Halpa Hallin kassat

Anonyymi

Korona suojautuminen mahdotonta Halpa Hallissa, kun myyjät suoltaa tavaraa niin ettei asiakkaat ehdi pakata. Siinä sitten monta ihmistä kassan päässä vierekkäin touhuaa. Yksi kassa käytössä ja jono pitkä. Välejä ei pysty pitämään. Kassat aina tympeentyneen näkösenä. Ei ole ollut kauppakonsernilla sen vertaa rahaa, että ois tympeentyneet työntekijät fleksejen taa laittanut. Valmiiksi ei vihtitä tavaroita pusseihin laittaa ruuhkassa, eikä missään muussakaan vaiheessa, niinkuin muualla tehdään.

12

582

  Vastaukset

  • Tuo on kyllä raivostuttavaa että yleensä vain yksi kassa käytössä ja seki hoitaa postin puolenkin. Käytäs useamminkin hoohoossa mutta ei jaksa jonotella. Haetaan sitte eväät sokkarista ja vaatteet tilataan netistä, kaikki muu tokmannilta.

  • Aivan oikein kirjoitettu.hyvä.halpa hallissa ei palvelu pelaa millään lailla.ja kärtiysiä myyjiä.

   • uskovaisia ovat myyjät,ovat vaan tympääntyneet tavallisiin iloisiin ja vaapaanpiin elämään katsoviin ihmisiin,kotona on vain kirjallisuutena raamattu,paneppa kohalles tavallinen iloinen asiakas.


   • Anonyymi kirjoitti:

    uskovaisia ovat myyjät,ovat vaan tympääntyneet tavallisiin iloisiin ja vaapaanpiin elämään katsoviin ihmisiin,kotona on vain kirjallisuutena raamattu,paneppa kohalles tavallinen iloinen asiakas.

    Ja pannaan vaikka ei haluttaskaa, hymyile siinä sitte kassalla.


   • Se Hollanti on kiva mutta se silmälasinen vaaleatukka ei ole kohtelias ollenkaan.


  • Nyt on Halpa Hallissa nuukuus iskenyt, kun saippuaakaan ei enää käsienpesu paikalle raaskita laittaa, käsidesistä nyt puhumattakaan. Kassat ei pidä paussia yhtään, tavaraa tungetaan laarit täyteen. Eikö voi myyjä huomatessaan ruuhka suman tulevan, ja ihmisten joutuvan väkisin pakkautumaan liika lähekkäin kassan päässä alkaa laittaan tavaroita suoraan pussiin viivakoodin vedettyään. Onko liikaa vaadittu? Hymyilyä voi myös opetella.

  • Eipä kiinnosta asiointi enää .eilen kauheen pitkä kassa jono. eikä turva väliä ollenkaan.yksi kassa eikä mitään kiirettä hälyttää toista kassaa vaikka hyllyn takana oli kaksi myyjää juoruamassa.

  • Vaalea nainen kassalla joutaisi vaikka eläkkeelle.

   • Kaikki Halpiksen kassat on mukavia, ystävällisiä ja auttavaisia parhaansa mukaan. Hekin tekevät vain työtään, joka sekin on haastellista nykyisenä aikana.

    Käsi sydämellä, kuka jaksaa päivästä toiseen olla hymyilevä ja ystävällinen ihmisille, jotka itse saattavat olla tylyjä ja epäystävällisiä?

    Kannattaa arvostaa näitä arjen sankareita, jotka asettavat itsensä alttiiksi jokaisena työpäivänään.

    Elintarvike- ja terveydenhuollossa olevia kannattaa arvostaa. Ilman heitä emme tulisi toimeen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki Halpiksen kassat on mukavia, ystävällisiä ja auttavaisia parhaansa mukaan. Hekin tekevät vain työtään, joka sekin on haastellista nykyisenä aikana.

    Käsi sydämellä, kuka jaksaa päivästä toiseen olla hymyilevä ja ystävällinen ihmisille, jotka itse saattavat olla tylyjä ja epäystävällisiä?

    Kannattaa arvostaa näitä arjen sankareita, jotka asettavat itsensä alttiiksi jokaisena työpäivänään.

    Elintarvike- ja terveydenhuollossa olevia kannattaa arvostaa. Ilman heitä emme tulisi toimeen.

    Tässähän se syy on miksi homma ei toimi. Ette ota palautetta rakentavasti vastaan vaan länkytätte ja vatkaatte. Puolusteletta ihtiänne ja ohitatte aiheellisen kritiikin. Ylpeänä nokka pystyssä kassalla ja hyllyjen välissä pyörittä. Jonoa sen kymmenen asiakkaan verran mutta tepä vaan juoruatte ja välttelette töitä.


  • Ja tuo ei pidä paikkaansa.taidat olla työntekijä.

   • Siis haloo! Onko nyt näin, etteivät asiakkaat voi kommentoida positiivisessa mielessä ollenkaan?:O Ainakin itseeni on aina Halpa-Hallissa autettu, jos olen apua tarvinnut. Oma haasteensa on kun postin palveluja joutuvat myös hoitamaan kassatyön ohella. Hyvin olen saanut aina postiasiat hoidettua siitä huolimatta. Henkilökunnan vähyys ei varmaankaan ole heidän vikansa. Kiva kauppa ja monipuolinen. Asioinut oon jo Kustaa Vaasankadun ajoilta, eli siitä asti kun ensimmäinen Halpa-Halli avautui. Oisko muitakin, jotka muistavat noita aikoja?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   58
   4105
  2. Stefu ja Sofia voisi jo lopettaa Martinan kiusaamisen.

   Kaikki on jo nähty kummankin IG storyssa . Pari päivää viikossa selvinpäin ja sitten juomaan. Kaikki tuo esitys on vaan Martiinaa varten ja nyt jo voi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   3747
  3. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   2322
  4. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   58
   1922
  5. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   96
   1864