Miksi kommarimaissa on (lähes) aina keskitysleirejä???

Anonyymi

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt on HYVÄ ASIA huomata se kuvio, että Pohjois-Korea ja CUBA sekä vastaavat eivät ole KOMU eli Kommunistivaltioita vaan todellakin niin sanottuja PERSUVALTIOT eli Kansallissosialistiset Yhteisöt rs:n ryhmään kuuluvia valtioita kuten nyt esimerkiksi Saksalaiset Kansallissosialistiset Ympäristöt. On HYVÄ KUVIO huomata nyt myös se, että USA ja Vastaavat ovat myös Yksinvaltaisia Kansakuntia. Me voimme vielä todeta jotain sellaista, että nyt Kansallisia Valtioita ovat myös niin sanotut Pohjoismaat siis Kaikki sellaiset yhteisöt, joita hallitsevat erilaiset MUSTA PÖRSSI ja MUSTA RAHA rs:n AATEPORVARIT.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä!


    • Anonyymi

      Kiinan kommunismidiktatuuri toimii tavanomaiseen kommunistityyliin.
      Suomalaiset Kommunismidiktatuurin Puuhastelijat eivät ole missään vaiheessa kritikoineet Kiinan kommunistijohtoa uiguurien ja muiden vähemmistöjen sekä toisinajattelijoiden vainoista.

      "Merkittävä asia­kirja­vuoto paljastaa, kuinka Kiinan presidentti neuvoi kurittamaan uiguureja: ”Emme anna lainkaan armoa”"

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006311784.html

    • Anonyymi

      Noissa maissa on voimassa materialistinen filosofia, joten sillä täytyy olla selvä yhteys keskitysleireihin ja massamurhiin..
      En tiedä miten mutta jollakin tavalla se on totta.

      • Anonyymi

        Nyt pitää muistaa se asia, että niin sanoituissa Kansalliskommunistisissa Valtioissa eli sellaisissa, jotka korostavat jotain sellaista, että SOSIALISMI ja KOMMUNISMI voidaan toteuttaa tasan tarkkaan yhdessä Kansallisvaltiossa, niin ei ole käytössä VAPAA KOMMUNISMI ja VAPAA SOSIALISMI sekä UUSI NATUROLOGIA vaan todellakin niin sanottu LENINILÄINEN MATERIALISTINEN FILOSOFIA rs.

        Me varmaan tiedämme sen asian, että Leniniläinen Materialistinen FILOSOFIA rs ei perustu ja pohjaudu DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:n tietoteorian lausepuun peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS rs:ään vaan Objektiivinen Idealismi eli Looginen Empirismus rs:n tietoteorian Lausepuun peruslauseeseen A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen LUONTOAVARUUS ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS rs:ään.

        Nyt sitten kun todella Kansalliskommunistisissa Valtioissa on MATERIALISMUS rs:n nimissä toteutettu niin sanottua Leniniläinen Materialistin Filosofiars:ää, niin me KOMUT ja SOSSUT voimme esittää sellaisen HYVÄ KYSYMYS rs:n, että onko todella Kansalliskommunististen Valtioiden FILOSOFIA rs todella MATERIALISMUS rs:n piiriin kuuluvaa vai voimmeko todeta, että näiden Kansalliskommunististen Valtioiden käyttämä FILOSOFIA on todella tasan tarkkaan IDEALISMUS rs:ään ja erikoisesti Objektiivinen IDEALISMUS rs:ään kuuluvaa ei siis MATERIALISMUS rs:ään kuuluvaa. Niin ja Me KOMUT ja SOSSUT voimme nyt vielä kysyä sitä asiaa, että miksi Teräsmiehet ja Leninistit eivät halua kertoa suoraan, että Heidän Käyttämänsä FILOSOFIA on Objektiivinen Idealismi eli Looginen EMPIRISMUS rs. Nyt NATSIKOMUT ovat halunneet näyttäytyä Materialisteina, mutta tosiasiassa He siis NATSIKOMUT ovat jopa Henkitietäjiä siis todella todella todella kaukana Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs:stä ja samalla nyt myös NATSIKOMUT ovat hylänneet todella perusteellisesti DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:n.


    • Anonyymi

      Tuostahan on pakko vetää sellainen johtopäätös että materialistinen filosofia sisältää ja vaatii väkivaltaa ja sivistymättömyyttä...

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, mat.filosofia on väkivallan uskonto, kertoo historia.


      • Anonyymi

        Kertokaa nyt Arvoisat Pastorit sekä Porvarit ja Paronit jotain sellaisesta asiasta, että miten ihmeessä Te Arvoisat Pastorit ja Porvarit sekä Paronit olette tulleet siihen tulokseen, että Materialistinen FILOSOFIArs sisältää ja vaatii väkivaltaa sekä vielä sivistymättömyyttä.

        Onko nyt sitten Objektiivinen Idealismi ja Looginen Empirismus nyt jotain sellaista, joka suorastaan säteilee voimalla Väkivallattomuutta sekä vielä todella täydellistä SIVISTYNEISYYS rs:ää?

        Onko nyt todella Teille Arvoisat Porvarit ja Pastorit sekä Paronit tullut selväksi se asia, että mitä kaikkea pitää sisällään Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs sekä vielä DIALEKTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs?

        Nyt Leniniläinen Materialistinen FILOSOFIA rs perustuu ja pohjautuu A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus sekä vielä Suhteellisuusteoria ja AINE-MATERIA sekä Neljäulotteinen GEOMETRIA rs:ään. Niin ja nyt todella DIALECTICA NATURALIS DN eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause on muotoa A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS rs.

        PS Mitä nyt PERSUNEROT sekä Kokkareet ja Pökäleet haluavat sanoa sellaisesta asiasta kuin nyt Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN LD rs:stä sekä vielä Idealistinen Filosofia siis Objektiivinen Idealismi ja Subjektiivinen Idealismi sekä Looginen Empirismus rs:stä? Kuten nyt ilmeisesti huomaatte sen asian, että FILOFOFiA pelkästään ei ole Väkivaltainen ja Sekopäinen, kun nyt taas TEOLOGIA rs voi olla ainakin tiukkapipoinen ihan Pastori ExTyökkäri ja Vastaavat rs:n tyyliin ja keinoin.


    • Fiksut ja ajattelevat on pakko leirittää oppimaan tylsämielisiksi kommunisteiksi. Jos ajattelevat ihmiset kansan joukossa lisääntyvät liikaa niin koko kommunismin oleminen vaarantuu!

    • Anonyymi

      No, ainaskin se on kirjoitettu määräyksenä komuliraamattuun joka on nimeltään;
      "Kommunistisen puolueen manifesti"

      Tuo kirja on pelkkää henkeä siinä ei ole mitään konkreettista, materialistista, vaikka se niin väittää.. Siis tuokin valehtelee kommunistisen uskonnon mukaisesti..

      "Ei mitään uutta itärintamalla", on paljon käytetty fraasi läntisessä maailmassa.

    • Anonyymi

      Kommunismi kaatuu heti jos se ei harjoita raakaa väkivaltaa...

      • Anonyymi

        Jaa kommunismin kurjuutta lisäävät tietysti myös ns elinkelvottomat loiset jotka ovat pesiytyneet kommariryhmiin...
        Niistä ei ole hyötyä kenellekään, ei edes komuloisille...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa kommunismin kurjuutta lisäävät tietysti myös ns elinkelvottomat loiset jotka ovat pesiytyneet kommariryhmiin...
        Niistä ei ole hyötyä kenellekään, ei edes komuloisille...

        Sanoiko v.i.l. noita ns hyödyllisiksi idiooteiksi vai miksi se niitä nimitti, muistaako joku ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe