Ymmärtääkö Marin tilanteen?

Anonyymi

Ei enää riitä valmiiksi kirjoitetun tekstin lukeminen tieodtustilaisuudessa. Eikä niskojen nakkelu pressalle.
Jos hänellä on yhtään muuta päässä kuin suomalaisen naisen ylpeys, ( jota tuntuu hänestäkin löytyvän ikävä kyllä). Hän keräisi parhaat talousmiehet ja naiset saman pöydän ääreen keskustelemaan tilanteesta presidentin kanssa.

52

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      KUUNTELE MARININ TYTTELI JUHA VAINION : lähti viimeinen sairaanhoitaja. TOIVOTTAVASTI SAAT YHTÄ HUONOA KOHTELUA VANHANA MITÄ NYT VANHUKSILLE ANNAT TOISINSANOEN ET SAA MITÄÄN KOHTELUA.

    • Anonyymi

      Marin on pärjännyt tähän asti hienosti, koska osaa esiintyä ja olla ottamatta kantaa asioihin. Kaikki " vastuu" sysätään muille, milloin mikäkin viivästyminen johtuu aina jostakusta muusta. Ja juurihan Marin poseerasi voguessa ja puhui tasa-arvosta nuorille naisille niin eihän se nyt sovi ottaa neuvoja vastaan maamme presidentiltä, jolla ikää ja kokemusta riittää. Asiat tärkeysjärjestykseen, tukka ja meikit kuntoon ja poseeraamaan lehdistölle.

      • Anonyymi

        Kyllähän kaikki hallituksen ministereillä ne apukäsien tekemät tekstit on nenän edessä jota luetaan niin ku ne olisi itse keksittyjä. T. Ex- vänkäri.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän kaikki hallituksen ministereillä ne apukäsien tekemät tekstit on nenän edessä jota luetaan niin ku ne olisi itse keksittyjä. T. Ex- vänkäri.

        Onhan tämä hupaisaa kun on "naiset vallassa" median huomio kiinnittyy huiviin mariinin kaulassa, joka on tietyn suunnittelian tekemä tunnetusta teoksesta.
        Näinkö nainen vie median huomion töpätyistä asioista ja viivästyneistä päätöksistä yms.


    • Anonyymi

      Hieman todellista tietoa Marinin työskentelytavoista eikä mitään persumölinää:

      Jos hallituksen toimintaa kuvailtiin Rinteen aikana ajelehtivaksi, on meno hallituslähteiden mukaan nyt koordinoidumpaa. Marinin kanssa neuvottelutilanteissa ollut kuvaa tätä viimeiseen pisaraan asti systemaattiseksi työssään.– Marin on selkeästi Antti Rinnettä strukturoidumpi, hyvä organisoimaan ja palastelemaan asioita, toinen kommentoi.Kun Rinne tunnettiin kaikkialla häärivänä mikromanageeraajana, kuvataan Marinia työssään hyvin tarkaksi ja huolelliseksi. Asioiden pitää olla hyvin valmisteltuja ja faktojen pilkulleen kunnossa. Tämä koskee myös kaikkia hänen lausuntojaan. Marin perehtyy asioihin, ennen kuin lähtee ottamaan julkisuudessa kantaa.

      • Anonyymi

        Mitä tuo kehuskelu auttaa, kun hän ei saa hallituksensa kanssa mitään aikaiseksi? Ei ne ongelmat ratkea hyvällä esiintymisellä ja vertaamalla Rinteeseen. Eduskunnassa vastuukenttä on laaja. Jos ei sitä osaa hoitaa, niin takaisin kassan hommiin. Maikkarin toimittajakin näpäytti hallitusta ja Marinia asiallisesti ja ansaitusti.


      • Anonyymi

        Onko jonkun Marinin lukuisista avustajista sepustanut tämän Pohjoi-Korealais tyylisen ylistyslaulun.


      • Anonyymi

        Marin ei vain osaa vastata valtakunnan tason asioihin eduskunnan kyselytunnilla. Kas kun siellä ei ole kirjoitettuja vastauksia.

        Marin halveksii suomalaista demokratiaa. Hänelle on tärkeintä viikottaiset "tiedotukset" TV-kameroiden edessä.

        Häpeän olla suomalainen.


    • Anonyymi

      HUS:lta tulee painavaa tekstiä hallitukselle suojavarustusten puutteesta. Sanna jatkaa tutulla linjalla, olemme varautuneet tekstiä lukemalla paperista.

    • Anonyymi

      En ymmärrä sitä ettei mitään mukamas ole tehty: ravintolat, lentokentät, satamat suljettu ja koulut etäopetuksessa, Uusimaa eristetty. Pisteen I:n päälle Suomessa vain 28 kuollutta Ruotsissa jo 401, kyllä hallitus on jotain saanut aikaan!

      • Anonyymi

        kyllä hallitus on jotain saanut aikaan! vain 28 kuollutta


      • Anonyymi

        Onko Suomi tappanut Ruotsissa 401 ihmistä!


    • Anonyymi

      Joo , Sanna Marin osaa kyllä esiintyä / esittää , siihen se sitten jääkin , lukee valmiiksi kirjoitetusta paperista vaikka Mustanaamiota ymmärtämättä mitä juuri luki .

      • Anonyymi

        Iiro Viinasen ( ei ihan kuka tahansa) arvio hallituksesta, ei paha:

        Hallitus lähti ensi alkuun erittäin mallikkaasti tekemään päätöksiä, kun koronavirusepidemian todellinen vakavuus selvisi”, arvioi 1990-luvun alun suuren laman aikana viitisen vuotta valtiovarainministerinä toiminut Iiro Viinanen. Ministeri Viinasesta tuli noina kovia päätöksiä vaatineina kriisivuosina ”Suomen vihatuin mies”.

        ”Pääministeri Sanna Marin yllätti kyllä meikäläisen totaalisesti, ja annan hänelle täydet pisteet. On sieltä hallituksen sisältä sen jälkeen alkanut kuulua kaikennäköistä eri puolueiden välistä kränää, mutta tähän asti he ovat kyllä aika ripeästi toimineet.”


      • Anonyymi

        Miten niin lukee valmiiksi kirjoitetusta paperista? Itsehän hän on sen kirjoittanut!

        Ja on vastannut myös toimittajien kysymyksiin ihan lonkalta. Ja todella sujuvasanaisesti.

        Ja tuo Voguelle poseeraaminenkin. Pelkkää persujen ja kokkareiden paskapuhetta tämäkin, hatuttaa vain niin tuo opposioon joutuminen. Vogue kävi haastattelemassa Marinia Helsingissä ja ottivat tietenkin myös valokuvia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin lukee valmiiksi kirjoitetusta paperista? Itsehän hän on sen kirjoittanut!

        Ja on vastannut myös toimittajien kysymyksiin ihan lonkalta. Ja todella sujuvasanaisesti.

        Ja tuo Voguelle poseeraaminenkin. Pelkkää persujen ja kokkareiden paskapuhetta tämäkin, hatuttaa vain niin tuo opposioon joutuminen. Vogue kävi haastattelemassa Marinia Helsingissä ja ottivat tietenkin myös valokuvia.

        Marinin vastaukset ovat puuta heinää, aina sama nauha pyörimässä. Siis ei todellista asiallista vastausta.


    • Anonyymi

      Suomi oli niin saaterin hyvin varautunut oli suojia ja varmuus varastoja. nyt on paska valunut jo ulos. ei oo nyt edes mallia Kajander auttamas. kohta on ruumiita niin paljon että ei auta mikään. tehdäänkö nyt se ojhelma ruumis kuskeilla kiirettä. poliiseillakin se jonnin joutava reality sarja. eikö ne vois suoraan valita teatterikoulun ylijäämästä. saatab´na mitä tunareita.

    • Anonyymi

      Esimerkillistä johtamista
      "Toimitusjohtaja Rajakangas ihmettelee myös sitä, miksi sosiaali- ja terveysministeriöllä on kestänyt jo monta viikkoa ohjeistaa kuntia ja sairaanhoitopiirejä suojavarusteista.

      – Tämä on ihmeellistä, että tällaista muutaman rivin ohjetta ei ole saatu muutaman viikon aikana lähtemään, Rajakangas sanoo."

    • Anonyymi

      Marin on demari = ymmärrystä vailla .

    • Anonyymi

      Pelkkä bimbo. Tänäänkin poseeraa IS:ssa aiheena pukeutumisensa - keskellä korona kriisiä! Taas yksi todiste, että bimbo Marin pyörii vain oman napansa ympärillä. Ja näyttää keskisormea muille.

      IS:n jutussa myös viime joululta kuva, jossa bimbo Marin poseeraa kristallilampun loisteessa arvohuonekalujen täyttämässä huoneessa uhkean joulukuusen vierellä pm:n kodissaan Kultarannassa. Punainen Marin Tampereelta, mikä vitsi - kultaa, kimallusta ja duunareita paineella silmään.

      • Anonyymi

        Marin voisi työntää keskisormensa vi*****sa, eikä näyttää sitä kansalle.


    • Anonyymi

      Pennulla alkaa keittää yli.

    • Anonyymi

      Sateenkaariperheen kasvattamana syntyy rajatonta ylemmyydentunnetta, jossa keskisormikin kasvaa lisää pituutta.

    • Anonyymi

      Uusi suomi
      ” Suomi saa elintärkeitä koronasuojia – ja Sauli Niinistöllä näyttää olleen osansa siinäkin”

    • Anonyymi

      Gaia teoria

    • Anonyymi

      Näkökulma: Only in Finland: Velkainen pikavippiyrittäjä haukkui ministereitä pelleiksi – sai palkaksi viisi miljoonaa

    • Anonyymi

      Marinin pieneen päähän mahtuu ainoastaan omasta ulkonäöstä huolehtiminen. Suomen asiat ovat sivuseikka tälle demarille. Nythän hän pääsi vuodattamaan krokotiilin kyyn eleitä Is palstalle.

    • Anonyymi

      IS:ssa tänään Marin teeskentelee huolestunutta. Omalla kersalla menee jutun mukaan kuitenkin hyvin: juoksentelee persialaisilla matoilla niin, että kristallikruunut tärisevät pääministerin suuressa virka-asunnossa, siis Kesärannassa.

      Samaan aikaan Marin on pahentamassa ja pitkittämässä muiden lasten kärsimystä. Monet lapset joutuvat koteihinsa eristettyinä viettämään aikaansa ongelmaisten vanhempiensa kanssa. Monilla ei ole minkäänlaista tietokonetta, jonka avulla voisivat nyt etäopiskella. Täysin riittämättömät rajoitustoimet ja testaukset ja todennäköinen Uudenmaan rajojen avaaminen vain pahentavat ja pitkittävät koronaepidemiaa ja mm. lasten kärsimystä.

      Täysin välinpitämätön asenne Marinilla. Vain oma tyhmä itse merkitsee.

      • Anonyymi

        Marinilla on menossa suuri teatteri esitys. Kaikki vitun tiedotustilaisuudet ovat yhtä sekundaa.
        Todella jos hän olisi huolestunut miten ihmiset pärjäävät tämän ongelman yli Marinin ote olisi erilainen.
        Priorisointi puuttuu kaikesta, organisointi kyky hallita isoja asioita hukassa. Projektin johtamisessa suuria ongelmia, vastuun jakamista ei ole tai jos on jollekin annettu se näkyy heti virkavallan tutkintana.
        Huutelee ennen aikaisesti asioista mitkä eivät pidä paikkaansa. Rajat auki ja täysirähinä päälle kyllä se siitä niinhän se Manukin sanoi kun oltiin 90 luvun lamassa ja persiilleen meni.


      • Anonyymi

        Marin esitteli omia kyyn eleitänsä is palstalla..


    • Anonyymi

      Marin ei ymmärrä tilannetta. Eikä sitä, että ihmiset haluavat heidän terveyttään ja henkiään suojeltavan ja turvattavan. Parin kolmen viikon ulkonaliikkumiskieltoa ei kavahtaisi kukaan, sillä saataisiin korona aisoihin ja työpaikkoja takaisin ja maan talous kohenemaan. Ruokakaupassa, apteekissa ja lääkärissä käynti sekä välttämätön työssäkäynti olisivat ulkonaliikkumiskiellon aikana sallittuja.

      Marin politkoi ihmishenkien kustannuksella. Järkyttävää.

      • Anonyymi

        Eli ihmiset eivät todellakaan ymmärrä mistä on kyse viruspandemian aikana. Kaikki turha liikkuminen ja sosiaalinen kanssakäyminen täytyy rajata minmiin. Ei hallituksen tehtävä ole pitää jokaista kädesta kiinni ja sanoa että sitä ja tätä ei saa tehdä. Maalaisjärjen käyttö ei ole kielletty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli ihmiset eivät todellakaan ymmärrä mistä on kyse viruspandemian aikana. Kaikki turha liikkuminen ja sosiaalinen kanssakäyminen täytyy rajata minmiin. Ei hallituksen tehtävä ole pitää jokaista kädesta kiinni ja sanoa että sitä ja tätä ei saa tehdä. Maalaisjärjen käyttö ei ole kielletty.

        Hallituksen tehtävä on suojella ihmisiä. Ja kun tiedetään, että kaikki eivät koskaan noudata minkäänlaisia suosituksia, on hallituksen tehtävä saada nämä ihmiset toimimaan tilanteen edellyttämällä tavalla lain ja mahdollisten sanktioiden voimalla. Itsestään selvä asia, jonka ymmärtäminen on Marinille ylivoimaista.

        Äärimmäisen valitettavaa, että pääministerinä on tollo, varsinkin tällaisen ihmisten henkiä uhkaavan kriisin aikana - oikeita, riittäviä, oikea-aikaisia toimia ei tule.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hallituksen tehtävä on suojella ihmisiä. Ja kun tiedetään, että kaikki eivät koskaan noudata minkäänlaisia suosituksia, on hallituksen tehtävä saada nämä ihmiset toimimaan tilanteen edellyttämällä tavalla lain ja mahdollisten sanktioiden voimalla. Itsestään selvä asia, jonka ymmärtäminen on Marinille ylivoimaista.

        Äärimmäisen valitettavaa, että pääministerinä on tollo, varsinkin tällaisen ihmisten henkiä uhkaavan kriisin aikana - oikeita, riittäviä, oikea-aikaisia toimia ei tule.

        Suomessakin on muitakin tolloja, jotka eivät ymmärrä mitä perustuslaki tarkoittaa:

        Koronavirusepidemia on edelleen vakava uhka, mutta se ei ole välttämätön peruste loukata uusmaalaisille ja kaikille muille suomalaisille perustuslaissa taattua vapautta liikkua maan rajojen sisällä vapaasti.

        Yksikeratisesti sanottuna hallitus ei halunnut loukata perustuslakia!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessakin on muitakin tolloja, jotka eivät ymmärrä mitä perustuslaki tarkoittaa:

        Koronavirusepidemia on edelleen vakava uhka, mutta se ei ole välttämätön peruste loukata uusmaalaisille ja kaikille muille suomalaisille perustuslaissa taattua vapautta liikkua maan rajojen sisällä vapaasti.

        Yksikeratisesti sanottuna hallitus ei halunnut loukata perustuslakia!

        Perustuslaki velvoittaa halitusta suojelemaan ihmisten elämää, vahvin perusoikeus on oikeus elämään.

        Marin piiloutuu pykälien vääristelyn taakse, mikä on ala-arvoista, julmaa ja kuvottavaa politikointia oman idioottimaisen "uran" pönkittämiseksi. Käy vieläpä täysin ilman tunnontuskia.


    • Anonyymi

      VOI VOI KAUPANKASSA RESSUKKA MARAKATTIA ANTOKO KEPU ( sipilä ) KÄSKYN TIE 7 AVATTAVA SIPOO -HKI, KOK ( orpo ) 1 TIE TURKU - HKIJ A MUUT KOK 3 TIE TAMPERE - HKI VOI JESSUS OIKEA AKKALAUMA HUSEERAA KUN SIAT VATUKOSSA. DEMARI SEPPANAT LÖYSSÄSSÄ KÖYDESSÄ PASKA MATTONA KAHELLE ( kokille ) JA LEHMÄNKAUPPOJA SUHMUROIVAT.

    • Anonyymi

      KAUHEETA PIKKU KAUPAN PUOTIPUKSU ANTO LUVAN LIIKKUMISEEN DEMARIEN MADONNA MESSIAS ALLAH ARMAHTAA KANSAA TYTTELIN SUURESTA VIISAUDESTA.

    • Anonyymi

      Tähän Marinin tiedotustilaisuudet kaatuvat kesän jälkeen ei ole enää mitään tiedotettavaa! Kaikki voi viettää rauhassa kesämöksällä aikaa kun duunia ei ole.

      Teollisuuden
      Vientiteollisuus ry povaa ”kaikkein suurinta koronapommia” vasta tulevaksi.
      Vientiteollisuuden toimitusjohtaja Jaakko Hirvola katsoo, että keskustelu ja ensitoimet koronaepidemian ympärillä ovat pyörineet pitkälti taudin ja palvelualojen kriisin taltuttamisessa.
      – Julkisesta keskustelusta on kuitenkin lähes kokonaan unohtunut jo kesällä uhkaava koronapommi: vientiteollisuuden kriisi, hän kirjoitti blogissa torstaina.

    • Anonyymi

      Luulen ,että Marin lähtee, ettei kerkiä jälellee katsomaan.

    • Anonyymi

      Valitettavasti Marin pystyy vain lukemaan muiden kirkoittamia puheita ja selontekoja. Hänellä itsellään ei ole esimerkiksi alkeellismpia tietojakaan taloudesta.

    • Anonyymi

      Taas oli tiedotus tilaisuus, jossa oli vahvasti lukutaitoiselle Marinille vaikea. Onko häneltä muisti mennyt kun ei pysty normaalia tiedotus tilaisuutta ilman paperia pitämään.

      • Anonyymi

        Kyllä tämä "akka"lauma ajaa ajaa Suomen talouden semmoseen jamaan, että sitä korjataan
        useta useita vuosia jos selvitään sittenkään. Päätöksen teko mennyt kokemattoman "akka"
        lauman hallintaan rahaa jaetaan kuin se kasvaisi puussa. Pitää vahtaa virkamies hallitukseen


    • Anonyymi

      Ei ymmärrä kun on gallup kuningatar. Kyyti on kylmää syksyllä.

      Uudesta suomesta
      "Italian korot nousivat päättyneellä viikolla voimakkaasti, kun epävarmuus euro- ja EU-maiden ratkaisusta kasvoi.

      Sekä Nielsen että Jones muistuttavat, että Eurooppa on täysin poikkeuksellisen talouskriisin alussa. Nielsenin edustama Unicredit kuvailee omassa ennusteessaan, että ”kaikkien taantumien äiti on saapunut”.
      Unicredit on ennusteessaan esimerkiksi Kansainvälistä valuuttarahastoa IMF:ää synkempi ja ennakoi euroalueen bruttokansantuotteen putoavan tänä vuonna 13 prosenttia, kun IMF odottaa tänä vuonna 7,5 prosentin laskua.
      ”Mitä suurempi pudotus on, sitä enemmän vahinkoa se aiheuttaa pitkällä aikavälillä. Koronakriisin vaatima aika on pitkä aika myös poliittisille päättäjille”, Nielsen toteaa."

    • Anonyymi

      Mihin menee veronmaksajan raha Sanna?

      Business Finland antoi 100 000 euroa koronatukea miljoonatulosta tekevälle konsulttiyhtiölle - on itse sen asiakas: ”Luottamuksellista”
      Tänään 20:08
      Tukirahoituksen myöntänyt Business Finland on tukea saaneen Miltton Groupin asiakas.

    • Anonyymi

      Marin varmasti ymmärtää ja haluaa alkuun sanoa että tilanne on vakava ja siihen suhtaudutaan sen vaatimalla tärkeydellä. Hallitus tarkalla korvalla kuuntelee miten asiat ovat etenemässä ja edenneet. Virheitä toki tehdään mutta ne korjataan. Kukaan muu ei asioita voi tämän paremmin hoitaa ja kansa on äänestänyt nykkyisen Hallituksen asioita hoitamaan. Ai niin ei ole, mutta kuitenkin. Se riittää että kuuntelee jokaisen esitetyn kysymyksen ja samalla miettii miten siihen voi vastata niin että ei oikeasti vastaa kysymykseen.

    • Anonyymi

      Vastauksen on aina jokin valmiiksi kirjoitettu lause, jonka hän sitten suustaan ulkolukuna päästää.

    • Anonyymi

      Nyt, noin 3 kuukautta MYÖHÄSSÄ taas, tämä junttanpulla Marin sanoo, että testaus- ja suojatarviketuotanto täytyy saada Suomessa pikaisesti käyntiin. Esteenä on Samarinin mukaan kuitenkin se, ettei Suomella ole sertifiointimahdollisuutta näille tuotteille.

      Ei ole demu pyrkyrillä ripettäkään moraalista eikä järjestä. Jo helmikuun alussa yksityinen sektori oli valmis käynnistämään ko. tuotannot. Mutta Marin kieltäytyi tarjotusta avusta sanoen, että julkinen sektori hoitaa tarvikehankinnat. Tiedämme valitettavan hyvin ettei hoitanut ja ruumiita tuli.

      Ja sertifiointi onnistuu tietenkin, ihan niin kuin muuallakin. Virus jatkaa tuhojaan ja aiheuttaa kuolemia ja pysyviä vaurioita ihmisten sisäelimiin, mutta ei, pyrkyri Marinia ei hetkauta.

      Aivan käsittämätön urpo, joka nyt on myös ilmoittanut haluavansa demarien puheenjohtajaksi. Kesken koronavirus epidemian, johon ei pysty alkeellisestikaan puuttumaan, niin kuin duuninsa vuoksi pitäisi. Yöööööööök!

    • Anonyymi

      Nyt on pakko lainata, kun joku sanoi niin osuvasti ja oikein:

      "Onneksi upealla pääministeri Sanna Marinilla ei ole persumaista päätä, vaan hänellä on ihan omat järkevät aivot, jotka mahdollistavat pääministerimme rakentavaan yhteistyöhön ja ratkaisukeskeisiin päätöksiin Suomen ja kaikkien kansalaistemme parhaaksi!!"

      Sitä valmiiksi kirjoitetun paperilapun lukua näyttää olevan eduskunnan kyselytynnilla siellä oikealla laidalla .. ihan yhden yhdessä kirjoitetun virkkeen esittämisessä ...

    • Anonyymi

      Valitettavasti Marinin kyvyt ja taidot hallita tilanteet on tullut selväksi korona-viruksen aikana . Ei ole Marinista pääministeriksi. Avustajien laatiman paperin lukeminen tv:ssä ei riitä. Suomi tarvitsee nyt pikaisesti kokeneen ja tilanteen hallitevan pääministerin .

    • Anonyymi

      MARININ MARAKATTI SINUN PÄÄTÖSVALLASSAKO ON MILLON IHMISTEN LAPSET KOULUUN OPISKELEMAAN PITÄÄ MENNÄ ? ? ÄLÄ HÖPÖTÄ PASKAA ELÄTÄVAAN UKKOS JA PENTUS YRITYSTUKI RAHALLA HOIJA OMAT ASIAS ÄLÄ PUUTU OIKEITTEN IHMISTEN ASIOIHIN TUKI TAKIAINEN.

      • Anonyymi

        Näin maskokistina tulee Sipilää ikävä. Nyt näyttää että on ruokaa huomennakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin maskokistina tulee Sipilää ikävä. Nyt näyttää että on ruokaa huomennakin.

        Siis masokistina. Vielä näköjään hiukan vaikuttaa tuo Sipilän ihana politiikka.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe