Kristillinen suunta

Mitkä kirkot ja suunnat ja lahkot ovat kristillisiä? Sana kristitty on Raamatussa. Yleiskristilliset sulkevat pois Jehovan todistajat ja mormonit. Heille ei Jeesukseen uskominen riitä.

Raamatun määritelmä on kyllä oikeat kristityt, mutta ketkä ovat oikeita, mikä on raja? Jokainen on omasta mielestään oikea.

Raja on ylösnousemukseen ja Jeesuksen Jumaluuteen uskominen. Tämä sulkee jehovalaiset pois.

Raja on raamatullisuus. Silloin riippuu tulkinnasta.

Raja on jatkuvaan kaanoniin uskominen. Mormonit sulkee kaikki muut pois.

81

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yleiskristillisyys on kristityjen keskeinen joilla ei ole tekemistä kristillisten kanssa.
      Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joille Jeesuksen ei perustanut seurakuntia eikä heillä ole Jeesuksen opetuslapsia vaan apostoleita. https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
      -
      Kristilliset = Kaikkivaltiaan Lait antaneen Jeesuksen sekä Hänen kristillisten opetuslapsien perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.
      Ilm. 2:1-29 Pergamos, Tyatira, Sardes, Smyrna, Filadelfia, Efeso, Laodikea.
      -
      Kristityt pyrkii esiintymään kristillisinä vaikka eivät ole, papistokin oppeineen.
      Kakkivaltias kristillisten Jeesuksen kielsi uskomasta heihin ja heidän laittomuuden vääriin profeettoihin herroineen ja sitä kielto rikkoneille Kaikkivaltias antoi raamatun mukaan tuomiot.
      Ja kristityiksi kastetaan, Kaikkivaltiaiden Lait ja opit antaneiden Jumala, Jeesuksen ja Pyhän Hengen Nimeen ihmisiä eksyttäen. Kaikkivaltias Jeesus ei ole käskenyt kastaa ketään, lapsiakaan, lapsiakin laittomasti kohtelevien laittomuuden jäseniksi.

      Sen lisäksi kristittyksi koulutetaan lapsia ja nuorisolle on rippikoulu jossa saavat antaa uskontunnustuksen herra Jumalalle ja ilmeisesti samalla Barjeesukselle.
      Lait antaneen Kaikkivaltiaan Jumalan palvelija ei uskontunnustuksen antanut kristitty voilla Jumalasta uskontunnustuksessaan eronneena ja laittomuuden jumalalle uskontunnustuksen antaneena. Kaikkivaltias Jumala ja Kaikkivaltias Jeesus ei uskontunnustuksia ota vastaan vaan kieltävät uskomasta ja tuomitsee uskovat. Uskontunnustuksesta...
      järjettömyydenne:
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
      'Meillä ei ole järkeä'

      Ymmärtämättömyydenne:
      'Meillä ei ole ymmärrystä'

      Ihmisyydestänne luopuminen:
      'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
      'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
      'Olemme syntisiä'

      Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
      'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

      Ero Kaikkivaltiaista Jumalasta ja Jeesuksesta. Saatana ja herra jumala uudeksi jumaliksi.
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
      'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
      https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html

      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
      'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
      ((syntisenä = rikollisena / 1 Johanneksen kirje 3:4))
      Kaikkivaltiaista, Jeesuksesta luopuminen on sovituksesta luopumisen seuraus ja tähän uskominen ei pelasta:
      "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
      Kristillisten Laikkivaltiaasta Jumalasta luopumalla luopuu samalla Heistä:
      Johanneksen mukaan: 10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."

    • Anonyymi

      Kristittyjen papistoa ei ole kristillisten Kaikkivaltiaat asettaneet virkoihin niin kuin ei apostoleitakaan.
      -
      Jeesuksen evankeliumia Luukkaan mukaan:
      20:45 Ja kaiken kansan kuullen hän sanoi opetuslapsillensa:
      46 "Kavahtakaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla ja etumaisia istuimia synagoogissa ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,
      47 noita, jotka syövät leskien huoneet ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion".
      -
      Kristillistä ei uskontunnustuksen antaneesta kristitystä saa uskomallakaan vaikka, etenkin papisto esiintyy ja opettaa kristillisyyden nimiin kristittyjen oppeja.
      Pappislupauksen (aikaisemmin pappisvala) antaanut pappi ei saa opettaa vapaasti raamatullisista faktoista vaan hänen tulee noudattaa pappislupauksen ehtoja:
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Pappi
      Pappislupaus
      Kirkkojärjestyksen mukaan Pappislupaus menee näin:
      "Minä N. N. lupaan kaikkitietävän Jumalan edessä, että toimittaessani pappisvirkaa, jonka olen valmis ottamaan vastaan, tahdon pysyä Jumalan pyhässä sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa. En julkisesti julista tai levitä enkä salaisesti edistä tai suosi sitä vastaan sotivia oppeja. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa ja jakaa pyhiä sakramentteja Kristuksen asetuksen mukaan. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaaTahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa. Kaikkea tätä tahdon noudattaa niin, että voin vastata siitä Jumalan ja ihmisten edessä. Tähän Jumala minua auttakoon."

      HUOM!!! Jumalan palvelemisen tahto on täysin kumottu pappislupauksen tässä lauseessa: "siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa"
      Ja avunsaanti ilmeisesti kristittyjen omilta herroilta sillä Kaikkivaltiaat eivät ole papistoa virkaan asettaneet.

    • Anonyymi

      Raja kristillisen ja kristittyjen välisenä on yleensä uskovaisille vaikeaa kristittyinä.
      Jo alaikäisinä nuorena ei tiedä koko uskontunnustuksen sisältöä eikä sen todellista tarkoitusta VAIKKA sitä ei Kakkivaltiaiden Jumala ja Jeesusta aseta .
      Tässä mielessä he lastensa ja nuorisona vanhemmille nk. valtion kirkko asettaa pahan eksyttäjän leiman itsestään joka käytännössä merkitsee Lain vastaisuuksia mm Lailla vahvistetun uskonvapauden suhteen SEKÄ Suomen alle kirjoitaman YK:n lasten suojelua ja ihmistoikeuksien vastaisuuksina.
      Joten sivistyneessä suomessa valitettavasti on myös Laillistettua laittomuutta. Sitä ei kukaan ilmeisesti Lakivaliokunnassa kiellä mutta kukaan ei edustuskunnassa ilmeisesti uskolla, tai muusta syystä halua tehdä aloitetta kahden Lain ristiriitaisuuksista joista ongelma periaatteessa syntyy....

      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
      Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
      2 luku
      Perusoikeudet
      6 §
      Yhdenvertaisuus
      Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.
      Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.
      Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti.
      Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään.
      Perustuslain 11 §:n mukaan "Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."
      -
      Näin lapsilta uskonvapauden oikeuden riistäminen asetetaan lasten vanhempien vastuulle syntinä tai/ja perisyntinä:

      Kirkkolaki 15 §
      "Kirkon jäsenten tulee saattaa lapsensa kastettavaksi ilman tarpeetonta viivytystä. Jos lapsen kastaminen viivästyy, kirkkoherran asiana on muistuttaa siitä lapsen vanhempia tai huoltajia.
      Milloin toinen tai kumpikaan vanhemmista ei kuulu kirkkoon tai milloin lapsi ei ole vanhempiensa kasvatettavana, hänet voidaan kastaa ottaen huomioon, mitä lapsen kuulumisesta kirkkoon erikseen säädetään."
      -----------

      Lapsikaste; joka ei ole pakollinen, lastenkin oma henkilökohtainen uskonvapaus on Lailla suojattu oikeus.
      Nykyinen noin EHKÄ jo yli 30% lasten vanhemmista antaa LAPSIAAN RAKASTAVINA LAPSILLEEN IHMISYYDEN OIKEUDET OMAAN VALINTAANSA SUOMESSA USKONLIN SUHTEEN.

    • Anonyymi

      Kristittyjen saamien oikeuksia toimia ottamatta huomioon suomelaisten lapsien psyykkisestä terveyttä vaarantamana on kautta aikojen ollut kansanterveydessä esille tullut asia niin lehdistön kuin nuorten ongelmien suhteen. Se. miksi sen ongelman korjaamiseen ei ole koskaan ryhdytty on se ettei kukaan ota asiallisesti vastuuta nuorison hyvin voiminnista Laillisine oikeuksineen. MIKSI????
      -
      Lainattua tekstiä:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)

      Nuorison hulikalismi, päihteden käyttö jne ei välttämättä ole nuorison oma vika!

    • Anonyymi

      Virkapuku ei siten tee kristillistä tai tulkinta. Myöskään kivien kääntäminen ei auta vaikka kuinka tulkitsisi käännöksiä.

      • Anonyymi

        Epäilen vahvasti että tiedät enemmän... asiaa... ja sosiaalisesti hyvällä tasolla....


    • Anonyymi

      Olli:S
      Vastauksia

      ?Mitkä kirkot ja suunnat ja lahkot ovat kristillisiä? Sana kristitty on Raamatussa. Yleiskristilliset sulkevat pois Jehovan todistajat ja mormonit. Heille ei Jeesukseen uskominen riitä.
      Vastaus:
      1/Yleinen käytäntö vaikuttaa olevan, että kristittyjen toiminta kapallistuu, mm raha jumala "made in usa" kuten jo viittasit. Sellaiset ei ole kristillisiä.
      2/Toinen tekijä on, että kristittyt itse asettavat seurakunnilleen herransa, suomen valtion kirkkokin:
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
      'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
      -
      ?Raamatun määritelmä on kyllä oikeat kristityt, mutta ketkä ovat oikeita, mikä on raja? Jokainen on omasta mielestään oikea.
      Vastaus:
      Niitä rajoja on paljon, kristittyjen; ainakin yli 4000 seurakunnissa maailmalla.
      Jokainen niistä asettaa ehdot ja Kaikkivaltiaan Jeesuksen kieltämä uskominen pelastumisen tärkein ehto vaikka eivät kerro mihin pelastuu kristittyjen uskossa.
      -
      Raja on ylösnousemukseen ja Jeesuksen Jumaluuteen uskominen. Tämä sulkee jehovalaiset pois.
      Vastaus:
      Hopsan! Kilpailu eksytettävistä sieluista käynnissä!
      Eiköhän sovita, että samalla viivalla kristittyjen uskovaisten uskoineen ovat!
      -
      Raja on raamatullisuus. Silloin riippuu tulkinnasta.
      Vastaus:
      Raamatullisuus on kristittyjen salakavala eksytyksille mahdollisuuksia antava lähde.
      Se antaa valintoja valittavaksi eri herroja palveleville valita mieleisensä. Jo viimeistään siinä vaiheessa väite, että "raamattu olisi Jumalan Pyhän Sanan" kirja; pilkkaa Jumalaa.
      Näin epätäydellinen totuuksiin ei Kaikkivaltias Jumala ja Kaikkivaltias Jeesus ole:
      http://www.vapaa-ajattelijat.fi/kritiikki/raamattu/raam1.html
      mutta laittomuuden herrat jumalina jne lahkoissa joista jo mainitsit heille se sopii, kristityinä.
      Korkeimpien Kaikkivaltiaiden Lait ovat kaikkien sivistyneiden valtioiden perustuslain PERUSTA.
      Lakien tulkintaa useimmiten eniten harrastavat he, jotka laittomuuttaa puolustavat.
      -
      Raja on jatkuvaan kaanoniin uskominen. Mormonit sulkee kaikki muut pois.
      Vastaus:
      Ei se kristillisyyden Kaikkivaltiaan Jeesuksen oppi löydy aitona kristittyjen raamatusta, krisitityille. Usko jo, että Kaikkivaltiaat ja Pyhä Henki on vain eksytyksen helpottamiseksi raamatuissanne! Vetelet rajoja kaltisiasi hylkimällä mutta niin tekevät sinuakin kohtaan kaltaisesi. Kun sielullisesti (mielellisesti) sokea toista sokeaa ohjaa niin aivopesun/mielen manipuloinnin seuraukset monilla tulee esiin psyykkisinä sairauksina ja yksi niistä on tässä: https://sti.fi/luennot/files/RM291106.pdf

      Joten,
      MIKSI USKOA KUN SE ON JÄRKEVÄSTÄ SYYTSTÄ KAIKKIVALTIAAN KIELTÄMÄÄ LAITTOKOMUUTTA!
      Useaan kertaan on Kaikkivaltiaan antaman pelastuksen ehdot laitettu esiin.
      Ne eivät kristityille kelpaa, vaikka Hän selvyydellä on tiedon antanut ja uskomisen kieltänyt.
      Mutta, uskominen on Lailla suojattua ja usein jopa Lailla suojattua laittomuutta!
      Siis pitää olla uskontunnustuksen kaltainen ettei sitä jäjettömyyttä ymmärrä; joko sen antaneena tai omasta tahdostaan itselleen ominut.
      Kristillisillä ei ole tietääkseni sellaisia ongelmia mutta he eivät toimi rahaa ja valtaa keräävinä uskovaisina vaan sielullisesti vapaana Laille kuuliaisina kristittyjen edelleenkin vainoamina maailmalla...
      1.Korinttolaiskirje: 15:9 Sillä minä olen apostoleista halvin enkä ole sen arvoinen, että minua apostoliksi kutsutaan, koska olen vainonnut Jumalan seurakuntaa."

      • Apostolista uskoa ei enää tunneta. On vain katolinen tulkinta siitä ja tuhansia muita tulkintoja.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Apostolista uskoa ei enää tunneta. On vain katolinen tulkinta siitä ja tuhansia muita tulkintoja.

        Aijaa, oletko sinä Jesuiitta vai miksi eksyt kristittyjen laittomuuden uusien tavoitteiden saavuttimisia laittomasti maailmassa?
        -
        kristitty on kristitty ja väärillä opetuksilla ja manipuloimisilla uskovat jo olevansa kristillisiä vaikka eivät ole! Sitä vastaan todistavat kristittyjen 2000-luvunkin rikollisen lattomuudet.
        -
        https://www.bing.com/search?q=kristitty&form=QBLH&sp=-1&pq=kristitty&sc=8-9&qs=n&sk=&cvid=17598DD3A9FB44F4A218C4F922718EDF
        -
        JA KRISLLISET EIVÄT ANNA LAITTOMUUDEN herroille uskontunnustuksia!
        JA USKONTUNNUSTUKSEN ANTANUT TUNNUSTAA OLEVANSA KRISTITTY JNE...:
        järjettömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'

        Ymmärtämättömyydenne:
        'Meillä ei ole ymmärrystä'

        Ihmisyydestänne luopuminen:
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

        Ero Kaikkivaltiaista Jumalasta ja Jeesuksesta. Saatana ja herra jumala uudeksi jumaliksi.
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        ((syntisenä = rikollisena / 1 Johanneksen kirje 3:4))
        Kaikkivaltiaista, Jeesuksesta luopuminen on sovituksesta luopumisen seuraus ja tähän uskominen ei pelasta:
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
        --------
        Olet ilmeisesti perustamassa omaa oppias joka ei ole faktojen tasolla totuutta!

        Kristittyjen todelliset paavalin ajoilta asti olevat herrat raamatun ja kristittyjen historian valossa asiaa rehellisesti totuuden silmin tutkien.
        Miksi nämä muuten olis kristittyjen rakkaassa jumalan sanan raamatussa...:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

        Joten ilmeisesti kuuluut johonkin järjestöön jonka pyrikimyksenä on maailman valtaa laittomuuden kristittyjen haluttuun. Pietarista otette tekemästä Kaikkivaltiaan kriatillistä Jeesuksen opetuslapsesta AVAIMINEEN laittomuuden ensimmäistä paavia aposto Paavalin tilalle mutta ette saa todellisuudessa Jeesuksen Pietarille antamia oikeuksia! EIKÄ PIETARI OLE APOSTOLI VAAN JEESUKSEN OPETUSLAPSI NIIN RAAMATUSSA KUIN HISTORIASSA.
        Joten tiedät kenelle tuomiot lankeaa maailman kansoja eksyttyvinä....


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Apostolista uskoa ei enää tunneta. On vain katolinen tulkinta siitä ja tuhansia muita tulkintoja.

        niin on, kristityillä....


    • Anonyymi

      Tärkeä valinta:
      kristillisiä joko ollaan tai siitä luovuttaan...

      ...ja sen vuoksi kun se on mielellisesti/sielullisesti tärkeä asia mm järjen ja kehon terveyden kannalta JOTEN LAIT JA ASETUKSET LASTEN OIKEUKSISTA JA HEIDÄN SUOJAAMISEKSI MAAILMAN PAHUUKSILTA PITÄISI UUSIA.
      Sitä valintaa ei tulisi aikaan alaikäisten saada päättää ilman tarkkoja tietoja heidän kehitystasosta, valintanhan on terve järki-terveessä kehossa TAI ihmisyyden turmellus! Tietysti poikkeuksia on ja monet nk tekopyhiä joille usko on vain perinne asia jota pitävät yllä usein kirkon osoittama painostuksina, kuten tämä Laki joka ei saa olla ristiriidassa Jumalan ja Keesuksen antaman Korkeinman Lain eikä Suomen Perustulain suhteen:
      Kirkkolaki 15 §
      "Kirkon jäsenten tulee saattaa lapsensa kastettavaksi ilman tarpeetonta viivytystä. Jos lapsen kastaminen viivästyy, kirkkoherran asiana on muistuttaa siitä lapsen vanhempia tai huoltajia.
      Milloin toinen tai kumpikaan vanhemmista ei kuulu kirkkoon tai milloin lapsi ei ole vanhempiensa kasvatettavana, hänet voidaan kastaa ottaen huomioon, mitä lapsen kuulumisesta kirkkoon erikseen säädetään."

      Läheisistäni on kouluissa opettajina ja tietävät pitkä aikaisista kokemuksistaan mistä todellisuudessa on kysymys kun lasten mielenterveys asetetaan lapsia laittomasti kohtelevien armoille.
      Ehkä, täälläkin joku on kokenut uskonnollista koulukiusausta. Pahimmillaan se vaikutukset koulujen pihoilla saavat uskovaiseten lapset "et pääse taivaaseen jos et usko" tai "joudut helevettiin jos et usko" jne...
      Kun omat lapseni kertoivat siitä niin tein heille kerralla selväksi raamatun tuella, miten asiat ovat.
      Tänään tiedän, että lastenlapseni ovat hyvässä perheessä lastensa Laillisia oikeuksia ja Lasten suojeluista säädettyjen asetuksien ellei jopa paremmassa ohjauksessa aikuistumis vaiheessaan...
      Enempää en ole vaatinutkaan sillä nykymaailman vaatimuksineen asettaa eri vaatimukset kuin sotien jälkeen syntyneille asetettiin aikanaan...
      --
      Pssss...
      "Joulupukki.." on kristittyjen vanhin keino manipuloida ihminen, jo lapsena uskomaan. Sellaiset lasten vanhemmat jotka tuntee vaarat eivät valehtele lapsilleen!

      • Anonyymi

        Ekoteologia, kuulostaa hyvälle.


    • Anonyymi

      Jo siinä vaiheessa, kun kristityt raamattussaan kutsuivat itseään kristityiksi, kristittyjen Paavali esiintyi kristillisinä kristilisten seurassa ja samaan aikaan kavalsi kristillisiä Jeesuksen seurajia roomalaisille sotilaille jopa tapettavaksi.
      Kieroudestaan meni ansaan ja palajstui ja kristilliset kivitti Paavalin melkein hengiltä mutta eivät saaneet tappaa kun Lakia ei saa rikkoa. Sen jälkeen Paavali eli epilepsiaan sairastavana sairaana, harhanäkyjä näkevänä jne niistä hänen oppikunta kirjoitti omia tulkintojaan, mm Jeesuksen kohtaamisesta Damaskuksen tiellä jne.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Paavali
      "Paavali kertoo tulleensa Lystrassa kivitetyksi lähes hengiltä. Tällöin hän koki kuolemanrajakokemuksen, josta kertoo apokryfinen Paavalin ilmestys. Historiallista arvoa Paavalin ilmestyksellä ei ole."

      Paavalista.... eri lähteistä koottua tietoja...:
      "Tychicus ei ole "Paavalin kirjuri" t m v, vaan Paavin nimi on Tychicus. Hän on Farisealainen ja Kirjanoppinut (luku- ja kirjoitustaitoinen) Gootti. Hän ei ole Roomalainen, mutta "Roomalaisena" hän vainoaa Juutalaisia. Hän muuttaa uskonsuuntaa (tekeytyy) Juutalaiseksi, ja "Juutalaisena" hän vainoaa Kristillisiä. Paavi Tychicus on keskeinen hahmo Kristinuskossa, ja Kristinuskoisena hän vainoaa Kristillisiä ja Juutalaisia kiihottaen Kansat toisiaan vasten. Muuttamalla identiteettiä ja vainoamalla ihmisiä, hän pääsi manipuloimaan kaikkia alkuperäisiä kirjoituksia, ja lietsomaan vihaa ihmisten välillä."
      -
      Siis Paavalista on monia nimiä ja itse hän käytti niitä kuten yllä olevasta osittain selviää.
      Apostolien teot 1 Luku:
      13:9 Niin Saulus, myös Paavaliksi kutsuttu....................

      MIKSI kristityille on heidän todelliset herrat niin rakkaita, että Kaikkivaltiaat oppeineen ja Lain kanssa kelpaa vain laittomuuden edustamisiin HEIDÄN Pyhiin Nimiin jopa Pyhän Hengen pilkaamisineen?
      Mielestäni on törkeää, että alaikäisillä rippikoululaisten sallitaan tehän Kaikkivaltiaasta Jeesuksen törkeästi kristittynä uskovaisina pilkkaa!

      Ylösnousseella Jeesuksella ei ole ruumista, se on ehtoollisen asettajan vale tai/ja kristittyjen Barjeesuksen lihaa ehtoosessa syötte ja juotte hänen ruumiista vaikka Paavalinnekin siitä varoittaa JA KRISTITTYNÄ ANTAA TUOMION:
      1. Kor. 11:28–29 "Jokaisen on tutkittava itseään, ennen kuin syö tätä leipää ja juo tästä maljasta. Se, joka syö ja juo ajattelematta, että kysymys on Kristuksen ruumiista, syö ja juo itselleen tuomion."
      Joten tuomio omalta kristityltä Paavalilta... ihme kylläkin....
      -
      Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
      20:27 Sitten hän sanoi Tuomaalle: "Ojenna sormesi tänne ja katso minun käsiäni, ja ojenna kätesi ja pistä se minun kylkeeni, äläkä ole epäuskoinen, vaan (uskovainen) tietoinen."
      20:28 Tuomas vastasi ja sanoi hänelle: "Minun Herrani ja minun Jumalani!"

      Tätä vertausta uskovaiset ei ymmärrä. katekismuksen herran ehtoollinen on Jeesusta pilkkaava eksytys jossa tehdään Jeesuksen ulostetta:
      15:15 Niin Pietari vastasi ja sanoi hänelle: "Selitä meille tämä vertaus."
      Ja voitte olla varmoja, että Jeesuksen antama vastaus on edelleen sama:
      15:16 Mutta Jeesus sanoi: "Vieläkö tekin olette ymmärtämättömiä?
      15:17 Ettekö käsitä, että kaikki, mikä käy suusta sisään, menee vatsaan ja ulostuu?
      SIIS;
      herran ehtoollisella kristityt tekevät Kaikkivaltiaasta Jeesuksesta ulostetta tuomiokseen!!
      Useimmat vielä aikuisinakin häpeämättä!

    • Anonyymi

      Kristillinen seurakunta on sellainen, joka uskoo evankeliumin perussanoman, eikä lisää siihen raamatun ulkopuolisia oppeja ja ehtoja. Raamatun erilaiset tulkinnat eivät ole ongelma, jos ne koskevat ns. kehällisiä asioita.

      Mormonit toki uskovat Jeesukseen Vapahtajana ja Jumalan Poikana. Mutta he eivät usko Jumalan kolmiyhteyteen tai näitä oppeja kiteyttäviin kirkon vanhoihin uskontunnustuksiin. Heidän uskonsa perustuu suurelta osin Joseph Smithin opetuksiin, Mormonin kirjaan yms. raamatun ulkopuolisiin tulkintoihin.

      Jehovat eivät myöskään tunnusta kolminaisuutta. He pitävät omaa yhdyskuntaansa ainoana oikeana uskontona ja uskovat maallisten valtajärjestelmien sekä muiden uskontojen tuhoutuvan Harmagedonin sodassa. Mm. näiden tulkintojen vuoksi heitä ei pidetä kristittyinä.

      Kumpi oikeastaan sulkee toisen pois? Eivätkö ne, jotka eivät katso muiden pelastuvan. Jumala viimekädessä tietää. Minä en tiedä.

      • Tyypillistä on, että mormoneista annetaan väärä kuva, ja oma suunta ajatellaan kristillisen opin määrääjäksi.

        Totta kai jokainen kristitty uskoo kolminaisuuteen ja Raamattuun. Mutta me emme usko luopuneiden, väärien kirkkojen Kolminaisuusoppiin, se ei ole raamatullinen. Ja uskomme jatkuvaan ilmoitukseen, se on täysin raamatullinen.

        Siihen kuuluu esimerkiksi Kristittyjen historia myös siitä eteenpäin mihin Apostolien teot loppuu. Sitä ei ole vielä löydetty, mutta varmasti sellaista on jossakin kanonisessa muodossa. Mormonin kirja on yksi sellainen, eikä kristikunta ole ottanut sitä vastaan.

        Paha synti.

        Ei se silti niin ihmeellistä ole, eiväthän juutalaisetkaan ottaneet vastaan edes omaa Jumalaansa, vaan halusivat tapattaa hänet kiduttamalla. Aivan kummallisen hirveä asia! Mutta se toistuu ja toistuu. Kainin veljesmurhaa on koko kirkkohistoria. Tähän ovat opetuslapset tottuneet, niin murheellista kuin se onkin.

        Se alkaa sanallisesti ja loppuu verisesti.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Tyypillistä on, että mormoneista annetaan väärä kuva, ja oma suunta ajatellaan kristillisen opin määrääjäksi.

        Totta kai jokainen kristitty uskoo kolminaisuuteen ja Raamattuun. Mutta me emme usko luopuneiden, väärien kirkkojen Kolminaisuusoppiin, se ei ole raamatullinen. Ja uskomme jatkuvaan ilmoitukseen, se on täysin raamatullinen.

        Siihen kuuluu esimerkiksi Kristittyjen historia myös siitä eteenpäin mihin Apostolien teot loppuu. Sitä ei ole vielä löydetty, mutta varmasti sellaista on jossakin kanonisessa muodossa. Mormonin kirja on yksi sellainen, eikä kristikunta ole ottanut sitä vastaan.

        Paha synti.

        Ei se silti niin ihmeellistä ole, eiväthän juutalaisetkaan ottaneet vastaan edes omaa Jumalaansa, vaan halusivat tapattaa hänet kiduttamalla. Aivan kummallisen hirveä asia! Mutta se toistuu ja toistuu. Kainin veljesmurhaa on koko kirkkohistoria. Tähän ovat opetuslapset tottuneet, niin murheellista kuin se onkin.

        Se alkaa sanallisesti ja loppuu verisesti.

        Tyypillistä, että kommentteja tulkitaan omien luulojen perusteella. En yleisluontoisessa kommentissani mainostanut mitään uskonsuuntaa. Ja lopuksi vielä myönsin, että vain Jumala viime kädessä tietää kenet lukee kristityksi.:)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tyypillistä, että kommentteja tulkitaan omien luulojen perusteella. En yleisluontoisessa kommentissani mainostanut mitään uskonsuuntaa. Ja lopuksi vielä myönsin, että vain Jumala viime kädessä tietää kenet lukee kristityksi.:)

        Totta, sanoit tosiaan mormoneista vaan ettei uskota kolminaisuuteen eikä vanhoihin uskontunnustuksiin, vaan Mormonin kirjaan jne. Siitä voi saada väärän käsityksen että pidät sellaista vääränä. Tai ettei mormonit usko Raamattuun.

        Kolmiyhteyteen ei tosiaan uskota, mutta kolminaisuuteen kyllä ja yhteen saumattomaan Jumaluuteen, kolmehan niitä on Raamatussa.

        Ja Raamattuun uskotaan ja muuhunkin, Raamattu todistaa, että muutakin tulee, Raamattu opettaa jatkuvaa ilmoitusta. Kirkot eivät hyväksy jatkuvaa ilmoitusta muuta kuin mormonit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tyypillistä, että kommentteja tulkitaan omien luulojen perusteella. En yleisluontoisessa kommentissani mainostanut mitään uskonsuuntaa. Ja lopuksi vielä myönsin, että vain Jumala viime kädessä tietää kenet lukee kristityksi.:)

        Mitä tienaat siitä, että uskontunnustukses antaneena olet jo sidottu kristityksi ja nyt kiellät sen muka ja yrität todistaa että olette kristillisiä....
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        Teettekö Kaikkivaltiaasta Jumalasta ja Jeesuksesta todellisten, laittomuuden herrojenne palveljoita?
        Kristittyjen todelliset herrat raamatun ja historian valossa asiaa rehellisesti totuuden silmin tutkien.
        Miksi nämä muuten olis kristittyjen rakkaassa jumalan sanan raamatussa...:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Totta, sanoit tosiaan mormoneista vaan ettei uskota kolminaisuuteen eikä vanhoihin uskontunnustuksiin, vaan Mormonin kirjaan jne. Siitä voi saada väärän käsityksen että pidät sellaista vääränä. Tai ettei mormonit usko Raamattuun.

        Kolmiyhteyteen ei tosiaan uskota, mutta kolminaisuuteen kyllä ja yhteen saumattomaan Jumaluuteen, kolmehan niitä on Raamatussa.

        Ja Raamattuun uskotaan ja muuhunkin, Raamattu todistaa, että muutakin tulee, Raamattu opettaa jatkuvaa ilmoitusta. Kirkot eivät hyväksy jatkuvaa ilmoitusta muuta kuin mormonit.

        on yhden tekevää onko laittomuuden kristittynä mormooni , helluntalainen, lestadiolainen, luterilainen jne niin kristitty on kristitty vaikka eksytätte uskovaisia uskomaan, että oleva kristillisiä vaikka todellisuussa ovat omia kristittyjäkin tappaneen, tapattaneen ja lapsiakin raiskanneen laittomuuden rikollisuuden kristittyjä!
        -
        laittomuuden kristityillä on kolminaisuus, ilmeisesti omista herroistaa paavi!
        En tiedä sitä mutta lehdistön julkaisemien faktojen tuolla niin olisi tilanne.
        MUTTA
        Tätä selvyyttä kristitty ovat laittomuuksineen kohta 2000 vuotta yrittäneet kieltää ja hajoittaa herrojaan palvelevina mutta tämä on Kaikkivaltiaan tietona KRISTILLISTEN ASETELMA jota laittomuus vihaa....:
        Johanneksen mukaan: 10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."

        kirjoitit:
        "Kolmiyhteyteen ei tosiaan uskota, mutta kolminaisuuteen kyllä ja yhteen saumattomaan Jumaluuteen, kolmehan niitä on Raamatussa."
        Niinpä! Ja ne oppina ovat EDELLEEN vain kristillisten oppien KAIKKIVALTIAALTA SAAMAA TOTUUTTA!

        "Ja Raamattuun uskotaan ja muuhunkin, Raamattu todistaa, että muutakin tulee, Raamattu opettaa jatkuvaa ilmoitusta. Kirkot eivät hyväksy jatkuvaa ilmoitusta muuta kuin mormonit."
        raamttu EI OLE "Jumalan Pyän Sanan" kirja laittomuuden väärentämän omille herroilleen niin, että KAIKKIVALTIAIDEN PYHIIN NIMIIN VOI EKSYTTÄÄ AIVOPESTYJÄ USKOVAISIA USKOMAAN EKSYTETTYJEN kristittyjen Saatanaa jumana ja Barjeesusta laittomuuden jeesuksena.
        Siis laittomuuden sielunvihollinen esiintyy valkeuden enkelinä jota tuet!
        Miksi nämä muuten olis kristittyjen rakkaassa omassa jumalansa sanan raamatussa...:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
        --
        Kaikkivaltiaan Jeesuksen antama uskomisen kielto:
        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
        24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
        //
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
        //
        24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko."
        Matteuksen evankeliumi:
        7:23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.
        23:33 Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon
        Matteuksen evankeliumi:
        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
        25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."


    • Anonyymi

      Uskontunnustus on hyvä mittapuu kristitylle ja Raamattu antaa vakavan varoituksen jättää pois tai lisätä siihen mitään. Lienet mormoni? Ne taas pitävät Jeesusta ja saatanaa veljeksinä, mikä pilkkaa Raamatun totuutta ja kristinuskoa.

      • Anonyymi

        Niinpä! Tähän pakettiin se kristittyjen eksytyksen selvyys on asetettuna:

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        Käytännössä myös todistettuna:
        Kristittyjen lähetystyö osalta...
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        #Noitavainot nykyaikana
        Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[16] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[17] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[18] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[19] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia". Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[20]#

        Suomessa uskonopetuksen taso nuorin suhteen on "pakko pakanallisuuden" tasolla joka loukkaa ihmisoikeuksia ja uskonvapautta lapsikasteneen ja koulutuksineen.
        Seuraukset ovat tiedossa nuorison psyykkisiä ongelmia auttaville hoito henkilökunnalla....
        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)

        Joten eiköhän tuostakin selviä tarkalleen kristittjen todelliset herrat ja narritkin!

        Matteuksen evankeliumi:
        23:15 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!"


    • Anonyymi

      > Raamatun määritelmä on kyllä oikeat kristityt, mutta ketkä ovat oikeita, mikä on raja? Jokainen on omasta mielestään oikea.

      Raamatun mukaan kristitty tarkoittaa Jeesuksen opetuslasta. Ja Jeesuksen opetuslapsia ovat ne, jotka pysyvät Jeesuksen sanassa. Trinityyn uskovat eivät näytä niin tekevän.

      "Ja he vaikuttivat yhdessä kokonaisen vuoden seurakunnassa, ja niitä oli paljon, jotka saivat heiltä opetusta; ja Antiokiassa ruvettiin opetuslapsia ensiksi nimittämään kristityiksi."
      Apostolien teot 11:26

      "Niin Jeesus sanoi niille juutalaisille, jotka uskoivat häneen: "Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi"."
      Joh. 8:31-32

      Moni "kristitty" seuraa mielummin jotain muuta kuin Jeesusta.

      • Anonyymi

        Johannes 8:32 "totuus vapauttaa teidät"
        Mistä totuus vapauttaa ,tiedätkö ?

        Sananlaskut 23:23 "Osta totuutta,älä koskaan myy sitä"Tämä pitäisi papin ymmärtää oikein,ei laskuttamalla jokaisesta palvelusta jonka tekee esim.Hautajaiset,Häät,Hautapaikka,Hoito
        Kirkollisvero,Kolehdin keräys,Jonki asipaperin teko,tai todistus.ym.ym

        toteuttaako kirkko edellistä raamatun ohjetta ?


    • Kristitty Raamatussa tarkoittaa oikeita kristittyjä. Kuka enää erottaa oikean kristityn, kun kristityt tapettiin ja kidutettiin raa'asti kuoliaiksi ja katosivat erämaahan pois tunnetusta historiasta. Ja Rooman uskonto muutteli Raamattua ja uskonpuhdistus on saanut aikaan siitä tuhansia tulkintoja?

