Käsittämätöntä toimintaa Marinin hallitukselta

https://yle.fi/uutiset/3-11356106

Nytten on Porvoon Linnajoen koulussa parikymmentä ihmistä joutunut kotikaranteeniin, tartunnalle altistuneihin kuuluu 17 oppilasta ja neljä koulun opettajaa. Minkä ihmeen takia Marinin hallitus päätti avata koulut kahdeksi viikoksi ennen kesälomaa, nämä tartunnat oisi helposti pystytty välttää jos koulut oisivat jatkanut etäopetusta kaksi viikkoa.

9

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No eikö nytten sitten nuo ole karateenissa, eikä koulussa. Näinhän on tapahtunut muuallakin. Onhan kaupatkin auki ja sen vuoksi moni joutunut karanteeniin, kuten monessa muussakin paikassakin on käynyt. Juu tiedän että sinua risoo että on Marinin hallitus ja sinulle ihan sama miten toimii, niin kuitenkin sinun mielestä aina väärin.
      Marinin hallitus tietysti vastuussa mutta se miten nyt päätetään on hiukan suuremman joukon pohdinta. nyt ei edetä diktaattori Sipilän mallin mukaan.

      • Nämä tartunnat oltaisiin helposti voitu estää jos koulut olisivat jatkaneet etäopetusta sen kaksi viikkoa ennen kesälomaa. Ei ollut mitään käytännöllistä syytä avata koulut kun valtaosa oppilaista ja opettajista on sanonut että etäopetus on toiminut hyvin. Ja eikö hallitusta saa kriitisoida vain koska Sanna Marin on pääministerinä, mielestäni hallitus on muuten hoitanut pandemiaa ihan hyvin mutta sitä minä en ymmärrä että miksi koulut piti avata kaksi viikkoa ennen kesälomaa kun koulut muutenkin toimivat niin sanotusti tyhjäkäynnillä.


      • Anonyymi
        Matti99 kirjoitti:

        Nämä tartunnat oltaisiin helposti voitu estää jos koulut olisivat jatkaneet etäopetusta sen kaksi viikkoa ennen kesälomaa. Ei ollut mitään käytännöllistä syytä avata koulut kun valtaosa oppilaista ja opettajista on sanonut että etäopetus on toiminut hyvin. Ja eikö hallitusta saa kriitisoida vain koska Sanna Marin on pääministerinä, mielestäni hallitus on muuten hoitanut pandemiaa ihan hyvin mutta sitä minä en ymmärrä että miksi koulut piti avata kaksi viikkoa ennen kesälomaa kun koulut muutenkin toimivat niin sanotusti tyhjäkäynnillä.

        Missä Andersson? Siis koulut piti avata vaan sen takia, kun Persut vastusti avaamista.


    • Anonyymi

      Tämä päätös aloittaa jälleen lähiopetus on opetusministeriön päätös, joka tukeutuu päätöksessään Helsingin, Oulun, Tampereen, Turun ja Kuopion Yliopisollisten sairaaloiden lasten infektiolääkäreiden näkemykseen.
      Marin ei todellakaan voi mennä tässä koulujen avaamisessa toisten tontille, sikäli kun Opetusministeriö on kuullut asiassa asiantuntijoina Suomen huippu lastenlääkäreitä, jab joilla on ollut yhteinäinen käsitys siitä, että lapsilla olisi turvallista mennä kouluun.

      Ei Marin voi olla diktaattori joka määrää, ja se olisikin väärä ja vaarallinen tie, koska ei kukaan ole aina oikeassa, ja virheitä sattuu. Samoin tämä hallitus on mielestäni
      pääsääntöisesti onnistunut vaikeassa tilanteessa todella hyvin, vaikka ei toki ne voi aina mennä nappiin , eikä miellyttää kaikkia. Kuitenkin tämä politiikka on pehmeämpää ja inhimillisempää kuin olisi etukäteen osannut edes odottaa.

      En itsekkään olisi halunnut lähiopetuksen alkavan, ja olenkin pettynyt edellämainittuihin lastenlääkäreihin joten olen todella huolissani siitä, etenkin kun äitienpäivänä Uudeltamaalta on sankoin joukoin lähdetty eri puolelle Suomea viettämään alle 70- vuotiaiden äitien äitienpäivää, ja useammat sisarukset ovat lapsineen olleet yhtäaikaa tai perätysten paikalla, jolloin mahdollisen tartunnan mahdollisuuden riskit ovat huimasti kasvaneet eri puolilla Suomea.

      • Anonyymi

        Lisään, kun heti äitienpäivän jälkeen alkoi lähiopetus, niin tuo äitienpäivä on melkoinen riski koronan leviämisen kannalta.
        Euroopassa ja Yhdysvalloissa on todettu huomattavat määrät lapsilla vakavia tulehduksia, joiden oirekuva on Kawasakin taudin kaltainen, ja joilla epäillään olevan yhteys covid 19 :sta.
        Tätä ei ollut vielä meillä tiedossa silloin kun päätettiin aloittamaan lähiopetuksen, ja kun nämä lastenlääkäri suosittelivat koulujen avaamista lähiopetukselle.
        Eipä sekään ole mielestäni poissuljettu, etteikö aikuisilla saattaisi olla kysymyksessä yleensä lapsilla diagnosoituja Kawasakin tauteja , seurauksena covid-19 infektiosta.
        Kawasakin tautia on pidetty seurauksena jostain infektiosta, joten ?????


    • Anonyymi

      Tämä oli tiedossa ku oppilaat pannaan lähiopetukseen, niin virus alkaa
      leviämään.
      Tätä Marinin hallitus ilmeisesti halusikin. Kaikki toiminta tähän asti on ollut
      laumasuojaa varten.
      Se valitettavasti on tuhoisa tie joillekin ikäluokille.

      Mutta suuri sosialismi ei yhtä Iivanaa kaipaa

      • Anonyymi

        Sosialismi on ainoastaan puolueen jäsenien edun ajamista varten.

        Missään - EI MISSÄÄN - sosialistisesssa maassa tavallisella kansalaisella ole poliittista vapautta, ei usemapia puolueita, joista valita eikä sananvapautta. Elintasokin on heikompi kuin vastaavilla luonnonvaroilla olevilla kapitalistisilla valtioilla.

        Sosialismi ei toimi kuin yksipuoluejärjestelmänä. Sen huomaa Marinin käytöksestä. Oppositiolle ollaan vihaisia koska demokratia sylettää.


    • Anonyymi

      Pientä hötkyillä Marinin puolelta,vaikka eihän hän yksin päätä näitä asioita.

    • Anonyymi

      Li Anderssonilla ei ole lapsia ja stalinistin ajatusmaailma, joten koulupäätös oli helppo tehdä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Merikarvian nuoriso

      taitaa olla persukasvatuksen tuotosta kun jopa kirkkoherralla palaa käämit näihin paskahousuihin :D
      Yleistä Satakunnasta
      23
      3710
    2. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      70
      3172
    3. Naiselle, rakkaalle!

      Pitäiskö nyt vähän jutella, on se sitten mitä tahansa. Mä oon sun puolella, hiljaisuutes aion rikkoa. Tulen vaikka karmi
      Tunteet
      41
      2607
    4. Antaisitko mies minulle jonkun vinkin

      Että tietäisin, että minun kannattaa uskoa vielä meihin. Nyt just heikko hetki ja usko meinaa loppua. Pelkään, että tila
      Ikävä
      97
      2580
    5. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      153
      2005
    6. Aitolais-kirkkoherran rippileirille tyly loppu

      Merikarvian rippileiriä vetänyt kirkkoherra Tom Broberg ajautui törmäyskurssille rippileiriläisten kanssa ja ylempi taho
      Luterilaisuus
      107
      1758
    7. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      149
      1592
    8. Morning has broken

      Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
      Ikävä
      150
      1540
    9. Tästä tiedämme että raamattu ON muutettu

      https://rivalnations.org/censored-bible/ Raamattusi on sensuroitu Raamattu, joka sinulla on kotonasi tai taskussasi, on
      Hindulaisuus
      553
      1500
    10. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      18
      1264
    Aihe