TV4 Lopettakaa Huutokauppakeisari ohjelma!

Anonyymi

Jospa joku osaava nyt vain avaisi nettiin tuommoisen adressin, sen uskoisi varmaan hetkessä saavan kovaa kannatusta, sillä niin monen katsojan mitta tuohon ohjelmaan ja sen päätähtien suunnattomaan ahneuteen ja omahyväisyyteen on alkanut yksinkertaisesti kyllästyttää.

Muistan miten myös aikaisemminkin mainoksilla elävät Nelonen ja Maikkari ovat joutuneet lopettamaan ohjelmiaan katsojien adressien ja ohjelmasta saadun palautteen johdosta.

12

247

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olisi pitänyt tämä huijari lopettaa jo kymmenen vuotta sitten. Kädetön Markku tekee onnettomia tekeleitä ja yksi idiootti myy kaiken mistä vain voi saada voittoa, euron tai kaksi. Nuo Markun kyhäilemät onnettomat tekeleet onnistuisivat keltä tahansa ja heti kun siihen laitetaan kylkeen design by markku-tarra, ihmiset kuola valuen ostelee näitä kyhäelmiä. Aika outoa.

  • Anonyymi

   Samaa mieltä. Surkeetakin surkeenpi ohjelma joka olisi pitänyt lopettaa ennen kun edes aloitti.

   • Anonyymi

    Huutokauppakeisari ohjelmaa oli alkuun tosi hauskaa katsottavaa, mutta nyt viime tuotantokaudet ovat alkaneet kyllä jo hiukan tympiä ja jotain uutta kaivataan.
    TAI! Voisiko Nelonen laittaa hiukan uutta potkua Huutokauppakeisari ohjelmaan, vaihtamalla sen nimeksi Valehtelijoitten klubi?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Huutokauppakeisari ohjelmaa oli alkuun tosi hauskaa katsottavaa, mutta nyt viime tuotantokaudet ovat alkaneet kyllä jo hiukan tympiä ja jotain uutta kaivataan.
    TAI! Voisiko Nelonen laittaa hiukan uutta potkua Huutokauppakeisari ohjelmaan, vaihtamalla sen nimeksi Valehtelijoitten klubi?

    Ahneempaa huijaria ei ole kuin tuo huutokauppahuijari.


  • Anonyymi

   On Suomenmaassa idiootii sakkia ei voi kun ihmetellä.! Keräys pystyyn että nämä muka kommentoijat kaivetaan esiin opetetaan tapoja!!

  • Anonyymi

   Heli on peliriippuvainen :(

  • Anonyymi

   Ja aloittaja on niin tyhmä tumpelo, ettei osaa kuin haukkua. Mikset itse opettele adressin laadintaa verkkoon? Eikö resurssit riitä, hän?

   • Anonyymi

    Tässä se taas nähtiin. Ei vaadi kovin paljoa, että voi alkaa toista haukkua. Sinä se et osaa edes kirjoittaa. Sen viimeisen sanan kuuluisi olla HÄH. Ei hän.;)))


  • Anonyymi

   Höh! Ei ole pakko katsoa! Kun ei ole seuraajia niin ohjelman tekeminen loppuu. That`s, ei tarvita tyhjänpäiväisiä adresseja.

  • Anonyymi

   Ei voi kuin ihmetellä miten huonoja ohjelmia kaupalliset kanavat lähettävät varsinkin kotimaiset ohjelmat on suunnattu lapsille ja lapsenmielisille aikuisille ihmisille ei ole mitään joten 20 kanavasta voi katsoa ainoastaan kahta ylen kanavaa muut ovat täyttä paskaa .

  • Anonyymi

   Kaksi ensimmäistä jaksoa katsoi vielä. Sitten riitti.

   Uusitaankohan koko ohjelmasarja 20:een kertaan? Nyt on menossa varmaan 10:s uusintakierros.

   Sekunda-Markku se osaa säheltää ja tekee noita kyhäelmiä vailla minkäänlaista ammattitaitoa mihinkään. Ja kansa ostaa näitä sen tuottamia tekeleitä, ei ymmärrä.

  • Anonyymi

   Turhaa te täällä märisette, ei ole pakko katsoa. Eiköhän ohjelman teko lopu kun katsojat puuttuu. Ainakin minun tv:ssä on useita kanavia ja sellainenkin toiminto, että toosan saa kokonaan pimeäksi. En katso sellaista mistä tulee pahalle tuulelle.

   Nyt ohjelmatarjonta niin heikkoa, että en ole viikkokausiin katsonut muuta kuin Emmerdalen ja yhdet uutiset per päivä. Jää aikaa liikuntaan ja harrastuksiin. Hyvä niin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Redrama tilittää itsemurha-suunnitelmastaan - Tämä sattuma pelasti: "Minulla oli ollut jo veitsi..."

   Räppäri on kertonut Instassa olevansa Minnesota-hoidossa päihderiippuvuuden takia. Vain elämää -ohjelmassa Redrama paljastaa, että päihderiippuvuus te
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   5247
  2. Olit ihastunut minuun

   Tiedän sen vain.
   Ikävä
   90
   2296
  3. Nord Stream 1 -putki vuotaa kahdesta kohtaa - Saksa epäilee sabotaasia

   Saksa epäilee sabotaasia https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/de63783e-7ae3-489f-a086-607fe43ab42a Saksa epäilee tahallisuutta "Saksalaisen Der Tages
   Maailman menoa
   276
   1990
  4. 227
   1850
  5. Ensitreffit alttarilla: Kouvolan komistus Miikka yllättää Henni-vaimon: "Sie oot toivonut sitä..."

   Miikka ja Henni on kyllä söpö pari. Onhan siinä romantiikkaa, kun Miikka hurauttaa "valkealla ratsullaan", valkealla pakettiautolla, hakemaan tuoretta
   Ensitreffit alttarilla
   5
   1607
  6. Martina ei osaa kirjoittaa

   Jälleen upea taidonnäyte tämän peruskoulun rimaa hipoen läpäisseen Martinan kirjoitustaidosta. Eilen stoorissa kulmienvärjäys ja teksti: näillä kelpaa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   357
   1467
  7. Nalle mä rakastan sua :)

   Oon hehkulamppu ja haluun sut ja sua :) Sua parempaa ei oo eikä tuu :)
   Romantiikka
   286
   1231
  8. Ketkä räjäyttivät Nord Stream I ja II kaasuputket?

   Suomessa jo "tiedetään" syyllinen, jos kuuntelemme hurjimpia syytöksiä - jopa 'Mainilan laukaukset' |1 ovat nousseet esille --- .. muualla EU-Euroopa
   Maailman menoa
   282
   1065
  9. Kenellä on suurin motiivi sabotoida Nord Streamin kaasuputkea..

   Muistin virkistämiseksi..... https://www.savonsanomat.fi/uutissuomalainen/3180533
   Maailman menoa
   182
   1031
  Aihe