Kulmunin ajojahdin käynnistäjät ja jatkajat HÄVETKÄÄ!!!

Anonyymi

Jokainen ministeri on käyttänyt jotain maksullista ohjausta tehtävässään, jokainen. Ainakin ministerit ajelevat veronmaksajien laskuun miniteriautoillaan, joissa on autonkuljettajat, jotka käyvät jopa tankkaamassa ministerin puolesta.

Monet ministerit ovat olleet kielikoulutuksessa. Maksetut avustajat kirjoittavat puheita ja vievät ja hakevat vaatteita pesulasta. Pari päivää sitten minusteri Kiuru oli haastettelussa, jossa hän asetti sanojaan aivan eri tavoin kuin puuromaisessa normaalipuheessaan. Hän oli varmaan käynyt viestintäkonsultin tunneilla.

Kulmuni ei ole tehnyt mitään imeellistä. Pitää valtiovarainministerin, kuten kaikkien ministerien osata esiintyä, Jos siihen kaipaa apua, sitä pitää järjestää kuten muuhunkin tehtävään, Kuka hoitaa Sanna Marinin lasta ja kenen laskuun, kun Marin hoitaa valtion tehtäviä.

HÄVETKÄÄ Kulmunin jahtaajat. Piru teidät perii, kuten sanotaan. Saatte ansionne mukaan.

36

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihan itse Kulmuni astui miinaan. Pulinat pois!

      • Lehmät astuvat joskus miinaan, pellolla laahustaessaan.


      • Anonyymi
        räkäpää kirjoitti:

        Lehmät astuvat joskus miinaan, pellolla laahustaessaan.

        Siinä aloittaja lienee oikeassa että "maksullista" on varmaan kyllä käytetty muissakin yhteyksissä


      • Anonyymi kirjoitti:

        Siinä aloittaja lienee oikeassa että "maksullista" on varmaan kyllä käytetty muissakin yhteyksissä

        Muistaakseni Saukkomaa antoi muutaman tonnin vaaliapua.
        Sitten Kulmuni antoi Saukkomaa/Tekirille 50000€ kilpailuttamatta ja vielä ministeriön kassasta :-)))


        "Laskut yli 6000 euroa päivältä"

        Ei huono diili :-)


    • Anonyymi

      Kyllä Keskusta saa syyttää Kulmunin kohtaloa täysin Juha Sipilän ohjeistuksista.

    • Anonyymi

      Hävetkää kepussa, itseppä soppanne keititte.

      • Ahneus :-)


      • Anonyymi
        räkäpää kirjoitti:

        Ahneus :-)

        Ja se näkyy heti kannatuksessa.


    • Anonyymi

      EK:n masinoima Antti Rinteen ajojahti, jonka sipilistit lestaadiolaisten edustajat panivat toimeen, pistettiin Katri Kulmunin suusta ulostettavaksi --- oikein keskustalaisen ns. viestintä'ammattilaisen' valmentamana!

      Siitä se Katri Kulmunin alamäki alkoi, joten Sipilään on kiittäminen tuostakin keskustalaisten kannatuksen laskusta ...
      Ja kannatus ei varmasti nouse niin kauan kuin Sipilä tekee oikeistolaisista oikeistolaisinta politiikkaansa Keskustassa.

      • Miten suuri on Päävatulattori lk` Juha Sipilän, EK:n Jyri Häkämiehen, Suomen yrittäjien Mikael Pietikäisen ja muiden äärioikeistolaisten palkansaajia aivan äärettömästi vihaajien osuus?
        Suomessa ei ole sitten Kekkosen ajan ollut niin palkansaajia vihaamaa hallitusta kuin Päävatulaattori lk Juha Sipilän hallitus oli.
        Onko niin, että Katri Kulmuni kannatti aivan päinvastaista politiikkaa kuin Sipilä, Häkämies, PIKKU Pietikäinen muut nämä äärioikeistolaiset uuslahtarit


      • Anonyymi
        Osmium76 kirjoitti:

        Miten suuri on Päävatulattori lk` Juha Sipilän, EK:n Jyri Häkämiehen, Suomen yrittäjien Mikael Pietikäisen ja muiden äärioikeistolaisten palkansaajia aivan äärettömästi vihaajien osuus?
        Suomessa ei ole sitten Kekkosen ajan ollut niin palkansaajia vihaamaa hallitusta kuin Päävatulaattori lk Juha Sipilän hallitus oli.
        Onko niin, että Katri Kulmuni kannatti aivan päinvastaista politiikkaa kuin Sipilä, Häkämies, PIKKU Pietikäinen muut nämä äärioikeistolaiset uuslahtarit

        Mielestäni kaimani (KK) kannatti perinteistä alkiolaista politiikkaa, kun Sipilä vei kepun kokoomuksenkin oikean siiven oikealle puolelle. Häkämieshän on kokoomuksen nimi.

        Samoin Marin ja Rinne (SDP) edustavat oikeaa siipeä eli ovat alkiolaisten oikealla puolella ja EK:n nimien vasemmalla puolella.


    • Anonyymi

      Tässä kaunistellaan ihan liikaa. Konsulttipalveluiden ostaminen ilman kilpailuttamista, Tekirin osallistuminen Kepun toiminnan rahoittamiseen, siinä on ihan tarpeeksi syytä eroamiseen. Mutta propsit siitä, että Kulmuni pystyi siihen.

    • Anonyymi

      Katri Kulmunilla ei ollut erityistä tai läheistä suhdetta Tekiriin tai sen perustajaan Harri Saukkomaahan, mutta Kulmunin edeltäjällä Juha Sipilällä oli.

      Lähteet kertovat, että Saukkomaa auttoi Sipilää juuri vaikeissa paikoissa, joissa pelissä oli pääministerin henkilökohtainen uskottavuus.

      Saukkomaan antamat palvelut eivät lähteiden mukaan olleet esiintymiskoulutusta, kuten äänen- ja kehonkäytön harjoittelua,
      vaan konsultoinnissa oli myös kyse vaativasta operatiivisesta ja poliittisesta toiminnasta.
      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ab9ea29c-67bb-418c-a80f-946bc28c911f

      Kulmunin ajojahdin syy on Juha Sipilä!

    • Anonyymi

      Epäilen että teki ihan oikean päätöksen omaa terveyttään ajatellen , alkoi jotenkin tuska näkyä naamasta jossain vaiheessa , terveys edellä kannattaa mennä , kumminkin korvattavissa olevaa tasoa asiainhoito.Nuorella on aikaa vielä tehdä vaikka ja mitä , hyvää oppia sai.

      • Anonyymi

        Oppia tosiaan sai ainakin puolueen sisäisestä suhmuroinnista! Muutenhan puolue olisi maksanut ne viulut ellei olisi kateellisia pyrkyreitä niskaan huohottamassa.


      • Anonyymi

        Kepussa ei koskaan ole alkavalta menestynyt, on se sen verran syvällä aatteessa. Nythän sen Kulmunin pitäisi olla tosi hyvä esiintyjä, kun niin korkeatasoista koulusta sai. Ellei sitten kouluttaja ollut kepulainen, jolle maksettiin piilotukea valtion varoista.


    • Anonyymi

      Tuollaisiet sipilät ja muut äärilahtarit eivät koskaan luovu vallankäytöstä, vaikka joskus joutuvatkin virallisilta pelipaikoilta syrjään. Äijät vetelevät naruista, jotka itse ovat olleet virittämässä ja naureksivat partaansa.

      • Anonyymi

        Näin on ja vetävät syyttömiä ihmisparkoja mukanaan tuonelaan vain koska sipilismi


    • Anonyymi

      Uusliberalistiset kepulaiset ja kokkarit järjesti ansan Katrille. Katri ajatteli hyvinvointivaltiota ja sen kansaa eikä vain sitä muutamaa prosenttia Suomen kansasta jolla on rahaa ja muuta omaisuutta ennestään niin paljon. Tietysti leikkaukset viime vuosikymmeninä on kohdistunut köyhien ja pienituloisten etuihin ja julkisiin palveluihin, ja kansallisomaisuuttakin myymällä ja niistä saaduilla tuloilla on varmistettu varakkaiden "bilettäminen". Tulonsiirrot on käännetty varakkaille, "bonuksina", mistä?

    • Anonyymi

      Väyrynen ehti jo vihjata että ihmeen sopivasti tuli Kulmunin konsulttikohu samaan aikaan viimeisen gallupin kanssa.Eli oisko se ajojahti ihan omien aikaansaannos?Kepun paras saavutus on se että savustivat Rinteen ulos että oma kannatus nousis,no ei ihan mennyt kansa halpaan..

      • Anonyymi

        Katrille voisi mainita, että "kun menee sutta pakoon, tulee karhu vastaan.
        Kyllä Marin on loistava pääministeri ja sujuvasanainen puhuja, ilman veronmaksajille lähetettyä koulutuslaskuakin.

        Jos ei keskustan valinta valtionvarainministeriksi miellytä, voihan Marin hajoittaa hallituksen ja uudet vaalit, mutta miten niissä kävisi keskustan 10,7 % kannatuksella. Jos taas joku kuvittelee, että peli persujen ja kokoomuksen kanssa onnistuisi kepulta, niin voi sanoa, että loppu on lähempänä kuin arvataankaan.


      • Anonyymi

        Paavolla se on aina hallussa nuo 'mediapelit' ja muut teoriat, nooh onhan sitä jollain pillerin päivässä sydänvaivoihin sylvan Keminmaan jaarlin jollain omaa saamattomuuttaan selitettävä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Toivottavasti kukaan ei hyväksy Juha Sipilää enää ikinä Suomen hallitukseen,

      • Anonyymi

        Kiitos puolestapuhujalleni.


    • Anonyymi

      Sipilä ei ole mikään keskustalainen, vaan EK:n ja lestaadiolaisten yrittäjien etujen ajaja.

      • Anonyymi

        Se on juuri näin


    • Anonyymi

      Kepu petti taas.

    • Anonyymi

      Perinteinen media näytti voimansa! SK julkaisi artikkelin, jota kärkimediat siteerasivat pääutisissaan ja tässä tulos. Jos paljastus olisi tehty somessa, ei se olisi johtanut mihinkään vaikka olisi paikkaansakin pitänyt.

    • Anonyymi

      Mikään ajojahti ole. Kulmunin kannattajat sysäsivät pätevämmän Kanki-Kaikkosen syrjään Nuorisosäätiön alppimajassa vietetyn ajan takia, Kulmuni koplasi puheenjohtajakisan aikana.

    • Anonyymi

      Sipilän miesten hommia. Katri Kulmuni istutettiin valtiovarainministeriksi, jotta ne kuuluisat keskustalaiset lestaadiolaiset taustavoimat voivat hyppyyttää Kulmunia mielin määrin omanapaisen politiikkansa tahdissa.
      Ja tässä on nyt tulos.

    • Anonyymi

      Sipilä kuuluisi suoraan ek:n leiriin ja pois keskustapuoluetta pilaamasta enää yhtään.
      Häpeällinen poliitikko, joka tekee vaan tuhoa.

      • Anonyymi

        Niin. moni uskoi aikanaan, että Kepu on saanut Sipilästä kepulle pelastavan messiaan. No mitäpä todellisuus on tuonut esiin, pahan pirun vai pitäisikö sanoa pirulaisen. Millä tässä lestamafiapuolueessa selättäisivät pahan ilmentymän.?

        Näemme nyt tämän puolueen toimintamallin, naiset uhrataan, joten ei Saarikkokaan välty uhraukseltaan puolueen kannatuksen vajotessa. Kannattaako kahden pienen lapsen äidin mennä tuohon turbulenssiin saamaan aivo-tai keuhkoinfraktia.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      370
      8394
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2344
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      34
      1712
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1569
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      81
      1324
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      120
      1312
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      353
      1154
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      16
      1025
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      54
      1002
    10. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      112
      941
    Aihe