Aihe

Haapaveden mielenosoitus

Anonyymi

Olikos Haapavedellä paljon osallistujia black lives mielenosoitukseen?

4

89

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No ei kun omatkin asiat pitäisi hoitaa
   Mielenosoitus pitäisi järjästää
   mulle sulle touhuja vastaan
   Rikollisuutta vastaan Kertokaa lisää ,aiheita
   riittää

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    haista kukkanen. Valkoiset ovat hallinneet aivan liikaa tätä. Aito tasa-arvo täytyy tulla mahollisen nopeasti! Rauhan omaisin keinoin tosin, mutta sinne täytyy pyrkiä ! Kaikki ihmiset ovat saman arvoiset Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa!


  • Anonyymi

   Ei ollut, koska pieni pitäjä, eikä auta paljoa jossain Haapavedellä järjestää, ku ei saa näkyvyyttä! Sen sijaan somessa oli tosi moni haapavetinen mukana minä mukaan lukien. Todella monella haapavetisellä on ollut FB:n profiilikuvana Black Lives Matters logo joko nyrkillä, tai ilman. Instassa on jaettu mustia ruutuja, tai Black Lives Matters tekstejä. Toki Haapavedellä on myös rasisteja joka on valitettavaa. Haluan vain hoksauttaa, että kyllä täältä suvaitseviakin löytyy, Onneksi!

   • Anonyymi

    Ihon värillä ei ole väliä,kaikkien pissa on keltaista. Vain rehellisyys ja käytös ratkaisee, haluaako olla toisen kanssa tekemisissä vai ei, kaikkien ihonvärien kohdalla.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   105
   5189
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   358
   1732