Xbox Live lahjakortin käyttö/ Apua

Anonyymi

Heippa,
neuvokaahan nyt ensikertalaista. Tein xbox live tilin vasta äskettäin ja haluaisin ostaa sieltä pelejä. Luottokorttia en kuitenkaan omista eikä ole PayPal- tiliä eikä osaamista sellaisen tekemiseen ja käyttöön.
Katsoin että live kauppaan myydään lahjakortteja, ja haluaisin niistä lisätietoa, eli siis onko näitä lahjakortteja käyttäessä mitään väliä että laitteeni on xbox360 eikä uusin? Miten lahjakortin käyttö tapahtuu, luin että pitää kirjautua microsoft-tilille, mutta enkös automaattisesti ole kirjautunut sinne kun käynnistän koneen ja laitan sen käyttämään nettiä?
Lisäksi Gigantin sivuilla sanottiin lahjakorteista kysyttäessä "Useimpia peleissä ja sovelluksissa tarjottuja tuotteita, kuten karttapaketteja, uusia tasoja ja kolikoita, voi ostaa lahjakortilla, mutta jotkut sovellukset, kuten tilaukset, vaativat luottokortin." Mitä tuo tarkoittaa, onko peli tilaus? Eli saako sillä lahjakortilla kuitenkaan pelejä ostettua?
Kiitos kaikille, kaikki neuvot on tarpeen.

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Loppu tulee

    https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
    Jämsä
    60
    1308
   2. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

    Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
    Kotimaiset julkkisjuorut
    184
    1302