Aihe

Kusetuksen alkujuurella, kaupungin ja Osannan salaiset sopimukset

Anonyymi

eivät kestä päivänvaloa. Kaupungin hölmöily saa yhä naurettavampia piirteitä. Alla kappale kaupungin hallinto-oikeuteen toimittamasta lausunnosta.

Mänttä-Vilppulan kaupungin Hlinnan hallinto-oikeuteen toimittaman lausunnon loppusanat: "Siinä marginaalisessa tapauksessa, että kaupungille voisi aiheutua sopimussakkovastuita, on alueelle rakennettu jo niin paljon infrastruktuuria, että niiden kokonaisvaikutus kaupungin talouteen ylittää mahdolliset sopimussakkovastuut".

Tarkoittaa suomeksi, ettei kaupunkia ollenkaan huoleta, että sulkutilille talletettavaksi aiottu 10 miljoonaa mahdollisesti meneteään Osannalle. (diaarinumerot 00397/20/2299 ja 00454/20/2299)

Ei ihme, että kaupunki yrittää pitää pimennossa kaiken tähän mystiseen Lake Airside Park Finland hankeeseen liittyvän tiedon. Hämäläistä hölmölää parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Vain Mänttä-Vilppulassa.

Onneksi hankkeesta on useampi valitus vetämässä oikeudessa, ja oikeuden välipäätöksellä kaupungin tekemien päätösten toimeenpano on kielletty.

14

459

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Siinä marginaalisessa tapauksessa, että kaupungille voisi aiheutua sopimussakkovastuita, on alueelle rakennettu jo niin paljon infrastruktuuria, että niiden kokonaisvaikutus kaupungin talouteen ylittää mahdolliset sopimussakkovastuut".

   Eli tässä lasketaan sen varaan, että Osannan ja sijoittajien rahoilla on keretty rakentaa aluetta niin paljon, että aivan sama vaikka rahat lähtisi tililtä syystä toisesta. Onhan tämä mielenkiintoinen ajattelutapa. Eli ei haittaa vaikka rahaa hävitään. Näin asian ymmärrän. Tietysti väärin ymmärrän, koska en ymmärrä tietenkään projektista paremmin selvillä olevien parempaa hahmotuskykyä. Joka tietty perustuu asioihin, jotka on huippusalaista tietoa ja sen tiedon vuotaminen taitaa tietää käräjille pääsyä.

   Kysynkin, mitä jos kaiken tuon rakentamisen arvo ei olekaan 10 000 000 euroa tai jopa sen alle kun sopimussakko syystä tai toisesta pamahtaa maksuun? Sen lisäksi kun rahat lähtee tililtä voi olla että sijoittajat vetäytyy hankkeesta rahoineen? Vai onko tämä estäminen jotenkin estetty? Tuskin koska sopimusrikon kohdalla sijoittajat varmasti pitäneet huolen, että voivat vetäytyä hankkeesta ilman seuraamuksia itselle. Joten kaikki mitä on tehty jää myön kesken, koska yksinkertaisesti rahan tulo lakkaa sijoittajilta.

   Ja kesken jääneistä raunioista ei kannata maksella mitään ajattelee varmasti seuraavat sijoittajat, jotka saapuu mahdollisesti paikalle "pelastaan" jotain mahdollisten uusien luonnollisesti salaisten sijoitussopimusten turvin.

   Voisiko asia näinkin mennä? No luonnollisesti ei kai tälläinen maalaistollo mitään voi ymmärtää, kun ei mistään mitään tiedäkään, kun asiat on salaista...

  • Anonyymi

   Ristus, taitaa se olla totta, että Mänttä-Vilppulassa aiotaan aivan tosissaan antaa verorahat huijareille?
   Voi elämän kevät, kenen nimet siellä esisopimuksissa on,
   tämähän onpysäytettvä vaikka EU:n voimalla!

   • Anonyymi

    Entisen kaupunginjohtajan ja hallitusten jäsenten nimet tietenkin.


  • Anonyymi

   "Siinä marginaalisessa tapauksessa" on usein käytetty sanonta myös pankkineuvojilla. Jos on mahdollisuus menettää koko sijoitettu pääoma 5 % todennäköisyydellä konkurssissa tms, se on pankin mielestä marginaalista. Ei kerrota, että tuo toistuu joka vuosi. Kymmenessä vuodessa aletaan lähetyä 50 % todennäköisyyttä.

   Mänttä-Vilppulan pellet eivät ole edes viitsineet selvittää minkä suuruinen tuo "marginaalinen" on. Ei riitä osaamista. Annetaan valheellisesti ymmärtää, että jotain on selvitetty ja ymmärretty. Kukaan ei vaan koskaan ole noita laskelmia nähnyt eikä kukaan kehtaa kysyä.

  • Anonyymi

   Kukaan mukana olijoista ei sanallakaan kommentoi salaisia sopimuskohtia. On lupa valehdella, koska salaisia kohtia ei ole heidän mielestään ole olemassakaan, koska ne ovat salaisia eikä niistä tietystikään saa puhua sanallakaan ilman sopimussakkoa.

  • Anonyymi

   Asiasanat:
   huijaus, huiputus, harhauttaminen, petos, kavallus, virka-aseman väärinkäyttö, korvausvelvollisuus, kunnallisveron korotus

   • Anonyymi

    En tiedä noista muista, mutta lisäisin listaan ehkä tärkeimmän "muuttotappio" . Ja lopulta ei ole ehkä ketään kuka kaiken sotkun maksaa jos homma menee sotkuiseksi?


  • Anonyymi

   Taitaa olla kylän johtavilla poliitikoilla ja virkamiehillä vaikeaa puhua uskottavasti enää mistään tämän farssin jälkeen. Selitykset ovat tahän asti olleet vähemmän uskottavia, eikä ne siitä uskottavimmiksi ajan mittaan tule. Jos Laihia on tunnettu nuukuudesta, niin jatkossa on Mänttä synonyymi huijatuksi tulemisesta. Onneksi jää jälkipolville dokumenttia tästä farssista...

  • Anonyymi

   Joko se Osanna bin Laden on saanut kenttänsä valmiiksi?

   • Anonyymi

    Tottahan siinä kiitoradalla käy kuhina molempiin suuntiin ja taloja nousee kun sieniä sateella.Kylpylässä kiuas paukkuu punasella ja vettä pitää lisätä koko ajan altaaseen kun ilakoijat roiskii vedet yli.


  • Anonyymi

   Vuosi 2020 loppuu pian. Onko Mänttä-Vilppulan kaupunginhallitus ja johtaja onnistuneet jo lähettämään 10 miljoonaa euroa italiaanohurmuri Osannalle ?

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   236
   16210
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13614
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   297
   9634
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   45
   6846
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   268
   4128