Runkkaamisen katselu.

Anonyymi

Nautitteko katselijana vai katseltavana olosta? Useinkin tullut harrastettua?

27

195

  Vastaukset

  • Katseltavana. Fantasioin että joku katselisi N25

   • Mielellään katselisin naista


   • Voisin tulla katse katselemaan


   • tee whereby camiin huone,kiitos


   • Missäpäin suomee vaikutat? Kunhan tää koronaattori jutska hiipuu niin tavataan. Kuvaaminenkin onnistuu, kuvat jää tietenkin sulle.


   • Onko sulla autoa? Sovitaanko tällit johki paikkaan, johon voisin tulla katsomaan kiimaista runkkaamistasi?


  • Mielellään niin että joku nainen katselisi.
   Aika mielenkiintoista olisi esim. kauppakeskuksessa sovituskopissa....

  • Nautin kyllä katsomisesta kiihottuvan miehen katseesta. Luulisin että useimpia miehiä kiihottaa nähdä kun nainen runkkaa, myös seksin aikana?
   Itsensä kuvaaminen kiihottavan miehen iloksi antaa sekin lisämaustetta hommaan.
   Mua kiihottavan miehen runkkausta taas tuskin malttaisin tyytyä katselemaan... jos saisi videon niin sittenhän olisi pakko tyytyä, mutta enpä ole toistaiseksi saanut.

   • Lisää skypeesi minut ja pääset katseleen.
    Skypeni: mendelsonni


   • Mä voin näyttää sulle, kun äijä runkkaa. Tuutko kattoo. Sovitaan tapaaminen Malminkartanon portaiden parkkikselle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lisää skypeesi minut ja pääset katseleen.
    Skypeni: mendelsonni

    Oletkohan ihana kiimainen kiihottava mies? Ei ole kokemusta skypestä eikä videopuheluista, mutta ehkä kohta on, jotain poikkeustilahupiahan tässä on keksittävä kun ei pääse kosketuksiin.


   • Hhmm, mistäpäin olet ja millaiset miehet sua kiihottava.
    Mielelläni sulle runkkaa, sovitaan missä ja milloin 😘


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hhmm, mistäpäin olet ja millaiset miehet sua kiihottava.
    Mielelläni sulle runkkaa, sovitaan missä ja milloin 😘

    Mut saa kiihdyksiin sellainen varmaotteinen ja pidäkkeetön mies joka tietää mitä haluaa... ja kiihottuu minusta :)
    Pääkaupunkiseudulta olen, mutta naapurissahan ei tarvitse asua jos kohtaa jonkun videopuhelun välityksellä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mut saa kiihdyksiin sellainen varmaotteinen ja pidäkkeetön mies joka tietää mitä haluaa... ja kiihottuu minusta :)
    Pääkaupunkiseudulta olen, mutta naapurissahan ei tarvitse asua jos kohtaa jonkun videopuhelun välityksellä.

    Hhmm, kuulostaa hyvältä...videopuhelu käy mulle hyvin...miten saan suhun yhteyden? 😘


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hhmm, kuulostaa hyvältä...videopuhelu käy mulle hyvin...miten saan suhun yhteyden? 😘

    Onko s-postia, voitais katsoa olisiko meistä iloa toisillemme?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko s-postia, voitais katsoa olisiko meistä iloa toisillemme?

    Hhmm, juu... kuumakuusysi@yahoo.com
    Ois osoite....vaihdellaan ajatuksia ja hhmm 😋


  • Moi. Tulisin mielellään katsomaan runkkaamistasi. Saisinko samalla runkata myös itse. Ootko pks? Kik?

  • Oon itse katsellut naisten runkkaamista useastikin, todella kiihottavaa. Tätä tapahtunut enimmäkseen esim. kikin välityksellä yhdessä fantasioiden ja kirjotellen tuhmia tarinoita. Yhden naisen kanssa runkkasimme usein videopuhelun välityksellä, hän silmin nähden kiihottui katsellessaan runkkaamistani (olen siis mies). Se kiihotti minua hämmentävän paljon, harmi vain ettei miehen runkkaamisesta AIDOSTI ja näkyvästi kiihottuvaa naista ole osunut sen jälkeen kohdalleni. Piristäisi kummasti taas sykkiä kovaäänisesti ja nähdä se kiiman sekainen ilme toisessa päässä ;)

   • Saisko joensuussa katella miehen runkkausta toinen mies


   • Anonyymi kirjoitti:

    Saisko joensuussa katella miehen runkkausta toinen mies

    Miks ei ei siinä mitään sellaista ole että ei toinen vois katsella,kyllä se ihan normaalia on
    paremmin siinä laukeaa jos antaa toisen katsella,en ainakaan itse panis pahakseni.jos joku tykkää siitä niin olisin valmis näytttää.kaikki tapahtuis molempinen suostumuksella.


  • Tahtoisin runkata naapurin rouvan nähden. Upea kuuskymppinen vaalea iso rintainen nainen. Olis kiihottava laueta hänen katsoessa. Näkis miten nelikymppinen kalu sykkii ulos spermaa. Ehkä hän jopa joskus jo nähnyt jotain kun verhot unohtuneet auki

  • Somerajoitteinen nainen ihmettelee onko sellaista turvallista videoyhteyttä mitä toinen osapuoli ei voi salaa nauhoittaa? Voisi olla kiusallista jos vaikka oma jälkeläinen joku päivä törmäisi netissä videoon mamman salaharrasteista.

   • Sellainen nainen haluaisin livenä tavata, voisimme omin päin masturboida!


   • Ei ole, kuvaruutua voi nauhoittaa erilaisilla sovelluksilla ilman, että sovelluksen omat salanauhoitus turvatoimet tunnistavat. Jos harrastat sellaista, katso että on turvallinen kumppani, samaisessa keskustelukanavassa et ole kertonut tunnistettavia tietoja itsestäsi (voit juksuttaa tietojasi, esim jos oikea ikäsi 41 niin sanot olevasi 43, jos asut helsingissä niin sanot asuvasi keravalla jne jne), etkä missään nimessä kerro työpaikkaasi, harrastuksiasi, missä olet käynyt (tai käyt), etkä paljasta kasvojasi, tatuointejasi tms tunnistettavaa. Nämä kun muistat, niin sillä ei olekaan enää mitään väliä vaikka joku tissit ja reikäsi näkevätkin/kuulevat sun tulemisen. Silloin olet vain tuntematon ihminen joka runkkaa, eikä kukaan tule tunnistamaan sua miljoonien ja miljoonien videoiden joukosta. Tähän haluan muistuttaa, että inhottavia miehiä on sitten toooodella paljon liikenteessä, jotka tekevät kaiken saadakseen susta nyhdettyä oikean identiteetin irti. Ne anelevat, ruinaavat, kieroilevat ym ym. Eli, pidä kiinni omasta identiteetistä ja suojaa se hyvin jos tuhmailet. Itse miehenä törmännyt erittäin usein kundeihin, jotka kerskailevat saaduilla kuvilla ja videoilla, ja jakavat/vaihtelevat niitä aivan sikamaisesti erinäisissä chateissä ja palstoilla. Ihan perse toimintaa mun mielestäni.
    Mulla itselläni on äärimmäisen kivoja kokemuksia naisten kanssa, joiden välillä olen muodostanut luotettavan ja kunnioitukseen perustuvan chattaily/videochat runkkailu suhteen. Kuvia tai videoita en ole tallentanut, nauttinut vain siitä hetkestä. Jos turvallinen tuhmailu kiinnostaa niin täältä löytyisi varmasti mukava kokeilukumppani ;)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole, kuvaruutua voi nauhoittaa erilaisilla sovelluksilla ilman, että sovelluksen omat salanauhoitus turvatoimet tunnistavat. Jos harrastat sellaista, katso että on turvallinen kumppani, samaisessa keskustelukanavassa et ole kertonut tunnistettavia tietoja itsestäsi (voit juksuttaa tietojasi, esim jos oikea ikäsi 41 niin sanot olevasi 43, jos asut helsingissä niin sanot asuvasi keravalla jne jne), etkä missään nimessä kerro työpaikkaasi, harrastuksiasi, missä olet käynyt (tai käyt), etkä paljasta kasvojasi, tatuointejasi tms tunnistettavaa. Nämä kun muistat, niin sillä ei olekaan enää mitään väliä vaikka joku tissit ja reikäsi näkevätkin/kuulevat sun tulemisen. Silloin olet vain tuntematon ihminen joka runkkaa, eikä kukaan tule tunnistamaan sua miljoonien ja miljoonien videoiden joukosta. Tähän haluan muistuttaa, että inhottavia miehiä on sitten toooodella paljon liikenteessä, jotka tekevät kaiken saadakseen susta nyhdettyä oikean identiteetin irti. Ne anelevat, ruinaavat, kieroilevat ym ym. Eli, pidä kiinni omasta identiteetistä ja suojaa se hyvin jos tuhmailet. Itse miehenä törmännyt erittäin usein kundeihin, jotka kerskailevat saaduilla kuvilla ja videoilla, ja jakavat/vaihtelevat niitä aivan sikamaisesti erinäisissä chateissä ja palstoilla. Ihan perse toimintaa mun mielestäni.
    Mulla itselläni on äärimmäisen kivoja kokemuksia naisten kanssa, joiden välillä olen muodostanut luotettavan ja kunnioitukseen perustuvan chattaily/videochat runkkailu suhteen. Kuvia tai videoita en ole tallentanut, nauttinut vain siitä hetkestä. Jos turvallinen tuhmailu kiinnostaa niin täältä löytyisi varmasti mukava kokeilukumppani ;)

    Kiitos vastauksestasi, noin pelkäsinkin asian olevan. Harmillista ja rajoittavaa. Tuon kaiken muun oon kyllä jo ehtinyt elämässä oppia ja ymmärtää (vaikka joskus innostuessa on meinanneetkin opit unohtua) mutta ihan hyvä että joku sen tähän sanoittaa, sinä osaat ainakin kirjoittaa :) Perseilevät miehet hankaloittaa naisen elämää ikävästi... varovaisuus on tylsää.
    Minuthan voi saada kiimasta mutkalle muutamalla oikein valitulla lauseella, mutta enimmät miehet (ainakin täällä) ovat... no ehkä vaikka sitten lahjakkaampia muussa kuin verbaalisessa kommunikoinnissa.
    Videochat runkkailussa olisi tietysti erittäin kiihottavaa nähdä myös miehen kiimainen ilme, mutta kai se sitä ilmankin olisi parempaa kuin jäädä kokonaan ilman tuhmailua. Kuka tietää miten kauan tässä joutuu välttelemään läheisiä kontakteja, eikä jaksaisi loputtomiin ihan itsekseen hinkata ja dildotella. Oon muuten tuo toisena tässä ketjussa kommentoinut nainen ja ikää on viisikymmentä, usko tai älä ;)


  • Nauttisin olla katseltavana. Kiihiottavaa olisi runkata naisen katsellessa. Olen 50+ mies Hämeenlinnasta

  • Katseleminen kiinnostais aina, toki esittelen itse myös mielellään hki m39 Ppstg53@gmail.com

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   327
   10303
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   190
   7467
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   344
   2341