Kiireellinen sijoitus kokemuksia!!

Anonyymi

Olisko kellään kokemuksia kiireellisestä sijoituksesta ja sossujen toiminnasta. Onko kellään tullut vastaan mielipuolisia ja epäpäteviä sossuja.
Lapset haettiin joulukuussa koulusta ja ollut siitä asti sijoituksessa vaikkei ollut mitään ”välitöntä vaaraa”, ja kun tästä on yritetty sossuilta kysyä että mikä se välitön vaara oli, niin ei olla saatu kunnon vastausta.
Eikö kiireellisissä sijoituksissa pitäisi ensiksi katsoa onko ketään sukulaista joka voisi ottaa lapset sillä hetkellä, ettei tarvitsisi mennä tuntemattomaan paikkaan?

4

<50

  Vastaukset

  • nämä ovat senverran tavallisia tapauksia että monikaan ei viitsi edes vastata. Jatka taistelua niin kauan että sydänkäyrä suorenee. Vastassa on kova vihollinen mutta jos löydät oikean juristin saat lapsesi takaisin. Lapsista on tullut maassamme kauppatavaraa. Lastenryöstäjät liikkuvat joka alueella ja haluavat huostaanottoja milloin mistäkin syystä. Toivon että saat lapsesi takaisin , mutta helppoa se ei tule olemaan. Intressitahoja on yksinkertaisesti niin paljon.

  • Mitä se lapsesi on tehnyt?

  • Onko lapsi saanut pitää sinuun yhteyttä? Tiedätkö miten tilanteessa toimittiin? Esim näkivätkö koulutoverit?

  • Ei tarvitse kiireellisessä kartoittaa lähiverkostoa. Mutta silloin jos ja kun kiireellinen sijoitus tehdään, tulee sen perustua vakavaan asiaan, joka uhkaa lapsen henkeä ja terveyttä. Kiireellinen sijoitus on voimassa 30vrk, jonka aikana on asiaa selvitettävä ja tehtävä päätös lapsen sijoituksen tarpeen jatkosta tai kotiinpaluusta mahdollisten tukitoimin kera. Kiireellistä sijoitusta voi jatkaa tarvittaessa toiset 30vrk. Mutta tästäkin on tehtävä päätös ja annettava se tiedoksi huoltajalle. Tämä poikkeaa muista lastensuojelun toiminnasta niin, että tästä päätöksestä ei voi valittaa, ei ole valituskelpoinen päätös, niin sanotusti.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   123
   6729
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   190
   4999
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   228
   1634
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   92
   1290