Bussit ajaa tosi hiljaa

Anonyymi

Varmaan ettei olla aikataulussa edellä, haittaako jos teidän edessä ajetaan vielä hiljempää. Voisi huomioida muun liikenteen,

7

147

  Vastaukset

  • Ei johdu aikatauluista, vaan kulutusmittareista.
   Kokemattomat kuljettajat(joita suurin osa paikalliskuskeista) yrittää ajaa esimiesten ohjeiden mukaan eivätkä käytä jarrua kuin pienissä nopeuksissa kun laskevat menemään.
   Varsinkin kehätiellä ja vastaavissa voi osua silmään.

   • Aikatauluista sen täytyy johtua, kun matkustajia on ollut vähemmän, niin ei ole pysäkille poikkamisia, jolloin tuppaa menemmään aikataulusta edelle, ellei himmaa vähän.


  • Matkustajat laittelee palautetta liian nopeasta ajamisesta, parhaimmillaan on samalta sivulta valitettu liian hiljaa menosta ja takapenkilät liian kovaa ajamisesta, samoin mesut kyttää kulutuksia, kun juorulaite kielii.

  • Paikallisliikenteessä korona on vähentänyt matkustajia, jolloin bussi ei enää pysähdy niin monella pysäkillä kuin aiemmin. Kuski ajaa siis hitaammin ettei tule turhan aikaisin ajantasauspysäkille tai päättärille, koska sitä valvotaan.

   • Ei.
    Ajantasauspysäkillä voi ihan hyvin pitää 10min tauon, turha siellä on liikenteessä hidastella.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei.
    Ajantasauspysäkillä voi ihan hyvin pitää 10min tauon, turha siellä on liikenteessä hidastella.

    Siinä alkaa matkustaja kysellä mikä maksaa jos bussi seisoo ajantasauspysäkillä kahta minuuttia pidempään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei.
    Ajantasauspysäkillä voi ihan hyvin pitää 10min tauon, turha siellä on liikenteessä hidastella.

    Sinä joka osaat sanoa pontevasti EI, et ilmeisimmin tiedä että joka linjalla ei ole tasauspysäkkiä. Toisekseen vaikka olisikin, niin siitä nousee melkoinen meteli jos auto ajelee ennen tasauspysäkkiä olevien pysäkkien ohi mainitsemasi 10 min etuajassa. Samoin jos seisoskelee vähän jokaisella pysäkillä ilman että ottaa tai jättää matkustajia.

    Siksi oikea tapa on ajaa hitaammin, mutta sehän on nähty että Audimies hiiltyy jos joku ajaa neljänkympin alueella vähänkään alle viittäkymppiä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokaranteenin

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balkanin maista ym. ei-turvallisista maista lomalta tulijan otettava vaan ennakkoon 2-viikkoa lisälomaa karanteenia varten, tai palkatonta vapaata. Ei ole veronmaksajien tehtävä maksaa tältä ajalta ansiosidonnaista Kelan päivärahaa. Maailmanlopun koronamatkaajien pakkokaranteenin ei pidä tuoda yhteiskunnalle lisäkuluja. Jokainen tekee valintansa itse.

   177
  • Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500

   268
  • Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotiaana! 18 vuotiaana kävi katkaisun mutta ei auttanut. Järkyttävintä mun mielestä se että on rikkonut nenänsä huumeiden käytöllä! Eli Nikon nenän väliseinässä on reikä joka johtuu huumeidenkäytöstä. Mä en ollu tajunnut että Niko oli näin syvällä itse tässä, luulin että satunnainen viihdekäyttäjä oli lähinnä jännityksen ja rahan perässä.

   170

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   5572
  2. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   172
   5070
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   25
   2506
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   225
   2282
  5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   266
   1932