vessassa käynti

Anonyymi

minkälaiset mahdollisuudet on käydä sota harjoitusissa metsässä isommat asiat eli käydäänkö vääntämässä kakkoset puskassa, riulla vai huussissa vai jossain muualla. voiko näissä harjoituksissa käydä aamupaskalla useamman kerran kuin yhdellä. olen menossa kainuun prikaattiin.
asiallisia vastauksia kiitos

7

110

  Vastaukset

  • Duoda, duoda, se suoli oppii äkkiä sotaväen säännöt ja tyhjenee muutamia kertoja viikossa. Se oppii piankin toimimaan silloin kun se on mahdollista. Duoda, duoda, älkääte kuitenkaan paskantako lumipuvun huppuun, duoda, duoda, siinä on sitten kova siivoaminen,. Loppu!

   • On hyvä tyhjentää suoli kassulla, ennen maastoon lähtöä, vaikka hätätilassa voi kyyristyä johonkin puun taakse.


  • Laitapa raideriin kenttäposliinipytty ennen kuin annat sen "komppanian äidille".

  • Kainuun rikkaattilaiset oppii hyvin nopeasti paskomaan ihan omiin housuihinsa. Tosin ne vetelät täytyy myös oppia ja suostua pitämäänkin siellä joskus useampia päiviäkin yhtä soittoa riippuen jotoksen pituudesta.
   Et kai kuvitellut että talvisodassa oli joku paskahuussipalvelukin juoksuhautojen mukana seuraamassa puhtaine Emborullineen?
   Miesten koulussa se opitaan ihan käytännössä.

   • Kunnon sissi osaa tehdä kakkoset juostessaan!


  • Kannattaa paskoa muovipussiin ja antaa se sen jälkeen yksikön vääpelinräälle, saa sekin jotain bonusta paskaan palkkaansa.

  • Nykyajan sivarisissit käyttää vaippoja!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on ilkeä kiusaaja!

   Te, jotka jatkuvasti jaksatte lässyttää kuinka ihana, kiltti, herttainen, empaattinen, hyväsydäminen tuo botoxhirviö on... Niin tässäpä teille taas pi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   282
   2279
  2. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   52
   1129
  3. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   169
   1021