TYKS tehohoidon hoitajalla

Anonyymi

todettu Koronatartunta. Ei sitten ole tartuttanut lehtitietojen mukaan sairaalassa työssään ketään, ei siis altistanutkaan niinkö?

HUS lastensairaalassa myös oli jo useita päiviä takaperin hoitajalla todettu Koronatartunta ja siitäkin puhuttiin ettei ollut tekemisissä muiden kanssa ja ei siis jatkotartuttanut. Kuitenkin niin lasten sairaalassa syöpäosaston hoitaja oli kuitenkin tartuttanut huomaamattaan niinkuin se tavallisesti käytkin. Niin muutama lapsipotilas ja lapsipotilaan perhe karanteeniin.

Jäämme seuraamaan TYKS tapausta, miten tässä mennään. No Toivotaan niin jostakin sitten se tauti on tullut tehon ulkopuolisista tiloista tai vapaa-ajalta.

Hoitohenkilökuntaa

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pitäskö sille antaa potkut, tai ottaa vähintäänkin esimiehen jos toisenkin ja vaikka vielä yhteysteknikonkin puhutteluun? Varoitus kirjallisena ja rankat nuhtelut.

      Näin!

    • Anonyymi

      Ei kun elinikäinen tuomio: naamakuvat kiertoon ja julkinen häpäisy, eikä armoa enää missään. Täysin kohtuuttomasti rankaisua nyt, julkiselle paikalle jalkapuuhun... sillä viisiinkö?

    • Anonyymi

      Elämässä sattuu ja tapahtuu. Sitä ei voi estää eikä kieltää.

    • Anonyymi

      Hoitoalalla pitää olla tip top tarkkana. Ja varsinkin tällaisena aikana sairaalan hoitohenkilökuntaa tulisi testata joka päivä. Myöskin hoitohenkilökunnan tulee näin pandemiaaikana ottaa huomioon , että missään riskipaikoissa ei saisi käydä. Ja vain oma perhe kontakteina työn ulkopuolella.
      Toisekseen, Koronaviruksen iskettyä hengitysteihin, sen kyllä huomaa. Ja myös mikä tahansa flunssainen olo, niin heti pitää jäädä pois työstä, lähteä keskellä päivää pois.

      Miten sitten 100% pystyy estämään tartunnan? Hyvä kysymys. Nyt vaan on niin, että teholla ovat ne haavoittuvammat potilaat viruksen suhteen. Mikäli muutama potilas sielä saa tartunnan, melko varmaan kuolevat sitten.

      En tarkoita tämän hoitajan olleen mitenkään välinpitämätön, mutta lisää tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta , kun on tartunnan saaneena mennyt työpaikalle.

      Vanhusten hoitokodeissa on Helsingissä niinkuin jossakin Savossa myöskin koronaa tavattu muutamissa hoidokeissa ja hoitajassa/hoitajissa. Se vaan lisäten, niin sitä koronaa ei saa, mikäli pitää itsensä kaukana ihmisistä. No kaupassa ja apteekissa voi hoitsut käydä, mutta muuta asiointia tällaisena aikana ei voisi heille sallia. Se on rankkaa, mutta nyt on vaan tosi lujasti pidettävä kiinni vastuusta.

      Sitä mietin, eikö sitä kertakaikkiaan ihminen huomaa, jos on vähänkin flunssainen olo, nenä vähän vuotaa tai jotan. ???? Puhumattakaan koronasta.

      Kyllähän sitä hoitoalalla on paljonkin sellaista ettei oikeen välitetä esimerkiksi siitä, kun on kipeenä niin mennään töihin. Kyllä olen tavannut yskiviä, nenäänsä niistäviä hoitajia lääkäriasemilla ja muualla. Ihmettelen, miksi voidaan tulla hoitoalalla työhön sairaana. Sairaalassa olevilla potilailla on usein perussairauksia, heidän immuniteettinsa ei ole niin hyvä kuin terveillä.

      • Anonyymi

        Koska tartunnankantaja ei ole tartuttanut siellä työpaikallaan tehohoito-osaston potilaista ketään, tämän uutinen kertoo olevan aivan varmaa, ettei ole siellä tartuntaa levittänyt, niin onkohan niin, että ei ole edes ole siellä fyysisesti ollutkaan tartuntansa aikana?
        Mikä jutussa on nyt niin epäselvää? Onko toimittaja sanavalinnoillaan tehnyt hallaa uutiselleen?

        Sama kuin kerrottaisiin, että elintarviketehtaalla työskenneellä salmonellaa, mutta tästä ei ole aiheunut vaaraa muulle yhteiskunnalle.

        Täh... Salmonellatartunta, elintarviketehdas, ei vaaraa... No, onks se ollut siellä tehtaalla lainkaan minkään tartunnan välittäjän kanssa tekemisissä?

        Seuraamme tilannetta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2301
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      64
      1514
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1286
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe