Kiinajunat ajaakin nyt Vuosaareen

Anonyymi

ja on niin täyttä että tavaran lähettäjät joutuu odottelemaan saadakseen tavarat liikkeelle. Miten tässä näin kävi, eikö Kouvolan puuhamiehet osaa myydä omaa junaansa? Luulisi että mukavampi tavara on Kouvolaan tuoda kuin ruuhkaiseen Helsinkiin. Järjettömät rahat kiinni Kouvolalla tässä projektissa, alkakaa nyt hyvät miehet laittamaan niitä junia liikkeelle ettei tule myös järjettömät tappiot.
https://yle.fi/uutiset/3-11294355?origin=rss

9

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Helsinkiinhän ne on vuosikausia ja ajaneet. Jo ennen Kouvolan hanketta. Eikä mitään tyhjiä kontteja.

    • Anonyymi

      Kouvolassa on ollut Kiinan junan vastustajat äänessä enemmän kuin myyntimiehen. Mm. vastustajat oli jopa MOT ohjelmaan päässeet vastustamaan Kouvolan junaa. Lisäksi kirjoitettu lehtiin ja mustamaalattu Kouvolan hankketta kaikissa mahdollisissa paikoissa missä voi vaan vastustaa. Kaikille mahdollisille asiakkaille on viestitetty ettei Kouvolan junaa pidä käyttää. Helsingissä ei vastaavaa hankkeiden vastustusta ole.

    • Anonyymi

      Kinnon äijät voisi mennä sinne Kouvolan ratapihalle aina vilkuttamaan Vuosaaren Kiinajunalle.

      • Anonyymi

        Kouvolan terminaali ehdottomasti rakennettava pidemmäksi, näin voidaan olla tulevaisuudessa kilpailukykyisempiä ja saadaan junat pysähtymään Kouvolaan.
        Kaksi kilometriä ainakin, turha tehdä liian lyhyttä kun tilaa riittää.
        Tulee työllistämään tuhansia ihmisiä ja koko kymenlaakso vaurastuu.


    • Anonyymi

      Rahatilanne voidaan hoitaa tullimaksuilla. Jokainen Kouvolaan saapuva tavarajuna tullataan ja tullimaksut peritään. Kun Ruotsin vallan aikana kauppamiehet saapuivat kaupunkiin, esimerkiksi Kajaaniin, heiltä perittiin myytävistä tavaroista tullimaksut.
      Näin voidaan tehdä myös Kouvolassa. Ainakaan perustuslaista sille ei olisi estettä, sillä tuo laki näyttää tarvittaessa joustavan vaikka kuinka pitkälle.

    • Anonyymi

      Hämmennyttävältä näytti se uutiskuva, jossa Kouvolan delegaatio oli yhteiskuvassa kiinalaisten isäntien kanssa, kun Marita Toikka oli johdattanut "iskujoukkonsa" paikan päälle junan Kiinan puoleiseen päähän. Kouvolalaiset olivat kaupunginjohtaja Toikkaa lukuunottamatta kuin resupekkasakki vaatetukseltaan ja lököilyasennoiltaan yhteiskuvassa kuin olivat olleet viettämässä rentoutumisiltaa Mannerin lipan alla. Kiinalaiset isännät esiintyivät kuvassa ryhdikkäinä sonnustautuneina tummiin kravattipukuihin.

      Kun kaupunginjohtaja Aimo Ahti silloin ennen vanhoina hyvinä aikoina johdatti Kouvolan delegaationsa Kiinaan, niin siellä paikan päällä he esiintyivät edustavasti ja sirmakasti asustautuneina tiptop-tummissa puvuissa. Silloin toteutettiin "China Center"-projektia ja se käynnistyi niin kuin oli suunniteltukin. Tekisipä mieli tietää ja saada julkisuuteen tieto siitä, kuka tai mikä taho teki sen perättömän ilmiannon, jonka perusteella koko upea "China Center"-hanke sortui...?

      • Anonyymi

        Hyviä hierojia Ahti sai hommattua ainakin Kiinasta.


    • Anonyymi

      "upea "China Center"-hanke"???;)) Kävitkö koskaan siellä? Harvoin näki yhdessä paikassa noin paljon paskinta kiinalaista rojua, tuolla ei kovin monelle eurolla päivässä kauppaa käyty. Tuolla mestalla ei ollut mitään tekemistä kaupanteon kanssa, jotain muuta tuon taustalla oli.

      • Anonyymi

        Niin niin, mutta mutta ne särmikkäät puvut...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3619
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1419
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1330
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1249
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1144
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1038
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1029
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1026
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe