Surkein kanava

Anonyymi

Olen muutaman kerran erehtynyt katsomaan tältä kanavalta jonkun elokuvan,mutta en tee sitä enää.

Viimeisin kerai oli tämä The Valley of violence länkkär , i joka oli pilkottu totaalisesti! .Elokuvaa n.18 minuuttia sitten mainoksia 10 minuuttia. Sitten kun elokuva lopulta alkaa mainossaastan jälkeenniin sitä pilataan vielä muutama minuutti esittämällä jonkun typerän tositv - ohjelman mainosta ruudun ylälaidassa.

Onneksi vielä on Yle1 ja teema , eipä tässä muuta , paitsi että vielä haluisin kysyä miksi tämä rahalaitoksen mainos on joka ohjelman välissä , alussa ja lopussa??

12

296

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Maikkari eli mtv3.

   • Anonyymi

    Paras on Yle, ehdottomasti! Laatu ohjelmia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Paras on Yle, ehdottomasti! Laatu ohjelmia.

    Enemmän minä Ylen ohjelmia nykyisin katselen, kuin kaupallisten roskakanavien tositv reality formaatti sontaa, ja aina vaan keksitään lisää toinen toistaan typerämpää ja vammasempaa sontaa. Voisin luetella kevyesti yli 300 tositv reality formaatti sonta ohjelmaa kaupallisilta kanavilta, joita en ole ikinä sekunttiakaan katsonut, enkä tule katsomaankaan. Kun HD aika lopulta alkaa, en enää jatka television katsomista, koska jo nytkin televisio pääosin kerää pelkkää pölyä ollen pääosin kiinni, koska juurikaan katsomisen arvoista ei tule, enkä siksi marssi televisio kauppaankaan. Eikä kiiinnosta maksaa ylihintaa mistään maksu töllöitäkään, joista viimeisen pistin pois yli 5 vuotta sitten, sama sonta sieltäkin tulee kuin normi puolelta, mutta ilman mainoksia. *Mitä taas tulee mainoksiin , niin ne vasta vammasia nykyisin onkin ohjelmien lisäksi.


  • Anonyymi

   Ylellä on hyviä dokkareita ja ajankohtaisohjelmia.
   Huono puoli on politikointi ja asennevaikuttaminen.

   • Anonyymi

    Yleltä nyt ei kannata uutisia ja mitään ajankohtais ohjelmia katsoakkaan, minullakin ylen katselu on rajoittunut pääosin urheiluun ja dokkareihin. Tv uutisia en muutenkaan ole katsellut miltään kanavalta pian 10 vuoteen, kuka sellasta piilo hyssyttelyä ja vääristeltyjä uutisia haluaa katsella, kyllä totuudet luetaan ihan muualta kuin valtamediasta.


  • Anonyymi

   Mainosten ja raiskaamisen vuoksi en katso enää yhtäkään elokuvaa miltään kaupalliselta kanavalta. Näille tämä mainostaminen on tärkeintä ja etenkin omien ohjelmien mainostaminen. Heti mainoskatkon jälkeen joka ensin kestää viisi minuuttia vähintään, tulee ruudun ylälaitaan helvetin iso mainos jostain oman kanavan typerästä tositv-ohjelmasta ja tuo mainos oikein hyppää ruudulle peittäen siitä kuudesosan. On ilmeisesti katsojista ja mainostajista pulaa kun jatkuvalla syötöllä täytyy omia ohjelmiaan mainostaa. Seitsemän mainosta kymmenestä on kanavien omia mainoksia muut ovat sitten kaupallisia mainoksia.

   Ja eihän noilta kanavilta uusia ja tuoreita hankintoja tule kuin ehkä yksi kahdessa kuukaudessa, kaikki on samoja Hollywood-elokuvia tai ainakin USA:laisia jotka on esitetty eri kanavilla monia kymmeniä kertoja. Nämä kanavapäälliköt ilmeisesti luulevat että näitä samoja elokuvia katsotaankin, paskat. Niitä pitää näyttää kun kerran esitysoikeudet on saatu halvalla.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Pahinta on että TV5 ja Kutonen (jotka on saman firman kanavia), hetkuttaa kuvasuhdetta edestakaisin kesken leffan!


  • Lakiin pitäisi saada kielto taideteosten pilaamisesta esimerkiksi peittämällä osa elokuvasta mainosbannerilla tai naurettavan isolla ja kirkkaalla värillisellä televisioyhtiön logolla.

   Kaupallisten televisioyhtiöiden logot maltillistuisivat kummasti jos määräykset pakottaisivat esittämään logon myös mainosten aikana. ; )

   • Anonyymi

    Eiköhän se logo ole sitä varten, että jokin ulkomaa tallentaa leffan ja esittää sen omalla kanavallaan ulkomailla ilman maksuja?
    En ole kokenut logoa häiritsevänä ja hyvä ettei suomalainen maksaja samalla maksa laitonta esittämistä ulkomailla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän se logo ole sitä varten, että jokin ulkomaa tallentaa leffan ja esittää sen omalla kanavallaan ulkomailla ilman maksuja?
    En ole kokenut logoa häiritsevänä ja hyvä ettei suomalainen maksaja samalla maksa laitonta esittämistä ulkomailla.

    Televisioyhtiöiden logot ovat tulleet suuremmiksi ja vaihtuneet värillisiksi etenkin mainoskatkojen jälkeen aina muutama sekunti isoa värillistä logoa ja mainos tulevista ohjelmista, vaikka itse elokuva jo pyörii taustalla.

    Menee vuosi vuodelta pahemmaksi. Loppunee aikanaan, kun kaupalliset televisioyhtiöt kuolevat pois mainoksettomien maksullisten nettikanavien tieltä. : )


  • Anonyymi

   Tämä on lopun alkua. Yhä enemmän mainokset pakkaa päälle mainoskanavilla ja omia ohjelmia mainostetaan jatkuvana virtana ohjelmien ja elokuvien yhteydessä missä suuri banneri ilmestyy kuvaruudun vasempaan tai oikeaan yläkulmaan. Peittää melkein neljäs osan kuvaruudusta. Mainoskatkot ainakin elokuvissa ovat lisääntyneet ja jo tunnin ohjelmassa täytyy olla kolmet mainoskatkot, itse ohjelmaa esitetään 7 minuutista 10 minuutin erissä. Ja suurin osa mainoksista on oman ohjelman mainostamista. Aika epätoivoista. Tämä kielii vain siitä että pikku hiljaa mainostajat kaikkoavat kaupallisesta tv:stä ja menevät muualle. Tämä epätoivo näkyy jo ohjelmatarjonnassa: Samoja elokuvia esitetään koska niihin saadaan halvalla useita esitysoikeuksia ja suomalaista realityä on halpa tehdä. Julkkikset haastattelevat julkkiksia ja on toinen toistaan typerämpiä keskusteluohjelmia joissa samat vieraat vierailevat. Julkkikisille ei ilmeisesti täydy maksaa niin suurta palkkioita, riittää heille että pääsevät esille.

   On kummallista myös se että on 12 maksullista kanavaa ja kaikki lähettävät samaa ohjelmaa ja samoja elokuvia ja samoja sarjoja. Eikö olisi järkevämpää keskittää ohjelmia kanavoittain, esim. yksi kanava suoltaisi vain uusintaa ja samoja elokuvia, toinen kanava esittäisi realitypaskaa. Kaikki 12 kanavaa suoltavat samaa roskaa ja huonommaksi laatu menee jatkuvasti. Kuka oikeasti jaksaa katsoa Bondeja ja Rockyjä ja Uunoja 30:n kerran jälkeen. Ihan kuin ei olisi muita elokuvia maailmassa kuin nämä sekä USA:laiset elokuvat erityisesti Hollywoodin roskaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Raivoaako Putin, kun Suomi hyväksytään naton jäseneksi

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000008913259.html "Kommentti: Madridista jysähti sittenkin – Suomi kutsutaan Naton jäseneksi jo keskiviikkona Lähes
   NATO
   306
   3430
  2. Miten olette pärjänneet kuumuuden kanssa?

   Viime yö oli trooppisen lämmin ja kämpässä kuuma. Heräilin vähän väliä kuumuuden takia vaikka nukuin pelkkä lakana päällä. Täkin heitin jo viime viiko
   Maailman menoa
   340
   3229
  3. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   151
   1955
  4. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   43
   1602
  5. No aloititko sä jo suhteen

   sen toisen ihailijasi kanssa? Sen jonka kanssa sulla oli jotain vispiläkauppaa? Olenko jo unohdettu ja tarpeeton?
   Ikävä
   151
   1285
  6. Mitä oikein odotat?

   Rehellisiä vastauksia sitten vain.
   Ikävä
   115
   1158
  7. JA SIEPIN VALITUS ALKOI TAAS

   Siepin unelma-asunnossa oli hajonnut ilmalämpöpumppu, jonka takia hän joutui lähtemään kuumuutta pakoon ylelliseen hotelliin. mutta voi kauhistus, k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1037
  8. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   34
   870
  9. Turkki tukee Suomen Nato-jäsenyyttä

   Kuinkas trollien suuhun nyt pannaan? 🤣 Juttua aiheesta löytyy kohta kaikista mahdollisista uutislähteistä. Mahtava homma!🫡🥳
   Maailman menoa
   384
   855
  10. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   228
   759
  Aihe