Aihe

Maskin pitäminen / suun peittäminen pakolliseksi

Anonyymi

Ainoa keino pysäyttää koronaviruksen leviäminen on laittaa maskin pitäminen tai suun peittäminen jollain pakolliseksi kaikille julkisilla paikoilla. Näin ei oireettomatkaan voi tartuttaa ketään. Lienee syy miksi Kiinassa eteneminen saatiin pysäytettyä.

Ihmettelen ettei edes terveydenhuollon henkilöstö pidä maskeja työpaikoillaan vaikka tapaavat paljon potilaita.
Esim. Peijaksessa henkilökunnalla ei ollut suojia mutta oli antaa potilaalle. Jollei maskeja ole, pitäisi jotain suojaa kehitellä suun eteen. Paljon tartuntoja nimenomaan terveydenhuollon henkilöstön kautta mutta eipä ihme kun maskeja ei käytetä.

6

66

  Vastaukset

  • Edelleen.

  • Ei koronaa ole saatu pysäytettyä Kiinassa. Jos olet seurannut uutisointia, tiedät että siellä koronan toinen aalto jo nostaa päätään.

   Korona on selätetty vasta, kun joko riittävän moni on sairastanut taudin ja saavutetaan laumasuoja tai koronaan kehitetään rokote. Rajoitustoimet ja maskit ainoastaan HIDASTAVAT epidemian leviämistä, jottei terveydenhuolto ylikuormitu.

   • Osassa kiinaa puhutaan jo kolmannesta aallosta, kyllä näitä aaltoja tulee riittämään maailman tappiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Osassa kiinaa puhutaan jo kolmannesta aallosta, kyllä näitä aaltoja tulee riittämään maailman tappiin.

    Ja viimeinen aalto on se kuuma-aalto, siis krematorion lämpiössä.


   • Kyllä niillä maskeilla saadaan pysäytettyä paremmin kuin ilman. Kiinan uusi aalto on maahan menijöitten viemää. Ja jos olet seurannut uutisointia, ei immuniteetista ole takeita. Uudelleen sairastuneita on ja oireettomia tartuttajia, uusin tieto taisi olla että virus on tartuttavimmillaan juuri ennenkuin oireita tulee, jos niitä edes tulee. Eli maskin käytöllä ei oireettomatkaan pääsisi tartuttamaan.
    Virossa tajuttiin sulkea rajat aiemmin ja siellä on maskin käytöstä suositus, pienempi määrä tartuntoja ja kuolleita.
    Maskin käyttöpakko ja käsipesun tehostus + max. 2 hengen kokoontumiset sekä turha liikkuminen pois toukokuun loppuun asti, ja kaikki ulkomailta tulevat karanteeniin, ehkä saisi koko viruksen leviämisen pysähtymään.
    Rajoitusten höllääminen nyt edesauttaa leviämistä ja nykyinen tilanne hidastaa muttei pysäytä.


  • Mikähän siitä maskin käytöstä nyt niin vaikeaa tekee? Ensin se läpäisee kaikki virukset ja sitten se onkin kohta ongelmajätettä. Jos siihen ei virukset tartu, niin sitähän voi sitten käyttää huoletta piempään ja jos ne siihen tarttuvat, niin silloinhan siitä on hyötyä.

   Yrittäkää nyt päättää jääkö niitä viruksia siihen maskiin vai ei?

   Entäs sitten tuo hiha, johon yskitään oikein luvan kanssa. Miksei sitä tarvitse heittää roskiin tai pestä? Kun mikä tahansa hiha, oli se mitä materiaalia hyvänsä tappaa virukset, miksei maskeja tehdä hihoista?

   Itse käytän sekä omatekoista kangasmaskia, että kaupasta ostettua paperista. En pese niitä välillä lainkaan vaan annan olla muutaman päivän poissa käytöstä. Siinä ajassa virukset kuolevat. Vaikka joidenkin viisaiden mukaanhan siihen ei niitä jääkään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   359
   17585
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   672
   10007
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   64
   6177
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   2453