sijaan, että jaamme viisauttamme netissä keskittyisimme auttamaan tilanteessa saisimme paljon aikaan ja saisimme alennettua yhteiskunnan kustannuksia tilanteessa joka ei ole meidän syytä.


      • Anonyymi

        Arvostaisin sinua, jos saisit matematiikasta aikaiseksi loppututkinnon Helsingin yliopistosta. Opettajalinjalla on helpointa läpäistä kurssit. Valitse stokastiikan linja, puhutaan sitten lisää.

        Tietojenkäsittelytiede toiseksi aineeksi, niin on hyvä yhdistelmä. Opettelet ymmärtämään logiikkaa ja loogista ajattelua. Kolmas aine voisi olla vaikka teoreettinen fysiikka. Sitä en ole itse opiskellut.
        Nyt olen eläkkeellä, aika pitkä työputki on takana.
        Muuten, v. 1995 alettiin helpottaa tutkintojen suorittamista sekä yliopistoissa että ns. ammattikorkeakouluissa. Piti tehdä tulosta oppilaitoksissa, ja helpoiten siihen päästiin tuottamalla paljon tutkintojen suorittajia. Ennen ei ollut näin. Nythän taitaa olla jo kohta puolet maisterin tutkinnon suorittaneita esim. vuosina 1970 -1990 syntyneistä. Älykkyys jota ennen tarvittiin, ei todellakaan ole noussut niin paljoa, että tutkintoja saataisiin läpi hirmuiset määrät.

        -persu1956-


    • Anonyymi

      Suvakilla järkyttävän huono itsetunto jota yritetään pönkittää olemalla " ns humaani " ihminen kuten ihannoimansa telkkarissakin esiintyvät upeat vitunvirkkaajat ja julkimot, mutta suvakkihan ei välttämättä oikeasti edes tiedä mitä humaanius on. Myös suurempien kokonaisuuksien hahmottaminen on hakusessa ,se ettei koskaan ole itse omistanut mitään eikä varsinkaan omalla työllään saavuttanut mainittavampaa on myös yleistä, se on helppo jakaa ympäri maailman muiden kovalla työllä ansaitsemia rahoja, kun itsekkin ilman mitään vastikkeellisuutta niitä käyttää.

      • Anonyymi

        Miksi sinä mamu muutaman vuoden suomenkielen opiskelun jälkeen kommentoit noin voimallisesti. Teillä on siellä vastaanottokeskuksessa opettajia jotka voivat perehdyttää sinut lauserakenteisiin ja kirjoittamiseen. Kuuntele heitä, niin sinulle aukeaa kaunis ja ihmeellinen maailma.


    • Anonyymi

      Vaikutuksille alttiita ,hieman syrjäytynyttä ,anarkismiin ja väkivaltaan taipuvaisia itkupotkuraivari hönöjä:).

    • Anonyymi

      Olkaa huolissanne masennuksesta, huumeista, syrjäytyneisyydestä, äärioikeistosta. Siinä on relevantteja kokonaisuuksia, joihin voidaan vaikuttaa ja jotka oikeasti rapauttavat Suomea.
      Ei ole keppihevosen harjaa, joka ei olisi mamukkien syytä.

    • Hieman epäilen, ainakin oman tuttavapiirin perusteella, että sinulla meni roolit aika sekaisin. Kyllä me yliopistokoulutetut toimistotöitä tekevät taidamme olla pääsääntöisesti suvakkeja ja rajakit löytyvät omista kavereista sieltä suorittavasta portaasta tai kelan jonosta...

      • Anonyymi

        Et ainakaan rationaalista ajattelukykyä vaativissa toimistohommissa, insinööri tms. Sen todistaa se, että syyt ja seuraukset näyttävät olevan suvakeilla koko ajan hukassa tai sekaisin. Järkevä ihminen ei myöskään anna ideologian viedä tosiasioita vastaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Et ainakaan rationaalista ajattelukykyä vaativissa toimistohommissa, insinööri tms. Sen todistaa se, että syyt ja seuraukset näyttävät olevan suvakeilla koko ajan hukassa tai sekaisin. Järkevä ihminen ei myöskään anna ideologian viedä tosiasioita vastaan.

        Kielellisen ilmauksesi puutteet viittaavat siihen, ettet taida itsekään ihan rationaalista ajattelukykyä erehtyä harrastamaan...

        Mutta jos nyt ilman sarvia ja hampaita sanotaan, niin kyllähän tuo ideologien vienti on vahvinta tuolla rajakkipiireissä. Sen näkee kun katsoo vaikka persuja eduskunnassa. Oli puhe mistä tahansa, niin muutama aatteelle vastenmielinen ihminen (maahanmuuttaja) pitää saada mukaan keskusteluun. Aika surullista.


      • Anonyymi
        TheRat kirjoitti:

        Kielellisen ilmauksesi puutteet viittaavat siihen, ettet taida itsekään ihan rationaalista ajattelukykyä erehtyä harrastamaan...

        Mutta jos nyt ilman sarvia ja hampaita sanotaan, niin kyllähän tuo ideologien vienti on vahvinta tuolla rajakkipiireissä. Sen näkee kun katsoo vaikka persuja eduskunnassa. Oli puhe mistä tahansa, niin muutama aatteelle vastenmielinen ihminen (maahanmuuttaja) pitää saada mukaan keskusteluun. Aika surullista.

        Mitähän kieliopillisia virheitä rotta tarkoittaa?
        Rotalla itsellään on kieliopillisesti huonoa ja virheellistä ilmaisua esimerkiksi tässä:
        "niin kyllähän tuo ideologien vienti on vahvinta tuolla rajakkipiireissä."

        Ideologien vienti? Minne? Ulkomaille?
        Moittimasi kirjoittaja ilmaisi selvästi, ja kieliopillisesti oikein, mitä tarkoitti: "ei myöskään anna ideologian viedä", eli ei anna sen vaikuttaa liiaksi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mitähän kieliopillisia virheitä rotta tarkoittaa?
        Rotalla itsellään on kieliopillisesti huonoa ja virheellistä ilmaisua esimerkiksi tässä:
        "niin kyllähän tuo ideologien vienti on vahvinta tuolla rajakkipiireissä."

        Ideologien vienti? Minne? Ulkomaille?
        Moittimasi kirjoittaja ilmaisi selvästi, ja kieliopillisesti oikein, mitä tarkoitti: "ei myöskään anna ideologian viedä", eli ei anna sen vaikuttaa liiaksi.

        En minä nyt varsinaisesti sanonut, että kyse olisi kieliopillisesta virheestä. Mutta on tässä jotain kovin outoa...
        > Et ainakaan rationaalista ajattelukykyä
        > vaativissa toimistohommissa, insinööri tms.

        Tiedätkö, mikä on suomessa lauseen minimivaatimus?


      • Anonyymi
        TheRat kirjoitti:

        En minä nyt varsinaisesti sanonut, että kyse olisi kieliopillisesta virheestä. Mutta on tässä jotain kovin outoa...
        > Et ainakaan rationaalista ajattelukykyä
        > vaativissa toimistohommissa, insinööri tms.

        Tiedätkö, mikä on suomessa lauseen minimivaatimus?

        Niin, että pilkunviilaus näköjään alkoi suvakilla heti, kun osui ja upposi! No, eipä taas yllätä ketään.


      • Anonyymi
        TheRat kirjoitti:

        En minä nyt varsinaisesti sanonut, että kyse olisi kieliopillisesta virheestä. Mutta on tässä jotain kovin outoa...
        > Et ainakaan rationaalista ajattelukykyä
        > vaativissa toimistohommissa, insinööri tms.

        Tiedätkö, mikä on suomessa lauseen minimivaatimus?

