Helluntailaisten jumalaa ei ole

Anonyymi

Olen entinen uskovainen. Nykyään en kuitenkaan usko kristinuskon jumalaan. Kun leikin uskovaa, halusin kovasti uskoa mutta se ei kantanut koska todisteet ympärillä huutaa ettei kristinuskon jumalaa ole. Protestantit painottavat kuinka Raamatun lukeminen vahvistaa uskoa mutta kyllä se on ihan toisinpäin. Raamatun lukeminen tekee mahdottomaksi uskon kristinuskon jumalaan. Katolinen omistaa Raamatun mutta ei lue sitä. Protestantit lukevat kyllä raamattua mutta valikoivat siitä itselleen sopiviksi katsomansa kohdat mutta kun raamatun lukee kokonaan niin se tekee ateistin.
Maailma on täynnä erilaisia kristinuskon suuntauksia joista jokainen väittää olevansa totuus ja omaavansa todellisen tiedon pelastukseen. Tuo tuhansien kirkkokuntien sekamelska itsessään jo todistaa ettei jumalaa ole. Tuo sekamelska todistaa ettei jumalalla todellakaan olisi kaikki langat käsissään vaikka hän on kaikkitietävä ja kaikkivaltias.
Fundamentalisti kristityt ovat ehkä suurin syy miksi en voi sietää enää kristinuskoa. Nuo fanaatikot, jotka pitävät raamattua ehdottomasti totuutena piilottavat päänsä pensaaseen ja hokevat mantran lailla itselleen, että raamattu on totta. Nuo fanaatikot sanovat rakastavansa ihmisiä mutta he ovat lähes poikkeuksetta vihamielisiä toisin ajattelevia ihmisiä kohtaan. Heidän totuutensa on ainoa totutuus ja kaikki muut on väärässä. Fundamentalismi ja fanaattisuus kulkee käsi kädessä.
Nämä fanaatikot uskovat puhuviin käärmeisiin ja aaseihin. Raamatusta löytyy myös yksisarvisia vaikkakin suomalaisissa käännöksissä nuo kohdat puhuvat virheellisesti villihäristä.Mikä mahtaisi olla vastaanotto jos suomalaiset käännökset olisivat rehellisiä ja sinne palautettaisiin maininnat noista tarujen olennoista. Kantaisiko usko senkin jälkeen?
On oltava rehellinen ja sanottava että raamatun lukeminen teki minusta ei uskovan. Kun lukee vanhaa testamenttia ja sen ensimmäisiä kirjoja on oltava totaalisen sokea ellei näe sen olevan silkkaa satua. Kertomukset nooan arkista ja luomisesta on mahdottomia uskoa. raamatun sivuilla seikkailee myös jättiläisiä ja siellä selviää myös tuon olemattoman jumalan todellinen luonne. Jumala murhaa kansoja säälimättä. Israelilaisia kielletään kymmenessä käskyssä tappamasta mutta siitä huolimatta he tappavat satojatuhansia ihmisiä ja jumala hyväksyy sen, onhan se käsky lähtenyt suoraan häneltä. Raamatun sivuilla tapetaan valtava määrä lapsiakin ja senkin jumala hyväksyy koska nuo lapset ovat vääräuskoisia. Jumala tappaa Raamatussa itse 2 821 364 ihmistä, saatanan kerrotaan tappaneen vain 10 ihmistä. Jo ihmisten nimet raamatussa kertoo totuuden siitä, että kyseessä on sepitelmä.Nimien merkitys totutuu poikkeuksetta jokaisen elämässä.
Raamattu on myös täynnä ristiriitaisuuksia, joita uskovat kyllä selittelevät parhaansa mukaan. Niiden pois selittäminen on kuitekin yhtä mahdotonta kuin estää siivilää vuotamasta. Noihin ristiriitaisuuksiin tällä kanavalla tullaan aluksi keskittymään. Raamattu jonka sanotaan olevan täydellinen vilisee virheitä ja epäjohdonmukaisuuksia. Kaksi suosituinta selitystä niille on, että ristiriitaisuudet johtuvat eri ihmisten näkökulmista ja että ihmiset jotka kirjoittivat raamatun oli epätäydellisiä. Kaikkivaltias jumala ei ole siis pystynyt edes pyhän henkensä välityksellä luomaan kirjaa joka olisi virheetön.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suosittelen uskontoa joka on virheetön. Tipahtanut suoraan taivaasta. Vinkki: Kohta Suomen ainoa uskonto.

    • totta. Jumalaa ei ole. eikä Jumalia ole. Olemme täällä keskenämme

    • Anonyymi

      Entäpä jos. Ihmiset onkin väärässä, mutta Luoja on oikeassa?

      • Anonyymi

        Ihmiset ovat usein väärässä. Uskovaisenakin itseään pitävät rakentavat joskus omia jumalan kuviaan ja sitten pettyvät niihin. Hyvin usein tällainen jumala on taivaallinen taikuri, joka ei vaadi mitään, mutta jonka tehtävä on täyttää kaikki ihmiset tarpeet.


    • Anonyymi

      Ok. Uskotko henkimaailman olemassaoloon?

    • Anonyymi

      Käärmeen hedelmäkorissa on monennäköistä hedelmää tarjottavana.
      Kenen korista ottaa hedelmän, sekä selittää hedelmäisen hedelmän näköalan, niin jos mielistyy siihen, sekä maailmankatsomukseen, edustaa sitä.
      Maailmassa ei ole rakkautta, huumeet, alkoholi, petos, ihmiskauppa on ihmisen hedelmää lyhyesti mainittuna. Jos sitä edustaa, rakastaa sitä, mitä maailmassa on.
      Eli rakastaa ihmiskauppaa, sekä petosta.
      Jos sitä rakastat ja tulet sen ääressä autuaaksi tavalla, niin kun maailmassa näet pahan, kerro edustavasi samanmielisenä sitä.

      Tuo esiintuomasi litania on vanha- ihmisen tuoma näköala, että mantrasi on vanhaa juttua. Maailmanihmisenä mitä elin, se on siten tuttua.

      Maailmassa moni elää hekumasi mukaan ja haavoitettuina kiroavat elämäänsä.

      • Anonyymi

        noita edellä mainittuja asioitahan on on myös seurakunnan väestössä, kuten alkoholi, petokset, ihmissuhteet, manipulointi, jne, jne.


    • Anonyymi

      Julmuutta on, - eikun avaa median mistä vaan, se kasvaa potenssissa, kun kusi päässä, kasvaa kuin markkinat ja mainokset , pörrää ja pistää kuin sittiäiset joka luukusta ja tuutista, osta ja maksa, ota pikavippi, se on saatanan oikea käsi, tartu käsivarteen ja usko, maailma eteesi lankeaa, niin alkaa jo narsisti kukkiin.

    • Anonyymi

      Sanotaanko, ettei ole luterilaista jumalaa- ei helluntalaista, eikä vapaakirkollista jumalaa- ei baptistijumalaa, eikä ateisteillakaan ole jumalaa, vaan pyritää olemaan omajumalainen ateismissa, omalla valtajakkaralla, sekä niissä hedelmissä.

      Helluntalaisuus voi taas kirjoituksista julistaa Abarahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa- jonka nimessä Jumala sanoo edustavansa rakkautta.

      Eli seuraamalla Häntä, julistautua tahtoelämässään kunnioittamaan Jumalan Valtakunnan rakkautta, sen lakia, elämäksi, tulee Elämänvaltakunta jossa on elämä läsnäolevaksi. Sen kautta kirkastetaan Kristusta, joka on ElämänSana.
      Ja tuo Sana on eläväksitekevä Henki. Ja yhdistää siten Pyhän Hengen kautta tuonpuoleisuuden Pyhään, joka on vanhurskas ja Pyhä.

      Siinä veljeys, myös sisarellisuus on Hänen kauttaa elämä. Siinä on hyvä elää. Sitä ei tuonelanportit voita

    • Anonyymi

      Kirjoitat:

      >> Maailma on täynnä erilaisia kristinuskon suuntauksia joista jokainen väittää olevansa totuus ja omaavansa todellisen tiedon pelastukseen. >>

      Mihin perustat väittämäsi?

      En ole kuullut, esim helluntailaisten väittävän, että Jumala on vain helluntailaisten Jumala, tai että "vain meillä on totuus, tai että vain helluntailaiset pelastuvat jne..

      On tosin joitakin yksittäisiä tahoja, jotka julistavat "vain meillä on totuus" tai että "vain liittymällä meihin, voit pelastua".

      Eihän Raamatun ilmoitus ole sellainen, vaan että evankeliumia Herrasta Jeesuksesta tulee julistaa kaikille.

      Jeesus Kristus on Totuus.

      Ja tätä julistusta, mikä siis ei ole ihmisistä, vaan Jumalasta, on julistettu jo n. 2000 vuotta.

      35 Sitten hän sanoi neuvostolle: "Israelin miehet, kavahtakaa, mitä aiotte tehdä näille miehille.
      ..
      38 Ja nyt minä sanon teille: pysykää erillänne näistä miehistä ja antakaa heidän olla; sillä jos tämä hanke eli tämä teko on ihmisistä, niin se tyhjään raukeaa;
      39 mutta jos se on Jumalasta, niin te ette voi heitä kukistaa. Varokaa, ettei teitä ehkä havaittaisi sotiviksi itse Jumalaa vastaan."
      ( Apt 5)

      Jos kysymys olisi ollut ihmisistä olevasta hankeesta, se olisi jo tyhjiin rauennut, mutta koska hanke on Jumalasta, sitä ei kukaan ihminen voi kukistaa.

      Evankeliumi Herrasta Jeesuksesta Kristuksesta voi yhä hyvin, soraäänistä huolimatta.

      Usko Toivonen

    • Anonyymi

      Uskossa on kysymys siitä uskosta minkä Jumala antaa taivaasta, se on aitoa ja muuttumatonta, sitä Jeesus opettaa. "Minä olen tie, totuus ja elämä."
      Kun ymmärtää substanssin , siinä on kaikki kuvakulmat yhtä aikaa, sama pätee kieliin. Muoto menettää merkityksensä ja Jeesus kirkastuu.

    • Anonyymi

      kyllä on harhaista porukkaa tällä palstalla. jumalan olemassaolosta ei ole minkäänlaisia todisteita

      • Anonyymi

        Jos olisi ei olisi enään uskoa, vapaus menisi ja olisi pakko totella, kuin nyt työnantajaa. Sama lopputulos kuin ateistilla: "Olemme vain bioligisia robotteja, koostumme alakeihikkasista, ei muuta": Richard Dawkins.
        Henki on aivan muuta, jolla on aivojen toinen puoli vielä toiminnassa. Kiitos luojalle.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jos olisi ei olisi enään uskoa, vapaus menisi ja olisi pakko totella, kuin nyt työnantajaa. Sama lopputulos kuin ateistilla: "Olemme vain bioligisia robotteja, koostumme alakeihikkasista, ei muuta": Richard Dawkins.
        Henki on aivan muuta, jolla on aivojen toinen puoli vielä toiminnassa. Kiitos luojalle.

        >>> vapaus menisi ja olisi pakko totella...

        Ketä tai mitä olisi pakko totella?


    • Anonyymi

      Onko joka kirkkokunnalla oma jumala? Mitä valehtelet näin koronakeväällä. Oletko sekaisin?

      • Anonyymi

        Eiköhän niitä jumalia riitä, joka lähtöön.


    • Anonyymi

      Jos Jumala ilmoittaisi tässä sitä ollaan, siinä ei olisi enää nokan koputtamista, - mitä sanotte?
      Nyt toteutuu mitä luvattu on ja kaikki armosta, kellään ei ollut oikeutta riistämiseen ja syntiin.

      • Anonyymi

        olen entinen helluntailainen, lähdin aikanaan.
        Paljon täytyy työstää niitä opetuksia, joissa sitten monet ovat menneet, t suoraan sanoen täysin harhaan.
        Onhan helluntaisaarnaaja Mika Yrjöläkin myöntänyt, että paljon vahinkoa seurakunnissa tapahtunut, enkä siis todellakaan kuuntele ketään maallikkosaarnaajaa, ja kun puhujaksikin voi mennä lähes "kuka vaan" on niin sekasotkuista, se ei ainakaan itselleni sopinut.

        Sunnuntai-kirkko riittää tällä nykyisin.

        nimim. "hiljaisuudessa ja yksinäisyydessä"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        olen entinen helluntailainen, lähdin aikanaan.
        Paljon täytyy työstää niitä opetuksia, joissa sitten monet ovat menneet, t suoraan sanoen täysin harhaan.
        Onhan helluntaisaarnaaja Mika Yrjöläkin myöntänyt, että paljon vahinkoa seurakunnissa tapahtunut, enkä siis todellakaan kuuntele ketään maallikkosaarnaajaa, ja kun puhujaksikin voi mennä lähes "kuka vaan" on niin sekasotkuista, se ei ainakaan itselleni sopinut.

        Sunnuntai-kirkko riittää tällä nykyisin.

        nimim. "hiljaisuudessa ja yksinäisyydessä"

        Miksi valitsit sunnuntaikirkon ? Seuraa Jeesusta ja valitse Jumalan antama sapatti.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi valitsit sunnuntaikirkon ? Seuraa Jeesusta ja valitse Jumalan antama sapatti.

        1234567---

        Olet niin täynnä sapattikirkkoa, että kuvittelet kaikkien palvovan jotain viikonpäivää. Etkö pysty mitenkään ymmärtämään, etteivät koko maailman ihmiset ole vajonneet paatumuksessa sen kaltaiseen pahuuteen kuin sinä adventisti ottamalla epäjumalan sydämeensä asumaan?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      439
      2024
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      207
      1730
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      184
      1478
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1471
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      50
      1167
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      2
      1134
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      132
      1078
    8. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      1006
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      96
      978
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      34
      976
    Aihe