      Oikeita kristittyjä on paljon eri kirkoissa, mutta missä on oikea tieto ja oppi? Se on kadonnut.

      • Anonyymi

        Oletko sinäkin sitä mieltä, että Jeesus ja saatana ovat veljeksiä?


      • Anonyymi

        On se ihmisyyttä omaavilta kristillistä ollut aina pois mutta jos kristityiltä on kadonnut niin se osoittaan Kaikkivaltiaiden Lain ja oppien noudatamisen tarvetta osoittamaan ketä todella uskotaan. Mainitsemasi "oikea kristitty" rahoittaa laittomuutta ja laittomuus on kristittyjen jumalan ja barjeesuksen palvelemista SILLÄ Kaikkivalaat eivät hyväksy laittomuutta ja tuomiot odottavat heitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko sinäkin sitä mieltä, että Jeesus ja saatana ovat veljeksiä?

        Job 1:6 mukaan saatana oli samanlainen Jumalan tekemä luomus,kuin Jeesus.
        Jumala teki miljoonat enkelit,mutta Jeesus oli luoduista ensimmäinen.
        Kaikilla oli vapaa tahto,kuten ihmiselläkin.Voi tehdä hyvää tai pahaa.
        Jumala kysyi saatanalta "mistä sinä tulet"Osoittaa että saatana pystyi tulemaan maahan ja vaikuttamaan ihmisten käyttäytymiseen.
        Tavallaan Jeesus oli veli saatanalle,koska kaikki oli samankaltaisia.Suurin ero oli ajattelussa.
        saatana on kaiken valheen isä.Jeesus toteutti isänsä antaman tehtävän,ja näin toi mahdollisuuden pelastua.Jumala olisi tietysti voinut heti hävittää saatanan,mutta näin ei voisi ratkaista puolueettomasti kiistakysymystä,kenen hallinto on parempi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oletko sinäkin sitä mieltä, että Jeesus ja saatana ovat veljeksiä?

        Jesus oli jo silloin Jumala, esikoinen, ja Saatana korkea enkeli, joka lankesi.

        Kaikki olimme siellä, kaikki Jumalan lapsia, siis veljiä ja siskoja, kuka missäkin asemassa ja kuka mihinkin valmennettavana. Ne jotka menivät Saatanan puolelle, ovat vain henkiä, piruja, demoneja maapallolla, ne jotka menivät Jeesuksen puolelle, saavat syntyä ruumiiseen maapallolle.

        Muisto tästä ajasta on meiltä pyyhitty pois.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Jesus oli jo silloin Jumala, esikoinen, ja Saatana korkea enkeli, joka lankesi.

        Kaikki olimme siellä, kaikki Jumalan lapsia, siis veljiä ja siskoja, kuka missäkin asemassa ja kuka mihinkin valmennettavana. Ne jotka menivät Saatanan puolelle, ovat vain henkiä, piruja, demoneja maapallolla, ne jotka menivät Jeesuksen puolelle, saavat syntyä ruumiiseen maapallolle.

        Muisto tästä ajasta on meiltä pyyhitty pois.

        No mistä sinä moisen teorian olet saanut? Miksi muuten kirjoitat saatanan isolla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Job 1:6 mukaan saatana oli samanlainen Jumalan tekemä luomus,kuin Jeesus.
        Jumala teki miljoonat enkelit,mutta Jeesus oli luoduista ensimmäinen.
        Kaikilla oli vapaa tahto,kuten ihmiselläkin.Voi tehdä hyvää tai pahaa.
        Jumala kysyi saatanalta "mistä sinä tulet"Osoittaa että saatana pystyi tulemaan maahan ja vaikuttamaan ihmisten käyttäytymiseen.
        Tavallaan Jeesus oli veli saatanalle,koska kaikki oli samankaltaisia.Suurin ero oli ajattelussa.
        saatana on kaiken valheen isä.Jeesus toteutti isänsä antaman tehtävän,ja näin toi mahdollisuuden pelastua.Jumala olisi tietysti voinut heti hävittää saatanan,mutta näin ei voisi ratkaista puolueettomasti kiistakysymystä,kenen hallinto on parempi.

        Sinulla tuli varmaan väärä kohta Raamatusta. Tuossa oli vain enkeleitä Jumalan edessä, langenneita ainakin yksi. Voitko laittaa sen mistä selviää kirjoittamasi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        No mistä sinä moisen teorian olet saanut? Miksi muuten kirjoitat saatanan isolla?

        Se esiintyy monissa Ilmestyskirjan tulkinnoissa. Ja on kirkkomme oppi.

        En tiedä onko Saatana erisnimi vai ei. Kirjoitetaanko Perkele isolla vai pienellä? Olisikohan se Lucifer se erisnimi?


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Se esiintyy monissa Ilmestyskirjan tulkinnoissa. Ja on kirkkomme oppi.

        En tiedä onko Saatana erisnimi vai ei. Kirjoitetaanko Perkele isolla vai pienellä? Olisikohan se Lucifer se erisnimi?

        Entäpä tuo mielestäni varsin erikoinen teoria, mistä sen olet saanut?

        "Kaikki olimme siellä, kaikki Jumalan lapsia, siis veljiä ja siskoja, kuka missäkin asemassa ja kuka mihinkin valmennettavana. Ne jotka menivät Saatanan puolelle, ovat vain henkiä, piruja, demoneja maapallolla, ne jotka menivät Jeesuksen puolelle, saavat syntyä ruumiiseen maapallolle.

        Muisto tästä ajasta on meiltä pyyhitty pois."


      • Anonyymi kirjoitti:

        Entäpä tuo mielestäni varsin erikoinen teoria, mistä sen olet saanut?

        "Kaikki olimme siellä, kaikki Jumalan lapsia, siis veljiä ja siskoja, kuka missäkin asemassa ja kuka mihinkin valmennettavana. Ne jotka menivät Saatanan puolelle, ovat vain henkiä, piruja, demoneja maapallolla, ne jotka menivät Jeesuksen puolelle, saavat syntyä ruumiiseen maapallolle.

        Muisto tästä ajasta on meiltä pyyhitty pois."

        Se on hyvin yleinen kristinuskon käsitys monissa piireissä. Ja meidän kirkon oppi.

        Mistä tulemme? Ruumiimme muokattu evoluutiosta ja luomalla maan tomusta ja sielumme taivaasta, jossa olimme Jumalan henkilapsina. Olemme edelleen Jumalan lapsia, kuollessa menemme taas henkimaailmaan.

        Ylösnousemuksessa saamme kuolemattoman ruumiin kaikki, ja ikuisen elämän ne jotka saavat. Jotka saavat Jumalan armon.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Se on hyvin yleinen kristinuskon käsitys monissa piireissä. Ja meidän kirkon oppi.

        Mistä tulemme? Ruumiimme muokattu evoluutiosta ja luomalla maan tomusta ja sielumme taivaasta, jossa olimme Jumalan henkilapsina. Olemme edelleen Jumalan lapsia, kuollessa menemme taas henkimaailmaan.

        Ylösnousemuksessa saamme kuolemattoman ruumiin kaikki, ja ikuisen elämän ne jotka saavat. Jotka saavat Jumalan armon.

        Selvä, en ole vaan koskaan moista ennen kuullut. Kristinuskossa, eikä Raamatussa moista ole.


      • Anonyymi

        Kiero vale! niinkuin "meitä kristittyjä on aina vainottu"

        kristitty Paavaliakin vastaan opetat vääriä oppejasi....
        1.Korinttolaiskirje:
        15:9 Sillä minä olen apostoleista halvin enkä ole sen arvoinen, että minua apostoliksi kutsutaan, koska olen vainonnut Jumalan seurakuntaa."

        Ja tapatti Stefanos nimisen kristillisen Kaikkivaltiaan Jeesuksen seurajaan kristittyjen martyyriksi =) ...vale se on perinteinen kristittyjen ominaisuutena....
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pyhä_Stefanos


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Selvä, en ole vaan koskaan moista ennen kuullut. Kristinuskossa, eikä Raamatussa moista ole.

        Siis se on pakanallisuuden laittomuuden oppeja!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Selvä, en ole vaan koskaan moista ennen kuullut. Kristinuskossa, eikä Raamatussa moista ole.

        Moni asia, mikä nykyaikana on tullut selvemmäksi, on Raamatussa vain implisiittisesti. Eikä se että jokin asia puuttuu Raamatusta, todista sitä, etteikö se voisi olla totta. Opin pitää olla Raamatun kokonaisuuden mukainen, sen Hengen mukainen.

        Tämä asia on. Kirkkojen perinnäistiedot se sijaan usein ovat Raamatun vastaisia, vaikka niitä raamatullisina pidetään. Esim kolminaisuusoppi on puhdas järjettömyys koko sepustus. Isä ja Poika ja Pyhä Henki. Siinä se on. Kolmehan niitä on, mitä sitä sen kummemmin selittämään ja ihmettelemään. Ainakaan tuolla tavalla kuin kirkoissa.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Se on hyvin yleinen kristinuskon käsitys monissa piireissä. Ja meidän kirkon oppi.

        Mistä tulemme? Ruumiimme muokattu evoluutiosta ja luomalla maan tomusta ja sielumme taivaasta, jossa olimme Jumalan henkilapsina. Olemme edelleen Jumalan lapsia, kuollessa menemme taas henkimaailmaan.

        Ylösnousemuksessa saamme kuolemattoman ruumiin kaikki, ja ikuisen elämän ne jotka saavat. Jotka saavat Jumalan armon.

        Höh! Ehkä kristityt ovat luotu maan tomusta ja
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        joten
        uskovaiset ovat laittomuuksillaan todistaneet olevansa saatanan lapsia:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        1 Johanneksen kirje 3:4-10
        "Jokainen, joka tekee synnin, tekee myös laittomuuden; ja synti on laittomuus. Ja te tiedätte hänen ilmestyneen ottamaan pois synnit; ja hänessä ei ole syntiä. Kuka ikinä hänessä pysyy, hän ei tee syntiä; kuka ikinä syntiä tekee, hän ei ole häntä nähnyt eikä häntä tuntenut. Lapsukaiset, älköön kukaan saako teitä eksyttää. Se, joka vanhurskauden tekee, on vanhurskas, niinkuin hän on vanhurskas. Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot. Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä; eikä hän saata syntiä tehdä, sillä hän on Jumalasta syntynyt. Siitä käy ilmi, ketkä ovat Jumalan lapsia ja ketkä perkeleen lapsia. Kuka ikinä ei tee vanhurskautta, hän ei ole Jumalasta, ei myöskään se, joka ei veljeänsä rakasta."

        Ja taas kristitty esiin "jumalan lapsena" totuutta kertomatta todellisuudessa yritää vierittää kristittyjen laittomuuden "jumalansa lapsena" Kaikkivaltiaan Jumalan palvelijoiden syyksi!

        Rehellisyyttä laittomuuden herroja uskovat eivät tunne! "Siitä käy ilmi, ketkä ovat Jumalan lapsia ja ketkä perkeleen lapsia. "


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Se on hyvin yleinen kristinuskon käsitys monissa piireissä. Ja meidän kirkon oppi.

        Mistä tulemme? Ruumiimme muokattu evoluutiosta ja luomalla maan tomusta ja sielumme taivaasta, jossa olimme Jumalan henkilapsina. Olemme edelleen Jumalan lapsia, kuollessa menemme taas henkimaailmaan.

        Ylösnousemuksessa saamme kuolemattoman ruumiin kaikki, ja ikuisen elämän ne jotka saavat. Jotka saavat Jumalan armon.

        # Jotka saavat Jumalan armon.#
        Eikö se ole ja raamatuissanne tietona?
        Tai eikä todellinen herranne salli sitä tietoa julistaa?

        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
        24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
        //
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
        //
        24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko."

        Oppikaa ymmärtämään Kaikkivaltiaan Jeesuksen antama uskomisen kielto rikkomisen seuraukset:
        Matteuksen evankeliumi:
        7:23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.
        23:33 Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?
        TUOMIO:
        Matteuksen evankeliumi:
        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
        25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Moni asia, mikä nykyaikana on tullut selvemmäksi, on Raamatussa vain implisiittisesti. Eikä se että jokin asia puuttuu Raamatusta, todista sitä, etteikö se voisi olla totta. Opin pitää olla Raamatun kokonaisuuden mukainen, sen Hengen mukainen.

        Tämä asia on. Kirkkojen perinnäistiedot se sijaan usein ovat Raamatun vastaisia, vaikka niitä raamatullisina pidetään. Esim kolminaisuusoppi on puhdas järjettömyys koko sepustus. Isä ja Poika ja Pyhä Henki. Siinä se on. Kolmehan niitä on, mitä sitä sen kummemmin selittämään ja ihmettelemään. Ainakaan tuolla tavalla kuin kirkoissa.

        En kuulu enää kirkkoon, enkä edes mihinkään herätysliikkeeseen, ettei nuo perinnäsitiedot kovasti kiinnosta. Se mitä ihmettelen tuossa tarinassa on, etteikö Raamattuun lisääminen pelota, vaikka siitä varoitetaan vakavasti. Raamatussa ei ole kaikkea, mutta tuo on selkeästi lisäys Raamattuun. Siinä on lisätty luomiskertomukseen oma tarina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En kuulu enää kirkkoon, enkä edes mihinkään herätysliikkeeseen, ettei nuo perinnäsitiedot kovasti kiinnosta. Se mitä ihmettelen tuossa tarinassa on, etteikö Raamattuun lisääminen pelota, vaikka siitä varoitetaan vakavasti. Raamatussa ei ole kaikkea, mutta tuo on selkeästi lisäys Raamattuun. Siinä on lisätty luomiskertomukseen oma tarina.

        Raamatun UT:ssa on koko nainen luku joka on kokonaan kristittyjen laittomuus keksinyt.
        Lain väärennös todistaa lopullisesti saatanan herraksi. jne jne...
        Eli raamatussa on Pietarilta kiristettyä Jeesuksen opetuksia jne kun pitivät Pietaria vankina.
        Raamatusta löytyy, väärennettynäkin tietoa edelleen joka on arvokasta MUTTA pitää oppia seuraamaan sen teksteistä tiettyä linjaa jotka valitettavasti laittmuus on hajoittanut mutta jos oppii kokoamaan linjan eheäksi, niin tie ymmärtäville avautuu....
        --
        uskontunnusta antamattomille voi parhaassa tapauksessa avautua pelatukseen tarvittavat Kaikkivaltiaan antamat tiedot mutta silloin on pysyttävä vain ja ainoastaan Kaikkivaltiaan Jeesuksen evankeliumeissa joissa on väärennöksi ja silloin tarvitsee järkeä. Esimerkiksi laittomuuden kristittyjen kastetta Hän ei ole asetta eikä se ole pelastuksen ehto. On järkyttävää uskoa, että Kaikkivaltias olisi käskenyt kastaa ihmisiä, lapsiakin, lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne laittomuuden jäseniksi mikä jo pelkästää ajatuksen kristillisyyden näkökulmasta on RIKOS Kaikkivaltiaan Jumalan, Jeesuksen ja Pyhän Hengen Nimeen tehtyinä pilkkaus rikoksina.
        --
        Tässä on raamatun tietojen käyttö ehdot voimassa ovat UUDENLIITON Lait ja oppien huomioon ottaen JOIHIN liitetään NE raamatun VT:n kohdat joihin Jeesus Itse viittaa opeissaan.
        UT / Joh. Ilm. 22:18, 19 "Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan; ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu. "
        VT / 5Moos 12:32. "Kaikkea, mitä minä käsken, noudattakaa tarkoin. Älkää siihen mitään lisätkö älkääkä siitä mitään ottako pois."
        -
        On todella tärkeää, kun totuutta kaivaa esiin raamatusta, ettei usko ja pahin tilanne oppisen suhteen on uskontunnustuksen kaltaisuudeen manipuloiduille / aivopestyillä.

        järjettömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'

        Ymmärtämättömyydenne:
        'Meillä ei ole ymmärrystä'

        Ihmisyydestänne luopuminen:
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

        Ero Kaikkivaltiaista Jumalasta ja Jeesuksesta. Saatana ja herra jumala uudeksi jumaliksi.
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        ((syntisenä = rikollisena / 1 Johanneksen kirje 3:4))


      • Anonyymi kirjoitti:

        En kuulu enää kirkkoon, enkä edes mihinkään herätysliikkeeseen, ettei nuo perinnäsitiedot kovasti kiinnosta. Se mitä ihmettelen tuossa tarinassa on, etteikö Raamattuun lisääminen pelota, vaikka siitä varoitetaan vakavasti. Raamatussa ei ole kaikkea, mutta tuo on selkeästi lisäys Raamattuun. Siinä on lisätty luomiskertomukseen oma tarina.

        Se varoitus on varoitus siitä, että joku on jo Raamattua peukaloinut sen jälkeen kun kirjoitukset juutalaisilta pakanoille puhtaina luovutettiin. Eikä juutalaisia muisteta siunata ja kiittää tästä, Jumalan omaisuuskansaa.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Se varoitus on varoitus siitä, että joku on jo Raamattua peukaloinut sen jälkeen kun kirjoitukset juutalaisilta pakanoille puhtaina luovutettiin. Eikä juutalaisia muisteta siunata ja kiittää tästä, Jumalan omaisuuskansaa.

        Varoitus on Uuden testamentin lopussa, eli se ei ole juutalaisilta tullut, jos olet moista koskaan huomannut. Toki sitäkin voi selittää omaksi parhaakseen, kuten koko Raamatun.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Varoitus on Uuden testamentin lopussa, eli se ei ole juutalaisilta tullut, jos olet moista koskaan huomannut. Toki sitäkin voi selittää omaksi parhaakseen, kuten koko Raamatun.

        Johannes oli juutalainen ja varoitus on sitä paitsi kirjoitettu ennen kuin muutama muu Uuden Testamentin kirja. Jeesus ja kaikki apostolit olivat juutalaisia. Juutalaisilta Uusi Testamentti on saatu. Se oli puhdas ja väärentämätön, jokainen sen kirja silloin. Nyt on vaikea nähdä missä virheet ovat.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Johannes oli juutalainen ja varoitus on sitä paitsi kirjoitettu ennen kuin muutama muu Uuden Testamentin kirja. Jeesus ja kaikki apostolit olivat juutalaisia. Juutalaisilta Uusi Testamentti on saatu. Se oli puhdas ja väärentämätön, jokainen sen kirja silloin. Nyt on vaikea nähdä missä virheet ovat.

        Johannes oli kristitty, sukukunnaltaan juutalainen, ei uskonnoltaan. Jeesuksessa ei ole enää juutalaista, eikä kreikkalaista, eikä muutakaan! Itse uskon Raamatun tulleen Jumalalta, en juutalaisilta. Eli uskon tuon totuuden olevan edelleen Raamatussa. Toki pahimmat Raamatun raiskaajat ottavat jakeen sieltä ja toisen täältä oman uskonsa avuksi. Ehkä siitä olisi hyvä poistaa jakeet, kuten on ollutkin.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Johannes oli juutalainen ja varoitus on sitä paitsi kirjoitettu ennen kuin muutama muu Uuden Testamentin kirja. Jeesus ja kaikki apostolit olivat juutalaisia. Juutalaisilta Uusi Testamentti on saatu. Se oli puhdas ja väärentämätön, jokainen sen kirja silloin. Nyt on vaikea nähdä missä virheet ovat.

        Juutalainen on Kaikkivaltias Jeesuskin ja niitä laittomuuden kristittyjen ovat vainonneet kautta aikojen Paavalin ajoilta saatanaa tukevina uskovaisina.
        Joten taas annoit tunnustuksen todellisesta epäpyhän laittmuuden todellista herrastasi Pyhän Hengen pilkaajanakin!!! Häpeä!


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Se on hyvin yleinen kristinuskon käsitys monissa piireissä. Ja meidän kirkon oppi.

        Mistä tulemme? Ruumiimme muokattu evoluutiosta ja luomalla maan tomusta ja sielumme taivaasta, jossa olimme Jumalan henkilapsina. Olemme edelleen Jumalan lapsia, kuollessa menemme taas henkimaailmaan.

        Ylösnousemuksessa saamme kuolemattoman ruumiin kaikki, ja ikuisen elämän ne jotka saavat. Jotka saavat Jumalan armon.

        Vain olet sinä oppeines oikeudettu asettamaan itses Kaikkivaltiaan Jumalan ja Jeesuksen sekä Pyhän Hengen herraksi kristittyjen Saatanan ja Barjeesuksen kanssa päättämään kristillisten hierarkiankin osalta.
        Kristityt ovat yleensä uskontunnustuksensa kaltaisina hiukan varovaisempia, ilmeisesti laittomuuden historiastaakin tuntevat herransa mutta jotka vaikuttaa olevan narsistisempia totuuden edessäkin kristillisten Pyhää Jumala ja Heesusta sekä Pyhää Henkeä omivina vaikka Kaikkivaltias Jeesus on jo tuominnut sellaiset...
        Joten;
        suosittelen Olli.S. miettimään kristittynä tarkemmin ja rehellisemmin asioita ja lopettamasta eksyttämästä ihmisiä. Kyllä sinne helevetin ikuiseen puleen pääsee turhia hosumatta ja keräämällä sinne eksyttämällä kun se uskonvapautta koskeva Laki se on uskovaisillakin vaikka eivät sitä anna kaikille lapsilleen vaan taluttavat leveälle portille kunnioittamatta alaikäistensä Laillisia oikeuksia.

        Joo, no tuosta Olli.S. "Jumalan armosta" sen verran että se olis ollut rehellisemmin pienellä "j" kirjaimella kun kristittyjen jumalasta on kyse.
        Olli.S. on saanut vakavan ominaisuuden epärehellisenä kun TAAS esiintyy Kaikkivaltiaan Pyhää Nimeen Häntä pilkaten vaikka on "uskontunnustuksen" herralleen antanut eksyttäjä.
        Ilmeisesti patoliginen valheellisuus on joillekkin sairasta herkkua yhdistettynä tähän aika yleiseen uskovaisten epäpyhään ominaisuuteen jota vastaan ei ilmeisesti ole muuta lääkettä kun jo annettu Kaikkivaltiaan tuomio: https://sti.fi/luennot/files/RM291106.pdf


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Moni asia, mikä nykyaikana on tullut selvemmäksi, on Raamatussa vain implisiittisesti. Eikä se että jokin asia puuttuu Raamatusta, todista sitä, etteikö se voisi olla totta. Opin pitää olla Raamatun kokonaisuuden mukainen, sen Hengen mukainen.

        Tämä asia on. Kirkkojen perinnäistiedot se sijaan usein ovat Raamatun vastaisia, vaikka niitä raamatullisina pidetään. Esim kolminaisuusoppi on puhdas järjettömyys koko sepustus. Isä ja Poika ja Pyhä Henki. Siinä se on. Kolmehan niitä on, mitä sitä sen kummemmin selittämään ja ihmettelemään. Ainakaan tuolla tavalla kuin kirkoissa.

        Raamatun tekstit ovat erään kulttuurin teksteistä kopioitujs ja kristittyjen käyttöön muokattujA noin 2500-3000 vuotta eaa. Silloin ei miellä ollut tietokaan paavalista herroineen... Joten se laittomuuden sivistys perustuu väärennöksiin vaikkakin kristtyjen omille herroille.
        Tuossakin Olli.S. pistää parastaa eksytyksen ammattilaisena asettamalla "Isä ja Poika ja Pyhä Henki." kohteeksi kolmena ja kristittyjen valheellaan kumoaa Kaikkivaltiaan Jeesuksen antaman tiedon ja siten asettamalla itsensä paremmaksi...
        Tässä taas totuus....
        Johanneksen mukaan: 10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
        ....tiedä vaikka Olli.S. huomaisi että se on hänenkin väärennetyssä raamatussa oikein.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Johannes oli kristitty, sukukunnaltaan juutalainen, ei uskonnoltaan. Jeesuksessa ei ole enää juutalaista, eikä kreikkalaista, eikä muutakaan! Itse uskon Raamatun tulleen Jumalalta, en juutalaisilta. Eli uskon tuon totuuden olevan edelleen Raamatussa. Toki pahimmat Raamatun raiskaajat ottavat jakeen sieltä ja toisen täältä oman uskonsa avuksi. Ehkä siitä olisi hyvä poistaa jakeet, kuten on ollutkin.

        Jeesus ja Johannes olivat juutalaisia. He edustivat oikeaa juutalaista uskontoa, jota koko Raamattu edustaa. Juutalaiset, mitä nykyään juutalaisiksi sen jälkeen käsitetään, hylkäsivät oman oikean uskontonsa, ja sen jälkeen on ollut juutalaiset ja kristityt erikseen.

        Nykyiset valtakirkot eivät ole sen parempia kuin nykyiset juutalaisetkaan. Alkukirkko se oli oikea juutalaisuus eli kristinusko. Se kidutettiin ja tapettiin kuoliaaksi tunnetusta historiasta.

        Nykyinen kristinusko ei ole oikeaa kristillistä uskoa niinkuin se Raamatussa on tarkoitettu. Tieto on kadonnut mutta rakkaus ja usko Jeesukseen monissa säilynyt.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Jeesus ja Johannes olivat juutalaisia. He edustivat oikeaa juutalaista uskontoa, jota koko Raamattu edustaa. Juutalaiset, mitä nykyään juutalaisiksi sen jälkeen käsitetään, hylkäsivät oman oikean uskontonsa, ja sen jälkeen on ollut juutalaiset ja kristityt erikseen.

        Nykyiset valtakirkot eivät ole sen parempia kuin nykyiset juutalaisetkaan. Alkukirkko se oli oikea juutalaisuus eli kristinusko. Se kidutettiin ja tapettiin kuoliaaksi tunnetusta historiasta.

        Nykyinen kristinusko ei ole oikeaa kristillistä uskoa niinkuin se Raamatussa on tarkoitettu. Tieto on kadonnut mutta rakkaus ja usko Jeesukseen monissa säilynyt.

        Ei juutalainen usko Jeesuksen olevan messias. Sinulla on kyllä todella erikoinen uskonto, en ole moista ennen nähnyt. Kristinuskosta se on näköjään kaukana, mutta onhan se mielenkiintoinen ja koostuu näemmä monesta uskonnosta. Tuo tapasi kritisoida kirkkoja minulle on ärsyttävä. Sanoinhan, etten moisiin kuulu. Vai onko tuo sinusta kumpuava katkeruus kirkkoja kohtaan niin suurta, että se toistuu joka tekstissäsi?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei juutalainen usko Jeesuksen olevan messias. Sinulla on kyllä todella erikoinen uskonto, en ole moista ennen nähnyt. Kristinuskosta se on näköjään kaukana, mutta onhan se mielenkiintoinen ja koostuu näemmä monesta uskonnosta. Tuo tapasi kritisoida kirkkoja minulle on ärsyttävä. Sanoinhan, etten moisiin kuulu. Vai onko tuo sinusta kumpuava katkeruus kirkkoja kohtaan niin suurta, että se toistuu joka tekstissäsi?

        Tarkoitan kirkoilla myös erilaisia uskonkäsityksiä. Kaikki ne ovat myös hyviä, kritisoin vaan sitä, kun oikeaa kunnon oppia ei hyväksytä vaan sorsitaan ja itellä on opissa se hirsi silmässä.

        Kunnon juutalainen saattoi tietää Jeesuksesta jo ennen Jeesuksen syntymää, ja Jeesuksen aikana uskoi Jeesukseen. Tämä kristinusko oli juutalaisten uskonto kun tämä perustettiin. Sitten vasta se jakaantui juutalaisiin jotka eivät uskoneet Jeesukseen ja niihin jotka uskoivat.

        Siitä lähtien vasta toista osaa on sanottu juutalaisiksi ja toista kristityiksi. Kristinusko on sitä samaa Mooseksen uskoa, juutalaisuus on väärä Mooseksen usko. Mooses ja profeetat uskoivat Jeesukseen jo etukäteen. Profeetat kivitettiin usein. Israelilaiset olivat usein kapinallisia. Ja niin ovat kristityt tänä päivänä.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Tarkoitan kirkoilla myös erilaisia uskonkäsityksiä. Kaikki ne ovat myös hyviä, kritisoin vaan sitä, kun oikeaa kunnon oppia ei hyväksytä vaan sorsitaan ja itellä on opissa se hirsi silmässä.

        Kunnon juutalainen saattoi tietää Jeesuksesta jo ennen Jeesuksen syntymää, ja Jeesuksen aikana uskoi Jeesukseen. Tämä kristinusko oli juutalaisten uskonto kun tämä perustettiin. Sitten vasta se jakaantui juutalaisiin jotka eivät uskoneet Jeesukseen ja niihin jotka uskoivat.

        Siitä lähtien vasta toista osaa on sanottu juutalaisiksi ja toista kristityiksi. Kristinusko on sitä samaa Mooseksen uskoa, juutalaisuus on väärä Mooseksen usko. Mooses ja profeetat uskoivat Jeesukseen jo etukäteen. Profeetat kivitettiin usein. Israelilaiset olivat usein kapinallisia. Ja niin ovat kristityt tänä päivänä.

        Ei juutalainen Jeesuksen aikana Häneen uskonut. Odottivat ja odottavat messiaan tulevan. Juutalaiset ristiinnaulitsivat Jeesuksen Jumalan pilkasta. Mieti miksi ristissä luki INRI.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei juutalainen Jeesuksen aikana Häneen uskonut. Odottivat ja odottavat messiaan tulevan. Juutalaiset ristiinnaulitsivat Jeesuksen Jumalan pilkasta. Mieti miksi ristissä luki INRI.

        Siihen aikaan juutalaisia olivat sekä Jeesuksen kannattajat että Jeesuksen vastustajat. Juutalaisten kirkon johto meni Jeesuksen vastustajien puolelle ja Jeesuksen kannattajista tuli juutalainen lahko, joka jäi vähemmistöön juutalaisen kansan keskuudessa. Kaikki Jeesuksen apostolit ja Uuden Testamentin kirjoittajat olivat juutalaisia Jeesuksen opetuslapsia. Sitten kirkko levisi enemmän pakanoiden keskuudessa, eikä kristitty ollut enää pakana muuta kuin sen juutalaisen kansan enemmistön mielestä.

        Nyt kristityillä on kaksitahoinen suhtautuminen juutalaisiin. Toisaalta he ovat vääräoppisia, toisaalta he ovat Jumalan omaisuuskansaa yhdessä oikeiden Kristittyjen kanssa, ja kadonneiden heimojen kanssa, jotka taas ovat assimiloituneet omiin kansoihinsa, jonkin sortin kristittyjä tai muslimeja, eivät tiedosta omaa israelilaisuuttaan. Kurdeissa ja Armeniassa varmaan paljon. Vähän joka maassa, Suomessakin.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Siihen aikaan juutalaisia olivat sekä Jeesuksen kannattajat että Jeesuksen vastustajat. Juutalaisten kirkon johto meni Jeesuksen vastustajien puolelle ja Jeesuksen kannattajista tuli juutalainen lahko, joka jäi vähemmistöön juutalaisen kansan keskuudessa. Kaikki Jeesuksen apostolit ja Uuden Testamentin kirjoittajat olivat juutalaisia Jeesuksen opetuslapsia. Sitten kirkko levisi enemmän pakanoiden keskuudessa, eikä kristitty ollut enää pakana muuta kuin sen juutalaisen kansan enemmistön mielestä.

        Nyt kristityillä on kaksitahoinen suhtautuminen juutalaisiin. Toisaalta he ovat vääräoppisia, toisaalta he ovat Jumalan omaisuuskansaa yhdessä oikeiden Kristittyjen kanssa, ja kadonneiden heimojen kanssa, jotka taas ovat assimiloituneet omiin kansoihinsa, jonkin sortin kristittyjä tai muslimeja, eivät tiedosta omaa israelilaisuuttaan. Kurdeissa ja Armeniassa varmaan paljon. Vähän joka maassa, Suomessakin.

        Mielestäni Raamatun kertomus Sauluksesta kertoo parhaiten mitä tapahtuu, kun juutalainen uskoo Jeesukseen. Paavali piti sen jälkeen syntinä vanhaa juutalaisuuttaan.
        No näistä on turha vängätä, sinullakin on varmaan paljon muita opuksia uskontosi tueksi Raamatun lisäksi. Ihminen saa kyllä minun puolestani uskoa mihin haluaa. Täälläkin moni näyttää uskovan omaan uskontoonsa. En ole koskaan ymmärtänyt, kun puolustetaan omaa uskontoaan viimeiseen asti.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mielestäni Raamatun kertomus Sauluksesta kertoo parhaiten mitä tapahtuu, kun juutalainen uskoo Jeesukseen. Paavali piti sen jälkeen syntinä vanhaa juutalaisuuttaan.
        No näistä on turha vängätä, sinullakin on varmaan paljon muita opuksia uskontosi tueksi Raamatun lisäksi. Ihminen saa kyllä minun puolestani uskoa mihin haluaa. Täälläkin moni näyttää uskovan omaan uskontoonsa. En ole koskaan ymmärtänyt, kun puolustetaan omaa uskontoaan viimeiseen asti.

        Joo, pitää olla kriittinen omaankin ajatteluunsa.

        Paavali piti syntinä vain Kristittyjen vainoamista ja vastustamista ja muuta väärää aikansa juutalaisuudessa, ja käsitti että Jeesuksen seuraaminen on sitä oikeata juutalaisuutta. Mooses oli oikea juutalainen, jokainen profeetta oli. Jeesus oli. Jokainen profeetta tiesi Jeesuksesta, profetoi Jeesuksesta, olisi Jeesuksen aikana liittynyt opetuslapsiin.

        Juutalainen tarkoittaa vähän kahta eri asiaa.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Joo, pitää olla kriittinen omaankin ajatteluunsa.

        Paavali piti syntinä vain Kristittyjen vainoamista ja vastustamista ja muuta väärää aikansa juutalaisuudessa, ja käsitti että Jeesuksen seuraaminen on sitä oikeata juutalaisuutta. Mooses oli oikea juutalainen, jokainen profeetta oli. Jeesus oli. Jokainen profeetta tiesi Jeesuksesta, profetoi Jeesuksesta, olisi Jeesuksen aikana liittynyt opetuslapsiin.

        Juutalainen tarkoittaa vähän kahta eri asiaa.

        No en ole kyllä koskaan kuullut tuollaistakaan selitystä, en edes juutalaiselta, vaikka olen muutamien kanssa keskustellut.


      • Anonyymi kirjoitti:

        No en ole kyllä koskaan kuullut tuollaistakaan selitystä, en edes juutalaiselta, vaikka olen muutamien kanssa keskustellut.

        Nykyiset juutalaiset eivät tunnusta Jeesusta Jumalakseen, joka sovitti synnit ja tulee Messiaana. He ovat sen juutalaisuuden perillisiä joka ei huomannut Jeesusta Jumalakseen. Kristityt ja kristityt juutalaiset ovat oikean Mooseksen uskonnon perillisiä.

        Mutta juutalaiset ja kadonneet sukukunnat ovat edelleen Jumalan valittu kansa.

        Meillä pitää olla tällainen kaksijakoinen suhtautuminen. Israelilaiset em mielessä on Jumalan omaisuuskansa. Useimmat juutalaiset ja kristityt ovat opillisesti vääräoppisia.

        On herätty jo tukemaan Jumalan omaisuuskansaa monella tavalla.

        Juutalaiset tietysti, tietysti ajattelevat nämä asiat toisella tavalla.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Nykyiset juutalaiset eivät tunnusta Jeesusta Jumalakseen, joka sovitti synnit ja tulee Messiaana. He ovat sen juutalaisuuden perillisiä joka ei huomannut Jeesusta Jumalakseen. Kristityt ja kristityt juutalaiset ovat oikean Mooseksen uskonnon perillisiä.

        Mutta juutalaiset ja kadonneet sukukunnat ovat edelleen Jumalan valittu kansa.

        Meillä pitää olla tällainen kaksijakoinen suhtautuminen. Israelilaiset em mielessä on Jumalan omaisuuskansa. Useimmat juutalaiset ja kristityt ovat opillisesti vääräoppisia.

        On herätty jo tukemaan Jumalan omaisuuskansaa monella tavalla.

        Juutalaiset tietysti, tietysti ajattelevat nämä asiat toisella tavalla.

        Kristityt juutalaiset? Siis uskonnoltaan molempia? Ei kai lakia ja Jeesuksen lunastusta voi sotkea keskenään, se vain pilkkaisi Jeesuksen työtä. Juutalaiset sukukunnat lunastetaan, kun pakanain luku on täysi, sanoo Raamattu. Tuo oppi on oikeastaan minulle kirosana. Jokainen lahko vaatiin hyväksymään omat oppinsa, vaikka Raamatussa ei mainita yhtään oppia. Nuo opit aiheuttavat vain riitoja riitojen perään. Pidetään opistamme kiinni, oppimme on ainut oikea ym.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kristityt juutalaiset? Siis uskonnoltaan molempia? Ei kai lakia ja Jeesuksen lunastusta voi sotkea keskenään, se vain pilkkaisi Jeesuksen työtä. Juutalaiset sukukunnat lunastetaan, kun pakanain luku on täysi, sanoo Raamattu. Tuo oppi on oikeastaan minulle kirosana. Jokainen lahko vaatiin hyväksymään omat oppinsa, vaikka Raamatussa ei mainita yhtään oppia. Nuo opit aiheuttavat vain riitoja riitojen perään. Pidetään opistamme kiinni, oppimme on ainut oikea ym.

        Messiaaniset juutalaiset, luterilaiset juutalaiset. Mormoni juutalaiset. Kyllä niitä on.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Nykyiset juutalaiset eivät tunnusta Jeesusta Jumalakseen, joka sovitti synnit ja tulee Messiaana. He ovat sen juutalaisuuden perillisiä joka ei huomannut Jeesusta Jumalakseen. Kristityt ja kristityt juutalaiset ovat oikean Mooseksen uskonnon perillisiä.

        Mutta juutalaiset ja kadonneet sukukunnat ovat edelleen Jumalan valittu kansa.

        Meillä pitää olla tällainen kaksijakoinen suhtautuminen. Israelilaiset em mielessä on Jumalan omaisuuskansa. Useimmat juutalaiset ja kristityt ovat opillisesti vääräoppisia.

        On herätty jo tukemaan Jumalan omaisuuskansaa monella tavalla.

        Juutalaiset tietysti, tietysti ajattelevat nämä asiat toisella tavalla.

        ###Nykyiset juutalaiset eivät tunnusta Jeesusta Jumalakseen, joka sovitti synnit ja tulee Messiaana. He ovat sen juutalaisuuden perillisiä joka ei huomannut Jeesusta Jumalakseen. Kristityt ja kristityt juutalaiset ovat oikean Mooseksen uskonnon perillisiä.###

        Jaa!!! Miksi heidän pitäsi se tehdä???
        Eivät juutalaiset olleet kristittyjä, ei edes kaikkivaltias Jeesus" vaan He olivat kristillisiä!

        Juutalaiset; kristittyjen herroista tietoisina olevien selvyys oli pysyä Kaikkivaltiaan Jeesuksen ja Hänen Pyhän Kaikkivaltiaan Isän sekä Heidän Pyhän Hengen suojassa vaikka kristityt Paavalin toimesta vainovisivat ja tappatti kristillisiä.

        Koittakaas ny edes hiukan sivistyä ymmärtämään, ettei aivopesemätön kristillinen juutalainen ala omasta tahdosta palvelemaan kristittyjen lsittomuuden herraja...:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

        Siistikääs edes hiukan mielikuvitustanne epäpyhyyden eksytyksistä....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kristityt juutalaiset? Siis uskonnoltaan molempia? Ei kai lakia ja Jeesuksen lunastusta voi sotkea keskenään, se vain pilkkaisi Jeesuksen työtä. Juutalaiset sukukunnat lunastetaan, kun pakanain luku on täysi, sanoo Raamattu. Tuo oppi on oikeastaan minulle kirosana. Jokainen lahko vaatiin hyväksymään omat oppinsa, vaikka Raamatussa ei mainita yhtään oppia. Nuo opit aiheuttavat vain riitoja riitojen perään. Pidetään opistamme kiinni, oppimme on ainut oikea ym.

        Johan se todellinen kristittyjen herra(t) on tiedoksi annettu kristittyjen omassa raamatussa:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html

        Tässä tieto erostanne Kaikkivaltiaisuuden kristillysyydestä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        ----------
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        (Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopuminen)
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        (Saatanaan ja Barjeesuksen orjaksi)
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        ( Synti=Rikos > 1 Johanneksen kirje 3:4-10 kuka ne sovitti? Barjeesusko? )
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'


    • Anonyymi

      Kristillisyys on huuhaata. Mainitsiko Jeesus sanallakaan että hänestä tulisi joku Kristus jota palvotaan,no ei sanonut.
      Mitä Jeesus sanoi,hän sanoi että totisesti hänen jälkeensä tulee muita jotka tekevät samoja tekoja kuin hän tekee, parantaen sairaita ja hengessä voimauttaa ihmisiä.
      Kristinusko ja kristillisyy kaikkine uskontunnustuksineen ja kolminaisuuksineen on Rooman imperiumin luoma työkalu maailmanvalloitukseen,ei muuta.
      Kristinusko on toivotonta yritystä,kuoleman kautta elämään,eli aivan toivotonta.
      Jeesus opetti elämän kautta elämään.

      • Anonyymi

        Se on just noin!


      • Anonyymi

        Ja sairaan vaarallista sellaisena ihmiskunnalle onkin!
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'
        -Ymmärtämättömyydenne:
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        -Ihmisyydestänne luopuminen:
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'


      • Jeesus oli Luoja ja Jahve ja on edelleen. Hän ilmoitti sen suoraan ja selvästi, mutta pääasiassa epäsuorasti. Johanneksen evankeliumin alussa se sanotaan selvästi, Jeesus on Luojamme.

        Kristitty uskoo Uuteen Testamenttiin, muuten ei ainakaan ole kristitty.

        Saahan sitä uskoa toisin kuin kristityt.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Jeesus oli Luoja ja Jahve ja on edelleen. Hän ilmoitti sen suoraan ja selvästi, mutta pääasiassa epäsuorasti. Johanneksen evankeliumin alussa se sanotaan selvästi, Jeesus on Luojamme.

        Kristitty uskoo Uuteen Testamenttiin, muuten ei ainakaan ole kristitty.

        Saahan sitä uskoa toisin kuin kristityt.

        No nyt sinä olet kyllä päästänyt melkoisen erehdyksen! Sanoohan sen köyhän järkikin että kristitty uskoo omaan vaarenpmaansä laittomuuden raamatuun!
        MUTTA
        Eivätpä uzgå / tottele Kaikkivaltiaan Lakia vaan samassa raamatussa olevia laittomuuden herrojaan.
        Usko tietoon perustumatonta olettemusta ja kristinuskossa se on laittmuuden saatanaa Kaikkivaltiaaksi Jumalasi JA Barjeesusta Kaikkivaltiaaksi Jeesukseksi uskomista ja samalla Heitä ja Pyhän Hengen törkeää saastaisuuden pilkkamista.
        Joka ei tuota selvyyttä ymmärrä, on todella pahasdti uskontunnustuksen kaltaiseksi aivopyykätty!
        Uskonvapaus on voimassa ja sitä oikeuttaan käyttävät rikkovat eniten sitä Lakia. Mm useimmat, noin 70% riistävät sen Lain oikeudet omilta lapsiltaan, jumalattomuuttaan osoitavina.

        Ja ero Kaikkivaltiaista Jumalasta ja Jeesuksesta. Saatana ja herra jumala uudeksi jumaliksi.
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        -'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        Joten luopumalla YHDESTÄ, Luopuu HEISTÄ!
        Kaikkivaltiaan Jeesuksen mukaan:10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
        Ilman Pyhää Isää ja Ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Hengeä
        joten
        kristyillä on laittomuuden epäpyhän saastaisuuden rikollisuus historiansa mukaan.

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        -'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'


    • Anonyymi

      Kiellätkö kristittyjen laittomuudet esimerkiksi nämä tiedot?
      Anonyymi Tänään 10:15

    • Anonyymi

      Kristittyjen juutalaisuuden vihaajina on kauan kantoisen laittomuudet. Todellisuudessa kristittyjen toimista juutalaisia on todennäköisesti tapettu ja tapatettu kristittyjen toimesta saksalaisten luterilaisuuden oppiehin uskovien toimesta enemmän kuin keskitysleirien muistaakseni noin 4-miljoonaa. Ja sellaisen laittomuuden uhrina se "juutalaisten kuninkaaksi" kristittyjen pilkkaama Kaikkivaltiaskin tapettii ja Hänen tärkein ja uskottu kristillisten opetuslapsi, Pietari josta ovat tekemässä laittomuuden apostolia Jeesuksen antaman Vallan ja avainten turvin muka pelastamaan pedofiili jne laittomuuksien rikolliset. Tämä kristillisten Pietari ei ole kristittyjen laittomuuden ensimmäinen paavi vaan se on todellisuudessa edelleen Paavali joka raamatussanne herransa katuvaisena osoittaa ja teksteissään Saatanan ja Barjeesuksen asettaa herroiksi uskovaisille.
      Joten pajon niitä kristittyjä on laittomuuden rajoittajina maailman ihmiskuntaan uskollaan turmelevana leveälle portille matkalla...
      Joillekin on tärkeintä laittomuuden tavoitteet saavutukset kuin se, mihin itse uskollaan pääsee; http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
      -'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.' mutta onhan se kristittyjen saatana herrana uskottavampi 'Meillä ei ole järkeä' kuin Laille kuuliaisten kristillisten Kaikkivaltiaat ja Heidän Pyhä Henki sillä laittmuudessa uskotaan kaikkeen laittomuuden epäpyhyyksiin kuten historia todistaa...

      • Selitä nyt vihdoin meille tyhmille, että millä logiikalla "Paavali asettaa Barjeesuksen herraksi uskovaisille", kun hän kyseiselle noidalle sanoo, että

        "Voi sinua, joka olet kaikkea vilppiä ja kavaluutta täynnä, sinä perkeleen sikiö, kaiken vanhurskauden vihollinen, etkö lakkaa vääristelemästä Herran suoria teitä? Ja nyt, katso, Herran käsi on sinun päälläsi, ja sinä tulet sokeaksi etkä aurinkoa näe säädettyyn aikaan asti." Ja heti lankesi hänen päällensä synkeys ja pimeys, ja hän kävi ympäri ja etsi taluttajaa. Kun nyt käskynhaltija näki, mitä oli tapahtunut, niin hän uskoi, ihmetellen Herran oppia."


      • Anonyymi
        Tipale kirjoitti:

        Selitä nyt vihdoin meille tyhmille, että millä logiikalla "Paavali asettaa Barjeesuksen herraksi uskovaisille", kun hän kyseiselle noidalle sanoo, että

        "Voi sinua, joka olet kaikkea vilppiä ja kavaluutta täynnä, sinä perkeleen sikiö, kaiken vanhurskauden vihollinen, etkö lakkaa vääristelemästä Herran suoria teitä? Ja nyt, katso, Herran käsi on sinun päälläsi, ja sinä tulet sokeaksi etkä aurinkoa näe säädettyyn aikaan asti." Ja heti lankesi hänen päällensä synkeys ja pimeys, ja hän kävi ympäri ja etsi taluttajaa. Kun nyt käskynhaltija näki, mitä oli tapahtunut, niin hän uskoi, ihmetellen Herran oppia."

        Ni-in! Ja kumminkin Paavalikin katui herraansa eikä saanut eroa vaikka rukoili kolme kertaa saatanan enkeleiden seurassa NIIN silti se hirviö kelpaa uskovaisten herraksi!
        Kukaan järkevä ei edes epäile, että Kaikkivaltias Jumala ja Kaikkivaltias Jeesus olis laittomuuden kristittyjen saatanallisuuksiin syyllisiä joten ei ole epäilystäkään, etteikö laittmuuden herrat joita jumaloille olisi kristittyjen tekojen herroja. Ja samoja herroja edelleen kristityt palvelevat maailmassa laittomuuksia tehden, teidänkin rahoittamana herrajenne lähetystyö laittomuuksien ylistävinä muka pelastettuna vaikka tuomio on jo Kaikkivaltiaan antamana raamatuissanne!!!
        Varmaan nautitte syyttömien lasten kiduttamalla tappamisista ja tunnette mielihyvää:
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        #Noitavainot nykyaikana
        Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[16] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[17] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[18] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[19] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia". Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[20]#


      • Anonyymi
        Tipale kirjoitti:

        Selitä nyt vihdoin meille tyhmille, että millä logiikalla "Paavali asettaa Barjeesuksen herraksi uskovaisille", kun hän kyseiselle noidalle sanoo, että

        "Voi sinua, joka olet kaikkea vilppiä ja kavaluutta täynnä, sinä perkeleen sikiö, kaiken vanhurskauden vihollinen, etkö lakkaa vääristelemästä Herran suoria teitä? Ja nyt, katso, Herran käsi on sinun päälläsi, ja sinä tulet sokeaksi etkä aurinkoa näe säädettyyn aikaan asti." Ja heti lankesi hänen päällensä synkeys ja pimeys, ja hän kävi ympäri ja etsi taluttajaa. Kun nyt käskynhaltija näki, mitä oli tapahtunut, niin hän uskoi, ihmetellen Herran oppia."

        jk
        Eikö teidän itse tulisi koulutettuina tietää logiikanne! Kaiken moiset koulutukset rippikoulutuksineen käyneenä pitäs osata muutakin kuin uskoa joka kielletty laittomuuden väärien profeettojen osalta.
        Ja
        mitätulee tekstiisi mitä Paavali sanoo mutta se Paavalin oppikunnan tekstillä koristeltu eksytyksen helpottamiseksi. Eihän raamatunne ole Jumalan ja Jeeesuksen Pyhää Sanaa vaikka niin väitetään vaan se on laittomuuden käsikirja johon on laitettu väärennettynä Kaikkivaltiaan Jeesuksen evankeliumeista neljä Laki jota kristittyt ovat rikkoneet jo ennen ensimäistä laittomuuden miekkasivistyksen ristikertkeä.
        Paavalista.... eri lähteistä koottua tietoja...:
        "Tychicus ei ole "Paavalin kirjuri" t m v, vaan Paavin nimi on Tychicus. Hän on Farisealainen ja Kirjanoppinut (luku- ja kirjoitustaitoinen) Gootti. Hän ei ole Roomalainen, mutta "Roomalaisena" hän vainoaa Juutalaisia. Hän muuttaa uskonsuuntaa (tekeytyy) Juutalaiseksi, ja "Juutalaisena" hän vainoaa Kristillisiä. Paavi Tychicus on keskeinen hahmo Kristinuskossa, ja Kristinuskoisena hän vainoaa Kristillisiä ja Juutalaisia kiihottaen Kansat toisiaan vasten. Muuttamalla identiteettiä ja vainoamalla ihmisiä, hän pääsi manipuloimaan kaikkia alkuperäisiä kirjoituksia, ja lietsomaan vihaa ihmisten välillä."
        -
        Siis Paavalista on monia nimiä ja itse hän käytti niitä kuten yllä olevasta selviää.
        Apostolien teot 1 Luku:
        13:9 Niin Saulus, myös Paavaliksi kutsuttu,
        -
        Paavali oli ensimmäisen kristillisen sukupolven merkittävin uskonoppinut. Hän julisti evankeliumia ja perusti seurakuntia kolmen vuosikymmenen ajan Rooman valtakunnan itäosiin.[4] Paavalin kirjeet näyttivät suunnan kristinuskolle ja sen tulkinnalle. Uudessa Testamentissa on 13 Paavalin nimissä laadittua kirjettä, mutta tutkimuksen yleisimmän näkemyksen mukaan Paavalin aidoiksi kirjeiksi luetaan vain seitsemän."
        -
        2 Korinttolaiskirje 12:
        7 Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi.
        8 Tämän tähden olen kolmesti rukoillut Herraa, että se erkanisi minusta.

        Raamatun mukaan Paavali ei eroa saanut alla olevasta laittomuuden herrastaan joten se ollenee kristittyjen herra edelleen, ainakin kristittyjen laittomuuden historian mukaan.

        kristittyjen todellinen jumala:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        kristittyjen todellinen jeesus:
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."


    • Eli sinulla ei ole esittää ainuttakaan minkäänlaista perustelua sen tueksi, että Paavali ja Barjeesus olisivat olleet saman aatten miehiä, ja myönnät, että Raamatussa kerrotaan juuri pänivastaista?

      • *päni = päin


      • Anonyymi

        Ei olekkaan!
        Silläpä minä luotan Paavalin antamiin tietoihin ja niistäkin selviää että hän kristittynä laimuuden herroja palvelevana katui ja rukoili kolme kertaa eroa saatanan enkeleiden seuraasa, eroa saamatta, joten nämä ovat paavalialais-luterilaisuuden laittomuuden todellisia herrojanne:
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        -
        Ja jos et luota kristittyjen omaan raamattuun niin uskontunnustuksen antaneena olet luopunut Jumalasta ja samalla Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä sillä HE OVAT YHTÄ!
        Johanneksen mukaan: 10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
        -
        Tässä viellä kerran oikean kristityn ominaisuudet:
        järjettömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'

        Ymmärtämättömyydenne:
        'Meillä ei ole ymmärrystä'

        Ihmisyydestänne luopuminen:
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

        Ero Kaikkivaltiaista Jumalasta ja Jeesuksesta. Saatana ja herra jumala uudeksi jumaliksi.
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        Ja syntisinä=rikollisina oppienne mukaan pysytte elämmänne loppuun:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        ((syntisenä = rikollisena / 1 Johanneksen kirje 3:4))
        Kuka se kristittyjen rikokset sovittaa kun Kaikkivaltias ei niitä sovittanut??!!!
        Toivonne on Barjeesuksessa! jolla ei ole Jumalan Valtakunnalta valtuuksia....


      • Anonyymi

        Paavalista.... eri lähteistä koottua tietoja...:
        "Tychicus ei ole "Paavalin kirjuri" t m v, vaan Paavin nimi on Tychicus. Hän on Farisealainen ja Kirjanoppinut (luku- ja kirjoitustaitoinen) Gootti. Hän ei ole Roomalainen, mutta "Roomalaisena" hän vainoaa Juutalaisia. Hän muuttaa uskonsuuntaa (tekeytyy) Juutalaiseksi, ja "Juutalaisena" hän vainoaa Kristillisiä.
        Paavi Tychicus on keskeinen hahmo Kristinuskossa, ja Kristinuskoisena hän vainoaa Kristillisiä ja Juutalaisia kiihottaen Kansat toisiaan vasten. Muuttamalla identiteettiä ja vainoamalla ihmisiä, hän pääsi manipuloimaan kaikkia alkuperäisiä kirjoituksia, ja lietsomaan vihaa ihmisten välillä."
        -
        Siis Paavalista on monia nimiä ja itse hän käytti niitä kuten yllä olevasta selviää.
        Apostolien teot 1 Luku:
        13:9 Niin Saulus, myös Paavaliksi kutsuttu,
        2 Korinttolaiskirje 12:
        7 Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi.
        8 Tämän tähden olen kolmesti rukoillut Herraa, että se erkanisi minusta.
        -
        krisittyjen todellinen jumala:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        kristittyjen todellinen jeesus:
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
        --------------
        Paavali (1)
        Paavi, Paavali, Paul, Paulus, Paulos, Pope
        ovat mutaatioita Paavi -tittelistä. Englanninkielinen Paul -nimi (kuten myös Paulus) on mutatoitunut Saul -nimen kautta, kun "paavi paavali oli Juutalainen". Nykyisessä Englannin kielessä "Paul" on Pope, ja Suomen kielessä Paavali on Paavi.
        --------------
        Joten kristittyjen ensimmäisen paavin lahkolaisia olette mm Jeesuksen seuraajien tapattajia ja vainoajia paavali ajoilla...:
        Apostolien teot:
        8:1 Myös Saulus hyväksyi Stefanuksen surmaamisen. Ja sinä päivänä nousi suuri vaino Jerusalemin seurakuntaa vastaan; ja kaikki hajaantuivat ympäri Juudean ja Samarian paikkakuntia, paitsi apostolit.
        -
        Apostolien teot:
        8:1 Myös Saulus hyväksyi Stefanuksen surmaamisen. Ja sinä päivänä nousi suuri vaino Jerusalemin seurakuntaa vastaan; ja kaikki hajaantuivat ympäri Juudean ja Samarian paikkakuntia, paitsi apostolit.
        8:3 Mutta Saulus raateli seurakuntaa, kulki talosta taloon ja raastoi ulos miehiä ja naisia ja panetti heidät vankeuteen.
        12:5 Niin pidettiin siis Pietaria vankeudessa; mutta seurakunta rukoili lakkaamatta Jumalaa hänen edestänsä.
        -
        1.Korinttolaiskirje:
        15:9 Sillä minä olen apostoleista halvin enkä ole sen arvoinen, että minua apostoliksi kutsutaan, koska olen vainonnut Jumalan seurakuntaa.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pyhä_Stefanos
        2 Korinttolaiskirje 12:
        7 Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi.

        jne..........


    • "Raja on jatkuvaan kaanoniin uskominen. Mormonit sulkee kaikki muut pois."

      Liberaaliteologit yrittävät mukauttaa kristinuskoa kulloisenkin ajan mukaiseksi. Toisaalta liberaalit korostavat, että jokainen saa uskoa ihan mitä huvittaa, joten kysymys kristillisyydestä pitää osoittaa yksittäiselle liberaaliteologille, eikä voi yleistää. Raamatullisuuskin riippuu heillä yksilön tulkinnasta. Ylösnousemukseen ja Jeesuksen Jumaluuteen uskominen kyllä karsii monet liberaalit kristillisyyden ulkopuolelle.

      • Niin, liberaalitellogit eivät usko ylösnousemukseen. Ei sellasia voi pitää kristittyinä. He ovat vaan teologian tutkijoita.

        Kuitenkin heidät hyväksytään kristityiksi, mormoneja ei. Maalliseksi mennyt touhu.


      • Anonyymi
        Olli.S kirjoitti:

        Niin, liberaalitellogit eivät usko ylösnousemukseen. Ei sellasia voi pitää kristittyinä. He ovat vaan teologian tutkijoita.

        Kuitenkin heidät hyväksytään kristityiksi, mormoneja ei. Maalliseksi mennyt touhu.

        Merimieskirkko.


    • Anonyymi

      Maasta tulleet maaksi ovat jälleen muutuvia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miksi kristittyjen pitää saada levittää uskomuksia Kaikkivaltiaiden Nimiin?

      Ettekö te ymmärrä, että väärien todistuksen antamiset, levittämiset jne ovat laittomuuksia?
      Eikö teille riitä, että raamattunne valehtelle paljon kun lisäättä omia uskomuksianne?

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe