Miten cityvihreät taistelevat koronavirusta vastaan? Jätettekö

Anonyymi

joukkoliikenteen väliin, kierrätte torit etäältä vai ihanko elo jatkuu niin kuin ennenkin? Eikö nyt pitäisi entistä tiiviimmin pysyä ja kyyhöttää vaan siellä vuokrayksiössä, tilata ruuat pyörälähetillä kotiin tuotuna jne. Valtaosa tartunnoista on HUSin alueella ja on edesvastuutonta, jos aluetta ei eristetä täysin muusta Suomesta.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Cityvihreät eivät taistele mitenkää coronavirusta vastaan, se on heidän mielestään täysin rauhoitettu. Vai oletteko kuulleet vastuttevan. Ohisalo vain sanoi on autettava heikommassa asemassa olevia.

    • Anonyymi

      Olet oikeass, korona viruksella on jakamattomat virusoikeudet.

    • Anonyymi

      Kononalla on jakamaton ja subjektiivinen oikeus elämään. Ei kai vihreät aio estää elämää kehittymästä.

    • Anonyymi

      Eikö tähänkin ole hyvä vihreiden suosima keino : huumeiden käyttö.

      • Anonyymi

        Rasismia fasismia persuilua viruksen torjuminen.


    • Anonyymi

      Koronavirukselle tulee taata samat oikeudet kuin norovirukselle. Rajatarkastukset yksistään estämään koronaviruksen maahantulo on rasistista ja leimaavaa ja vastoin virusten tasavertaista kohtelua.

    • Anonyymi

      Kovin hepposia ovat cityvihreiden keinot. Nyt lutrataan käsiä metroasemilla, mutta mitä se auttaa, kun yskitään ja pidetään käsin kiinni kaikenlaisista rivoista, jopa liukuportaiden kaiteista. Kyllä nyt vaan on aloitettva tiukemmat toimet ja kiellettävä joukkoliikenne ainakin kuukaudeksi. Samoin kaikki matkustelu on kiellettävä kehä I ulkopuolelle. Nyt on kyseessä koko Suomen turvallisuus ja kehä I sisäpuolella on korona keskittymä, joka on saatava eristettyä.

    • Anonyymi

      Allaah hoitaa kaiken.....

    • Anonyymi

      City-vihreät vaativat muslimivyöryä Suomeen. Sen jos tekevät niin kaikki vihreet pikateloitetaan kenttäoikeuden päätöksellä ja teloittajille maksetaan tapporaha. Näin Suomen kansa toimii hätätilanteessa...ja se hätä on jo ovella.

    • Anonyymi

      Mutta suomeen turvaantulo on Islamistien ihmisoikeus....

    • Anonyymi

      Virossa ja Tallinnassa linja-autoihin nousu on kielletty etuvesta kuljettajan suojelemiseksi mahdoliselta kokonavirus tartunnalta. Bussikuskit ehdotti samaa käytäntöä pääkaupunkiseudulla, mutta mitä tekivät cityvihreiden edustajat. Ei käy cityvihreille, kun he ilmeisesti eivät osaa käyttää muuta kuin etuovea sisään menoon.

    • Anonyymi

      Cityvihreät löivät hanskat lattian. HUS ei enään yritä edes rajata tartuntoja. Eli siitä se vastuullisuus.

    • Anonyymi

      Nyt on poliitikkojen ja hallituksen aika ottaa ohjat käsiinsä eikä syytellä toisiaan. Kun kansakunta kokee kovia, silloin nousevat esiin ne nimet, joilla on kyky tehdä oikeansuuntaisia ratkaisuja, koviakin, kansakunnan parhaaksi.

    • Anonyymi

      Helsingissä ei tehdä mitään oleellista viruksen leviämisen estämiseksi, niin pormestari vakuutti. Koulut, virastot, joukkoliikenne jne pidetään toiminanssa niin kuin enenkin. Sillä ilmeisesti varmistetaan viruksen leviäminen siihen pisteeseen, että sen torjunta käy mahdottomaksi. Cityvihreät eivät näytä ymmärtävän, että kun virus leviää, se lopettaa toiminnan useiksi kuukausiksi. Matkailijat ja turistit kaikkoaa bisinesmiehistä puhumattakaan. Helsinki joutuu boikotti listalle ja tulee pysymään siinä vielä siinä vaiheessa kun Tallinasta reissataan New Yorkiin. Toivottavasti Vantaa edes ymmärtää ristää cityvihreiltä pääsyn lentokentälle.

    • Anonyymi

      Hallituksen piti hoitaa tämäkin asia, kun cityvihreät vaan levittivät virusta. Eilen vielä pormestari lateli eilen etuja ja haittoja, mutta muuta päätöstä ei tullut kuin jatketaan entiseen tapaan rillumareilinjalla. HUSin alue on saastuttanut koko Suomen.

    • Anonyymi

      Pääkaupunkiseutua ei ole vieläkään eristetty muusta Suomesta vaan ilmeisesti odotetaan siihen saakka, että jokaisessa maakunnassa on riittävästi sairastuneita. Tällä hetkellä samat karanteenit ja rajoitukset koskevat myös maakuntia, joissa ei ole yhtään korona tartuntaa. Olisi vaikea kuvitella, että jos vaikka pohjammaalla olisi ainoastaan koronaepidemia ja pääkaupunki seudulla ei, että hallitus julistaisi samat rajoitukset koskemaan pohjanmaata ja pääkaupunkiseutua.

    • Anonyymi

      Vieläkään ei ole tullut yhtään ehdotusta siitä, miten cityvihreät osallistuvat koronavirus taisteluun. Yhä reissaavat vapasti levittämäsä virusta, osa jopa pakenee maakuntiin levittämään virusta. Koulujakaan ei olisi suljettu ellei valtiovalta ei olisi siihen pakottanut. Nyt cityvihrellä olisi mahdollisuus näyttää esimerkkiä muille pysymällä tiukasti vuokrayksiön verhojen takana seuraavat kolme kuukautta.

    • Anonyymi

      Nyt sitten jo oikein pohditaan hallituksen toimesta ytimen ja cityvihreiden eritämistä. HUS aluella on 80 % korona tapuksista ja ydin on selvä riski koko Suomelle. Pohdinnasta toteutus nyt vaan mahdollisimman nopeasti. Kiellon rikkomisesta tuntuvat sakot tai komennus työpalvelukseen sairaaloihin ja eristyskeskuksiin. Ei ole mitään syytä, minkä vuoksi koko Suomen pitäisi kärsiä cityvihreiden toilauksista.

    • Anonyymi

      Joko olette cityvihreät liittyneet yhteisrintamaan taistelussa koronaa vastaan vai viekäkö kyykitte yksiön verhon takana niin kuin asia ei liikuttaisi teitä lainkaan? Pormestarinnne ääni on kyllä kellossa muuttunut. Metroja ette ole kuitenkaan desinfioineet ruiskuilla saati mitään muutakaan kulkupeliä kuten liukuportaita. Rätillä pyyhitte sieltä täältä ja nostatte pöpöt lentoon. Yritätte lähettää ne naapurikuntiin ja Sipoo onkin saanut ihan kunnon pilven.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4709
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4290
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2800
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    7. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1635
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe