Parempi vain jatkaa yksin elämistä

Anonyymi

Naiset tuntuvat olevan tosi epäluotetavia nykyään. Juostaan samanaikaisesti kolmen tai viiden eri kytkn perässä. Monet kirjoitustaidot tuntuvat olevan parikymppisen ihmisen tasolla, vaikka ovat jo 40-vuotiaita.
Pelkkää leikkiä koko touhu. Ei uskalleta sitoutua toiseen, ei uskalleta paljastaa todellisia tunteita toiselle. Odotetaan vain sitä vielä parempaa, mitä ei koskaan tule löytymään. Pelkkää pelleilyä koko touhu.
Parempi vain jatkaa sinkkuna. Paljon helpompaa. Ei tarvitse valehtelijoiden kanssa leikkiä jotain outoa peliä, mikä ei johda mihinkään.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin se tuntuu olevan. En aio kuitenkaan luovuttaa.

    • Anonyymi

      Nykyajan ongelma on, että kaikki haluavat toiselta kaiken, mutta eivät itse pysty antamaan yhtään mitään. On vain ottajia, antajia ei ole. Koskee sekä miehiä että naisia.

      • Anonyymi

        Totuus ei ole mustavalkoinen. Antajien ja ottajien lisäksi on myös sellaisia jotka antavat samassa mitassa kuin heille annetaan. Pelkkää antajaa ei taida ollakaan.


    • Anonyymi

      Eipä noita ärsyttäviä pissiksiä mikää kiinnosta. Miehen rahat ja pitäs olla bemari kallis. Tavis työtön saa ikinä naista ja yksin täs jo kauan oltuki.

    • Anonyymi

      En ole asiantuntija, mutta ei samaa sukupuolta olevienkaan uusien tuttavuuksien kanssa aina juttu luista. Uskollisuutta ei voi edellyttää keneltäkään kun ollaan vasta tutustumisvaiheessa tai juteltu pari kertaa, eikä ole edes kihlasormusta luvattu.

      On varmaankin etu jos voi kutsua jonkun syömään ja tarjota päivällisen, elokuvaillan, auto- tai taksikyydin yms., mutta useimmille riittää lopulta se että löytää samantasoisen ihmisen jonka kanssa on samoilla aaltopituuksilla. Ei aina ole ehkä samaa mieltä, mutta ei ala riitelemään ja haukkumaan toista.

      Myös ne ei-niin-kauniit naiset ovat naisia. Kysyntää ei ole kaikilla riesaksi asti, vaikka voisivat olla kuinka kivoja kumppaneita, kunhan hyväksyy sen että ovat vain tavallisia tyttöjä. Sama pätee yhtä hyvin poikiin tai miehiin, monet heistä ovat ihan tavallisia ihmisiä, eli enemmistöä vastaantulijoista.

    • Anonyymi

      On se ongelma, jos ei ajattele pelkkää rakastumisen huumaa tavoitteena elämässä, niin on se ongelma että haluaa että joku toinen ihminen tekisi omasta elämästä täydellisen, vaikka se toinenkin on niin epävakaa, kuolevainen ja tuntematon. Niin moni asia voi mennä vikaan. Silti biologinen halu ja sosiaalinenkin paine työntää ihmisiä lisääntymään ja parisuhteisiin. Mutta parisuhde tai lasten teko, sellainen asia mikä ei paljoa muuta vaadi kuin ihmisenä olemisen, on nykyään tehty vaikeaksi tavoittaa. Turhien toiveiden ja turhautumisen rimpihän sellainen nettideittailu/kirjoittelu mielestäni on.

    • Anonyymi

      Ja onko se niin että miehet rakastuvat aina renttuihin?

    • Anonyymi

      Ja miehet tuntuvat olevan hyvin naismaisen nirppanokkaisia vaatijoita nykyään. Peiliin katsominen ei tietenkään tule kuuloonkaan.
      Lienee e-pillereiden vesistöjäämät alkaneet jo näkymään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe