Kaikkea siellä Raumalla asuukin

Anonyymi

Kukas tämä surkimus on? Hitto mitä saastaa maa päällään kantaa...Pippelikin varmasti nakinkokoinen


https://www.satakunnankansa.fi/a/9e299cac-c5b3-4afc-9525-116eeda6a07d?c=1528874183846

12

635

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihan perus ämmiä täällä päin. Ihme juoruajia ja selittäjiä. Munaa ei ole koskaan tulla sanomaan päin naamaa. Pitää omissa rinkirunkuissaan kiertoilmaisten lässyttää. Paikallisella omalaatuisella tyylillään. Vaikka lähietäisyydellä jos on paha paikka.

    • Anonyymi

      Raumalla asuu 5000 raumalaista ja muut ovat muualta muuttaneet. Pohojalaaaset ovat enemmistössä muuttojen suhteen. Paljon olen työn vuoksi suomea kierrellyt, monta kaupunkia nähnyt. Sama tulos joka kaupungissa. Ihmiset ovat yleensä mukavia, heidän kanssaan tule hyvin toimeen, normi suomalaisia. Sitä en tiedä missä porukoissa te liikutte, mutta jos ei tule ihmisten kanssa toimeen, hakekaa peili, jos vaikka vika olisi siellä peilikuvassa. Pääsääntöisesti suomessa asuu hyviä, normaaleja ihmisiä.

      • Anonyymi

        LUKKO voittaa mestaruuden


      • Anonyymi

        Vai että 5000. Tietäjät taas asialla. Itse näen ainakin sellaisten läpi mitkä on miellyttäviä tai sitten muuten vain mielestään korkeimmalla korokkeella olevia omahyväisiä mahtailijoita, tai niin heikolla itsetunnolla varustettuja joilla egoa pitää pöngittää ja käyttäytyä kuin jälkeenjäänyt entinen koulukiusaaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        LUKKO voittaa mestaruuden

        Abloy.


      • Anonyymi

        Homman nimi ei ollut että yleistäisin tuon väitteen. Kuka nyt sitten liikkuukin missäkin "porukoissa" tai sitten kokonaan niiden ulkopuolella anyway. Sielun peilistä sen vastapuolelta näkee, kuka on henkisesti kunnossa ja kuka ei. Normaalia nyt ei pidä vertailla.


      • Anonyymi

        Homman nimi ei ollut että yleistäisin tuon väitteen. Kuka nyt sitten liikkuukin missäkin "porukoissa" tai sitten kokonaan niiden ulkopuolella anyway. Sielun peilistä sen vastapuolelta näkee, kuka on henkisesti kunnossa ja kuka ei. Normaalia nyt ei pidä vertailla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Abloy.

        Koskaa lukku ei ol olluna smliiga mestar


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koskaa lukku ei ol olluna smliiga mestar

        Diagnoosi?


    • Anonyymi

      En nyt ihan faktana tiedä, mutta jos ihmisellä on tarvetta haukkua toista ihmistä ja vielä julkisesti, vika on yleensä itse haukkujassa. Mikä ihme saa sellaista tekemään. Jos et tule toimeen toisten kanssa, niin ei se toisten vika ole. En nyt ihan heti muista, miksi ja koska minun olisi täytynyt ketään toista mollata. Jos joku kutsuu minua vaikka idiootiksi, niin asiassa voi olla vinha perä, mutta ei minun tarvitse vastata samalla mitalla, sehän on mielipide. Siitä voisi ottaa nokkiinsa, jos tyhmäksi ja köyhäksi haukkuu, se kun ei pidä paikkaansa. Muuten niin väliä.

      • Anonyymi

        No kuka tässä nyt haukkui ja ketä. Täytyy asua täysin tynnyrissä jos ei ole mitään vääryyttä itseään kohtaan koskaan kokenut jonkun tai joidenkin toimesta. Täälläkin sivustolla joku voi sanoa suorat sanat, ihan kuka tahansa, missä asia yhteydessä tahansa
        Kyllä täälläkin tämän alueen keskusteluja lukeneena, ja milloin minkä tahansa muunkin löytyy kaikenlaista möläyttäjää ja tahdittomuutta. Tavis tallukoiten maalaisten, tai kaupunkilaisten sosiaaliporno julkkisten asioitten vatvojien joukosta. Siinä ei keittiö psykologien satunnaisten kirjoittajien ainakaan suomi24:n virtuaaliosaston erään yksikön lievät moraalisaarnat paina, kun joku päästää eetteriin mielipiteensä mikä sattuu olemaan jonkun verkkokalvoille kirvelevän epäsopivaa, kun kaikenlaista tännekin mahtuu, ainakaan modejen sensuuripainike ei ole napsahtanut tässä kohtaa eli täyttää sääntöjen täydelliset kriteerit. Kyse ei ollut mistään tarpeesta tai muustakaan "haukkumisesta" vaan siitä millä tyylillä joku tuikituntematon jossain tilanteessa jossain paikassa missä tahansa tulee jotain puhumaan, jos on tavannut aiemminkin sattumalta useasti samaan aikaan eikä sillä tavalla tunne, niin minkä tyylinen luonne on, asiallisia lähinnä, eipä sinällään ole siinä ns. nenän koputtamista, eikä parane koskea kärsään näinä ihmiskuntaa värisyttävinä aikoina, saatika nenän ulkopuolisille alueillekkaan, varsinkaan paskasilla käsillä, h20 ja soap: minä kannan korteni kekoon, nimeltä mainitsemattoman erään (s)hitti aiheen ja siinä ohessa myös niiden varotoimien vaatimien seikkojen ja olosuhteiden pakosta joka päivä ja kara(n)teen(iin) myös. Tämä on tosi kuin vesi.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe