Suomen korona-asiantuntija vs WHO:n asiantuntijat.

Anonyymi

Miksi Suomen THL asiantuntijat ovat eri linjoilla WHO:n kanssa koronasta ? Tuntuu että suomen ns. asiantuntijat vähättelevät koronan vaarallisuutta. WHO huutaa että testatkaa testatkaa kun Suomessa ei testata edes hoitajia. Koronan alkaessa vakuuteltiin että Suomi on todella hyvin varustautunut vaikka testitarvikkeet ovat vähissä samoin kuin suojavälineet. Kuka on vastuussa siitä ettei tarvikkeita lopulta ollutkaan riittävästi ?

Vaadin että suomen THL:n ns. asiantuntijat irtisanotaan ammattitaidon puutteen vuoksi !

7

<50

  Vastaukset

  • Mitä testaaminen hyödyttää, jos ensinnäkin oireettoman testitulos voi olla väärä ja toisaalta negatiivinen testitulos ei estä sairastumasta? Ei epidemiaa hallita testeillä. On ihan riittävä ohjeistaa sairaat pysymään kotona. Ihmiset joko tottelevat tai sitten ei, olipa testitulos kumpi vaan. Testaaminen ei muuta ihmisten käyttäytymistä.

   • Ota ravihevosen suojaimet silmiltäni niin ymmärrät paremmin aloittajan viestin ja seuraa maailman menoa. Sairaus vaanii kintereilläsi. Vahinko vain itsellesi jos et älyä.


  • Kaikki mielipiteitä antavat THL:n ihmiset on alistettu palvelemaan hallituksen politiikkaa.Ministerit määrää mitä saa kertoa,miten saa kertoa ja mitä ei.
   THL:n tehtävä on laatia hallituksen kannatusta tukevia "ennusteita",silloin kun se sopii hallituksen toimintaan.Ainahan se se sopii poliitikoille.
   THL on nyt valtiollinen rukkanen eli totuusarvo on olematon.
   Uskon,että THL:n tyyppejä risoo huijata mutta palli lähtee alta, jos puhuu kiellettyä.
   Kannattaa kuunnella WHO:n hemmoja.

  • Lasten syöpäosastolla hoitaja sairastunut koronaan ja nyt kaikki lapset altistuivat. Suojaimia ei käytetty koska ei ollut määräystä ylhäältä. Töihin käsketään tulla pikku-yskässä ja -nuhassa ja testiin ei pääse. Sama tilanne pitkäaikaissairaiden vanhusten hoidossa. Vastuutonta ja lähes rikollista toimintaa. Ovatko nämä määräysten antajat yhtään ajantasalla, vai sanovatko taas jälkeenpäin vain että: oho, se tais vähän lipsahtaa.
   Eikö sairaanhoitajan vala velvoita tekemään kaikkensa potilaan terveyden ja hengen suojaamiseksi. Onko siinä odotettava ylhäältä käskyä jos varmasti tietää toimivansa vastoin vannomaansa valaa. Aina voi kieltäytyä omantunnon mukaan. Pian voi olla käsillä se tilanne ,että hengissä pysyminen on prioriteetti ja kaikki muu on vain sanahelinää.

  • Eikös Johtaja ohjeistanut jo viimein teitä Leningradilaisia koronasta? Vielä viime viikolla se oli vain länsimaiden vitsaus. Mutta testithän voi lähettää sinne Irkutskiin tutkittavaksi, joten nou hätä. Se on rupla ja trollaus.

  • Mikseivät Sipilä ja kumppanit tilanneet maskeja yms ?

   • Tai miksi ei terveydenhuollon kantokykyä lisätä. Lisää hengityskoneita ja tehohoitopaikkoja. Rapakon takana aivan eri tohina kuin Suomessa. Käsittämätöntä, että sairaaloissa vain "odotellaan" potilaiden lisääntymistä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   366
   10937
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   198
   8204
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   374
   3249