Noilottaako nollaliike vielä?

Anonyymi

Onko kukaan ottanu uppoavasta nollaliikkeestä vielä ohjaksia. Väyrys jätti puolueen noilottamaan. Joko joku on korjannut kurssin? Vai noilottaako nollaliike vielä?

13

937

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä se noilottaa!

      • Anonyymi

        Eipäs noilota. Seiskaliikkeen tilanne on hidas, mutta vakaa! Kuten tiedämme, hiljaa hyvää tulee! Seiskaliike ei mene noilottaen, vaan vakaasti lipuen!


    • Anonyymi

      Ei ole koskaan noilottanutkaan!

      • Anonyymi

        No mikä sinä oot sanomaan. Seiskaliike noilotti jo heti perustamisen alkuvaiheissa. Kaikki johtu siitä, että Paavo haali joukkoihin ihan vääriä ihmisiä.... Esimerkiksi Jösse Järvenpään olis voinu jättää rannalle. Samoin edesmenneen Ilja Janitskinin. Ne eivät totisesti tehneet hyvää Seiskaliikkeen maineelle. Nämä virheet joita väyrynen teki, sai puolueen noilottamaan heti alkumetreillä ja Paavokin jäi sen vuoksi rannalle!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mikä sinä oot sanomaan. Seiskaliike noilotti jo heti perustamisen alkuvaiheissa. Kaikki johtu siitä, että Paavo haali joukkoihin ihan vääriä ihmisiä.... Esimerkiksi Jösse Järvenpään olis voinu jättää rannalle. Samoin edesmenneen Ilja Janitskinin. Ne eivät totisesti tehneet hyvää Seiskaliikkeen maineelle. Nämä virheet joita väyrynen teki, sai puolueen noilottamaan heti alkumetreillä ja Paavokin jäi sen vuoksi rannalle!

        Nollaliike alko noilottamaan jo ennen Väyrysen pois lähtöä. Kun väyrynen huomasi, että oma puolue noilottaa, niin hän päätti hypätä sivuun. Reilua vai mitä?


    • Anonyymi

      Nollaliikkeille tiedossa tukea 28.4. Hallaaho: Ketään ei yllätä, että media haluaa koronan varjolla tukihanat pysyvästi auki. Toverituomioistuin päättäisi, kuka saa ja kuka ei. Entä jos tekisitte sellaista sisältöä, josta joku on valmis maksamaan jotakin?

      Guug laa demarikomusta
      Harakka: Mediaa on lyöty moukarilla – journalismille ehdotetaan koronatukea ja pysyvää tukijärjestelmää

      • Anonyymi

        Nollaliikkeet kuihtuu. Turhaa niihin syytää rahaa yhtään. Ei nollaliikkeillä ole tulevaisuutta!


    • Anonyymi

      Kyllä asia on niin, että tähtiliike noilotttaa. Ei asia muuksi muutu.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä!


      • Anonyymi

        Ei muuten noilota!!!! Tähtiliike tulee nousemaan! Se on selvä! Se odottaa vain aikaa!


    • Anonyymi

      Noilottaa, mutta vielä nousu tulee, kunhan ohjaksiin tulee riittävän asiantunteva tahokas

    • Anonyymi

      No niin mietitäänpä teologiaa. Olen kuullut Juutalaisilla olevan syntipukkiperinteen todennäköisesti vieläkin voimassa. Virallisesti kerrotaan, että kyseessä todella on nelijalkainen pukki. Mutta yllätys yllätys kyseessä onkin ihminen. Tämä ihminen kuulemma voidaan kasvattaa lapsuudesta asti sillä tavalla, että hänestä tehdään hyljeksitty ja päälle syljetty ihmien josta liikkuu kaikenlaisia pahansuovia juoruja. Nämä juorut saattavat pitää paikkansa jonkun muun kohdalla, joka on yhteisössä arvostetussa asemassa ja juutalaisyhteisö ajattelee ettei juuri tämän henkilön kuulu sovittaa rangaistusta vaan siihen määrätään hänen puolestaan joku muu yhteisössä alempiarvoisena pidetty henkilö. Tämä henkilö voi olla juuri tämä lapsesta asti tähän tarkoitukseen kasvatettu ihminen. Tällaista sanottaneen Kiiraslapsikasvatuksesksi. Tehtäköön selväksi, että tämä ihminen surmataan ja he harvoin elävät yli 30-vuotiaiksi. Joskus tällaiseksi voi valikoitua ihminen, joka ei edes ole Juutalainen, tämän saattaa ratkaista vaikka tämän "kiiraslapsen" vanhempien toiminta ja taustat. Minusta jokaisen ihmisen tulee sovittaa itse pahat tekonsa ja muut konkelonsa eikä jonkun toisen tai jonkun uhrilapsen. Minä ainakaan en suostu kenenkään paskiaisen rikoksia sovittamaan ja kärsimään niistä maanpäällisessä elämässä enkä yhtään enempää tuonpuoleisessa tai suostua siellä jonkun moolokin syötäväksi, jotta joku hirttämätön niljake saisi pelastuksensa. Turhaa soitella työpaikoille ja hankkia potkuja tai torpedoida työhakuja, turhs soitella kelalle ja työvoimatoimistoon ja katkoa yhteiskunnan tukia ja vaikka menisi kämppä alta tuon takia, en suostu vaikka pitäisi kuolla nälkään. Ei auta asiaa vaikka kuinka salajuottaisi minulle LSD-kahvia ja koettaisi sillä muunnella tajuntaani. Ei auta vaikka sylkisi maineeni naisten silmissä ja jäisin vaille inttiimikontakateja, ei auta vaikka veisi metsämökkiin kidutettavaksi vaikka ruoskimalla ja raajoja katkomalla ja uhkaisi ties millaislla lopuilla. Päinvastoin tuollaisessa vain kasvaa viha ja uhma tuollaisia vaatimuksia kohtaan. EI auta myöskään lahjonta eikä hyvittely. Yksinkertaisesti minua ei saa suostumaan tuollaiseen millään keinolla. Jokainen tekee pahat tekonsa, jos on tehdäkseen ja vastaa tuomioistuimessa niin maallisessa kuin tuonpuoleissakin niistä itse eikä kukaan muu. PISTE.

    • Anonyymi

      Noilottaako nollaliike, eli siis entinen seiskaliike vielä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      83
      3597
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      569
      3363
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3179
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2122
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2011
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1885
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      147
      1565
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1321
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1312
    Aihe