        Älä rotta yritä. Tuossa lauseessa kirjoittaja käytti nykyisin tekstareissa ja Twitterissä yleistä lyhyttä lauserakennetta. Kieliopillisesti oikea olisi tarkalleen ollut: "Et ainakaan rationaalista ajattelukykyä vaativissa toimistohommissa, tai insinöörinä, tms."

        Kuitenkin, jos joku käyttää ns. twitterkieltä, se ei osoita hänen olevan epärationaalinen. Sellaisen väitteen esittäminen kertoo pikemminkin sen esittäjän tarpeesta käyttää ad hominemia peittääkseen omaa argumentointikyvyttömyyttään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Älä rotta yritä. Tuossa lauseessa kirjoittaja käytti nykyisin tekstareissa ja Twitterissä yleistä lyhyttä lauserakennetta. Kieliopillisesti oikea olisi tarkalleen ollut: "Et ainakaan rationaalista ajattelukykyä vaativissa toimistohommissa, tai insinöörinä, tms."

        Kuitenkin, jos joku käyttää ns. twitterkieltä, se ei osoita hänen olevan epärationaalinen. Sellaisen väitteen esittäminen kertoo pikemminkin sen esittäjän tarpeesta käyttää ad hominemia peittääkseen omaa argumentointikyvyttömyyttään.

        > Kieliopillisesti oikea olisi tarkalleen ollut:
        > "Et ainakaan rationaalista ajattelukykyä vaativissa
        > toimistohommissa, tai insinöörinä, tms."

        No ei, mutta hyvä yritys. :)

        Kiva että kerroit tämän keskusteluhaaran aloittajan olevan mielestäsi argumentointikyvytön. Olette te lutuisia.


      • Anonyymi
        TheRat kirjoitti:

        > Kieliopillisesti oikea olisi tarkalleen ollut:
        > "Et ainakaan rationaalista ajattelukykyä vaativissa
        > toimistohommissa, tai insinöörinä, tms."

        No ei, mutta hyvä yritys. :)

        Kiva että kerroit tämän keskusteluhaaran aloittajan olevan mielestäsi argumentointikyvytön. Olette te lutuisia.

        Kerropas tollo, mikä sinun kielioppisi mukaan on oikein. Missä muka kerroin hänen olevan argumentointikyvytön? Näet harhoja ?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kerropas tollo, mikä sinun kielioppisi mukaan on oikein. Missä muka kerroin hänen olevan argumentointikyvytön? Näet harhoja ?

        No, minä lähtisin lisäämään verbiä johonkin väliin.

        Sinähän se väitit, että kirjoitusasusta nillitys kertoo argumentointikyvyn puutteesta. Katsopa vähän kuka sen aloitti...


      • Anonyymi
        TheRat kirjoitti:

        Kielellisen ilmauksesi puutteet viittaavat siihen, ettet taida itsekään ihan rationaalista ajattelukykyä erehtyä harrastamaan...

        Mutta jos nyt ilman sarvia ja hampaita sanotaan, niin kyllähän tuo ideologien vienti on vahvinta tuolla rajakkipiireissä. Sen näkee kun katsoo vaikka persuja eduskunnassa. Oli puhe mistä tahansa, niin muutama aatteelle vastenmielinen ihminen (maahanmuuttaja) pitää saada mukaan keskusteluun. Aika surullista.

        Kuinka paljon nämä refugeesit on olleet turuilla ja toreilla parkumassa, viime vuosina? Ei kovin älykkäältä näytä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerropas tollo, mikä sinun kielioppisi mukaan on oikein. Missä muka kerroin hänen olevan argumentointikyvytön? Näet harhoja ?

        Minä kurja tollo sotken teidän palstan, pää käy ,kielioppi 10,Ruotsi hyvä,tulot ja luulot suuret,kohta kunnian kukko kelaa..kaula katkee


      • Anonyymi
        TheRat kirjoitti:

        No, minä lähtisin lisäämään verbiä johonkin väliin.

        Sinähän se väitit, että kirjoitusasusta nillitys kertoo argumentointikyvyn puutteesta. Katsopa vähän kuka sen aloitti...

        "Katsopa vähän kuka sen aloitti..."
        Sinä itse väittämällä erästä kirjoittajaa epärationaaliseksi hänen kirjoittamansa yhden lauseen lopun perusteella?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Katsopa vähän kuka sen aloitti..."
        Sinä itse väittämällä erästä kirjoittajaa epärationaaliseksi hänen kirjoittamansa yhden lauseen lopun perusteella?

        Älä viitsi vääntää selkeästi itseäsi fiksumman kanssa. Nolottavaa luettavaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et ainakaan rationaalista ajattelukykyä vaativissa toimistohommissa, insinööri tms. Sen todistaa se, että syyt ja seuraukset näyttävät olevan suvakeilla koko ajan hukassa tai sekaisin. Järkevä ihminen ei myöskään anna ideologian viedä tosiasioita vastaan.

        Olen kerran testannut Rottaa ja olen huomannut että hänellä ei ole käsitystä tietojenkäsittelytieteestä ja tuskin matematiikastakaan.

        Jos Rotta on suorittanut tutkintonsa v. 1995 jälkeen, niin silloin sen alkoi saada paljon helpommalla kuin ennen. Yliopistot ym. oppilaitokset alkoivat saada määrärahoja tuloksen perusteella. Ja tulihan tulosta, tutkinnonsuorittajien määrä alkoi kasvaa. Syynä ei ollut hyvä opetus, voitte arvata syyn miksi valmistuneita alkoi tulla enemmän kuin ennen ...


      • Anonyymi

        Olet luultavassa julkisella sektorilla töissä, veronmaksajat maksavat palkkasi ja korotetun eläkkeesi. Työsi on luultavasti aivan turhaa, ja homma hyvin löysää.
        Moni joutuu työttömäksi yksityisellä sektorilla mutta varsinkin valtion töissä (työpaikoilla) istuvat ovat kuin räkä kravatissa, joka ei lähde pois sitten millään.


      • Anonyymi

        Olet yliopistokoulutettu tai et, niin se hyvä koulutus ei näytä tuovan aina sitä viisautta. Kun muistelee sitä erään punapääpapinkin sekopäistä heilumista ja kommentteja taannoin, niin järki näytti olevan kaukana.

        Ja suvakkejakin on erilaisia, osa tykkää mieltää itsensä suvakiksi koska se on in. Osa taas on fanaattisia vihervasureita, jotka eivät hyväksy yhtään "väärää" kommenttia. Kyselyjen perusteella suurin osa kansaa on kuitenkin mamukriittistä. Korkeasti koulutetuissa on myös paljon mamukriittisiä, mutta he eivät yleensä tuo itseään esiin juurikaan.

        Veikkaan että sinä et paljonkaan omaa katukokemusta mamuista ja varsinkaan muslimeista, moni suvakkihan ei omaa muuta kuin naiivin maailmankatsomuksen. Itse aikanaan lähes 20v. Tukholman lähiöissä asuneena(myös ghettoalueilla)ja ongelmat nähneenä, niin tapaankin sanoa että vuosi asumista jossain Tukholman mamughetossa avaisi suvakinkin silmät todellisuuteen. Kyllä sieltä sinulla ja muilla suvakeilla tulisi kiire kotiin, tuskin sitä vuotta kestäisitte.


      • Anonyymi

        Liika oppiminen voi viedä sinut yhteen uskoon...

        samoin kun islamissa imaamin huuto


      • Anonyymi
        TheRat kirjoitti:

        En minä nyt varsinaisesti sanonut, että kyse olisi kieliopillisesta virheestä. Mutta on tässä jotain kovin outoa...
        > Et ainakaan rationaalista ajattelukykyä
        > vaativissa toimistohommissa, insinööri tms.

        Tiedätkö, mikä on suomessa lauseen minimivaatimus?

        Ennen koulussa sanottiin, että lauseessa pitää olla verbi. Muuten se ei ole lause.
        Voisin kumota tuon väitteen. Tämä totuus on tuttu monille Suomessa.

        Forssan v1tut ja Billnäsin kirveet.
        Forssan v1tut ja Sandvikin sahat.


    • Anonyymi

      Suvakit ovat todellisuudessa juuri niitä jotka ei hyväksy muita kuin oman näkemyksen ja mielipiteen joten oikea sana olisikin suvaitsematon.

    • Anonyymi

      Älykkyysosamäärä kai sama kuin käsipallolla.

    • Aloittajan kirjoitusasusta päätellen ei hänelle koulu ole juurikaan maistunut. Ehkä köksä ja liikka? Toivottavasti emme saa afrikasta tänne vaivoiksemme hänen tasoisia ihmisä.
      Älykkyysosamäärä tuolla aloittajalla lienee sama kuin kenkäni numero eli 47.

      • Anonyymi

        Ei ole sinullekaan koulu maistunut: Afrikka kirjoitetaan isolla lakukirjaimella. Sitten pitä' sanoa " hänen tasoisiaan" ei "hänen tasoisia".


    • Anonyymi

      Tuli typo: alkukirjaimella, ei lakukirjaimella.

      • Anonyymi

        Toinenkin: Pitää.


    • Anonyymi

      Joka Länsimaa, mihin Lähi-idän tai Afrikan maahanmuuttajia on otettu, on enemmän tai vähemmän kusessa heidän kanssaan. Nyt Suomessakin on jo nähty samat ongelmat heidän kanssaan kuin muualla Euroopassa.
      he eivät sopeudu, vaan luovat omat rinnakkaisyhteiskuntansa lakeineen ja purevat auttavaa kättä.
      Ei siinä auta, vaikka suvakki-setä kuinka lässyttäis rautalangasta vääntäen että lapsia ei saa lyödä, naisen oikeutta koskemattomuuteen pitää kunnioittaa vaikka nainen olisi hunnuton ja omalla tyttärellä pitää olla vapus päättää itse elämästään, opiskelustaan, avioliitostaan ja seurustelusuhteestaan. Ei vain auta, koska nämä tuljat on sosiaalistettu vauvasta asti saria-lakiin. Jos tuollaiset sopeuttamiset auttaisi, niin eihän tämänkaltaisia ongelmia olisikaan. Ei olisi mitään siirtolaisjengejä rinnakkaisyhteiskuntineen. Luuletteko ettei sitä ole yritetty esim. Ruotsissa? Me emme pysty auttamaan noita ihmisiä. Me vain tuhoamme itsemme ja Suomi-kotimme.
      Kunka paljon parannuksia tähän mamujen hoitoon pistetyllä rahalla olisi voinut tehdä pakolaisleireissä? Kuinka paljon niillä olisi voinut kehittää leirin infraa, sairaanhoitoa, koulurakennuksia ja turvallisuutta?
      Nyt me hoivataan isolla rahalla muutamaa maskottia, joilla suvakit voi hymistellä kun sillä rahalla olis tehnyt vaikka mitä, jossain kehitysmaan pakolaisleirilä, ja oikeasti auttanut ihmisiä.
      Pakolaisista toivotaan lähihoitajia vanhuksille, vaikka nytkin on työttömiä lähihoitajia. Ongelma on siinä, että lähihoitajia ei palkata tarpeeksi. Joka paikassa mennään minimimiehityksellä ja raha edellä. Nuo pakolaisten sopeuttamiseen käytetyt rahatkin olisi voinut käyttää lähihoitajien palkkaamiseen niin, että olot olisi siedettävämmät sekä vahuksilla että hoitajilla.
      Itse nuorena persu-naisena arvostan suomalaista, sekulaaria, liberaalia, humaania hyvinvointiyhteiskuntaa ja mua hirvittää, että jotku ovat valmiita romuttamaan tämän kaiken. Vaihtamaan rauhan, tasa-arvon ja ihmisoikeudet rinnakkaisyhteiskuntiin sharia-lakiin ja klaanisotiin ruotsinmalliin.

    • Anonyymi

      Suvakit ovat keskimääräistä korkeamin koulutettuja ja sivistyneitä, joten heidän ÄO on reilusti yli 100 , itse lukeudun suvakkeihin ja minulla ÄO 128 (WAIS-IV testi), olen 62 vuotias maaseudulla asuva mies.

      Rajakeilla ÄO on huomattavasti alempi, joillakin jopa sama kuin kengän numero...

      • Anonyymi

        Lue kirjoitus yläpuolelta. On suuri syy epäillä, ettet nyt puhunut aivan totta tuosta älykkyydestäsi.

        Kuinka älykkäänä pidät laskutaidottomuutta ja oman maan tuhoamista?


      • Anonyymi

        Älykkyys on kuin gorillalla lihakset ja linnulla nokka. Se on biologinen ominaisuus joka auttaa sinua hankkimaan ruokaa ja puolustautumaan yms.
        Voit olla älykäs monellakin osa-alueella. Voit olla matemaattisesti huippulahjakkuus (kuten gebardi, joka sekunissa arvio, kannattaako uhrata energiaa ohi kipittävän saaliin metsästämiseen). Toisaalta voit olla polyglotti, joka hallitsee 20 kieltä, mutta eksyy jopa marketissa tai menee sekaisin yksinkertaisissa laskutehtävissä.
        Voit olla huippuälykäs mutta "tyhmä kuin saapas". Älykkyys ei kerro mitään viisaudesta.
        Viisas voi olla älyllisesti keskinkertainen, mutta hänellä on kyky pragmaattiseen ajatteluun. Hän pystyy monipuolisesti pohtimaan asioiden eri näkökantoja ja näkemään asiat sellaisena kuin ne on. Toisin kuin huippuälykäs, omaan älyynsä rakastunut älykkö, Viisas on nöyrä. Hän tietää olevansa erehtyväinen. Hän pystyy tarvittaessa muuttamaan näkemyksiään tai tunnustaan virheensä.
        Omaan älyynsä rakastunut älykkö ei ikinä pysty tunnustamaan erehtyneensä. Hän on yhtä kuin mielipiteensä. Hänelle on suuri häväistys, jos joku osoittaa hänen ajattelunsa heikkouden. Hän on ylimielinen ja mielummin jatkaa tuhoontuomittua agendaansa loppuun asti, kuin tunnustaa virheensä. Hän, toisin kuin viisas, uskoo olevansa ylemmällä tasolla kuin muut ja kykenevänsä hallitsemaan elämää oman älynsä avulla. Viisas tajuaa, että elämä ja maailma on hallitsematon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älykkyys on kuin gorillalla lihakset ja linnulla nokka. Se on biologinen ominaisuus joka auttaa sinua hankkimaan ruokaa ja puolustautumaan yms.
        Voit olla älykäs monellakin osa-alueella. Voit olla matemaattisesti huippulahjakkuus (kuten gebardi, joka sekunissa arvio, kannattaako uhrata energiaa ohi kipittävän saaliin metsästämiseen). Toisaalta voit olla polyglotti, joka hallitsee 20 kieltä, mutta eksyy jopa marketissa tai menee sekaisin yksinkertaisissa laskutehtävissä.
        Voit olla huippuälykäs mutta "tyhmä kuin saapas". Älykkyys ei kerro mitään viisaudesta.
        Viisas voi olla älyllisesti keskinkertainen, mutta hänellä on kyky pragmaattiseen ajatteluun. Hän pystyy monipuolisesti pohtimaan asioiden eri näkökantoja ja näkemään asiat sellaisena kuin ne on. Toisin kuin huippuälykäs, omaan älyynsä rakastunut älykkö, Viisas on nöyrä. Hän tietää olevansa erehtyväinen. Hän pystyy tarvittaessa muuttamaan näkemyksiään tai tunnustaan virheensä.
        Omaan älyynsä rakastunut älykkö ei ikinä pysty tunnustamaan erehtyneensä. Hän on yhtä kuin mielipiteensä. Hänelle on suuri häväistys, jos joku osoittaa hänen ajattelunsa heikkouden. Hän on ylimielinen ja mielummin jatkaa tuhoontuomittua agendaansa loppuun asti, kuin tunnustaa virheensä. Hän, toisin kuin viisas, uskoo olevansa ylemmällä tasolla kuin muut ja kykenevänsä hallitsemaan elämää oman älynsä avulla. Viisas tajuaa, että elämä ja maailma on hallitsematon.

        Hyvä kommentti. Jollakin alalla huippulahjakas voi myös helposti kuvitella itseään muidenkin alojen neroksi. On esimerkkejä Nobel-palkinnon saajista, jotka ovat lähteneet mestaroimaan oman alansa ulkopuolelelle, päätyen huuhaaukoiksi.


    • Anonyymi

      Punakynä viuhuu kun tänne laittaa esim. linkin mikä on täyttä faktaa...typerää suvakkiutta tosin:D

    • Anonyymi

      On se niin väärin ...
      Ka
      Kvack, kvack !

    • Anonyymi

      Ajattelevat aivot siirtyneet alaspäin....

    • Anonyymi

      2000 luvun kiihkouskovaisia. Ei mitään muuta.

    • Anonyymi

      Tiedättekö yhtään suvaitsevaista joka olisi ottanut turvapaikanhakijan omaan kotiinsa asumaan ja elättäisi hänet omalla rahalla? En minäkään. Tekopyhyys on niin läpinäkyvää.

    • Anonyymi

      Avaus kolahti kipeästi suvakkeihin.

    • Anonyymi

      Suvakit jotka toimivat palkallisesti matujen parissa eivät ole mitään veronmaksajia, puhumattakaan "työvoimapulanpaikkaajat" joita naiivien ihmisten mukaan tarviaan tuoda ulkomailta veronmaksajien elätettäviksi

    • Anonyymi

      Suunnilleen kolminkertainen natsionalistiin verrattuna.

    • Anonyymi

      Onko Jari Tervo suvakki vai rajakki

      miten voi ihannoida kekkosta ja veteraaneja samalla kun haluaa kantaa laukkuja torniossa mamuille?

      • Anonyymi

        Lähinnä kai tuo Tervo on vajakki....



    • Anonyymi

      Hyvin Tervolle on ”älykkönä” mennyt Islamilla aivopesu perille... mistähän se johtuu.... Allaah akbar....

    • Anonyymi

      Ei ÄO:ta ole sellaisella, jolla on harhaluulo omasta hyveellisyydestään, naiivi maailmankatsomus ja joka rypee huonossa itsetunnossa ja kerjää hyväksyntää hörhöilyllään pyrkien pitämään itseään moraalisesti muita parempana

      • Anonyymi

        Loistava kommentti.


      • Anonyymi

        Eikö teille riittänyt suomenopettajia sinne vastaanottokeskukseen?


    • Anonyymi

      Maahanmuuton vastustajien tekstit tässä säikeessä on kirjoitettu niin huonolla suomella, että taitavat olla osin mamujen tekstejä. Onko nyt niin, että suomea rajallisesti kirjoittavat edustavat sivistystä ja korkeaa älykkyyttä?
      Ennenvanhaan jo pelkkä ylioppilastodistus varmisti sen, että osasi kirjoitta ja ilmaista itseään.

      • Anonyymi

        Minulla oli aikoinaan v. 1975 suomenkieli huonoin aineeni ylioppilaskirjoituksissa. Se oli C, ja kaikki muut olivat parempia. Reaalin jätin väliin, koska sillä sai monta eri kouluainetta ohitettua.


    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9164
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2688
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      145
      2467
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1316
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1310
    Aihe