Korona 777

Anonyymi

Rukoillaan että Muhos säilyisi koronalta.
Jeesus voi auttaa meitä.
Kiitos Jeesus.

7

107

  Vastaukset

  • Myöskin etteivät miehet hakkaisi naisiaan, vaimojaan.

  • Rukoillaan myös, että ex-ministeri saa töitä, ettei meidän tarvi sitäkin elättää.

   • Saishan se työtä kun vain menis työhön, hoitoalalla aina pula tekijöistä!


   • Kyllä varmasti saa töitäkin
    Aika näyttää, mitä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä varmasti saa töitäkin
    Aika näyttää, mitä.

    Miksi se ei jo ole työssä? Kansanedustajuus loppui jo yli vuosi takaperin!


  • Iltaroskasta saimme tänään tiedon, että sai suojatyöpaikan SPR:ltä. Aloittaa uudessa pestissä papereiden pyörittäjänä, suunnittelee terveydenhoitoa. Palkka????? SPR:ssä nillä johtohenkilöillä on hyvät palkat.

   • Rukouksemme siis kuultiin, pääsi töihin.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Kokoomus vaatii ansiosidonnaista kaikille

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006566858.html?ref=rss Älkää missään nimessä kuvitelko että tämän takana on kokoomuslaisilta tai etenkään tuolta hirviöämmä Lepomäeltä minkäänlainen yritys parantaa suomalaisten työntekijöiden asemaa. Siinä on takana jotain todella pirullista porvallisuutta, ilmeisesti tarkoitus murentaa ammattiyhdistysliikkeen asemaa tällä lyhytaikaisella politiikalla. Mutta kauaskantoisesti se olisi työttömille ja työntekijöille vain ja ainoastaan heikennys.

   163
  • Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä työttömäksi jäätyään ole ollut rahaa hoitaa yhteisiä lainoja ym. menoja. Kovasti olen ihmetellyt, kun tätä on jatkunut pitkään ja kysynyt, mihin miehen rahat menee. Aina hän on vastannut, että auton laittoon, auton vakuutuksiin ym. Mies onkin saattanut käyttää vaikka puolet kuukausituloistaan harrastuksen hankintoihin. Samaan aikaan teen itse kahta työtä ja lasken itse senttejä, että saan lainat hoidettua jne. Mitä tehdä?

   109
  • Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos-pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun karjun kanssa illallisella, kirjoitti dinner with the boys ja nyrkin kuva, tekohammashymy päällä.

   89

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   107
   6722
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1469