Vuokralaisen purkamisilmoitus

Anonyymi

Onko vuokranantaja suostunut määräaikaisen vuokrasopimuksen purkuun kun olette toimittaneet purkamisilmoituksen?

7

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Laki on luettu, kysyn kokemuksista suostuiko isännöitsijä purkamaan vuokrasopimuksen? Luultavasti vaadittiin terveystarkastajan lausunto?? Kuka maksoi terveystarkastaja käynnin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laki on luettu, kysyn kokemuksista suostuiko isännöitsijä purkamaan vuokrasopimuksen? Luultavasti vaadittiin terveystarkastajan lausunto?? Kuka maksoi terveystarkastaja käynnin?

        14:50 tekstailleelle
        Ei kysytty laista mitään, kandee lukee mistä puhe, kaikki tajuu ettii tietoa ekan netistä
        Mahtaa olla kova pätemisen tarve kun tollasen vastauksen laittaa


    • "Onko vuokranantaja suostunut määräaikaisen vuokrasopimuksen purkuun kun olette toimittaneet purkamisilmoituksen?"

      - Vuokrasopimuksen laadulla (toistaiseksi voimassa oleva / määräaikainen) ei ole mitään merkitystä purkutilanteessa, vuokranantajan voidessa tosin heittäytyä hankalaksi niin kuin meille viimeisimmällä kerralla kävi kirjoitettuani asiasta tarkemmin tässä: https://helppi.palstani.com/t80-vuokrasopimuksen-purku-ja-purkamisilmoitus-terveyshaitan-perusteella#284

      Yleisluontoisemmin tilannetta olen käsitellyt täällä:

      VUOKRASOPIMUKSEN PURKU JA PURKAMISILMOITUS terveyshaitan perusteella
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16055561/vuokrasopimuksen-purku-ja-purkamisilmoitus-terveyshaitan-perusteella

      Jk. Määräaikaisesta sopimuksesta herää kyllä epäilys, että vuokranantajalla on jotain tietoa ongelmasta yrittäessään sitoa vuokralaista asumaan asunnossa pidempään kuin terveys antaisi myöten. Rohkeasti vain riitauttamaan asia Kuluttajariitalautakunnassa, jos vuokranantaja ei luovuta, mikä on aika epätodennäköistä. Mikäli homeoireilustasi on mainintaa jossain potilaskertomuksessa, ei ne lähde niitä vastaan taistelemaan, vaikkei mitään lääkärintodistusta vuokrasopimuksen purussa edellytetäkään. Jos ei vaan voi terveyttään vaarantamatta asua vuokraamassaan asunnossa, sille ei voi kukaan yhtään mitään.

      Oikeasti, kun niissä homepommeissa menee terveys, vuokranantajan pitäisi olla korvausvelvollinen varsinkin, jos on tietoisesti ja tahallaan vuokrannut sellaisen läävän. Jos joutuisikin asiasta taistelemaan, kannattaisi jaksaessaan ottaa selvää, ovatko edellisetkin asukkaat oireilleet niin, että asuntoa olisi esimerkiksi tutkittu terveyshaitan perusteella tarkastuskertomusten ollessa julkisia asiakirjoja, olematta kuitenkaan mikään edellytys vuokrasopimuksen purkamiseen. Kun on itselle sen asunnon vuokrannut eikä voi terveyttään vaarantamatta asua siinä, ei siitä silloin tarvitse eikä pidäkään maksaa vuokraa joutuessaan muuttamaan muualle.

      • Anonyymi

        KIITOS TIEDOISTA!!!! Ihanaa kun jaksoit vastata:))


    • Anonyymi

      Terveystarkastaja on kansalaisten palvelija verovaroin. Ensimmäinen terveystarkastajan käynti homeläävässäsi pitäisi olla ilmainen. Jos laki on luettu ja ymmärretty, niin toimihan sen mukaisesti. Turha se on täältä apua pyydellä selvän asian kanssa.

      • "Turha se on täältä apua pyydellä selvän asian kanssa."

        - Ei ne ole mitään selviä ja helppoja asioita, jonka takia olenkin jeesannut samassa tilanteessa olevia lataamalla myös vuokrasopimuksen purkulomakkeen https://www.edocr.com/v/gpkwnp6a nettiin. Sitä paitsi vuokrasopimuksen purkutilanne voi äityä tosi pahaksi niin kuin meille viimeksi kävi vaadittuaan oikeaa tahtojen taistelua https://tinyurl.com/y7666zd8 tilanteessa, jossa vuokranantajankaan edustaja ei tuntenut kunnolla lakia hallintojohtajankin jouduttua soittelemaan asiasta eteenpäin. Kannattaisikin printata ne lakipykälät https://tinyurl.com/y47kn6re mukaan niin, ettei jäisi mitään epäselvää siitä, mitä lakia Suomessa noudatetaan. Vain harva esimerkiksi tietää, miten muuttopäivä https://tinyurl.com/rsasnr7 lain mukaan määräytyy, että se "on vuokrasopimuksen päättymisen jälkeinen arkipäivä. Muuttopäivänä vuokralaisen on jätettävä puolet asuinhuoneistoa vuokranantajan käytettäväksi sekä seuraavana päivänä luovutettava huoneisto kokonaan vuokranantajan hallintaan." Jos tuollaista lakia ei olisi olemassa, viikonloppua tai juhlapyhiä vasten muuttavat joutuisivat maksamaan muutoistaan paljon kovempaa hintaa lauantai- ja sunnuntaityölisien takia.

        Kirjoitin edellisen lauantaiyönä jaksamatta oikolukea juttuani enää aamuyöstä, jolloin fasaanikukkokin oli kiekaissut pihalla ensi kertaa jo kello 5.07, kirjoitettuani vasta sen jälkeen aamusivuni loppuun, joista selvisi sekin, että olin herännyt koko kehon tärinään jo perjantaiaamuna nukuttuani huonosti, jonkun hengitystieinfektionkin vaivatessa taas. Tärinän https://tinyurl.com/yc5pe7lc minulla loihtii esiin jo pelkästään se, että olen väsynyt, erehtyessäni yhä edelleen uhraamaan yöuniani kirjoittamiseen. Toisaalta, jos olen hirveän kipeä, ei nukkumisesta tule silloinkaan mitään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe