En muista milloin viimeksi nauroin näin räkäisesti

Anonyymi

Nyt saavat kaikki "menkää pummit töihin" maistaa omaa lääkettään. Mikään ei tuota yhtä paljon nautintoa kuin se, että korkeaan elintasoon tottuneet, työpaikan pitkään itsestäänselvyytenä pitäneet tärkimykset lentävät kaaressa firmasta pihalle suoraan kortistoon. Varsinainen autuas aika alkaa sitten liiton korvausten huvetessa.

Odotan innolla että pääsen huutamaann näiden korviin että MENKÄÄHÄN PUMMIT TÖIHIN!!!

11

224

  Vastaukset

  • Itse käyn joka päivä töissä eikä loppua näy, joten mee töihin pummi! Jos kenkää jossain vaiheessa tulee, niin ei tällä CV:llä kauaa työttömänä olla.

   Valintojen maailma nääs.

   • Juu näin on mutta vaikka sulla olisi minkälainen CV tahansa niin uudelleen työllistyminen on hankalaa ja voi kestää kauan (jos ei hyvä tuuri käy ja nopeasti). Ei siinä ettekö uuden työpaikan saisi, jos sulla on hyvällä tasolla koulutus ja työkomuspuoli. tiedän kokemuskesta että kun jää työttämäski niin voi kestää montaa kk saada uus työpaikka jollei vuosia. Mutta en väitä että se loputtomiin kestäisi ja ei olisi mitään mahdollisuksia. Vaikka olisit saanut koeajalla potkut niin silti kun ei vaan puhu siitä kellekkään niin uuden paikan saaminen ei ole mikään ongelma loppupeleissä. Se on kiinni sun CV:stä ja sosiaalistataoidoista miten hyvä olet myymään itseäsi. Ja mitä paremmin asiat ovat edellämaintiun kanssa niin sitä nopeammin löytää aina uuden mahdollisuuden.


  • Nyt korona työttömät yrittäjät, hopi hopi risusavottaan.

   Näin ylimieli-asenne tervehtyy!!
   Hopi hopi, risusavottaan sieltä desing-sohvilta makaamasta ja syrjätymästä!
   Hopi,, hoppiii.

   • On se vaan niin mielekästä mennä työhön, jonka TE-toimisto järkkäsi ja johon tuli "valituksi" sen perusteella, että tulee halvaksi työnantajalle.

    Saa meinaan unohtaa hienot "ota uusi työpaikka haltuusi" -jutut ja "sinuthan valittiin kaikkien muiden joukosta" -lööperit, kun tietää, miksi sitä oikeasti tuli "valituksi".


   • Anonyymi kirjoitti:

    On se vaan niin mielekästä mennä työhön, jonka TE-toimisto järkkäsi ja johon tuli "valituksi" sen perusteella, että tulee halvaksi työnantajalle.

    Saa meinaan unohtaa hienot "ota uusi työpaikka haltuusi" -jutut ja "sinuthan valittiin kaikkien muiden joukosta" -lööperit, kun tietää, miksi sitä oikeasti tuli "valituksi".

    ”Sinut valittiin, koska saamme sinusta palkkatukea”

    ”Oho, eikö me saadakaan sinusta palkkatukea? No, sitten emme voi palkata sinua”


  • Seikka, että yht'äkkiä työttöminä on monikertainen joukko entiseen verrattuna, ei vähennä millään tavalla pummien tarvetta mennä töihin.

   Marjat odottavat poimijaansa.

   • Kyllä kuule maailma muuttui juuri joten varo vaan ettei itteltäsi lähde duunit alta.

    Olen aloittajan kanssa samaa mieltä että huutelijat saavat nyt maistaa samaa paskaa mitä muille tarjoavat, olkaa hyvä vaan urpot. Duuninne eivät olekkaan mikään itsestäänselvyys!


  • nyt kun lahjoitetaan rahaa holtittomsti sinne tänne,,, -niin jatkossa korona kiky iskee ,, köyhyys lisääntyy - halpatyö on pop.

   cv ja tittelit katoaa,, koulutukset menee hukkaan, jne..
   Korona jälkeinen aika on köyhyyttä !! - aitoa köyhyyttä !!

   • Tarkemmin sanottuna koronan jälkeinen aika on tuloerojen kasvua: rikkaat rikastuvat, köyhät köyhtyvät entisestään. Pitkällä aikavälillä 1 % maailman väestöstä omistaa yli 95 % maailman varallisuudesta.


  • Toise ei naura räkäisesti vaan korjaa rahat talteen !!
   - HYvävelijärjestelämä,,,, törkeesti käytetään KORONA aikaa hyväksi .
   https://www.iltalehti.fi/talous/a/692d7e0d-3dca-4225-851f-a0e3f46355f5

   Ei ole AHNEUDELLA mitään rajaa

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   196
   7522
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   262
   5920
  3. 64
   1254
  4. Kirjaimelle, kerro se

   Kirjaimelle! Mitä haluaisit sanoa yhdelle kirjaimelle? A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P. Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? Kirjoit
   Ikävä
   96
   894
  5. Terroristien kanssa yhteistyötä?

   Tekikö suomen viranomaiset yhteistyötä terroristien kanssa? Auttoiko Isis naiset pakoon? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006530615.html
   Maailman menoa
   20
   891