Motogp kuskit nauravat kymiringille

Anonyymi

Ja sen radan ns. puitteille. Jotain maarakennuskoppeja muistuttavat varikkopilttuut. Ja puitteet muutenkin kun joltain 3 sarjan radalta euroopasta. Huhuja on että olisi miljoonia velkaa. En tiedä varmaksi. Lippuja kai myyty 30000. Se oa aika hyvin kuuloisesti mutta kun sen jakaa kolmelle päivälle niin on kyllä surkea tulos. Euroopan radoilla tuo määrä katselee jo harjoituksia saman päivänä. Kun ottaa huomioon miten on euroopan oikeilla radoilla katsojia ja vaikeuksia saada siltikin maksettua tämä huvi niin en ymmärrä kuka tämän suomessa maksaa. Tiedossa varmasti kauhea miinustulos. Toivottavasti ei jää iitin maksettavaksi.

16

149

  Vastaukset

  • Konkkaan tuo kaatuu, se on selvää. Eiku niitä luksushuviloita myymällä nousee isosti plussalle ja me nettirähinöitsijät saamme näpeillemme. Tää on tosi factaa!

   • Hukkaan tais mennä geepee liput... Kuulemani mukaan ennakkolippurahoilla on rakennettu pilttuuta pienissä erissä. Et jos kisat peruuntuu, niin ei kymigeepeellä ole rahaa lippuja maksaa takaisin. Onks kukaa muu samassa veneessä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hukkaan tais mennä geepee liput... Kuulemani mukaan ennakkolippurahoilla on rakennettu pilttuuta pienissä erissä. Et jos kisat peruuntuu, niin ei kymigeepeellä ole rahaa lippuja maksaa takaisin. Onks kukaa muu samassa veneessä?

    Ei hyvää päivää tätä kuviota jos pitää paikkansa? Tässä on käytännössä käytetty hyväksi maksavia hyväuskoisia asiakkaita. Otettu järjetön riski käytännössä. Tosiasiassa jos puuhamies ei tuntisi Dornaa niin ei edes puhuttaisi samassa lauseessa ringistä ja motogp sarjasta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hukkaan tais mennä geepee liput... Kuulemani mukaan ennakkolippurahoilla on rakennettu pilttuuta pienissä erissä. Et jos kisat peruuntuu, niin ei kymigeepeellä ole rahaa lippuja maksaa takaisin. Onks kukaa muu samassa veneessä?

    Samassa saatanan paatissa ollaan. Voi perkeles että ottaa kupoliin oma tyhmyys ostaa ennakkoon lippuja. No, joku saa hyvän radan harjoituskäyttöön..


  • Täällä on taas niin pirun positiivista porukka keskustelemassa. Missä olette kuskien nähneet nauramassa.

   • Tähän hankkeeseen ei olisi ikinä pitänyt edes ryhtyä. IKINÄ.
    Jos sen sanoi ääneen, oli narisija tai negatiivinen tai kehityksen esteenä. Kaikki, mikä menee eteenpäin, ei aina ole kehitystä, tiesitkö sellaista? Nyt kunnan talous on kuralla, väkeä lomautetaan ja tämä puuhailijoitten päristelypaikka kaatuu velkoineen päivineen omistajiensa syliin. Toivottavasti meille veronmaksajille ei koidu tästä isompaa laskua, eli että menettäisimme vain sen osakepääoman. Vai onko se puoli miljoonaa jo ehditty tilittää näille pärinäpoijanklopeille?


  • Tuo kaatuu omaan mahdottomuuteensa, kun joku käy ekakerran se olikin sitten viimeinen vierailu savolaisten amerikassa.
   Made in finland

  • Perusteetonta positiivisuutta voi kutsua sen oikealla nimelläkin eli itsepetokseksi.
   Suomi on pieni, syrjäinen ja harvaan asuttu pussinperä joka ei muuksi muutu.
   Tällaiset hankkeet vaativat kyllä lähes käsittämätöntä tarmokkuutta ja toiveikkaan ilmapiirin luomista jota ihailunsekainen tunnustus heille.
   Mutta realiteettien tajun puute nousee kuitenkin päällimmäisksi ja kylmät talousluvut näyttävät todellisuuden, eli lopulta on kuitenkin esissä paluu maan pinnalle.

   • Ei olisi tarvinnut kuin katsoa papereista jos ei muuten MotoGP sarjaa tunne, että mistä kuskit ja tallit ovat kotoisin. 10 kuskia Espanjasta, 5 Italiasta, pari Ranskasta jne. Tallitkin lähinnä Etelä-Euroopasta. Mistähän kuskien fanit ja lipputulotkin ovat kotoisin. Jos ja kun kisoja nyt perutaan, niin onko vaikea tajuta mikä kisa on siellä vähiten kiinnostavien joukossa.


  • Lopputulos oli tiedossa jo vuosia sitten mutta eihän tyhmiä pidä estellä.

   • Tämän tiesi jo aikoja sitten. Siksipä en lippuja ennakkoon ostanut, vaan join nekin rahat!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämän tiesi jo aikoja sitten. Siksipä en lippuja ennakkoon ostanut, vaan join nekin rahat!

    Oikein! Känni päälle ja ulinaa nettiin!


  • Kommentti eilen klo 19:42 kertoo valitettavan totuuden.

   • Suomessa myytiin viime vuonna vain noin 3400 uutta moottoripyörää. Kiinnostaako Suomi tehdastalleja?


  • Ihan hieno rata se on puuhamiesten ajella keskenään. Höynäyttivät tyhmiä, jotta saivat rahoitusta omalle radalle.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Nyt tärähtää totuus tiskiin! Maajussi-Laurilla ja Anulla jääkylmät välit: eivät ole enää missään tekemisissä - "Kaveruus ei välttämättä olisi ollut hyvä idea"
  • Alina Voronkovan tulevien häiden kaaso on Playboy-kaunotar Erika – kuvat!
  • Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   53
   2929
  2. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   2748
  3. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   2589
  4. Pitkän parisuhteen salaisuus, vai onko sitä

   Vuosia vaan tulee lisää ja tuossa se kumppani pysyy rinalla vaikka en ole mikään ihanne mies, kaikilla kai vikansa. Pitää vain hyväksyä toinen ja olla
   Parisuhde
   57
   1546
  5. Onko Martinalla tuparit?

   Ja onkohan niihin kutsuttu Stefu ja Sohvi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   925