One Hall of Fame

Anonyymi

Kuka on Suomen ykköstunkittaja? Maajohta. Parru. Walroos Kari valkohammas. Tuurin tunkittaja? Salmari Finn. Äänekosken mehmetti??
Ehdotuksia kehään.

7

72

  Vastaukset

  • Nää on kaikki luusereita.

  • Kyllä MAAJOHTAJA on ykkönen!

   Typerysten kuningas TOMMI VUORINEN!

   Inhimillisten erehdysten SÄÄLITUNKIO, ihmispolo joka epäonnistuu KAIKESSA, tekee AINA väärän valinnan - jopa murphyn lakia pilkaten!!! Käsittämättömällä varmuudella hän osaa AINA valita sen VÄÄRÄN vaihtoehdon elämässään!!

   Miten voi olla mahdollista että joku voi aina osua VÄÄRÄÄN?!??! MAAJOHTAJA uhmaa jopa MATEMATIIKKAA ja TODENNÄKÖISYYKSIÄ!

   MUAHAHAHAAAAA. Olisiko MAAJOHTAJA kenties joku ufo-olento, korkeampaa älyä edustava olento, joka on etukäteen ohjelmoitu aina valitsemaan se VÄÄRÄ vaihtoehto eikä KOSKAAN oikeaa? Voisiko tämä selittää MAAJOHTAJAn luonnetta?

   MUAHAHAMUAHHAMAUUHAAAAAA

   Poijjaat!! Taasen!

   • Totta. Jäädytetään Vuorisen pelinumero.


   • Kyllä Tommi vie tämän kisan. Mies kantaa säkillä valoa pimeään torppaansa samalla kun odottaa että coineilla voisi ostas uuden hehkulampun.


  • Tuurin punapaitainen Tuurin tunkittaja on mielestäni ykkönen. Vaatimaton asiallinen, faktoihin perustuva linja on todiste ammattimaisuudesta.

  • Se takavuosien ternimaitovedätys tampereelta vaati myös kovia tunkittajia.

  • Hei Tommi! Olen keskituloinen poromies Lapista. Rahhaa on niin paljon, etten edes kehtaa sanoa. Mutta poroilta alkaa ruoka loppumhan ja ostaisin mutta mistään ei lövy. No, jos ostaisin sinulta näin aluksi viielä miljoonala niitä coineja, että olis kisuroile etes jotain pureskeltavaa. Myisikkö?
   Jos kiinnostaa, niin tule Vuotson paarin ethen vapunaattona ja tuo rattorikuorma niitä coineja. Lyön samantien kaks milijoonaa käthen. Sen jäläkhen alakasitkin minun omaksi juoksupojaksi. Aina kun tarvin hyövyllisen idiootin palveluksia, niin kävelisin vain pihan poikki sinne lättiin, ja valijastaisin sinut ajoporoksi. Sopisko tämmönen sulle? Mie kylillä kyllä luppaan sinut kaikile esitellä ja oikein kehua, kuinka olet ollu hyövyllinen "rahareikä".

   Jään oottamhan!!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   Kotimaiset julkkisjuorut
   242
   7030
  2. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   70
   5881
  3. Sanna Marinin hallitus Suomen historian suosituin

   Jopa persuistakin 1/3 pitää Marinin hallitusta hyvänä. Edellinen ennätys on Paavo Lipposen hallituksen ajoilta. Voidaan tehdä johtopäätös: suomalaine
   Maailman menoa
   139
   1494
  4. Martina yritti herätellä vain Stefania.

   Yritti herätellä pari vuotta sitten, kun kävi katsomassa asunto ja otti kuvia sieltä, että tänne me tyttöjen kanssa muutamme. mutta Stefan pyysi tak
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   1101