Kyllästyttää koronasta jauhaminen

Anonyymi

Lopetin 5 jälkeen ohjelman katsomisen.
Aina sielläkin nykyään, joku asiantuntija sönköttämässä koronaan liittyvistä asioista.
Ohjelmassa ei ole enää mitään muuta, kuin päivittäin koronasta jauhamista.
Sama kaikilla tv-kanavilla. Koronaa tv ja radio-uutisissa ja lehdissä ja menet mihin vaan...kaikkialla vaan KORONAA!
Ymmärrän asioista tiedottamisen, mutta kun koronasta revitään irti vaikka mitä älytöntä jauhamista. Lähinnä jauhaminen on sitä samaa. Kaikkialla jauhetaan vimmaisesti jatkuvasti koronasta ja sen seurauksista yhteiskunnassa. Ei voi mitään, ei sitä pääse pakoon. Kyllästyttääkö muita?

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jep. Sitten kun Afrikka ja Lähi-Itä on menneet ja muualla kuolleisuus lähenee 50% väestöstä niin alkaa kiinnostaa taas koska vasta sitten tämä planeetta saadaan muutettua paremmaksi paikaksi.

    • Anonyymi

      Minua tässä "tiedottamisessa" rasittaa eniten nämä kymmenet eri alojen "asiantuntijat", jotka jokainen vuorollaan esittää erilaisia arvioita ja kauhuskenaarioita, mikä on minusta turhaa, kun tuntemattomasta uhasta on kyse, niin aiheutetaan näillä kauhukuvilla ihmisille turhaa ahdistusta ja paniikkia! On myös ahdistavaa kuulla monta kertaa päivässä , kun eri maiden kuolleisuuslukuja luetellaan, kai taudista joku paraneekin, miksi niitä ei luetella!

      • Anonyymi

        Täysin samaa mieltä uutisoinnista. Ajankohtaisohjelmien ja uutisten pitäisi huomioida nämä asiat ja hieman hillitä koronatiedottamista. Asiantuntijatkin alkaisivat jo todella riittämään. Samojen asioiden jauhaminen alkaa jo tuntumaan, enemmänkin pätemisen halulta ja päästä tuomaan esille tietouttaan. Jossa ei kuitenkaan ole mitään uutta. Thl saisi myös nyt katsoa peiliin. Eikä selitellä, etteivät olleet varautuneet tälläiseen. Eikö juuri tuollaisen laitoksen pitäisi olla varautunut myös tälläiseen. Eikä muina aikoina nukkua huoletonta ruususen untaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täysin samaa mieltä uutisoinnista. Ajankohtaisohjelmien ja uutisten pitäisi huomioida nämä asiat ja hieman hillitä koronatiedottamista. Asiantuntijatkin alkaisivat jo todella riittämään. Samojen asioiden jauhaminen alkaa jo tuntumaan, enemmänkin pätemisen halulta ja päästä tuomaan esille tietouttaan. Jossa ei kuitenkaan ole mitään uutta. Thl saisi myös nyt katsoa peiliin. Eikä selitellä, etteivät olleet varautuneet tälläiseen. Eikö juuri tuollaisen laitoksen pitäisi olla varautunut myös tälläiseen. Eikä muina aikoina nukkua huoletonta ruususen untaan.

        Pandemiasta on varoiteltu jo vuosien ajan, kun Kiinassa rehottaa nämä villieläintorit, jotka ovat näitä virushautomoita, joista virukset leviää, mutta THL on ilmeisesti ainoa, joka ei tiedä näistä pandemia uhista mitään! OLISI OLLUT VUOSIA AIKAA VARAUTUA, KUN OLI NÄITÄ SARSIA JA MERSIÄ LIIKKEELLÄ!


    • Anonyymi

      Eilen hallitus piti tiedotustilaisuuden. Viisi (5) ministeriä toisti saman asian moneen kertaan. Ainoastaan ministeri Harakka puhui muusta, kaikki muut jauhoivat yhtä ja samaa, siis täysin itsestäänselvää asiaa joka olisi ollut tiedotettu parissa minuutissa.

      Olisivat edes jakaneet asiat ministeriöittäin, mutta ei.

      Sitten tämä hölmöläisten homma; tiedotetaan, että mökkiläiset pois mökeiltä takaisin pääkaupunkiseudulle. Miksi ihmeessä, jos he kerran ovat terveitä?

      Tunnen muutaman sairaseläkeläisen jotka ovat olleet mökkipaikkakunnillaan paossa koronaa jo tammikuusta saakka, siis siitä asti kun ensimmäiset tautitapaukset Euroopassa tuli ilmi. Puhelimessa puhutaan viikottain kun yhteisiä harrastuksia ei nyt pysty tekemään. Ei ne nyt ainakaan tautia sinne levitä kun ovat siellä olleet jo kohta pari kuukautta ja ihan terveenä!
      Mökit ovat täysin hyvin harvaan asutuilla syrjäseuduilla, ei missään asutus- eikä laskettelukeskuksissa eikä mökkikylissä.
      Yksikin oli hakenut lääkkeet paikallisesta apteekista viime viikolla. Oli ensimmäinen asiakas ja apteekki oli ollut auki yli 3h siihen mennessä.

      Toinen kaverini on tehnyt paikallisen kauppiaan kanssa diilin, pistää sähköpostilla kauppalistan, kauppias kerää kamat, lyö ostokset kassaan, kuvaa kassakuitin ja kaverini maksaa kännykän kautta kyseisen summan kauppiaan tilille. Ajaa kaupalle, rimpauttaa kaupan lastauspuolen ovikelloa, kauppias kantaa ostoskassit kylmiöstä, morjestavat ja se on siinä. Ainoa ihmiskontakti neljään viikkoon on tuo yksi ihminen jonka on nähnyt 3 kertaa.

      Miksi näiden eläkeläisten pitäisi nyt kiireesti palata Uudellemaalle, joka on täynnä sairaita ihmisiä?
      Luulisi että nämä sairaseläkeläiset ovat paremmassa turvassa niissä korpimökeissään kun siellä ei liiku muita ihmisiä?

    • Anonyymi

      Ihan kaistapäiseksihän tämä menee. Toiset tulee mökeiltään kiireesti pois ja toiset yrittää mennä mökeilleen, ennen tie ja aluesulkuja. Thl on täysin yllätettynä "sormi suussa" Miten ihmeessä tänne meillekin nyt tälläinen virus on päässyt?

    • Anonyymi

      Tämmöisiin sormisuussa ihmetteleviin papparaisiin hallitus tukeutuu, kun tämän thl:n porukan pitäisi olla asiantuntijoita. Ovat vuosikausia istua hönöttäneet pöytänsä ääressä paperinippuja siirtelemässä ja suuri palkka juoksee, eikä mitään tarvitse tehdä!

    • Anonyymi

      Tälläisen laitoksen pitää, tai pitäisi, olla varautuneita pandemioihin ja tietää niistä kaikki.
      Osaisivat sitten tositilanteen tullen toimia sekoilematta ja sähläämättä.
      Mutta, nytpä se nähtiin tämänkin laitoksen tehokkuus ja toiminta, kun on tosi kysymyksessä. Oppivatkohan edes tästä mitään? Vai jatkuuko tohelointi?

    • Anonyymi

      Samaa ihmetellyt, pääministeri kertoo asian ja sen jälkeen muut neljä tai viisi ministeriä alkaa toistaa samaa mantraa. Kyllä me uskotaan yhden ihmisen sanomiset.
      Olen lopettanut uutisten ym. tiedotusten katselun, netistä ja teksti tv:stä saa tarvittavat tiedot.

    • Anonyymi

      Tämän pandemian loputtua pitäisi saada vastuuseen THL JA NÖSSÖ ULKOMINISTERI, JOKA PUUHASTELEE IHAN MUUTA!

      • Anonyymi

        THL:ää ei enää ole vaan sen tilalle perustettiin SPL eli Sairauden ja pahoinvoinnin laitos.


    • Anonyymi

      Mökille sitten vaan.

    • Anonyymi

      Moni ihminen mukaan lukien moni suomalainen tehnyt jo itsemurhan tämän takia. Media lietsoo paniikkia ja jos on muutenkin masennusta taustalla niin tässä on tulos! Kannattaa tosiaan yrittää parhaansa mukaan suojata itseään ja/tai olla levittämättä virusta, mutta jättäkää median kyttäys pois.

      • Anonyymi

        Mistä olet saanut tiedon itsemurhista?
        Puppupuhetta vaan.


    • Anonyymi

      Arvatkaapa vaan löytyykö tähän kaikkeen sekoiluun vastuunkantajia? Selittelijöitä löytyy kyllä, sekä niitä jotka vaan syyttelee toisiaan. Mutta nyt on ainakin kansa nähnyt. Niiden tahojen valmiudenja taidot, joilla pitäisi olla kapasiteettia hoitaa asiat paljon paremmin, kun nyt on tehty.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe