Nopea älykkyystesti, palikoina tuulivoimalat

Anonyymi

Testaa tässä älyäsi:

Kannatatko tuulivoimaloiden rakentamista lähelle asutusta? Esim. alle 2 km etäisyys lähimpään asutukseen on tosi lähellä.

Jos vastaat kyllä, et ole penaalin terävin kynä.

Jos vastaat ei, saatat olla melkoisen älykäs.

6

51

  Vastaukset

  • Ei niitä pidä niin lähelle rakentaa, mutta kyllä Ylivieskassa lääniä riittää. Tuulivoimaa vain lisää! Tsekkaappa ihan huumorilla Ylivieskan pinta-ala ja väestöntiheys. Jos sen jälkeen väität, ettei Ylivieskaan mahdu yli sataa tuulivoimalaa, niin et ole kyllä penaalin terävin kynä!

   • Mainiota, et kannata tuulivoimaloiden rakentamista lähelle asutusta! Se on hienoa ja onnittelut äo-testin läpäisemistä korkein lukemin.

    Jos Ylivieskan päättäjät olisivat kanssasi samaa mieltä tuosta, ettei asutuksen lähelle saa rakentaa tuulivoimaloita, asiat olisivat paljon paremmin kuin mitä ne nyt ovat.


  • Ei. Muttako ei tarvi kuin muutama maanomistaja jokka tyhymyyksissään antavat maansa vipperävirmojen käyttöön. kantokylällä ja tuomiperällä muutama on.

  • Ootko se sama tyyppi, joka kirjoittaa jotain tuulivoimaan liittyvää propagandaa melkein joka kunnan sivuille tällä seudulla, vai onko kyseessä jonkun ryhmän/järjestön/puolueen masinoima laajempikin propaganda kamppanja?

   • Pöhölökö oot, luuletko oikeasti että Tuulivoimaa vastustaa vain yksi henkilö.


   • Osu ja upposi ilimeisesti.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan
   Maailman menoa
   54
   4021
  2. Stefu ja Sofia voisi jo lopettaa Martinan kiusaamisen.

   Kaikki on jo nähty kummankin IG storyssa . Pari päivää viikossa selvinpäin ja sitten juomaan. Kaikki tuo esitys on vaan Martiinaa varten ja nyt jo voi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   3692
  3. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   2314
  4. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   58
   1872
  5. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   1850