Kouluäänestys ratkaisi vaalituloksen

Anonyymi

Lapsiperheiden omatoiminen evakuointi kasvukeskuksiin on väliaikaisesti pysäytetty positiivisella koulupäätöksellä. Sysmästä ei ehkä sittenkään tule vain seniileille tarkoitettua avomuseota.

Kokoomuksen ja SDPn lösseissä jotkut kasvatti sentin verran selkärankaa, mutta en kuitenkaan innostu Karolaa, Juholaa ja Hiltusta ylitsevuotavasti kiittelemään. Kaikki jotka on Kitkiöjoen ja Järvisen korruptiokerhoon alunperin liittyneet ja muuten heitä matkan varrella avustaneet ovat tehneet sen muun kuin yhteisen hyvän takia.

Sysmään tarvitaan seuraavissa kunnallisvaaleissa suuri puhdistus. Koulu äänestystuloksen ja valtuustossa käytettyjen puheenvuorojen perusteella ainoastaan nämä nyky-valtuutetut ovat kelpoja ja luotettavia järkihenkilöitä edustamaan Sysmäläisiä seuraavallakin valtuustokaudella:

KELPAA: Aromaa Timo (ps.), Hopeasaari Juho (kesk.), Kotolahti Veikko (kesk.), Lehtosalo-Lönnberg Eevakaisa (kesk.), Palvaila Jaakko (kesk.), Sinisalo Maija (kesk.), Virolainen-Nurminen Eija (kesk.) Kantonen Vesa (kesk.).

Hiltunen Arja (sd. ehkä), Karola Lilli (kok. ehkä/tai ehkä ei sittenkään, liian vellihousuinen), Juhola Hannu (kok. ehkäpä ei, taitaa olla liian korruptoitunut sittenkin, yli 5 vuotta vanhoja mersuja ajavat miehet on narsisteja eikä fiksuja kansanmiehiä).

EI KELPAA MIHINKÄÄN: Järvinen Mika (kok. kuspäinen ex-kuningas), Ahlgrén Bror (kok. höppänä menneisyyden mies), Bruun Esko (sit. natsi-sika), Nurminen Jukka (sd. pelle), Jutila Tuomas (kok. äänetön yhtiömies), Koskinen Veli-Pekka (sd. HyväVeli), Salo Heta (sd. outolintu), Streng Virpi (kok. aivopesty kokoomuslainen), Tommola Mia (kok. miss korruptio).

Erityisesti ihmetyttää Heta Salon äänestysratkaisu. Kiristikö Kokoomuslainen Apteekkari työnantaja Saloa vai onko hän jonkunlainen outolintu? Tommola ja Nurminen on taas niin läpeensä korrutoituneita puudeleita että he äänestää juuri niin kuten kuningaspari käskee.

Sysmän "Sitoutumattomien" Veijo "Vekkuli" Kare äänesti taktisesti tyhjää - oli tainnut pallit jäädä kotiin ja aivot unohtua narikkaan? Tyhjänpäiväinen "mies", muka ex-opettaja!?

Sysmän "Sitoutumattomien" politrukki Bruun piti käskyttävän öyhötys puheenvuoron homemyllyn puolesta, mutta käskyt ei mennyt perille ilman muiden ohimolle painettua Kalashnikovia. Bruunille sopiva sähläyspaikka on joko vankila tai SS-juokot (rivimies).

LISÄKSI: KUNNANJOHTAJA JA REHTORI PIHALLE ja UUTTA VERTA PAKKIIN!

6

690

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nimen omaan huruukot ja akat vain vaihtoon ettei tule enempää vahinkoa !

      • Anonyymi

        Eihän täällä ole ketään nimetty mutta kehityksen jarruja ei kaivata kyllä Sysmänkin pitää olla jo 2000 luvulla eikä menneisyydessä !


    • Anonyymi

      No tästä aloituksesta ainakin saadaan rikosilmoitus kunnianloukkauksesta.

      • Anonyymi

        Voiko olematonta kunniaa loukata?


    • Anonyymi

      Kerro ennemmin Äitille

    • Anonyymi

      Alkaa konstit loppumaan diktaattori pariskunnalta! Hyvää yötä molemmille! Ei tuu kellään kuntalaisella olemaan teitä ikävä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1412
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe