Loviisa louhii Pernajan pois kartalta

Anonyymi

Loviisa on antamassa taas uuden maa-aineksen ottoluvan Pernajaan, pohjavesialueelle.
Vanha kulttuurialue mistä on alkanut Suomen asuttaminen on kohta kokonaan louhosmonttu raiskattuine maisemineen.
Asukaslukua voisi tuolla nostaa ja saada lisää pitkäaikaisia veronmaksajia mutta kuka tulee louhosten ja jättituulimyllyjen läheisyyteen.
Uusi vientisatama on tulossa Everestin linnan lähelle.
Ensimmäinen vientituote voisi olla silläkin tuhlaajat ja tuhoajat.

6

77

  Vastaukset

  • Paikallisesta lehdestä bongattua:
   Näkemystä siitä, että kaikki palvelut keskitetään kaupungin keskustaan, hän ei allekirjoita ja muistuttaa esimerkiksi Koskenkylästä, joka on vetovoimainen ja jonne tehdään isoja investointeja.

   Lausunnon antoi erityistoimivallan saanut ja siitä Twitterissä heti ilmoittanut kaupunginjohtaja Jan D Oker-Blom (r), joka ilmeisesti tarkoittaa isoilla investoinneilla ja vetovoimaisuudella Pernajan alueelle sijoitettavia tuulivoimaloita ja maa-aineksen louhintaa? Nehän ovat varsinaisia magneetteja, jotka vetävät alueelle maisemaan ihastuttavasti sopivien tuulivoimaloiden ja myös louhinnan melusta pitäviä uusia asukkaita.

  • Kun samaa luonnon tuhoamista harrastetaan kaikkialla vähitellen salassa metsien keskellä niin pian huomataan ettei enää ole metsiä. Metsät ovat niitä happikoneita joiden ansiosta pysymme hengissä. Kaikki metsien tuhoaminen on elämän tuhoamista.

   Nämä alueet levittävät hirveitä määriä pölyä kilometrien päähän. Kun ihmiset hengittävät pölyä vuosikymmeniä niin voitte arvat ettei keuhkoterveys ole huipussaan edes niillä jotka EIVÄT tupakoi. Mutta ymmärrän toki ettei maanomistaja välitä naapurin eikä oman perheensä terveydestä kun raha on tärkein.

   Kyseiset alueet eivät koskaan palaa enää entiselleen vaikka kuinka ahneet elämän tuhoajat selittäisivät.

   • Alueelta katoaa myös eläimet mutta sehän ei elämän tuhoajaa kiinnosta.


   • Loviisan kaupunki on hakannut suuren osan metsiään paljaaksi, joten sen johtoa eivät luontoarvot kiinnosta pätkääkään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Loviisan kaupunki on hakannut suuren osan metsiään paljaaksi, joten sen johtoa eivät luontoarvot kiinnosta pätkääkään.

    Virkamiehet eivät luontoarvoista piittaa. Sama asenne luottamushenkilöillä, joita kiinnostaa vain kokouspalkkiot, puffetin antimet, kunniamerkit ja eri hallitusten hyvin maksetut mansikkapaikat.
    Pöly- ja meluhaitatkaan eivät näitä tahoja kiinnosta. Paitsi siinä tapauksessa, että haitat ulottuvat heidän omille asuinalueilleen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Virkamiehet eivät luontoarvoista piittaa. Sama asenne luottamushenkilöillä, joita kiinnostaa vain kokouspalkkiot, puffetin antimet, kunniamerkit ja eri hallitusten hyvin maksetut mansikkapaikat.
    Pöly- ja meluhaitatkaan eivät näitä tahoja kiinnosta. Paitsi siinä tapauksessa, että haitat ulottuvat heidän omille asuinalueilleen.

    Heitä taas tähän se paljonko maksaa veronmaksajille ja joku kiva lempinimi päättäville ihmisille.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   197
   7907
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   293
   6857
  3. Terroristien kanssa yhteistyötä?

   Tekikö suomen viranomaiset yhteistyötä terroristien kanssa? Auttoiko Isis naiset pakoon? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006530615.html
   Maailman menoa
   49
   2216
  4. 73
   1622
  5. Kirjaimelle, kerro se

   Kirjaimelle! Mitä haluaisit sanoa yhdelle kirjaimelle? A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P. Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? Kirjoit
   Ikävä
   103
   1010