Eurofighter lienee ainoa mahdollinen

Anonyymi

valinta Euroopan itsenäisen puolustamisen turvaamiseksi - Muuten olemme jatkuvasti Jenkkilän armoilla ja turvaamme vieraaseen..
https://ilkkapohjalainen.fi/

16

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tai Rafaele

    • Anonyymi

      Vanhentunutta teknologiaa. Uutta yhteishävittäjää on alettu jo suunnittelemaan. Eikä Eurofighter pysty edes kantamaan amerikkalaisten ydinpommeja. Sen vuoksi saksalaisetkin joutuivat tilaamaan Hornetteja.

    • Anonyymi

      Tuo juttu on tehty Eurofigtherin myyntimiehen lausuntoihin pohjautuen. Antaa melko huonon kuvan Ilkka-lehdestä joka julkaisee myyntimiehen tarinan uutisena. Jos itse myisin vaikkapa vanhentunutta autoa jota ei ole saatu uusittua tähän päivään, niin tuo hölmön lehtimiehen kanssa kaveraaminen voisi olla hyvä tie. Jos lehtijuttu maksoi kaupparatsulle 10 000€ antaen 100 000€ näkyvyyden, niin sehän oli kauppamiehelle upea diili.

    • Anonyymi

      Parempi ostaa 10-20 atomipommia , niin sen jälkeen niin maan perusteelisen rauhallista , mikään maa ei vittuilis kun pikkusen vilauttaa ässää hihasta ! Piskuinen suomi pelastaa maailman MUT nyt voi tuhotakkin sen !! No ei niitä kukaan myy että ostetaan niitä leluja sitten !!

      • Anonyymi

        Aloittaja kirjoitti koko Euroopan puolustamisesta, eikä mistään Suomen omasta nappikaupasta.


      • Anonyymi

        Ppommeja ei saa helpolla ...

        -jospa eräs Onni-herra toisi niitä Kiinasta!


    • Anonyymi

      Vin ja ainoastaan moderni Jas Gripen on elinkaarimallin mukaisesti arvioituna ainut järjellinen vaihtoehto. EU:lla ei ole tarjolla modernia hävittäjää ja USA:n hävittäjät eivät oikein vakuuta elinkaarikustannuksiensa kanssa. JAS täyttää Suomen tarpeet ja kustannukset murto-osa verrattuna jenkkien tarjontaan. Nykyiset hornetit ovat iso raha jos ne pistetään aseineen ja huoltokalustoineen myyntiin.

    • Anonyymi

      Kunhan ei osteta maailman sotahulluimmalta terroristivaltiolta mitään. Niiden oneissa on mm. kauko-ohjaus USA:sta, jolla ne voitaisiin ohjata hyökkäämään Venäjälle ja suuri sota olisi sytytetty.

    • Anonyymi

      ..kannattaako tilata Grippen. Ollaan yhdessä ruotsalaisten kanssa, mitä hullummaksi maailmalla mennään...

    • Suomessa näytetään olevan jenkkimyyntimiesten pauloissa. Eurofighter sopii Suomelle paremmin kuin ydinaserynnäkkökone F-35. Siihen sopivat sekä eurooppalaiset että amerikkalaiset aseet, mutta ennen kaikkea jos se valitaan oltaisiin mukana eurooppalaisessa yhteistyössä kaikin tavoin. Eurofighterissa suomalaisilla on pääsy hävittäjää koskevaan dataa, jenkkikoneissa ei.

      • Anonyymi

        Eurofighter on kyllä ominaisuuksiltaan aika tehokaskin jos on niin valmis että toimii kunnolla joku F-35 oli jo testeissä todettu että ei toimi kovin hyvin. F-22 Raptor voisi toimia paremmin kuin tuo malli amerikkalaisilta.

        Joo sitten 500 megatonnin vetypommeja, ydinpommeja ostaa ja räjäyttää niillä itse itsensä koko valtion maan tasalle, ei tarvita enää silloin poliitikkojakaan ollenkaan enää.


    • Anonyymi

      Tällaista lapsellista spekulaatiota jotkut jaksavat tehdä, vaikka hyvin tietävät, että jo kauan sittenUSA:laiset hävittäjät on sovittu hankittavaksi. Onko tämä jokin hämäysoperaatio?

    • Anonyymi

      USAsta ei ainakaan nyt pidä ostaa muistakaan syistä. F-35stä löytyy jatkuvasti uusia vikoja, joita on alettukin nimittää ominaisuuksiksi, eikä vioiksi. Super Hornet taas on tarjokkaista vanhin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ihan turha ostos nuo hävittäjät. Voihan niillä käydä rauhan aikana leikkimässä Naton poikien kanssa tai hätyytellä vieraan valtion Cessnoja pois ilmatilastamme. Tosi paikassa ne tuhottaisiin eka päivänä.

    • Anonyymi

      Jos ja kun joudutaan puolustautumaan tai sotaa käymään, siinähän on aina mahdollisia yllätyksiä olemassa. Etulyöntiasema on aina puolivoittoa, johon sodassakin aina pyritään.
      Toinen asia on, kuka on mahdollinen hyökkääjä, mitä varten ja mistä. Kuten Syyriassa, siellähän on sisällissota, jossa myös mukana on ulkopuolisia valtioita, apuna molemmilla osapuolilla. Kuten tavallista virheitä tehdään ja siitä saa opetuksen, josta saa kärsiä. Jos sanotaan, virheistä on opittava, se nyt on täysin paskapuhetta. Siis virheitä ei saa missään tehdä, sen nyt täytyisi olla kaikille täysin selvä asia.
      Sodalla yleensä pyritään valtaamaan lisää toiselta elintilaa, kuten pakolaisten vaeltaminen, jotka tosin pyrkivät sulautumaan ihmisoikeutenaan ensin varsinaista hyökkäystä varten ja valmistautumaan hyvin huolella.
      Suomella on menossa hybridi stratekinen uusi vakio.
      Ongelma on, että täsmällisen tarkasti, tarkalla korvalla ollaan kuulolla. Ennen se oli ja päti, varsinkin kun maa oli roudassa ja korvansa laittoi maatavasten kuuli jo kaukaa panssareiden jytinän, tulevan. Mutta ei se enää nykyään päde , nopeus on suurintekijä. Seurataan silmät tarkkana ja sekään ei vielä riitä, vaan niinkuin ennen sanottiin, välkky olla. Näytöltä seurataan realiajassa tilannetta, vaan sekään ei riitä, useammalta näytöltä täytyy pystyä saman aikaisesti, seuraamaan kokonais tilanne kuvaa, kokonaisvaltaisesti ja lukemaan tulokset, mitään virheitä tekemättä.
      Nykyään höpistään vain turhaa, johtuen naisten valtakaudesta ja vihreästähuumasta. Kaikki olenainen unohdetaan, johtuen suurista rahaläjistä, joiden kimpussa vain hääritään, kuin kuin siat velka vatukossa, sotketaan kaikki paikat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2204
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1448
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1300
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1055
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe