Eilinen kauppareissu

Anonyymi

iltapäivällä: Kaupassa yksi jolla oli ihan oikea suusuoja naamallaan. Vaalean vihreä maski. Siis kyseessä oli varmaankin joku soster-henkilökuntaan kuuluva, sillä muillehan noita maskeja ei tällä hetkellä ole tarjolla. Vai oliko kyseessä tapaus, että niitä maskeja olisi nyysitty ja jaettu asiaankuulumattomille?

Toinen havainto. Tällä kertaa joukossa oli ihmisiä, jotka aivan selvästi ottivat etäisyyttä. Eli alkaako ihan oikeasti jo pelottaa?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Toisaalta jos maskillinen oli soster-tyyppi, niin paineleeko se se sama maski naamalla asiakkaansa tykö? Kaikki pöpöt siihen etuosaan tarrautuneena ja sitten puuskuttaa asiakastaan päin...

      Ai että, mähän olen peräti vitsikäs. Taitaa alkaa luonne muuttua ihan alalle sopivaksi... Vahinko kun nuo yhteishaut jo päättyivät.

      Hah hah hah.

      'Ei tätä hommaa kestäis ilman huumoria', 'tää on meidän huumoria'. Just, ja suurimmaksi osaksi toisia loukkaavaa! Mutta mitä välii, sillä kuten sanottu olemme ihmisarvoltamme erilaisia, ja huipulla olevilla on suuremmat oikeudet jopa siihen ihmisten loukkaamiseen.

    • Anonyymi

      Olen ravannut koko viikon kaupoissa ja en suoraansanoen näe enää mitään tavallista poikkeavaa muuta kun lidl kassojen pleksit ja välimatkatarrat lattiassa. Kaikkea on hyllyllä ja ihan normaalin oloista. Alkaa hysteria mennä ohi, ainakin nyt vaikuttaa sille

      • Anonyymi

        Lauantai. Lauantai. Ollut aina enemmän porukkaa kaupoissa.


    • Anonyymi

      No. Hyvä, että jossakin on normaalin oloista toimintaa.

      Mutta... nyt on pääsiäinen tulossa. Eilen näytti olevan netissä S-ryhmän tiedote, jossa jotensakin teksti näin: Hyvät asiakkaamme, toivomme että kauppa-asiointi näin pääsiäisen alla ei keskittyisi pelkästään kiirastorstaihin. Yrittäkää hoitaa asiointinne suunnitelmallisesti niin, etteivät kaikki tulisi juuri sinä viimeisenä hetkenä eli päivänä kauppaan. Etukäteen yhteistyöstä kiittäen.

      Tuli mieleen, että eivätkö ne tänä vuonna meinakaan läpi juhlapyhien kauppoja auki pitää? Vai onko niin, että jos pitävät, niin täydennyksiä hyllyille ei ole saatavilla.

      No, ei se mitään. Täytynee viimeistään tiistaina käydä pyhäpäivien menutarpeet käydä hakemassa.

      Oli muuten mielenkiintoista lukea sekin, että Alkoissa myynti on lisääntynyt näin korona -aikaan niin kuin elintarvikeliikkeissäkin prosenttijuomien. Sitäkö se etätyö teettää... Siis myynti lisääntynyt koko koronakriisin aikana.

      Tosin pääsiäinen on toki sellainen pyhä, että silloin pitää lampaan kanssa viiniä olla... Kilin kolin sanoo hienommankin herran ostoskassi kun se parkkipaikalle Alkosta taivaltaa...

      Kilin kolin...

      • Anonyymi

        Muovipullot ovat hiljaisia, turha kilistellä. Ne ovat hiljaisia myös tyhjinä...


    • Anonyymi

      Laitoin maskin koska aivastelen, ettei kukaan pelästy.
      Kun laitoin viestin verkkokauppaan tästä sain sen pian. Muut ovat viivyttäneet jo yli 3 viikkoa.

      • Anonyymi

        Aivan oikein, suusuojaa pitääkin käyttää jos on edes jonkinlaisia oireita. Kierrän vähän kauemppa nuo suusuojaa käyttävät, koska ovat ilmeisesti sairastuneita (terveethän ei suojaa tarvitse kun se ei estä tartuntaa).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan oikein, suusuojaa pitääkin käyttää jos on edes jonkinlaisia oireita. Kierrän vähän kauemppa nuo suusuojaa käyttävät, koska ovat ilmeisesti sairastuneita (terveethän ei suojaa tarvitse kun se ei estä tartuntaa).

        Suomalaisille on annettu täysun väärä käsitys kasvomaskeista. Nimenomaan kasvomaskit suojaavat tartunnalta. Tulee muistaa niin kaksin kerroin oleva lakanakangas suojaa hyvin ja lisäsuojaa saa, kun kangasmaskiin laittaapi vielä käsipyyhepaperin sisäpuolelle, jonka paperin voi vaihtaa tarvittaessa. Myöskin kangasmaskin voi aina pestä saippualla nimenomaan käytön jälkeen.

        Se, miksi suomalaisille puhutaan täyttä puppua kasvomaskien huonosta tehosta, se johtuu siitä ettei niitä maskeja yksinkertaisesti ole maassamme.

        Itselleni olen ommellut monet kasvomaskit kaksinkertaisesta lakanakankaasta. Yksinkertaiseen kangasmaskiin laitan tuon käsipyyhepaperin sisäpuolelle ja toimii erinomaisesti.

        Kerronpa mielenkiintoisen esimerkin kasvomaskeista. Siskoni oli tartuntatautien osastolla töissä, jossa pidettiin kasvomaskeja ihan siksi, että ei itse sairastunut.

        Nyt huuhaa-juttu on, että jos on kasvomaski, niin tuota henkilöä pidetään sairaana koronaviruksen saaneena yksilönä. Todellisuudessa fiksu pitää maskia suojatakseen itsensä koronalta. Eli siis luulo ei ole tiedon väärti.


    • Anonyymi

      Etkö tajua, että minä esim olen fiksu ihminen ,joka osti kirurginmaskeja apteekista ja samoin ffp3 maskeja jo maaliskuun alkupuolella. Ei tarvinut mistään nyysiä. Niitä myytiin ihan kohtuuhinnalla.
      Etttä näin meillä.

    • Anonyymi

      Meillä käytetään maskeja ihmisten ilmoille mentäessä. Tartuntaa ei olla toistaiseksi saatu, joten hyvä näin. Maskeista siis on ollut hyötyä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe