Konklaavi Unkarin kimpussa

Anonyymi

Suomen media hesari edellä haukkuu jälleen Unkaria oikeusvaltio periaatteen rikkomisesta mutta itse ei julkaise edes artikkelin kommentointi palstalla sanaakaan Koiviston konklaavin tekemistä pysyvistä muutoksista; suomen ns.oikeusvaltion toimista ja rikoksista. Unkari haluaa anteeksi pyynnön kuten konklaavin uhritkin mutta odottaa saadaan.Suomi on läpimätä.

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei se ylekään siitä paljoa elämöi.

    • Anonyymi

      Unkari on ihmiskunnan pohjasakkaa.

    • Anonyymi

      Koiviston konklaavilaiset ja sen puolustajat ovat ihmiskunnan pohjasakkaa.

    • Anonyymi

      Kuten KAIKKI tiedämme, ala-arvoisin kaikista on ruotsinmielinen demokraatti, se on kertakaikkiaan niin noloa. Kaikki epäsorron järjestämiset ja sen yritykset tulevat VIELÄ PALJASTUMAAN, nuo lierot demokraatit killovat vielä hirressä.

      • Anonyymi

        Ruotsidemokraatit ovatkin perussuomalaisten veljesjärjestö.


    • Anonyymi

      Samoin estyy ja vaikeutuu elämän perusedellytykset, kuten asunnon, puhelinliittymän ja pankkitunnusten saanti ja sitämyötä tunnistautuminen viranomaiskoneistossa, jolloin listattu henkilö joutuu tunnistautumaan B-luokan kansalaisille luoduin menetelmin. Innovaatiohalukkaassa maassamme ei ole osattu modernisoida kehitystä jarruttavaa velkomusjärjestelmää vastaamaan nykyaikaa ja köyhien ja köyhtyneiden ihmisten tasa-arvoa kanssakansalaisiin nähden. Muistuttaisin, että pääsosaa maksuhäiriömerkittyjä ihmisiä ei ole tuomittu eikä syytettyu mistään RIKOKSESTA. Silti kohtelu on rankaisevaa ja pitkäkestoista. Kukaan, sen paremmin velkojat kuin yhteiskuntakaan ei rankaisusta hyödy. Ainoastaan kannatellaan Koiviston konklaavin ideologiaa koko yhteiskunnan voimin.

    • Anonyymi

      Suomen Asiakastiedon häpeällinen maksuhäiriörekisteri on äärimmäisen vanhanaikainen eikä vastaa havittelemamme modernin oikeusvaltion periaatteita listatessaan köyhät ja köyhtyneet ihmiset siten, että heidän toimeentulomahdollisuudet työn- ja yrittäjyyden osalta estyvät ja vaikeutuvat. Samoin estyy ja vaikeutuu elämän perusedellytykset, kuten asunnon, puhelinliittymän ja pankkitunnusten saanti ja sitämyötä tunnistautuminen viranomaiskoneistossa, jolloin listattu henkilö joutuu tunnistautumaan B-luokan kansalaisille luoduin menetelmin. Innovaatiohalukkaassa maassamme ei ole osattu modernisoida kehitystä jarruttavaa velkomusjärjestelmää vastaamaan nykyaikaa ja köyhien ja köyhtyneiden ihmisten tasa-arvoa kanssakansalaisiin nähden. Muistuttaisin, että pääsosaa maksuhäiriömerkittyjä ihmisiä ei ole tuomittu eikä syytettyu mistään RIKOKSESTA. Silti kohtelu on rankaisevaa ja pitkäkestoista. Kukaan, sen paremmin velkojat kuin yhteiskuntakaan ei rankaisusta hyödy. Ainoastaan kannatellaan Koiviston konklaavin ideologiaa koko yhteiskunnan voimin.

      • Anonyymi

        Ei tarvi olla mikään Einstein tajutakseen, että maksuhäiriörekisteri estää varsin tehokkaasti velan maksua, koska merkittyä ei uskalleta palkata työhön hänen epäluotettavuuteensa viittaavan merkinnän johdosta. Merkitty ei voi myöskään vaihtaa asuinpaikkaa työn perässä, koska luottohäiriöinen ei saa vuokrattua asuntoa. Maksuhäiriömerkintä palvelee sitä ideaa, ettei velalliseksi tuomittu koskaan pysty maksamaan velkaansa vaan roikkuu lypsettävänä ja kynittävänä koko ikänsä. Pitkäkestoinen ja tasaisen taattu business velkojataholle. Velan ei toivotakaan tulevan maksetuksi, koska rahavirta ehtyy jos lintu pääsee lentämään häkistä velanmaksun myötä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvi olla mikään Einstein tajutakseen, että maksuhäiriörekisteri estää varsin tehokkaasti velan maksua, koska merkittyä ei uskalleta palkata työhön hänen epäluotettavuuteensa viittaavan merkinnän johdosta. Merkitty ei voi myöskään vaihtaa asuinpaikkaa työn perässä, koska luottohäiriöinen ei saa vuokrattua asuntoa. Maksuhäiriömerkintä palvelee sitä ideaa, ettei velalliseksi tuomittu koskaan pysty maksamaan velkaansa vaan roikkuu lypsettävänä ja kynittävänä koko ikänsä. Pitkäkestoinen ja tasaisen taattu business velkojataholle. Velan ei toivotakaan tulevan maksetuksi, koska rahavirta ehtyy jos lintu pääsee lentämään häkistä velanmaksun myötä.

        Miten lie nykyään, onko jokin velvote realisoida pantti jossain määräajassa vai vieläkö voidaan toimia siten kuin 1990-luvulla, että velallinen ei saa myydä vapaaehtoisella kaupalla vakuutena olevaa omaisuuttaan, mutta koska siitä saatava rahamäärä olisi lähes kattanut velan niin ulosotettunakaan vakuutta ei kannattanut heti velkomustuomion mukaisesti siinä vaiheessa realisoida, koska velallinen olisi saanut jostain kerättyä puuttuvan neljänneksen ja päässyt hirttosilmukasta. Tähän löytyikin oiva konsti, ulosotto ja velkoja eivät suostuneet myymään vakuutta mistään hinnasta vaan odoteltiin lähes kymmenen vuotta 18 prosentin korolla ja pakkohuutokauppakuluilla (joissa ei suostuttu myymään tarjouksista huolimatta). Kun vakuus sitten vihdoin myytiin, oli viivästyskorot ja kulut nostaneet markkalainan taivaisiin euroissakin. Velallinen oli nalkissa ja pysyy. Vieläkö tämä on mahdollista Suomessa. Jos on, niin älkää hyvät ihmiset ostako mitään reaalivakuutettuna.


    • Anonyymi

      Vielä vähän aikaa sitten Marinin hallitus Tuppuraisen suulla selitti että suomen ajama oikeusvaltio periaatteen noudattaminen ei ole mitenkään suomalaisten juttu vaan EUun.Nyt kuitenkin hesarikin toteaa asian olevan nimenomaan suomen masinoima. Jos asiassa olisi onnistuttu niin suomi olisi paukutellut henkseleitään mutta kun tulikin itse yllätetyksi Unkarin lyödessä jauhot suuhun. Kiitos tästä kuuluu Koiviston konklaavin järjestämälle puolueelliselle oikeuslaitokselle ja sekös ottaa päähän.Se tekopyhyyden määrä jota suomalaiset poliitikot viljelevät euroopassa tulee vielä olemaan kuolemaksi.

    • Anonyymi

      Kauppalehdessä Soili Semkina moittii Unkaria oikeusvaltio asioissa.Montako kertaa kauppalehti on kirjoittanut Koiviston konklaavin oikeusvaltiota halveeeraamista toimista.Aivan oikein :ei koskaan.Olisi syytä pitää turpansa kiinni ettei tekopyhyys loistaisi täydellä teholla.

      • Anonyymi

        Halonen, itsekin asianosainen, salasi konklaavien dokumentit 70 vuodeksi.
        Oikeusmurhat tapahtuivat 1990-luvulla.
        Monet nuorimmat toimittajat tuskin tarkemmin tietävät, mistä on kysymys.
        Kaikki eivät myöskään usko, vaikka kuulisivat.
        - Eihän tuollaista voi tapahtua Suomessa, oikeusvaltiossa !


    • Anonyymi

      Eivät ole kuulleet koska asiaa sensuroitiin onnistuneesti täysin n. 20 vuotta eikä ns. valtamedia vieläkään ole asiaa tyhjentävästi käsitellyt.Haukutaan vain muita maita oikeusvaltio periaatteeen loukkaamisesta.Totalitarismi mikä totalitarismi.

    • Anonyymi

      Nytkö me saadaan oikeutta kun oikeusvaltio periaatteita on noudatettava EU rahojen menettämisen pelossa. Tuppurainen sanoo yhtä Orban toista. Olen taipuvainen uskomaan enemmän Orbania sillä suomi ei ole vieläkään tehnyt tilitystä konklaavista. Niinistökään ei sano sanaakaan oikeusvaltio periaatteen noudattamisesta. Asiasta puhuvat vain ne jotka voivat uskottavasti olla tietämättä mitään. Nyt ei sekään enää mene läpi.

    • Anonyymi

      Lukekaa netistä Noppa-jutusta, siitä selviää kuinka Kai Korte halusi talousrikolliset vastuuseen ja Koivisto vastusta ko.rikostutkimusta. Koivisto armahti rikollisia kuten neljä poliisia ampuneen Pasasen, vapauduttuaan Pasanen tappoi vaimonsa.
      Koivisto määräsi ns.Tiitisen listan salaiseksi ettei valtiopetokseen syyllistyneet "toverit" joudu vastuuseen. Alpo Rusin vakoilusyytteet oli tekaistu, mutta oikeat vakoilijat suojeltiin.

    • Anonyymi

      Suomen media jatkaa Unkarin ja Puolan haukkumista oikeusvaltion ja riippumattoman oikeuslaitoksen halveeramisesta mutta ei suostu katsomaan peiliin jossa näkyisi täysin oikeuslaitoksensa romuttanut ja riippumattoman oikeuslaitoksen tuhonnut tekopyhä luuseri porukka.

    • Anonyymi

      Hauskasti Baruch Spinozan mukaan:
      vapaassa maassa jokainen saa ajatella niin kuin haluaa, ja sanoa sen mitä ajattelee

      Heppu oli sentään käytännössä liberaalin demokratian aatteellinen perustaja.
      Hyvä testi liberaalille on se, hyväksyykö ja toimiiko tuon ohjeen mukaan.
      Jos ei, niin silloin on jotain aatetta tai maailmankuvaa julistava fundamentalisti.

    • Anonyymi

      Meppi Petri Sarvamaakin on avannut sanaisen arkkunsa ja haukkuu Unkaria ja Puolaa mainitsematta sanaakaan Orbanin kommenteista joissa hän pidättelee nauruaan kun suomi hurskastelee vaikka konklaavi on kaikkien tiedossa.

    • Anonyymi

      Unkari uhkaa kaataa koko 750 miljardin tukipaketin jos Suomi ei luovu Marinin ajamasta oikeusvaltio kykennästään. Niin paljon otti sossujen luonnolle kun Orban sanoi että on naurussa pitelemistä kun Suomi kehtaa uhota oikeusvaltio periaatteen noudattamisesta vaikka itse on täys roisto.

      • Anonyymi

        Ne jää Orbanilta saamatta EU:n tukirahat


    • Anonyymi

      Ja eikös se hesari taas vastaavan päätoimittajansa Kaius Niemen hengenpieruna hauku Unkaria. On se uskomatonta että Koiviston konklaavista ei taaskaan sanota sanaakaan vaikka Victor Orban on sanonut pidättelevänsä nauruaan kun Suomi kaikista maailman maista urputtaa oikeusvaltioperiaatteen noudattamisesta. Ja sitten vielä ihmetellään miksi oikeusvaltio periaatteen sitominen rahanjakoon on täysin vesittynyt. Ei kai semmoinen voi edistyä kun läpimätä Suomi toimii puhetorvena asialle.

    • Anonyymi

      Unkari vaatii oikeuskomissaari Jourovan eroa ja aikoo panna pystyyn oman tutkintaelimensä valvomaan oikeusvaltioperiaatteen noudattamista koska EU ja Suomi käyttävät kaksois standardeja . No onhan se kaksoistandardi "Vi häv tis ting called konklaavi u nou"

    • Anonyymi

      Sanna Marin vaatii eduskunnassa oikeusvaltio periaatteen noudattamista myös käytännössä. Aloitetaan korjaamalla konklaavin oikeusvaltio periaatteen vastaisilla tuomioilla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe