Piiskauksesta

Anonyymi

Kuuluuko teidän mielestä kunnon selkäsaunaan myös kyyneleet tai sitten ihan kunnon itku.
Itse oon aikuisena saanut pihlajanvitsaa yhden kerran silleen ,että itku pääsi. Se oli jälkeenpäin todella kiihottavaa ja seksi parasta mitä oon kokenut.
Ikävää oli se , että mieheni kait , jotenkin pelästyi eikä sen jälkeen oo piiskannut niin kovasti vaikka oon pyytänytkin. Hän ei vaan halua itkettää vaimoonsa.

31

1874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiukusta tai häpeästä ei kyyneleitä aina voi välttää.

    • Anonyymi

      Sellainen tuore, ohut vitsa, pihalta otettu, sattuu niin kipeästi, että on ihme, jos pysyy hiljaisena.

    • Anonyymi

      Ei siihen välttämättä kyyneleet kuulu, mutta hyvä niinkin. Pääasia, että naisena tunnet itsesi alistetuksi ja pystyt nauttimaan osastasi kunnioittaen miestäsi. Tietty nöyryytyksen tunne on tärkeämpää kuin voimakas kipu. Piiskauksen jälkeinen seksi tuntuu useimpien naisten mielestä hyvältä juuri siksi, että he ovat alistumisen kautta löytäneet atavistisen narttuutensa suhteessa paikalla olevaan mieheen. Kipu jossain määrin on kuitenkin oleellinen osa rangaistuksen saamista, sillä muuten koko episodi tuntuu vain leikkimieliseltä teeskentelyltä eikä nainen silloin saavuta sitä tasoa, joka on mahdollista saavuttaa.

    • Anonyymi

      mä jätkänä pitäisin jos nainen piiskais

    • Anonyymi

      Ei aina mutta joskus tekee hyvää saada piiskaa niin että itsekontrolli katoaa ja se itkukin tulee ihan luonnostaan.

      • Onko täällä joku vapaa nainen joka halua leikkiä 60 v masokistimiehen kansa?Vaikka olen masokisti kyllä minä voin antaa piiskakin vaikka mielummin haluan saada sitä!


    • Anonyymi

      Kun saa kunnolla piiskaa, on täysin turha kysymys, kuuluvatko kyyneleet asiaan. Mitään noin tyhmää ja turhaa ei voisi siihen keksiä.

    • Anonyymi

      Kyllä siinä kyyneleet nousee silmiin kun kipu on niin kova että tuntuu etten kestä yhtään enempää, mutta kipua seuraa nautinnon aalto ja valun halusta saada lisää... olen nöyrä ja tottelevainen narttu kiimassa, olemassa miehen tarpeiden tyydyttämistä varten.

    • Anonyymi

      Meillä piiskaaja piiskaa niin, että takapuoli on mustelmilla ja verinaarmuilla, eikä siinä auta mitkään ulinat ja kehoitukset lopettamisesta (itsepähän halusi). Tai sitten toinen vaihtoehto on, että ei piiskata lainkaan.

    • Anonyymi

      Selkäsauna

      Mies, Nainen tai Pari joka on kiinnostunut aidosta vanhanajan kurituksesta ota yhteyttä vaihdetaan ajatuksia ja kenties päästään kesällä toteuttamaan molemmin puolisia haluja ja toiveita. Laita s-posti vastaukseen.

      Mies, 50v

    • Aina jo lapsuudesta lähtien itku on tullut, silloin oli helpottava olo kun sai itkettyä eikä enää ollut syyllisyyttä siitä mitä oli tullut tehneeksi tai ei ollut tehnyt.

      Jäi selkäsaunoista pieni fetissi kun kiihottaa, pelkästään sanat vitsa ja remmi saa paikat kihelmöimään.

      • Hei Raili68 jos tämä tekee sinulle kiimainen niin kuin minä haluatko keskustella minun kansani [email protected]


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Tosi on, että sanat "piiskaa pyllylle" saa jalkovälin kostumaan

      • Näin on että sanat piiskaa pyllylle saa kiimausneste valuumaan!


      • Anonyymi

        Ei kiinnosta ollenkaa! Vain nainen saa oloni alistuneeksi, kun ruoskii tai lyö raipalla. Eikä tarvitse olle edes domina nainen, mutta domina naisen käsittely olisi aivan huippua.


      • Anonyymi

        Oli siellä muutama hoikanpojan reipas käsittely.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kiinnosta ollenkaa! Vain nainen saa oloni alistuneeksi, kun ruoskii tai lyö raipalla. Eikä tarvitse olle edes domina nainen, mutta domina naisen käsittely olisi aivan huippua.

        Piiskan edessä on pahinkin pojan koltiainen nöyrtynyt.
        Niin on ollut ja niin on aina oleva.


    • Anonyymi

      Kokeilkaapas tätä: Kesäpaikassa ei ole naapureita, joten voimme olla nakuna aina. Muutaman kerran ollaan leikitty niin, että kumpikin tekee itselleen ohuen pitkän piiskan n. puolitoista metriä ja sitten kaksintaistelu: kumpikin piiskaa toista, jos pääsee iskuetäisyydelle. Kyllä sattuu, kun piiska osuu arkoihin ruumiinosiin. Kroppa on hurjan näköinen ottelun jälkeen.

      • Anonyymi

        Hiton lapsellista!


    • Anonyymi

      Minä piiskasin vaimoni perjantai-iltana. Oli rähjännyt minulle koko viikon ja sitten pyysi aamulla sen verran käteistä, että pääsee kauppaan ostamaan ALE-legginsejä, joita oli nähnyt ilmoituksessa. Hänellä on pankkikortti hukassa ja uusi ei ole vielä tullut.

      Kun tulin töistä, hän oli pienessä humalassa, koska oli ostanut rahoilla viinipullon. Yritti olla mielin kielin, mutta kysyin vain haluaako remmiä vai vitsaa. Meni hämillisen näköiseksi ja vastasi, että "vitsaa sitten".

      Hain pihalta imakan koivun vitsan, tulin sisälle ja nostin hänet sängyn päälle vetäen pikkarit pois pyllyn päältä. Hän oli pukeutunut vain yöpaitaan ja pikkareihin siinä vaiheessa.

      Asetuin hänen viereensä pitäen kädellä kiinni selästä ja aloin huiskia piiskalla pakaroille. Olin sen verran närkästyksissäni, että annoin mennä täydellä voimalla kolmisenkymmentä sivallusta huomaten pyllyn muuttuvan mukavan punaisen juovikkaaksi. Vaimo oli aivan hiljaa eikä inahtanutkaan.

      Seuraavana yönä rakastelimme kaksi kertaa ja kyhnäsimme vierekkäin keskustellen aina aamukahteen asti. Viikonloppu on sitten sujunut sopuisassa ilmapiirissä, tänään aloitimme aamupäivällä sampanjabrunssilla.

      Suosittelen menettelytapaa - se lähentää ihmisiä parisuhteessa, mutta vaatii tietynlaisen uskalluskynnyksen ylittämistä aluksi. Sinä ei saa antaa periksi eikä pokka saa pettää sen jälkeen, kun piiskauksen on tullut maininneeksi.

    • Anonyymi

      Minulta on päässyt poru pikkupojasta lähtien jo siinä vaiheessa, kun tajuan, että minua ei pelasta selkäsaunalta enää mikään. Tilanteen karkaaminen hallinnasta liittyy nöyryytykseen ja häpeään enemmän kuin kipuun. Marina on päässyt, vaikka piiskaus olisi ollut pelkästään symbolinen läpsyttely.

      Oikeastaan minua kiinnostaa piiskavideoissakin vain sellaiset tarinat, jossa piiskaus tapahtuu väkisin. Nuorena törmäsin sellaisiin kavereihin, joista oli mukava esitellä voimiaan kurittamalla kaveriaan. Nykyään ei sellaisia "kunnon" alfoja enää ole.

    • Anonyymi

      Tossahan se ristiriita tulee. Masokisti nauttii piiskasta ja on onnellisimmillaan kun tulee itkukin. Sadistilla on taas vaikea piiskata ja itkettää rakastamaansa ihmistä. Vaikka masokisti nimenomaan tarvitsee kumppanikseen ihmisen joka nauttii kivun tuottamisesta. Sadisti varmaan oli mies tai nainen häpeää itseään. Häpeää kun kumppani näkee hänen nauttivan kun toiseen sattuu. Vaikka masokisti kaipaa juuri sitä ja on vain tyytyväinen katsellessaan jälkikäteen piiskan jälkiä vartalollaan.

    • Piiskattavan rajat on hyvä ottaa selville ennen kuin aloittaa. Niiden puitteissa kyllä sitten piiskaan, vaikka itkukin tulisi. Kunnon piiskaus on tietenkin kiihottavampaa kuin joku pieni läpsyttely. Voit olla sidottuna tai vapaana piiskauksen ajan. Kuitenkin piiskaajana haluan , että piiskattava nauttii sessiosta. Siksi asioista pitää keskustella ensin - ellei piiskattava ole entuudestaan tuttu. Oman nautintoni otan myös ;)

    • Anonyymi

      Mä haluan kunnolla piiskaa ja vaikka tulisi itku, silloin se auttaa. Ei mitään läpsimistä ja rangaistus piiskaa

    • Anonyymi

      Piiskaa niin että perse punoittaa eikä pysty istumaan yhteen päivään. Siitä kunnon orgasmit vielä lisään.

      • Anonyymi

        Olen vastaanottavana osapuolena ole mies. Parasta tuolla alueella on kun minut on sidottu sammakkoasentoon ja vaimoni pehmittää minua leveällä, teräksisellä paistilastalla.
        Aloitus saman pakaran samasta kohdata. Alkuun hiljemmin mutta vähitellen iskujen voima lisäten. Melko nopeasti tulee tilanne jossa pakaraa pakotta niin pirukseen. En voi olla voihkimatta. Sitten vaihtelevin ja yllättävin välein vaihteleva määrä iskuja.
        Jälkiä ei jää.
        Piiskaton versio kiusaamisesta on kun olen sidottuna hogtied pakettiin niin vaimoni käy polvi-istuntaan ja alkaa kutittelemaan jalkapohjiani oman mielensä mukaan. Kyllä sekin kiusaamisesta käy. Sen jälkeen hän kääntää minut selälleni ja minä hoidan kilttinä poikana kielelläni homman.


    • Anonyymi

      Itse olen saanut, noin metrin pituista pajunvitsaa, niin että itku tuli.
      Enkä yhtään häpeä sanoa sitä.
      Kyllä pitkä, ohut vitsa on omaa luokkaansa, mitä kipuun tulee. Paljaalle pyllylle kunnolla annettuna kyyneleet tulevat väkisin silmiin.
      Ja piiskauksen jälkeen nurkassa seisoi häpeämässä nyyhkyttävä raitapylly.

    • Minä itken kun ei kukaan halua anna minulle piiskaa!En itkenyt kun saanut piiskaa!

    • Anonyymi

      Jo nuorena huomasin, että kun kiljuu täysillä piiskattaessa, pääsee vähemmällä. (piiskaaja luuli, että mitä enemmän kiljuu, sitä enemmän se tehoaa). Nyt myöhemmin olen huomannut, että mitä enemmän kiljuu, sitä paremmalta tuntuu, eli jalkoväli kastuu, ja orgasmi on lähellä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe