Tytön hermot petti jo

Anonyymi

Ei vastannut opposition kysymykseen kyselytunnilla vaan sanoi vastaavansa tiedotustilaisuudessa. Kun oppositio sanoi, että Sanna ei vastaa kyselytunnilla, vaan tiedotustilaisuudessa, niin syytti valehtelusta.

Ai ai, Sanna. Eikö ollut oikeaa muiden kirjoittamaa paperia luettavaksi? Ote alkaa tyttösellä kirvota. Voi voi.

56

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei pitäisi olla noin riitaisa.

      • Anonyymi

        Urpo edustaa poliittisen härskiyden huippua: Kempeleen neron, Sipilän hallituksen valtiovarain ministerinä, leikkasi huoltovarmuuskeskuksen ja THL:n rahoitusta juuri niiltä osilta joita olisi nyt tarvittu. Ei mitään väliä, nyt huutaa omista tekemisistään!!!!


    • Anonyymi

      Haahhaa!! Setämiestä näyttää harmittavan kun Sanna pisti orpolle jauhot suuhun.

      • Anonyymi

        Semmosia ne setämiehet on, kun kepistä ei enää lennä kun koiperhosia


    • Anonyymi

      Sanna ei siedä yhtään eri mieltä olevia. Heti menee herne nenään ja syyttää valehtelusta tai käskee häpeämään. Sannalta palaa pinna niin helposti.

      • Anonyymi

        Mutta valehtelihan Orpo. Hallitus on tiedottanut asioista niin selvästi, että Ville viisivuotiaankin se pitäisi tajuta. Ei Orpo voinut olla ymmärtämättä.

        Kokoomuksessa on lasskettu, että nyt kun koronakriisi on hellittämässä, on tullut aika nostaa profiilia. Ei tainnut mennä ihan kuten Strömsössä. Vieläkin väärä ajoitus.


      • Anonyymi

        Tyypillistä tyttörukan kiukuttelua..ei kannata välittää.


      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Lisäksi Sanna Marin tule sateenkaariperheestä ja ihan selvästi halveksii miehiä.


    • Anonyymi

      Aivan oikein toimii.Ei se tarvi kymmeniä kertoja toistaa samat asiat, kun ei asia mene perille.Oppositio joutuu kyllä häpeämäänkin.

    • Anonyymi

      Oppositio häpeämään kun tekee opposition työtä? Sannan palvojat ummistavat täysin silmänsä Sannan heikkouksilta. Herätys tulee olemaan karu.

      • Anonyymi

        Opposition työtä voi tehdä asiallisesti. Kokomuksella on nyt vauhti päällä, ei löydy oikein syytä haukkua.


    • Anonyymi

      Petteri Orpo on kysellyt moneen kertaan R-lukua. Hän ei tunnu ymmärtävän, että se on isomman yhtälön yksi muuttujista. Tämän yhtälön tuloksena hallitus tekee epidemiaa koskevat päätökset, ei yhden osatekijän perusteella.

    • Anonyymi

      Ei pitäisi pääministerillä mennä herne nenään kovin helposti.. Ja nyt kun tuo huomattu, ja korona jää taustalle... Niin oppositio osaa heittää löylyä lissää.. Katotaan kellä päreet palaa.. Mielenkiintoista! :)

    • Anonyymi

      Marin korosti hallituksen tavoitteen olleen viruksen leviämisen estäminen. Hänen mukaansa siitä on myös kerrottu lukuisia kertoja eduskunnassa ja kriisin aikana on järjestettyjä lukuisia infotilaisuuksia eduskuntaryhmien ja puolueiden puheenjohtajille.
      En ymmärrä, miksi asiasta pitää vääntää loputtomasti. Esimerkiksi Orpon järkeen ei tunnu menevän, että hänen tivaamansa R-luku ei voi olla ainut mittari, vaan se on yksi muuttuja muiden joukossa ja näiden muuttujien yhteistuloksen perusteella tehdään päätöksiä.

    • Marin vastasi hienosti opposition retoriseen kysymykseen.

      Kysymykset eivät olleet edes osoitettu hallitukselle ja sen tiesi koko Eduskunta. Ne oli tarkoitettu kuuntelijoille, koska oli TV-lähetys.

      Samat kysymykset aina vaan. Ja vastaukset on annettu jo 100 kertaa. Mutta nillittää pitää.

      Kokoomus, voi yksinkertaisuus. Kun ei keksitä muuta, pitää kysyä; EU ja siellä olevat liiittoumat; eikö Kokoomus tiedä, että ne ovat liittoutumia? Olipas yllätys. Pitääkö nyt SUomen hallituksen mennä Kokoomuksen EU:ssa oleva liittouman taakse?

      Sekö on ongelma?

      Aivan järjenköyhää on se, että Suomi selviää tästä kriisistä uskomattoman hyvin. Se kyrsii opposistiota, koska he toivoivat muuta. Niin ei käynyt. Hallitus on pärjännnyt paremmin kuin oppsitio itse uskoi kykenevänsä.

      Kyllä se kerjää verta nenästä. Kyllä se harmittaa!

      Sanna Marin! Hienoa! Olet näyttänyt Suomen kansalle, että johtajuus on taas kunniassa.

      Nillittäjät yrittävät vain ottaa oman hyötynsä tästä kriisistä. Heppoista on ja kyyti on kylmää sanoi pappa kun mopolla metsään ajoi.

      • Anonyymi

        "Heppoista on ja kyyti on kylmää sanoi pappa kun mopolla metsään ajoi."
        Muistetaan tämä sitten kun on maksun aika.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Heppoista on ja kyyti on kylmää sanoi pappa kun mopolla metsään ajoi."
        Muistetaan tämä sitten kun on maksun aika.

        Maksun aika. Ja sitten taas nillitetään. Miten on? Mikä maa ei nyt joudu taloudelliseen kurimukseen? Mikä maa ei joudu maksamaan koronalaskua? Teimme niin tai näin, annettiin tauti levitä tai suljettiin maa hetkeksi, laskusta emme olisi säästyneet.

        No, aikooko nyt sitten Kokoomus ja Persut nillittää tästäkin? Eikä järki riitä sen toteamiseen, että tämä tauti ei riipu siitä kuka on hallituksessa?

        Jäämme seuraamaan, miten oppositio käyttäytyy kun meidän täytyy selvitä kriisin jälkeiseen aikaan. Pitäähän siitäkin selvitä jos olemme olleet sodassa.

        Raukat kirkuu ja valittaa, viisaat yrittää toimia kaikkien Suomen kansalaisten parhaaksi. Ei kukaan halua maksaa velkaa. Mutta mitä voi tehdä? Tästäkin taakasta selviämme parhaiten yhdessä, ilman jatkuvaa riitelyä, miten tulipalo sammuteaan.

        Kokoomus teki oikeastaan suuremman pohjanoteerauksen kuin Persut. Kokoomus ei osaa päättää ,avataanko yhteiskunta vai pitääkö kiristää lisää. Persut pysyy linjassaan. EU, pakolaiset ja kaikki on tehty väärin koronahoidossa.

        Siinä mielessä kokoomus nillittää nyt enemmän kuin Persut. Mutta jos kannatus putoaa, otetaan epätoivoiset keinot käyttöön.

        Arvioidaan väärin äänestäjien ymmärryskyky.


    • Anonyymi

      Mukava lukea tosiuskovaisen tekstejä. Sanna on niin hyvä tyttö, että kaikki arvostelu on täydellisesti kielletty. Sannan ja kannattajansa sietokyky on prinsessaluokkaa. Ei hyvältä näytä.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä, niin on sietokyky pääministerillä tosi ohut. Tuossa asemassa pitää kestää aiheellista kritiikkiä suuttumatta. Paljon pahempaa oli Sipilän aikana , ja Sipilä herrasmiehenä kesti kysymykset moittimatta koskaan henkilökohtaisesti ketään , ja vastaili kärsivällisesti ja asiallisesti aina samoihin, välillä tyhmiinkin kysymyksiin.
        Opposition tehtävä kyselytunnilla ja samalla oikeus on kysellä ministereiltä, ja hallituksen velvollisuus on vastata asiallisesti heti eikä siirtää vastausta tuleviin tiedotustilaisuuksiin. Jos ei osaa tai tiedä, se pitää myöntää.
        Tiedotustilaisuudet ovat mediaa varten, ja silloin on käytettävissä avustajien laatimat puheenvuorot, asiantuntijat mukana selvittämässä jne. Kyllä ministerin pitää osata vastata eduskunnalle, silloin kun kysytään, ja antaa suora ja selkeä vastaus kysymykseen eikä puhua ympäripyöreää liirumlaarumia. Torstain kyselytunti oli juuri sellaista liirumlaarumia ainakin demariministerien osalta, kunnon vastauksia ei tullut. Tässä koronan hoidossa ja hallituksen toiminnassa on niin paljon virheitä tehty, viivytelty, salattu asioita jne. että jossain vaiheessa pitää asiat selvittää. Marinin anteeksipyyntö Orpolta on nyt vähintä.


      • Anonyymi

        Mukava lukea sekopääpersun tekstiä. Sinunkin tyttöttelysi on herättänyt suurta hilpeyttä...tietenkin joidenkin kokeman myötähäpeän lisäksi.
        Hallitus on pärjännyt hyvin ja kun dementoituneella setämiehellä ei ole enää muuta sanottavaa, niin puututaan sukupuoleen ja ikään. Ei politiikkaa jortikalla tehdä ja harmaiden setämiesten aika alkaa muutenkin olla politiikassa ohi.


      • Sanna Marin on ollut ainoa joka pysyy järjissään. Tässä on oppositiolla peiliin katsomisen paikka. Sinunkin kommentti "kiltti tyttö" osoittaa kuin kipuilet itsesi kanssa.

        Arvostella voi jos se pysyy asiassa. Miten oli lentokentät? Ei tiettävästi yhtään tartuntaa sieltä. Miten on maskijutut? Niitä ei saanut mikään maa sen paremmin. Miten oli varmuusvarasto? kaikille sama luulo, että siellä niitä suojia on pilvin pimein. Eikö Kokoomus ja Persut ollessaan hallituksessa käyneet niitä tarkastamassa? Eikö oltu selvillä, mitä siellä on? Eikö kukaan käynyt kurkkimassa?

        Kun on selvitetty jo loputtomiin mitä tarkoittaa hybridistrategia ja miksi siihen siirrytään, niin että tyhminkin kansanosa jo sen tajuaa, mutta ei Eduskunnassa olevat edustajat, niin kyllä siinä menee hermo tiukalle. Menisi minullakin. Jos kerrotaan sata kertaa, että 4 4=8 tai, että emme ota R0 lukua pelkästään merkiksi uusille toimille, vaan käytämme muitakin seurantavälineitä kuten tehohoidon määrää, niin Orpo näyttää paviaanilta ja Halla-aho simpanssilta katsojien silmissä. Menikö liian vaikeaksi?

        Nillitys ja jatkuva vastaanharaaminen kaikessa. Selvä härintä siinä työssä jota ponnistellaan Suomen hyväksi.

        Se tässä ottaa pannuun!!


    • Anonyymi

      Ihan oikein Sanna pisti petterille jauhot suuhun, kokoomuksella ei vaan ole mitään tarjottavaa ja aika meneekin turhaan jaaritteluun.

      • Anonyymi

        https://www.youtube.com/watch?v=splbHRbXXe4
        Kokoomuslainen kehuu olevansa rehellinen?


    • Anonyymi

      Kuinka usein Petteri Orvolle pitää sama toistaa että sen ymmärtää.
      No orpopojan viimeiset valssit tuli nähtyä Sipilän parketilla ja se tietysti hiukan avaa tuota tyhmyyttä.

    • Anonyymi

      Pitäiskö se Antti palauttaa takaisin pallille? Marinilla taitaa olla jo eväät syöty. Kiuru varmaan söi ne.

      • Anonyymi

        Marinhan hoitaa homman loistavasti hallituksen ja asiantuntijoiden kanssa.
        Mitä tarkoita tuolla että eväät syöty?


      • Anonyymi

        Antti on eväänsä syönyt ja Marin suosionsa huipulla. Tulee varmasti vielä putoamaankin, mutta pieneen pudotukseen on varaa.
        Antin kaltaisten jöpöttäjien aika on ohi. Sai tilaisuutensa ja mokasi sen.


    • Anonyymi

      Hyvin vastasi Marin. Aivan täydellisesti. Marin sanopi selvästi, että hallitus toimii useamman kuin yhden mittariluvun varassa. Siis siitä yhdestä ainoasta ei voi tehdä suoria päätöksiä ottamatta muita mittareita huomioon. Onhan se hyvin vastattu. Kyllä Orpo haki siinä vain irtopisteitä. Munasi vain itsensä. Hallituksella on mennyt melko hyvin tähän asti. Kyllä Orpokin sen ymmärtää, mutta ei ole ymmärtävinään... Orpo ajoi itsensä pettävälle suolle! .....

    • Anonyymi

      Jokohan lähtölaskenta on alkanut.

      • Anonyymi

        Ei ole edes oppositiolle nousu kausi noussut Hyvä Sanna älä anna kateellisten kaataa.


    • Anonyymi

      En olisi kyllä ikinä uskonut, että Anttia tulee ikävä. No, annetaan Sannan vielä yrittää. Jospa se alkuhermoilun jälkeen siitä lähtisi.

      • Anonyymi

        Jos Anttia tulee ikävä, niin sinulla viiraa pahasti. Antti mokasi ja Sanna on hoitanut hommansa loistavasti.

        Vanhat setämiehet kuuluvat auringonlaskun politiikkaan. Heidän aikansa alkaa olla ohi.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      lukea

    • Anonyymi

      Sanna alkaa olla kuin Trump. Herne nenään ja Twitteri laulamaan. Sitten uskovaiset tukemaan.

    • Anonyymi

      Pääministeriltä ei odottaisi tyttömäistä käytöstä.

    • Anonyymi

      Kannattajakanalaumalle se tietenkin on sallittua.

    • Anonyymi

      Hekin ovat vain tyttöjä. Kohtalo.

    • Anonyymi

      Sanna vahvistaa stereotypioita.

    • Anonyymi

      Kyllä Marin vastasi oikein hyvin ja asiallisesti Orpon kysymykseen. On mahdollista, että vastaus meni yli Orpon ymmärryksen. Tai Orpo ei ollut ymmärtävinään... Tämä jälkimmäinen tuntuu todennäköiseltä. ... Ei vaikuta hyvältä Orpon kannalta.

      • Anonyymi

        En ymmärrä komenttiasi. Siinä ei ole mitään linjaa. Siis mitä mieltä olet Marinin vastauksesta? Vastasiko hän hyvin vai huonosti?

        Odotan edelleen vastausta. Toimintasi on täyttä kaaosta. Ei hyvältä näytä. Pitäisikö sinun poistua tältä palstalta?


    • Anonyymi

      Mielenkiintoista lukea hurmahenkisten kannattajien lausumia. Ei siinä kauan mennyt kun saivat nostettua Sannan korokkeella. Kritiikille ole sijaa. Ankea kohtalo Sannalle kun ei sallita mitään inhimillisiä heikkouksia.

    • Anonyymi

      Voi voi

      • Anonyymi

        Vasemmistohallitus on tähän asti puuhastelut.
        Kaikki nämä määräykset ovat tulleet thl:stä.

        Marin lukee paperista valmiiksi kirjoitettua selkokieltä kansalaisille.

        Muut neidit nyökkäilee uskottavasti ja tuijottelevat toisiaan. Pekka siellä mukana.


    • Anonyymi

      Joku on erehtynyt pitämään selkokielen uutislukijaa pätevänä johtajana.

    • Anonyymi

      Marin ja hänen ministerinsä eivät vastaa kysymyksiin. Tiedotustilaisuuksia osaavat avustajalauman avulla pitää. Päätökset sekavia ja asiantuntijoita kuullaan näennäisesti tai ei ollenkaan. Ministeriöiden johtaminen hukassa. Osa toistelee hallitusohjelman tavoitteita ja menoeriä vaikka niiltä on ollut jo alusta asti pohja pois, saati nyt kun velkaa joudutaan ottamaan lisää. Tämä hallitus ei todellakaan ole pätevä hoitamaan tätä tilannetta.

      • Anonyymi

        Tietnkin täällä S24:ssa on paljon parempia "assiantuntijoita", mutta silti:

        Tampereen yliopiston puheviestinnän professori Pekka Isotalus antaa hallituksen kriisiviestinnästä yleisarvosanan ERINOMAINEN.  Tämä on poikkeuksellinen tilanne, johon on tosi vaikea varautua. Joka päivä tulee uusia käänteitä ja uutta tiedotettavaa, Isotalus arvioi IS:lle.– Mielestäni on itsestään selvää tässä tilanteessa, ettei kaikkia pysty miellyttämään. Ihmisillä on aina erilaisia tarpeita, haluja ja näkemyksiä. Varsinkin kun koko yhteiskunta on kriisitilanteessa, saattavat jotkut näkemykset kovasti korostua. Kun suurin osa ihmisistä on kuitenkin tyytyväisiä, on se merkki, että erinomaisesti on mennyt.Kriisissä hallinnon tärkein pääoma on kansalaisten luottamus sen toimintaan.


    • Anonyymi

      Punaisen Tähden Yliopiosto antaa tukea omilleen. Olipas yllätys.

    • Anonyymi

      Sanna on Jumalatar.

    • Anonyymi

      Tähän mennessä hallitus ei ole joutunut tekemään yhtään normaalielämään liittyvää päätöstä. Odotamme mielenkiinnolla kuinka likkaseurue selviää Suomelle esitetyistä miljardivastuista.

    • Anonyymi

      Sanna lähti hermolomalle. Ihmekös tuo. Tyttöjen keskinäistö solidaarisuutta harjoitellaan viimeistään yläasteella. Kehenkään et voi luottaa.

    • Anonyymi

      Voi voi.

    • Anonyymi

      Voi voi voi.

    • Anonyymi

      Sanna voi tukeutua Mattiin.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe