Pääsiäisajatuksia

Anonyymi

Elämä täällä kotikorsun pimeydessä alkaa maistua puulta. Ketään ei ole käynyt kylässä valovuosiin. Kaupassakaan ei ole aikaa vilkuilla kassaneitien takapuolia, jutustelusta puhumattakaan, vaan pitää illan pimeydessä suorittaa nopeasti ostokset ja palata puolijuoksua kotikorsuun. Monella muulla on kuulemma ryyppääminen lähtenyt käsistä, mutta Kyöstin ryyppääminen on jopa vähentynyt. Ehkäpä pääsiäisenä pitää kuitenkin vetäistä lavallinen Lidlin punakylkistä.

Kyösti on viihdyttänyt itseään katselemalla Youtubesta amerikkalaisia viihdeohjelmia sekä Liverpoolin männävuosien maalikoosteita. Toivottavasti Valioliiga saataisiin aloitettua edes kesäkuun puolella, koska ei niitä vuosia vanhoja Steven Gerrardin ja Kenny Dalglishin tuuletuksiakaan jaksa moneen kertaan katsella, kjäh kjäh.

Vedonlyöntiä ei ole tullut harrastettua kuukauteen. 13. maaliskuuta oli tarkoitus pelata Ligue 2:sta, mutta kierros peruttiin, jonka jälkeen ei mennyt kauaa, kun kaikki suuret sarjat pistettiin tauolle. Varsinaisia vieroitusoireita ei ole ollut, mutta onhan elämä ollut aika tylsää ja masentavaa ilman vedonlyöntiä. Kyöstin mielipide on se, että sen vielä kestää, jos kesällä ei pääse lyömään vetoa, eikä jalkkiksia pelata kuin ilman yleisöä, mutta sitten jos syksylläkään jalkkissarjat eivät pyörähdä normaalisti käyntiin, iskee todella raju masennus.

tiedättekyllä

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      '''...jos syksylläkään jalkkissarjat eivät pyörähdä normaalisti käyntiin...''
      Viikko sitten Valioliigan pomo kuka-se-olikaan sanoi että jos vielä kauden 2020-2021
      alku viivästyy ''...saattaa olla että meillä ei ole pelaajia eikä seuroja...''
      Arabi omistuksessa olevat mm.ManC, niillä nappulaa riittää mutta monet keskitason joukkueet elää ''kädestä suuhun''. Valioliiga joutuu palauttamaan tv-sopimus rahoja, niitä jotka on jo jaettu seuroille.

    • Anonyymi

      Julmin veto jolla oli isoimmait kertoimet, että montako ihmistä kuolee tuohon korona-virukseen, lasku alkoi silloin enssäisestä kuolemasta, turhaa on enää sitä veika vain päivämäärää milloin viimeinen kuolee.

    • Anonyymi

      Lumiukko haki jälleen vakiosetin eli kaksi lavaa olutta ja pullollisen viskiä. Eiköhän näillä pääsiäisen yli selviä. Normaalisti Lumiukko on hakenut aina töihin pääsiäispyhinä, mutta nyt saa mennä omaan koloon onanoimaan kaivautuneena et sillei hei! Onneksi netti on pullollaan leffoja, sarjoja ja urheilua.

      Tällä viikolla alkanut lämpimöän sään innostaman alkanjut liikkumaan tiukkahousuisia teine...siis naisia enemmän ulkosalla. Kyllähän tuo aurinko omaa mieltäkin piristää ja saa tiettyä normaaliuden tunnetta aikaan.

      • On muuten melkoista melkoista oopperaa tuo suojamaskien hankkiminen, kun mukana pyörivät pikavippifirmojen pamput, tiinajylhät ja helvetin enkelit. Ehkä niitä olisi kannattanut hankkia tammikuun lopussa tai helmikuun alussa tai edes kartoittaa valmistamisen mahdollisuus Suomessa, eikä alkaa setvimään sitäkin vasta huhtikuun alussa. Sauli Niinistökin saanut useita yhteydenottoja yksityisiltä firmoilta, jotka olisivat valmiita aloittamaan tuotannon, hallitus sai yhden kanssa valmistussopimuksen aikaan, ja sekin alkaa vasta toukokuun puolella. Marin tuntuu olevan ainoa pätevä tyyppi tuossa hallituksessa. Noh, ehkä myös Li Anderson.


      • Anonyymi
        Lumiukko2 kirjoitti:

        On muuten melkoista melkoista oopperaa tuo suojamaskien hankkiminen, kun mukana pyörivät pikavippifirmojen pamput, tiinajylhät ja helvetin enkelit. Ehkä niitä olisi kannattanut hankkia tammikuun lopussa tai helmikuun alussa tai edes kartoittaa valmistamisen mahdollisuus Suomessa, eikä alkaa setvimään sitäkin vasta huhtikuun alussa. Sauli Niinistökin saanut useita yhteydenottoja yksityisiltä firmoilta, jotka olisivat valmiita aloittamaan tuotannon, hallitus sai yhden kanssa valmistussopimuksen aikaan, ja sekin alkaa vasta toukokuun puolella. Marin tuntuu olevan ainoa pätevä tyyppi tuossa hallituksessa. Noh, ehkä myös Li Anderson.

        Melkoinen soppahan siitä maskien ostamisesta tuli. Suomen Kuvalehti saa varmaan jonkun journalistipalkinnon asian tuomisesta julkisuuteen. Hallitus on aikaillut monen päätöksen kanssa, eikä Kyösti ole siihen täysin tyytyväinen, mutta onhan Sanna Marin ollut jämäkkä esiintymisissään, eikä ole ruvennut änkyttämään ja sekoilemaan, kuten moni muu poliitikko olisi. Huoltovarmuuskeskuksen johtaja sai lähteä, mutta tänne kotikorsuun vaikuttaa kyllä siltä, että suurimmat tunarit ovat ministeriöiden poliittisesti valitussa johdossa. Tällainen kriisi tuli näköjään ihan yllätyksenä, vaikka jo tammikuussa olisi pitänyt tajuta, että virus voi levitä Eurooppaankin. Miksei niitä maskeja ruvettu tilaamaan reilummin jo 1-2 kuukautta sitten, vaan nyt karmeassa paniikissa joltain Tiina Jylhältä. Tsiisus, mitä sekoilua...

        tiedättekyllä


    • Anonyymi

      Kyösti on ruvennut ajan tappamiseksi valmistamaan kasvosuojuksia vessapaperista. Ja sitähän riittää sillä Kyösti osti ajoissa kymmenien vuosien varaston kotikorsuunsa.

      • Anonyymi

        Laita päällimmäiseksi sellainen käytetty kerran pyyhitty wc paperi.
        Tehokkaasti karkoittaa liian lähelle tulevat, kun ruskea raita valkoisessa hengitys suojassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5208
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3387
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1522
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1373
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      749
    Aihe