Jos olisit pysäyttänyt minut

Anonyymi

ja kertonut, että olet rakastunut minuun ja että haluat minut vaimoksesi, olisi vastaus ollut kyllä. Kyllä kyllä kyllä! Oltais jo vuosia kuljetettu lapsia harrastuksiin, riidelty ja rakastettu. Rakastettu aivan järjettömän paljon. Ja tiedän, että olisit pitänyt minusta hyvää huolta mies. Niin kuin sinä pidät kaikista asioista ja läheisistä. Ja minä sinusta.

8

203

  Vastaukset

  • Tämä kuulostaa aivan uskomattoman hyvältä. Olisin onnea täynnä, jos tuo totta, mitä niin elävästi kuvaat.

   • Nämä ne minun ajatukseni ovat häntä kohtaan, ovat olleet ja tulevat olemaan.


  • Rakastuin naiseen. Piste.

   • Minä en koskaan ole rakastunut kenenkään muuhun kuin naiseen!! Ja ikinä en pystynyt unohtaa häntä!! Hän ei ole pakko mielle vaan hän on täydellinen nainen! Kokonaisuutena täydellinen ihminen! Juuri sen takia en voi saada edes kahville häntä!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minä en koskaan ole rakastunut kenenkään muuhun kuin naiseen!! Ja ikinä en pystynyt unohtaa häntä!! Hän ei ole pakko mielle vaan hän on täydellinen nainen! Kokonaisuutena täydellinen ihminen! Juuri sen takia en voi saada edes kahville häntä!

    Ihan normaali ihminen, syö, hikoilee ja käy kakalla. Ei kannata nostaa ketään jalustalle, sillä arki romahduttaa kenet vain äkkiä jalustalta ja on epäreiluakin kohteelle, kun ei kukaan voi olla täydellinen, eikä juuri sellainen kuin joku random ajatuksissaan kuvittelee hänen olevan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihan normaali ihminen, syö, hikoilee ja käy kakalla. Ei kannata nostaa ketään jalustalle, sillä arki romahduttaa kenet vain äkkiä jalustalta ja on epäreiluakin kohteelle, kun ei kukaan voi olla täydellinen, eikä juuri sellainen kuin joku random ajatuksissaan kuvittelee hänen olevan.

    Kyseessä on oikeasti täydellinen ihminen!!! ja kyllä minä häntä rakastan ja haluisin sanoa hänelle että vaikka meillä oli ennen esteitä joiden takia minä en olisi voinut sanoa hänelle että tunnen häntä kohtaan myös rakkautta niin haluisin hänelle sanoa että joka kirjeessä yritin kyllä kirjoittaa mutta en uskaltanut suoraan koska minulla ja hänellä oli sellainen tärkeä asia hoidettava jota ei voi pilata millään tuollaisella asialla!!! Hän kyllä tietää mitä tarkoitan tolla että miksi jouduin esittää muuta kuin mitä oikeasti tunnen häntä kohtaan!!! Nyt on mennyt niin monta vuotta eikä meillä ole mitään muuta hoidettava yhdessä niin nyt jos hänet näkisin niin kyllä voisin vaikka kaupassa kertoo hänelle että minun kaikki käytös on johtunut siitä kun häntä rakastan!!! ja minua ei edes ujostuttaa sanoa hänelle se suoraan koska jos esimerkiksi näkisin hänet kaupassa tietenkin sanoisin että moi!!onko sinulla hetki aikaa !! ja sanoisin että olen erittäin pahoillani mun viimeaikaiset sekoilut kun olen tehnyt mitä nyt olen tehnyt hän kyllä tietää mistä on kyse siksi en tässä tarkenna asiaa mutta kaupassa sanoisin hänelle että olen erittäin pahoillani viimeaikaiset käytöksestä ja johtuu siitä kun minun ajatukseni hänestä on muuttunut rakkaudeksi enkä ole pystynyt unohtaa niitä tunteita!! ja silloin hän tietenkin jatkaa matkaa eteenpäin työntäen ostoskärryt eteenpäin mutta minä kävelen hänen kanssaan ja sanon että voisiko hän mitenkään sanoa minulle jotain erittäin ilkeää jotta voisin yrittää unohtaa hänet!!!! mutta koska olemme kaupassa niin kysyn saisinko tarjota sinulle jäätelöä kun on kuuma kesä päivä!


  • Yök. Taas yksi, jolla pakottava tarve päästä tuottamaan lisää kuluttajia maailmaan ja päästä pätemään äitylinä. Ja kuinkahan realistinen ajatus se kosinta on, jos suhde tapahtuu vain keskustelupalstoilla?

  • Päivä päivältä enemmän somesekoilijoita, mihinköhän tää johtaa?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   303
   7324
  2. Terroristien kanssa yhteistyötä?

   Tekikö suomen viranomaiset yhteistyötä terroristien kanssa? Auttoiko Isis naiset pakoon? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006530615.html
   Maailman menoa
   87
   2650
  3. Sofia kotona kun Stefan juhlii

   Ravintolan avajaisia Tapiolassa. Eikö Sofiaa huolittu mukaan? Sofian ystävä sielä kuitenkin näytti olevan.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1135
  4. Lomautuksissa ja työttömyydessä saadaan uudet ennätykset

   Huippua ei ole vielä läheskään saavutettu. Pitäisikö olla huolissaan? https://akavaworks.fi/julkaisut/artikkelit/korkeakoulutettujen-tyottomyys-lisaan
   Maailman menoa
   15
   823